Enema Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 ναι αυτο. το εχει βαλει ενα παιδι αγγελια. κανονικα οι τιμες στο Ν86 πανε γυρω 170-190 ευρω σε μαγαζια. σε αγγελια συνηθως 10 ευρω κατω απο αυτο που ειπα. Για το Ν95 ειναι θεμα υποκειμενικο. Εγω τα θεωρω πανεμορφα. Ξερεις πως υπαρχει ΠΟΛΥΣ κοσμος που θεωρει το Ν91 (που εγω κ εσυ το λατρευουμε και εμφανησιακα) τερατουργημα... Ναι και εγω slider lover ειμαι (ειδικα πιο παλια με το 7650) Mου κανες την καρδια περιβολι τωρα. :( Δεν πειραζει παντως, νιωθω οτι το N91 εχει ακομα να δωσει, αλλωστε με το blade δεν εχει να κανει και τιποτα παραπανω εκτος απο τηλεφωνα και αναπαραγωγη mp3. Ξερεις πως υπαρχει ΠΟΛΥΣ κοσμος που θεωρει το Ν91 (που εγω κ εσυ το λατρευουμε και εμφανησιακα) τερατουργημα... Kαι γω πριν το αγορασω τερατουργημα το θεωρουσα :grin: Μετα με αφησε αφωνο η ποιοτητα κατασκευης και η αισθηση του unfinished μεταλλου στο χερι. Respect. Το κακο αυτο ειναι, μετα το Ν91 ολα θα μου φαινονται πλαστικουρες. Ευτυχως το Ν86 το πανω μερος διαβαζω οτι ειναι γυαλι + μεταλλο στο πλαι (οχι χρωμιωμενα πλαστικα), για το κατω μερος αν τα πλαστικα ειναι καλα παω πασο. Εχει και καλο βαρος (λιγο λιγοτερο απο το Ν91). To slide του μου αρεσε παρα πολυ. Βουτηρο ναουμ. Το κακο ηταν οτι το κινητο ειχε freezαρει στην homescreen και δεν αποκρινοταν καθολου. Κακος οιωνος? :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 50 ευρω? Ουτε τωρα δεν το δινουν τοσο οι "πλανοδιοι" Βρε Prodigy, μαθητες σε 4ημερη ημασταν, και πολλα του διναμε!:lol::) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 α τοτε ΟΚ Zηση! enema: ειναι πολυ καλο το Ν86 φιλε. Μονο το θεμα με την οθονη εκτος σπιτιου και μερα. κατα τα αλλα σου το προτεινω με 1000 που λεμε Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 @ Prodigy: Αν έβρισκα ένα 6600/Ν95 σε λογικά λεφτά...(αν και προτιμώ πιο πολύ το 1ο) θα το τσιμπούσα με την μία! :) Enema αυτό πάντως με το Ν91 που σου φαίνονται όλα τα άλλα ψεύτικα το έπαθα κι εγώ με το πέρασμά μου απ' το 6300 (το οποίο λόγω πάχους και υλικών γλυστρούσε από τα χέρια γνωστών και φίλων:lol:) στο 5310...Και φυσικά με την τρομερά φωτεινή οθόνη του!:D Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 6600 εχω δει να πωλουνται σε αγγελιες κατα καιρους 30 και 40 ευρω ;) αλλα το 6600 ειναι δικαιωματικα..."λημερι" του ΕΝΕΜΑ. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 ΠΟΣΑ;;;;;Τέλεια!Αν βρω κανένα το τσίμπησα!:D Enema κι εσύ το ίδιο κόλλημα με το 6600... Ε;:) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 (edited) Το 6600 μουυυυυυυυυυυυυυ http://www.bmw-motorsport.gr/forums/images/smilies/wub.gif Νταξ, τι να λεμε, αυτο το κινητο ειναι στην λιστα των αγαπημενων πλεον. Πολλες αναμνησεις! :) Ζηση πλεον ειναι παμφθηνο οποτε φανταζομαι οτι δν ειναι τιποτα τραγικο να βρεις! Αναλογα τι εννοεις λογικα λεφτα παντα. Prodigy γιατι λημερι μου ομως? :p Ειναι πολυ τιμιο κινητακι. Αυτο το κινητο ουσιαστικα με εβαλε στον χωρο των smartphones, ομορφες εποχες γεματες ενθουσιασμο και πολυ ορεξη να εξερευνησω εκεινον τον καινουριο μαγικο κοσμο των κινητων που επερναν προγραμματα! Ουτε ιντερνετ ειχα, απλα net cafe, myphone, aivanet, ipforum, yahoo groups, irc για οσους θυμουνται, και αγιος ο θεος για να βρουμε κανενα προγραμματακι! Bluetooth dongles κτλ, ουτε καλωδια ουτε hot swap και card readers. Δυσκολες αλλα ωραιες εποχες, ισως γιατι τοτε δεν τα ειχαμε ολα στρωμενα και ετοιμα, αλλα επρεπε να 'ψαχτουμε' για να ξεχωρισουμε. Σημερα ο,τι και να παρεις, κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι smart και θα εχει wifi/internet browser/twitter/facebook, μπαινεις στο myphone κανεις το ποστ και τσουπ! Ολα ετοιμα. Τοτε ομως τα αλλα παιδια ειχαν τα 'μπρικια' τους, και οταν εβλεπαν οτι με το 'τουβλο' μπορω να τραβαω απεριοριστο βιντεο, να αλλαζω καναλια στις τηλεορασεις, να εχω παιχνιδια της προκοπης, να αλλαζω το μενου οπως το θελω εγω κτλ κτλ επεφταν σαγονια! Σημερα ουτε καν εντυπωσιαζομαστε, βγαινει το 2πυρηνο κινητο και ρωταμε με βαρεμαρα ποτε θα βγει το 4πυρηνο γιατι ειμαστε χρηστες με απαιτησεις, yeah right.... Anyway, με επιασε η πολυλογια μου! Ο Βασιλης ειναι πιο μεγαλος, εσυ αν γεννηθηκες το 92 φανταζομαι καταλαβαινεις τι εννοω :p Δεν θα πω οτι old mobiles rule, αλλα επειδη τα εζησα απλα θα πω οτι old mobile phones grew into me. Peace :lol: εδιτ, ρε γραψατε πριν απαντησω :p @Zisis1992 Οπως καταλαβαινεις το αγαπαω το ατιμο, αλλα μονο το δικο μου γιατι 'φερει' σημαδια δικα μου πανω του. Των αλλων απλα μου φερνουν μια γλυκια νοσταλγια :) (επισης ηταν και το τελευταιο κινητο που εσκασα χρηματα για να αγοραστει καινουριο, χωρις επιδοτησεις κτλ :p) Edited May 7, 2011 by Enema Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 3210... θυμαμαι την πρωτη φορα που το ειχε παρει φιλος μου (2000 ή 1999 καπου εκει)...ειμασταν στα Goody's και τρωγαμε και σκαει ..."πεταει" το μωβ/μπλε 3210 του στο τραπεζι... το κοιταγαμε εμεις οι υπολοιποι με θαυμασμο. Ειχαμε κατι motorola και ericsson παντοφλες. Παίζει να ήμουν ο πρώτος στην Ελλάδα που είχα πάρει το 3210.. 1999 ήταν. Αφού ντρεπόμουν να το εμφανίσω. Χωρίς κεραία?? Όλοι μου έλεγαν, ότι είναι σαν τηλεκοντρόλ....:lol::lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosnet Δημ. May 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2011 το θυμαστε το 3210 εκδοση ολυμπιακος??τι ωραιες εποχες....εχεις κανενα εικονομηνυμα να μου στειλεις??τα θυμαστε τα πορνοεικονομηνυματα?? Παράθεση visit my photostream Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) @ENEMA, Αν και μεγαλυτερος, μην νομιζεις...και γω εκεινες τις εποχες 19-20 χρονων ειμουν (2003) οποτε καταλαβαινω πολυ καλα εκεινη την τρελα, την πορωση και τον ενθουσιασμο με την τεχνολογια και δή με τα κινητα. Τοτε οντως εμενες λαλακας απο τα θηριακια εκεινα και smartphones ειχαν καποιοι..οχι ολοι. Αυτοι που συνηθως γνωριζανε τι παιρνουν και για ποιο λογο. Η αληθεια ειναι πως "μισουσα" 6600 (αλλα κατα βαθος ισως μισουσα που δεν το ειχα) για τους εξης λογους: 1) Το ειχαν ολοι... ηταν ισως το πρωτο smartphone...iphone της εποχης (μαζι με το 3650 ισως). Το ειχε ολος ο ντουνιας, το εβλεπες παντου και το αγοραζαν μεχρι και κοριτσακια που περαν των φωτογραφιων και των sms δεν κατειχαν. 2) Ηταν καλυτερο απο το αγαπημενο/λατρεμενο μου 7650 και το εκανε να μοιαζει παρωχημενο (παροτι το 7650 ειχε πανω του light sensor και proximity sensor κλπ) 3)Εκεινη την περιοδο της "βασιλειας" του 6600, ειμουνα στο αντιπαλο τοτε δεος στην σειρα "P" της SE. P800 και το 2004 ,P900. Tα λατρευα και θεωρουσα το 6600 "μπρικι" μπροστα τους. Αλλα πλεον εχω το 6600 ψηλα στην εκτιμηση μου σαν ενα απο τα σημαντικοτερα (και εμπορικοτερα) smartphones της Νοκια. Νομιζω τα 3650, 6600, Ν95, Ν73, 5800, Ν8 (?) ειναι τα πιο μοσχοπουλημενα Νοκια με Symbian. edit: Α, ειπα "το λημερι σου" επειδη εσυ εισαι ο ειδικος στο 6600 μιας και ειναι απο τα αγαπημενα σου ever. Eμενα μπορεις να με αποκαλεις 7110/7650 maniac :p edit2: Τι ειπες τωρα με ολα τα sites που ανεφερες...και γω τα ιδια...ειχε πεσει πολυ διαβασμα. Μyphone κυριως για να διαβαζω απειρες φορες τα reviews των 7710, P900, 6600 κλπ κλπ ωστε να πορωνομαι...και αφου αγοραζα κατι --->λιωσιμο στο dotsis.com και ενα αλλο που ηταν κυριως για SE (δεν θυμαμαι το ονομα του αλλα ειναι γνωστο) edit3: esato.com Anyway.... @DDR2: Φοβερο τοτε το 3210. Νομιζα πως ειναι το πρωτο με εσωτερικη κεραια αλλα η αληθεια ειναι πως ο τιτλος αυτος ανηκει στο Νοκια 8810 που βγηκε ενα χρονο πριν (1998) Edited May 8, 2011 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Πολυ καλο τηλεφωνο το 3210, το ειχα παρει και γω αρχες του 2000 σαν πρωτο κινητο. Απιστευτα συναισθηματα, πορωνομουν ακομα και με τα cell info της τοτε Τelestet (τα βγαζει ακομα και σημερα). Θυμαμαι ειχα παει και του ειχα βαλει και δονηση η οποια ηταν extra. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Εγώ τώρα τα είδα και αυτό που έχω να πω είναι για το 6600 ότι είναι ένα τρομερό κινητό, ότι πιο νοσταλγικό υπάρχει κατά την γνώμη μου μετά το 6310i. Δεν σου φτάνει να έχεις 1 θες και ένα 2ο 6600 για να το έχεις σε μαύρο. Αν σκεφτεί κάνεις ότι το 2003 ήταν πολύ μπροστά με τις εφαρμογές που μπορούσε να δεχτεί και μετατρεπόταν σε ο,τι ακριβώς είχες εσύ "ανάγκη". Ωραίες εποχές... Μακάρι να ήταν ελάχιστα πιο λεπτό! Μακάρι... Ίσως το μόνο του μειονέκτημα στις μέρες μας μαζί με την οθόνη. Ακόμη το χρησιμοποιώ πολύ τακτικά γιατί απλά δεν μπορώ να το αφήσω στην άκρη. Ο,τι κινητό και να πιάσω στα χέρια μου, πάντα το 6600 θα είναι αυτό που θα με ευχαριστεί να χρησιμοποιώ. Από τα αλλά παλιά της Nokia το 6610 πάλι είναι πολύ ωραίο και μακάρι να το είχα ακόμη στα χέρια μου (μόνο η εξωτερική κάμερα μου έχει μείνει), πολύ βολικό κινητάκι. Αυτό όμως που ποτέ μου δεν είχα και θέλω είναι το 6310 ή 6210 να έχω ένα έτσι για να θυμάμαι. (Υ.Γ. : Γράφω ο,τι μου έχει έρθει στο κεφάλι :p) Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) Αυτοι που συνηθως γνωριζανε τι παιρνουν και για ποιο λογο. True, μια φορα ειπα (και εδειξα δλδ) σε ενα παιδι τι μπορει να κανει το 6600 του και εμεινε λαλακας :lol: 1) Το ειχαν ολοι... ηταν ισως το πρωτο smartphone...iphone της εποχης (μαζι με το 3650 ισως). Το ειχε ολος ο ντουνιας, το εβλεπες παντου και το αγοραζαν μεχρι και κοριτσακια που περαν των φωτογραφιων και των sms δεν κατειχαν. Οντως, αυτο μου ειχε κανει και μενα εντυπωση 2) Ηταν καλυτερο απο το αγαπημενο/λατρεμενο μου 7650 και το εκανε να μοιαζει παρωχημενο (παροτι το 7650 ειχε πανω του light sensor και proximity sensor κλπ) Ναι ρε φιλε, και οι σενσορες (ή μαλλον, σενσορΑΣ) δεν επανηλθαν μεχρι το 6630? Ας ειχε και μια καρτα μνημης επανω του το 7650 και θα τα εσπαγε εις διπλουν. Φοβερο κινητο. 3)Εκεινη την περιοδο της "βασιλειας" του 6600, ειμουνα στο αντιπαλο τοτε δεος στην σειρα "P" της SE. P800 και το 2004 ,P900. Tα λατρευα και θεωρουσα το 6600 "μπρικι" μπροστα τους. Αλλα πλεον εχω το 6600 ψηλα στην εκτιμηση μου σαν ενα απο τα σημαντικοτερα (και εμπορικοτερα) smartphones της Νοκια. Ειρωνια, σε μια ακριβως αντιθετη φαση εγω δεν χωνευα τα P :p Ισως γιατι ηταν το αντιπαλο δεος του αγαπημενου 6600 μου.:p edit: Α, ειπα "το λημερι σου" επειδη εσυ εισαι ο ειδικος στο 6600 μιας και ειναι απο τα αγαπημενα σου ever. Eμενα μπορεις να με αποκαλεις 7110/7650 maniac :p :D edit2: Τι ειπες τωρα με ολα τα sites που ανεφερες...και γω τα ιδια...ειχε πεσει πολυ διαβασμα. Μyphone κυριως για να διαβαζω απειρες φορες τα reviews των 7710, P900, 6600 κλπ κλπ ωστε να πορωνομαι...και αφου αγοραζα κατι --->λιωσιμο στο dotsis.com και ενα αλλο που ηταν κυριως για SE (δεν θυμαμαι το ονομα του αλλα ειναι γνωστο) edit3: esato.com Πωωω dotsis, εβγαινε το λογοτυπο κατα την εγκατασταση της εφαρμογης και σου ερχοταν ενα χαμογελο ικανοποιησης. Αυτα ειναι. Εγω παλι αποθηκευα τις σελιδες των ριβιου απο myphone/mobile review κτλ, και μετα διαβασμα στο σπιτι :D Δεν σου φτάνει να έχεις 1 θες και ένα 2ο 6600 για να το έχεις σε μαύρο. Αν σκεφτεί κάνεις ότι το 2003 ήταν πολύ μπροστά με τις εφαρμογές που μπορούσε να δεχτεί και μετατρεπόταν σε ο,τι ακριβώς είχες εσύ "ανάγκη". Ωραίες εποχές... Μακάρι να ήταν ελάχιστα πιο λεπτό! Μακάρι... Ίσως το μόνο του μειονέκτημα στις μέρες μας μαζί με την οθόνη. Ακόμη το χρησιμοποιώ πολύ τακτικά γιατί απλά δεν μπορώ να το αφήσω στην άκρη. Ο,τι κινητό και να πιάσω στα χέρια μου, πάντα το 6600 θα είναι αυτό που θα με ευχαριστεί να χρησιμοποιώ. Αχ αυτο το μαυρο δεν το χωνεψα γιατι βγηκε 100 χρονια μετα το launch του ασημι/ροζε, μου θυμιζει κατι αντιστοιχο με τα ασπρα iphone 4 :p Ηταν 'μη οριτζιναλ' χρωμα για μενα, το οποιο θεωρουσα οτι βγηκε αποκλειστικα για λογους μαρκετινγκ. Βεβαια ειχα παρει μια τετοια προσοψη (το ξερω, πηγα κοντρα στα ιδανικα μου:lol:), αλλα εβαλα μονο το πισω καπακι/camera ring, ενω αφησα την original ασπρη μπροστα, οποτε ο συνδιασμος ηταν πολυ ομορφος! Νομιζω την μπροστα την εδωσα σε ενα φιλο μου. Edited May 8, 2011 by Enema Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Όπα συνδυασμοί για το 6600 που δεν είχα φανταστεί ποτέ μου! Ολόμαυρο πίσω και μπροστά με την κανονική λευκή, Πολύ ωραίο πρέπει να ήταν. Σε λίγο καιρό με βλέπω να το κάνω και εγώ :p... (Σε μαύρο όλο η αλήθεια είναι ότι φαίνεται καλύτερα η οθόνη :/) Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) Τωρα που το ειπες για συνδιασμους δεν θυμαμαι αν το ειχα με την κανονικη ή με την ολοασπρη που εχω :worry: Ηταν καλο οπτικα παντως. edit Να, δες το και συ http://img837.imageshack.us/img837/6092/dsc05740u.jpg http://img189.imageshack.us/img189/434/dsc05741vd.jpg http://img854.imageshack.us/img854/6509/dsc05739n.jpg Αμα θες να βαλω και την κανονικη προσοψη. Τελικα με την ολοασπρη δν δειχνει και πολυ ωραιο. ah, δεν βαριεσαι, την εβαλα ετσι κ αλλιως τσεκ ιτ αουτ http://img84.imageshack.us/img84/1269/dsc05742y.jpg http://img842.imageshack.us/img842/1333/dsc05744c.jpg http://img813.imageshack.us/img813/3818/dsc05743.jpg δειχνει πολυ καλυτερο, imho Edited May 8, 2011 by Enema Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 (edited) Η λευκή θέλει ένα λευκό κάσωμα και είναι τέλειο! Πιο ωραίο όντως με την κανονική του πρόσοψη. Αν βλέπω καλά πρέπει να σου λείπει το τζαμάκι από την ολόλευκή ή κάνω λάθος; Edit: Πάντως αν όντως είναι χωρίς μπορείς το πιέσεις προσεκτικά προς τα έξω απο την άλλη πρόσοψη, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις το τζαμάκι και με τις δύο το έχω κάνει με την μαύρη που έχω και με την παλιά μου πρόσοψη γιατί είχες πολλές γραντζουνιές. Edited May 8, 2011 by Giannis_mathiou Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Kαι στις 2 λειπει, καθαριζα την προσοψη με οινοπνευμα (yeah i know...http://tibiaug.com/images/smilies/facepalm.gif) και μεταφερθηκε χρωμα απο την προσοψη στο τζαμακι (ναι, την επαθα δις). Το οποιο δεν εβγαινε. Οποτε η προσοψη αχρηστευτικε, και αντι να παρω καινουρια ειπα απλα να βγαλω το τζαμακι να τελειωνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Kαι στις 2 λειπει, καθαριζα την προσοψη με οινοπνευμα (yeah i know...http://tibiaug.com/images/smilies/facepalm.gif) και μεταφερθηκε χρωμα απο την προσοψη στο τζαμακι (ναι, την επαθα δις). Το οποιο δεν εβγαινε. Οποτε η προσοψη αχρηστευτικε, και αντι να παρω καινουρια ειπα απλα να βγαλω το τζαμακι να τελειωνω. Ασετόν δοκίμασες? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Νομιζω ναι, αλλα ειχε γινει το χρωμα ΣΚΛΗΡΟ επανω στο τζαμακι, δεν το εσωζε τιποτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Enema εγώ δεν είχα προλάβει να το εξερευνήσω τόσο...Μου έπεσε απ' το μπαλκόνι και κάηκε η οθόνη και το μόνο που έχω σήμερα είναι μια κλειδωμένη κάρτα μνήμης...:mad:Δεν είχα μπει καν στον κόπο να το φτιάξω, γιατί πίστευα ότι το Κ700 που θα αγόραζα (όπως και έκανα:() ήταν κλάσεις ανώτερο...:blink::wacko:Το οποίο συχαίνομαι έως και σήμερα...Δεν θα ξεχάσω τα αμέτρητα σετ handsfree που άλλαξα από τότε που τ' αγόρασα, το PC Suite που το είχε στο πακέτο, αλλά χωρίς το ανάλογο καλώδιο, και -φυσικά- το joystick που έβγαλε τα πρώτα του προβλήματα απ' τον 2ο μήνα (!):mad:Και φυσικά τον μαπέ φορτιστή του μαζί με την τρομερή ποιότητα κατασκευής του κινητού...Τριγμοί, ξεθωριάσματα κτλ. ... Και το απίστευτο τώρα: Ο πατέρας ενός φίλου μου πρόσφατα έβαλε στην άκρη το 6600 του για άλλο κινητό!:DΟπότε θα πέσει η πρόταση για να μου το δώσει-πουλήσει...:cool: Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Νομιζω για την κλειδωμενη καρτα μνημης υπηρχε κολπο που την ξεκλειδωνες, αλλα θελει ψαξιμο στο φορουμ. Καλα το Κ700 αν ειχε κατι παραπανω ηταν το MP3 το οποιο ηταν δωρον αδωρον αφου δεν επερνε καρτα μνημης και η εσωτερικη ηταν 40mb. Αν το καλοσκεφτειτε τα SE απο τοτε δεν αλλαξαν και πολυ :lol:, Αντε ελα και συ παλι στο κλαμπ :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_mathiou Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Νομιζω ναι, αλλα ειχε γινει το χρωμα ΣΚΛΗΡΟ επανω στο τζαμακι, δεν το εσωζε τιποτα. Αν θέλεις να σου στείλω ένα τζαμάκι έχω να στο στείλω(χωρίς γρατζουνιές φυσικά) δεν μπορώ να το βλέπω έτσι το καημένο :p... Μια φορά έβαλα στο Ε71 οινόπνευμα εγώ και μου έφυγε το κόκκινο χρώμα απο το κουμπί και μου έμεινε πάνω στο φωτισμό και τα πλήκτρα δεξιά ήταν "ροζέ". Παράθεση Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 No need. Ευχαριστω :) Καποια στιγμη θα αγορασω οριτζιναλ προσοψη, γιατι στα κανονικα χρωματα αυτη που εχω, που νομιζω ειναι express cover, εχει λαθος χρωματα και κοψιμο στο καπακι, αν θελετε να ανεβασω καποια στιγμη φωτος να δειτε τις διαφορες. Ολο λεω ρε γμτ να ξεκινησω να τα φτιαχνω ενα-ενα να τα χωσω σε κανα ντουλαπι γιατι μου τελειωσε ο χωρος στο συρταρι :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Νομιζω για την κλειδωμενη καρτα μνημης υπηρχε κολπο που την ξεκλειδωνες, αλλα θελει ψαξιμο στο φορουμ. Καλα το Κ700 αν ειχε κατι παραπανω ηταν το MP3 το οποιο ηταν δωρον αδωρον αφου δεν επερνε καρτα μνημης και η εσωτερικη ηταν 40mb. Αν το καλοσκεφτειτε τα SE απο τοτε δεν αλλαξαν και πολυ :lol:, Αντε ελα και συ παλι στο κλαμπ :p Κλάμπ;Δηλαδη;:) Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2011 Κλάμπ;Δηλαδη;:) Φ.Α.Κ (Φιλοι αρχαιων κινητων) Με προεδρο τον ΕΝΕΜΑ και Γ.Γ. τον Kid :p Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts