Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειναι μπελας, αλλα ωραιος μπελας! σκεψου οτι ανακατασκευαζεις μονος μια αντικα...

Μόνο και μόνο αυτό σε ανατριχιάζει... ;) Προς το παρών, δεν ξεκολλάει το δάχτυλο από το κουμπί της κάμερας! :D

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Αλλο ενα παζαρι μας περασε και αλλο ενα κινητο αποκτησα με ενα ευρω το αγαπημενο 5210 nokia.

Αληθεια.. το εχετε δει ποτέ γυμνο? ;)

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=28218&stc=1&d=1353421632

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=28219&stc=1&d=1353421632

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=28220&stc=1&d=1353421647

Εχουν πραγματικα βαλει μεσα σε ολες τις οπες της συσκευης πολυυυ πλαστελινη-πλαστικο με αποτεσμα το πληκτρολογιο να ειναι σιγουρα αδιαβροχο. Τα μερη επισης στο σημειο που ενωνονται στην περιμετρο της συσκευης εκτος απο πλαστικο εχει και ενα λαστιχακι κανονικο. Συμπερασμα η συσκευη ηταν οντως αδιαβροχη εκεινη την εποχη οχι ομως για να βυθιστει στο νερο αλλα σε περιπτωση που βραχοταν απο την βροχη η το χιονι, και και την υψηλη σχετικη υγρασια οπως στο μπανιο με τους υδρατμους.

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=28222&stc=1&d=1353421689

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=28221&stc=1&d=1353421647

Εχει και την λειτουργια της ζωγραφικης,,η αγαπημενη μου,, εκανα ενα αφιερωμα στο myphone.gr ελπιζω να το εκτιμησετε.:)

Ακόμα κι έτσι σπέρνει! Με γειές ρε συ! Πόσο; :)

plankton69 - Χρήστος 

Ακόμα κι έτσι σπέρνει! Με γειές ρε συ! Πόσο; :)

Αλλο ενα παζαρι μας περασε και αλλο ενα κινητο αποκτησα με ενα ευρω το αγαπημενο 5210 nokia!

Ωραίο κινητό, θέλω κι εγώ ένα τέτοιο, αλλά να βλέπεται, να μην έχουν γίνει χαλιά τα εξωτερικά του δηλαδή...

Edited by thanossalonika

• 4 weeks later...

Ορίστε και απο εμένα 2 συσκευες που τις εκανα ανακατασκευη και λειτουργουν κανονικα!

http://img824.imageshack.us/img824/2426/img1494ln.jpg

Και είναι και οι 2 τους όμως... Σκέτη κόλαση! Ζηλεύω!!! :lol::O

plankton69 - Χρήστος 

Ενα 3650 θα το εχω την κυριακη που θα ερθει.. Τελειες οι φωτογραφιες που ανεβαζετε συνεχιστε!!

Ενα 3650 θα το εχω την κυριακη που θα ερθει.. Τελειες οι φωτογραφιες που ανεβαζετε συνεχιστε!!

ενα 3650 θελω και εγω...

Αριστερά είναι το 3650. Το δεξί ποιο είναι; Τι ωραίο πληκτρολόγιο... :O

Huawei Nova 5T

Το 3650 μου ήρθε στα χέρια μου ρετάλι τελείως. Δεν είχε housing, οποτε του αγορασα housing και αυτή την εβδομάδα θα αγοραστεί και καινουργιο, original, μεσαιο σώμα και θα ειναι καινουργιο ολοκληρο!

Το 7610 τώρα, δεν έχει Ελληνική γλώσσα και θα με βοηθουσέ ιδιαίτερα αν καποιος μπορεί να μου πεί που θα μπορούσα να βρω software version με ελλήνικη γλώσσα να του flashάρω με το Nemesis. To εκάνα τα χρόνια που τα ειχα αυτά τα τηλέφωνα και ερχόντουσαν με μενου vodafone, τωρα πλεον το εχω ξεχάσει πως γινεται αλλα θα βρω οδηγιες στο net. Το θέμα ειναι το λειτουργικο με την Ελληνικη γλώσσα που να βρω?

Μιας και έγινε αναφορά στο 7610 ας ανεβάσω και γω τα αποκτήματα της τελευταίας βδομάδας: 7610, k800 (απο θείο που δεν τα θελε:D) + diamond και ενα motorola που χα πάρει προ αμνημονεύτων απο voda και δν θυμάμαι καν μοντέλο τα οποία βρήκα αφου ξήλωσα το δωμάτιο λόγω βαψίματος :lol::lol::lol:

[ATTACH]28682[/ATTACH]

Δυστυχώς το nokia θέλει μπαταρία οπότε δεν ξέρω αν δουλεύει ή οχι...

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

Thanks! :)

παρακαλω!

Μιας και έγινε αναφορά στο 7610 ας ανεβάσω και γω τα αποκτήματα της τελευταίας βδομάδας: 7610, k800 (απο θείο που δεν τα θελε:D) + diamond και ενα motorola που χα πάρει προ αμνημονεύτων απο voda και δν θυμάμαι καν μοντέλο τα οποία βρήκα αφου ξήλωσα το δωμάτιο λόγω βαψίματος :lol::lol::lol:

[ATTACH]28682[/ATTACH]

Δυστυχώς το nokia θέλει μπαταρία οπότε δεν ξέρω αν δουλεύει ή οχι...

καλα και τα κινητακια :p αλλα ενθουσιαστηκα με το πληκτρολογιο! γυαλι εχει γυρω γυρω? πολυ ωραιο!

Οι προσθήκες για την ώρα σταμάτησαν, έχουμε όμως refurb.

Μέχρι στιγμής έγιναν τα: Κ750, W810, 7250, 6100, 6610, 6600, 7210, 2300, 8310 και 6510.

Πάρτε και μια φώτο τους! :)

http://imageshack.us/a/img402/9952/img20121215182409.jpg

Μια που βλέπω κίνηση στο thread, για ένα 8310 από παζάρι, με όλα του τα κομμάτια και λειτουργικό ( όσο λειτουργικό λέει ο πωλητής ), πόσο θα δίνατε;

P.S.: Τσεκάρισμα με δική μου sim θα πέσει σίγουρα.

Huawei Nova 5T

Μια που βλέπω κίνηση στο thread, για ένα 8310 από παζάρι, με όλα του τα κομμάτια και λειτουργικό ( όσο λειτουργικό λέει ο πωλητής ), πόσο θα δίνατε;

P.S.: Τσεκάρισμα με δική μου sim θα πέσει σίγουρα.

10 ευρώ το πολύ!

Thanks! Αυτό το 8310 είναι τρελό κόλλημα... :O

Είναι όντως πανέμορφο τηλέφωνο! :love:

Ειδικά στο κίτρινο που το έκανα εγώ είναι... :heat:

καλα και τα κινητακια :p αλλα ενθουσιαστηκα με το πληκτρολογιο! γυαλι εχει γυρω γυρω? πολυ ωραιο!

:lol::lol::lol: δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό το πληκτρολόγιο! Το μόνο για το οποίο το απαρνιέμαι ενίοτε είναι το μηχανικό ibm model m που έχω :p

Το πληκτρολόγιο ειναι αυτό (το ενσύρματο, τα χουν μπερδέψει στο skroutz) και παρότι ειναι τσιμπημένο πιστεύω αξίζει τα λεφτά του. Είναι πολύ λεπτό, εντελώς αθόρυβο/laptop fell σαν αίσθηση, φωτιζόμενο και περιμετρικά εχει διαφανές πλαστικό ή ακρυλικό (δεν είμαι σίγουρος)

Δες εδώ review με πολλές φωτο ;)

Coolermaster MC500/Asus Rog Strix X570-F/Ryzen 7 3700X/Bequiet Dark Rock 4/G.Skill Ripjaws V 32GB-3200/Sapphire 6900XT Nitro+SE /Corsair RM850x/Samsung 970 Evo 500GB M2/Samsung 860 Evo 250GB/Corsair K70 mk.2/Logitech G13/Logitech MX Master 3/Dell UP2716+SE2419/

MyFlickr

:lol::lol::lol: δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό το πληκτρολόγιο! Το μόνο για το οποίο το απαρνιέμαι ενίοτε είναι το μηχανικό ibm model m που έχω :p

Το πληκτρολόγιο ειναι αυτό (το ενσύρματο, τα χουν μπερδέψει στο skroutz) και παρότι ειναι τσιμπημένο πιστεύω αξίζει τα λεφτά του. Είναι πολύ λεπτό, εντελώς αθόρυβο/laptop fell σαν αίσθηση, φωτιζόμενο και περιμετρικά εχει διαφανές πλαστικό ή ακρυλικό (δεν είμαι σίγουρος)

Δες εδώ review με πολλές φωτο ;)

αν ειναι πολυ ωραιο!

ενταξει δεν ειναι και πολυ ακριβο,φαινεται κιολας καλοφτιαγμενο με φωτισμο μια χαρα!

ευχαριστω για τις πληροφοριες! :)

Welcome :) Εντάξει δεν είναι και πανάκριβο (έχει πέσει αρκετά απ' όταν το πήρα εγώ) + ότι η Logitech έχει άψογη υποστήριξη (μου χουν αλλάξει μία φορά το πληκτρολόγιο και 3 ποντίκια σύνολο για διάφορους λόγους)

MyFlickr

Είναι όντως πανέμορφο τηλέφωνο! :love:

Ειδικά στο κίτρινο που το έκανα εγώ είναι... :heat:

Κόκκινο θέλω να το κάνω... ( no homo :lol: )

Huawei Nova 5T

Πραγματικά πολύ ωραίες οι συλλογές που έχετε παιδιά, προσωπικά δε συλλέγω κινητά, αν και όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι μου χουν μείνει μερικά όπως το Panasonic GD93 και το Motorola V2288. Είπα όμως να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από τη μοναδική μου αγάπη το Nokia N90 :love:

20121216_141534.jpg

20121216_141844.jpg

20121216_141958.jpg

20121216_142046_HDR.jpg

Nickolas

Πραγματικά πολύ ωραίες οι συλλογές που έχετε παιδιά, προσωπικά δε συλλέγω κινητά, αν και όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι μου χουν μείνει μερικά όπως το Panasonic GD93 και το Motorola V2288. Είπα όμως να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από τη μοναδική μου αγάπη το Nokia N90 :love:

Κινητάρα!!!

Και φαίνεται άριστο από τις εικόνες...

@derizio να ένα ωραίο clamshell που δεν έχεις :p