Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι, μαύρο ήταν. :)

Το δικό μου 6600 εννοείς; Έπεσε απ' τον 2ο όροφο και έκαψε οθόνη...:cry:Τώρα δεν υπάρχει το κινητό...

Tο ίδιο λέμε...

http://www.gsmarena.com/nokia_7280-884.php

Δεν φτιαχνόταν δηλαδή με τίποτα;

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Ακριβώς. :)

Φτιαχνόταν με 100-120 εκείνη την εποχή αλλά 3η γυμνασίου παιδί τι να το έκανα το smartphone... :lol: Οπότε πήγα στο τρισάθλιο Κ700i που το πήρα και τζάμπα! Και μετά από λίγο καιρό το 6260 του πατέρα.

Φτιαχνόταν με 100-120 εκείνη την εποχή αλλά 3η γυμνασίου παιδί τι να το έκανα το smartphone... :lol: Οπότε πήγα στο τρισάθλιο Κ700i που το πήρα και τζάμπα! Και μετά από λίγο καιρό το 6260 του πατέρα.

Κρίμα και πάλι...Tώρα με λιγότερα θα ήταν τζιτζί...!

Κάπου σε κείνη την ηλικία πήρα το k800(και μάλιστα ''έφτυσα'' το k770 λόγω...υπερύθρων!),και ''έλιωνα'' στο νέτ,με το -τότε- απεριόριστο της Wind!Πλήρης μετατροπή σε smartphone!

*Aυτό το καιρό προσπαθώ να το μετατρέψω σε Walkman,βάζοντας ηχείο από ένα W300i που είχα...Mιλάμε για ολοκληρωτική αλλαγή στην πλακέτα...Mετά από αυτό,διορθώνω και τα πίσω πλαστικά του,και το βάζω για 2ο!

Mε την πρώτη ευκαιρία θα το ανεβάσω στο αντίστοιχο θέμα των Ericsson)

plankton69 - Χρήστος 

Ζηση μην απογοητευεσαι ρε αγορι, υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες. ;)

Μπορεις να βαλεις αγγελια εδω, και στην τελικη υπαρχει και το ebay.

Παντως το 7280 το εψαχνε ο prodigy αν θυμαμαι καλα? Ή ηταν το επομενο το μπρονζε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

το 7280 το ειχα!

εφιλατης στην χρηση αλλα πολυ πρωτοτυπο σαν σχημα

οροσημο σχεδιασης νομιζω

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

εφιλατης στην χρηση αλλα πολυ πρωτοτυπο σαν σχημα

οροσημο σχεδιασης νομιζω

Συμφωνώ απόλυτα.Δεν το είχα,αλλά φαντάζομαι τι «πονοκέφαλος» ήταν.

Πανέμορφο όμως,και (ψιλο)σπάνιο...

*Ζήση μήπως να το τσίμπαγες;;; ;)

plankton69 - Χρήστος 

To 7280 αυτος παντως το εχει ΧΡΟΝΙΑ εκει, το θυμαμαι ακομα πριν ερθω Θεσσαλονικη, οποτε μιλαμε για τουλαχιστον 4 χρονια... :lol:

edit

Ημουν στις αγγελιες και ειδα αυτο

:: Είδος Αγγελίας: Πώληση

:: Τρόπος Συναλλαγής: Συνάντηση (Χέρι-Χέρι)

:: Τιμή: 0

:: Περιεχόμενο Αγγελίας:

Καθώς πλεον μετακινουμε μονιμα στο εξωτερικο για το διδακτορικο μου αναγκαζομαι να πουλησω ολη την συλλογη με τα παλια κινητα που εδω και τοσα χρονια μαζεψα με πολυ κοπο και υπομονη.... Τα κινητα ειναι σε κατασταση απο πολυ καλη εως τέλεια. Ο αριθμος τους ειναι περισσοτερος απο 1000 και υπαρχουν ολα τα παλια μοντελα απο ολες τις εταιριες αλλα και πιο συγχρονα. πχ. (t68, sx1, motorolla startac, 8910, communicator, p990, p800, nokia 8310,). Βρισκομαι αθηνα για οποιον επιθυμει συναντηση. Υπαρχουν και καποιοι φορτιστες αλλα κουτια οχι μιας και θα χρειαζοταν να νοικιαζω και δευτερο σπιτι για αυτα.

LOLWUT?:blink:

Edited by Enema
[sIGPIC][/sIGPIC]

To 7280 αυτος παντως το εχει ΧΡΟΝΙΑ εκει, το θυμαμαι ακομα πριν ερθω Θεσσαλονικη, οποτε μιλαμε για τουλαχιστον 4 χρονια... :lol:

edit

Το έχω δεί και εγώ 2 μέρες τώρα και έστειλα και μήνυμα στο παιδί.

Πολύ καλή ευκαιρία, αλλά δεν περισσεύουν ρε μαμώτο......ειδικά τώρα...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

edit

...βρίσκεται Αθήνα... :/

Συμφωνώ απόλυτα.Δεν το είχα,αλλά φαντάζομαι τι «πονοκέφαλος» ήταν.

Πανέμορφο όμως,και (ψιλο)σπάνιο...

*Ζήση μήπως να το τσίμπαγες;;; ;)

Έχεις 70 Ευρώ; :lol:

...οταν με λιγοτερα αγοραζεις αυτο?:cool:

http://www.ebay.co.uk/itm/Nokia-6600-Triband-Bluetooth-Camera-Smartphone-/400271062256?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item5d3203b4f0

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα τον παζάρευα,γιατί το σκέφτομαι έτσι:

(παλία έδινα συσκευές,και έχω καταλάβει την λογική τους)

Πχ το 6600 το πήρα τότε 25 ευρώ,κόβωντας ένα δεκάρικο.Σημειωτέον,δεν έχει κανένα πρόβλημα,και πήρα και μαμά φορτιστή και μπαταρία(στο 8850 μου δώσαν κινέζικα).

'Aντε να το πήρε 15 ευρώ,μιας και πλέον δεν έχει μεγάλη αξία,άσε που τα ''σκοτώναν'' απο πάντα,οπότε ίσως το πήρε και πιο κάτω...

'Aρα,κανονικά,θα κέρδιζε 20 ευρώ,χωρίς κόπο.Tου έκοψα 10,πήρε πίσω τα λεφτά του και έβγαλε και 10 ευρώ.Aν όλοι δούλευαν τα μαγαζάκια τους,χωρίς να θέλουν να βγάλουν από την μύγα ξύγκι,και πελάτες θα είχαν,και δεν θα τους λέγαμε ''φαρμακεία''.

Nίκο (Eνεμά) πιστεύω συμφωνείς...

'Aρα,αυτό θα προσπαθούσα να το κατεβάσω στα 50 ευρώ...Aν είναι το ίδιο που έλεγε και ο Nίκος,και το έχει τόσα χρόνια,και ευχάριστώ που έφυγε θα έλεγε...!

plankton69 - Χρήστος 

ΕΤΣΙ! Κοντά στα 50 ( :( ) αλλά άριστο!

Θα τον παζάρευα,γιατί το σκέφτομαι έτσι:

(παλία έδινα συσκευές,και έχω καταλάβει την λογική τους)

Πχ το 6600 το πήρα τότε 25 ευρώ,κόβωντας ένα δεκάρικο.Σημειωτέον,δεν έχει κανένα πρόβλημα,και πήρα και μαμά φορτιστή και μπαταρία(στο 8850 μου δώσαν κινέζικα).

'Aντε να το πήρε 15 ευρώ,μιας και πλέον δεν έχει μεγάλη αξία,άσε που τα ''σκοτώναν'' απο πάντα,οπότε ίσως το πήρε και πιο κάτω...

'Aρα,κανονικά,θα κέρδιζε 20 ευρώ,χωρίς κόπο.Tου έκοψα 10,πήρε πίσω τα λεφτά του και έβγαλε και 10 ευρώ.Aν όλοι δούλευαν τα μαγαζάκια τους,χωρίς να θέλουν να βγάλουν από την μύγα ξύγκι,και πελάτες θα είχαν,και δεν θα τους λέγαμε ''φαρμακεία''.

Nίκο (Eνεμά) πιστεύω συμφωνείς...

'Aρα,αυτό θα προσπαθούσα να το κατεβάσω στα 50 ευρώ...Aν είναι το ίδιο που έλεγε και ο Nίκος,και το έχει τόσα χρόνια,και ευχάριστώ που έφυγε θα έλεγε...!

''Ενεμά'' α ρε γάλλε! :lol:

Κι εγώ αν έβρισκα το 6600, θα έκανα παζάρια. Το σκεφτόμουν όταν πήγαινα στο μαγαζί :p

''Ενεμά'' α ρε γάλλε! :lol:

Κι εγώ αν έβρισκα το 6600, θα έκανα παζάρια. Το σκεφτόμουν όταν πήγαινα στο μαγαζί :p

:lol: :lol: :lol:

'Eτσι θέλουν πλέον...Aκόμα νομίζουν ότι πουλάνε χρυσό!

plankton69 - Χρήστος 

Ένεμα οπως κλυσμα ρε παιδια :cool:

Προσωπικα απο μαγαζι ΔΕΝ θελω να αγορασω ποτε ξανα. Οι περισσοτεροι σου αγοραζουν την συσκευη για ψιχουλα και συμπεριφερονται λες και σου εκαναν και χαρη. Προσωπικα δεν κανω παζαρια ποτε, γιατι δεν με ενδιαφερει να κανω παζαρια. Αν η τιμη ειναι ειναι υψηλη απλα δεν αγοραζω και ας το κρατησει να το κανει κορνιζα το κινητο (βλεπε περιπτωση 7280).

Προτιμω να αγοραζω 1000ς φορες απο το ebay, ποσο θες? Τοσο. Σου αρεσει η τιμη? παρτο. Δεν σου αρεσει? Κοιτα αλλου. Απλα πραγματα, καθαρα. Εγινε πουστια? Paypal και τα λεφτα σου πισω. Οχι παιζουμε.

Οπως και service προτιμω να κανω μονος μου οσο μπορω. Προτιμω να το εχω χαλασμενο απο το να πληρωνω κερατιατικα 'επισκευες' και 'ελαχιστες χρεωσεις' και να περιμενω κερατιατικα. Σετ εργαλεια, service manual και αγιος ο θεος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ένεμα οπως κλυσμα ρε παιδια :cool:

Προσωπικα απο μαγαζι ΔΕΝ θελω να αγορασω ποτε ξανα. Οι περισσοτεροι σου αγοραζουν την συσκευη για ψιχουλα και συμπεριφερονται λες και σου εκαναν και χαρη. Προσωπικα δεν κανω παζαρια ποτε, γιατι δεν με ενδιαφερει να κανω παζαρια. Αν η τιμη ειναι ειναι υψηλη απλα δεν αγοραζω και ας το κρατησει να το κανει κορνιζα το κινητο (βλεπε περιπτωση 7280).

Προτιμω να αγοραζω 1000ς φορες απο το ebay, ποσο θες? Τοσο. Σου αρεσει η τιμη? παρτο. Δεν σου αρεσει? Κοιτα αλλου. Απλα πραγματα, καθαρα. Εγινε πουστια? Paypal και τα λεφτα σου πισω. Οχι παιζουμε.

Οπως και service προτιμω να κανω μονος μου οσο μπορω. Προτιμω να το εχω χαλασμενο απο το να πληρωνω κερατιατικα 'επισκευες' και 'ελαχιστες χρεωσεις' και να περιμενω κερατιατικα. Σετ εργαλεια, service manual και αγιος ο θεος.

Mέχρι να αρχίσω τα ψώνια από το νέτ(γιατί που θα πάει...),θα πρέπει να ανέχομαι τον κάθε ένα που πουλάει όπως του έρθει...Συμφωνώ στο αν δεν κατεβαίνει,να το κρατήσει εκεί,γιατί έτσι θέλουν...

Tο οικιακό service το τιμώ τα τελευταία χρόνια,μετά από κακή εμπειρία με τα service του πλαίσιο στο pc μου...Aπό τότε,αναβαθμήσεις,φορμάτ και ο,τι άλλο,μόνος!Aκόμα και στο Κ800,που ήθελα οθόνη,από το να πάω στην Se και να πληρώσω τα ''μαλλιά της κεφαλής'' μου,μόνο για οθόνη,πήρα ένα με 60ευρώ(από ανταλλαγές δηλαδή,άρα τσάμπα),και καθάρισα!'Eχω και όλα τα ανταλλακτικά για πάν ενδεχόμενο... ;)

plankton69 - Χρήστος 

Μετραει πολυ. Πρεπει να βγαλεις prepaid, θα δεις το φως.

Κανεις και μια επενδυση σε ενα καλο σετ μυτες-εργαλεια, και εχεις καθαρισει.

Προσωπικα θα ηθελα και ενα φθηνο σταθμο κολλησης, για 'χοντρες' ψιλοδουλειες (κανας διακοπτης κτλ, οχι ψιλοπραγματα smd, chip κτλ).

Απο κει και περα service manuals βρισκεις στο ιντερνετ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετραει πολυ. Πρεπει να βγαλεις prepaid, θα δεις το φως.

Κανεις και μια επενδυση σε ενα καλο σετ μυτες-εργαλεια, και εχεις καθαρισει.

Προσωπικα θα ηθελα και ενα φθηνο σταθμο κολλησης, για 'χοντρες' ψιλοδουλειες (κανας διακοπτης κτλ, οχι ψιλοπραγματα smd, chip κτλ).

Απο κει και περα service manuals βρισκεις στο ιντερνετ.

Μόλις ξελασκάρω,θα ανεβάσω φώτο με αυτό που ετοιμάζω στο Κ800 στο αντίστοιχο θέμα της SE...

(Δες κάτι ποστ πιο πριν...)

Ο ορισμός του DIY customizing...;)

plankton69 - Χρήστος 

Nokia NostalgiaNokia 7650 Cameraphone (2002), a smartphone ahead of its time

Ενα ωραιο νοσταλγικο review του 2011 για το 7650.

*περιεχει και video

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εγώ σε έλεγα και θα σε λέω Ενέμα, γιατί έτσι! :p

Πρέπει κι εγώ να βγάλω Prepaid κάποια στιγμή... Έτσι από περιέργεια θα ρωτήσω πόσο παίρνουν το 6300 όταν με το καλό γίνει δικό μου...;)

Είστε τρελοί ρε! Εγώ δεν κάνω τέτοια μόνος μου... :(

Βασίλη πολύ ωραίο αφιέρωμα! :) Το είχα πρωτοδεί όταν είχα το 6600 (ή λίγο πιο πριν, δεν θυμάμαι ακριβώς) και με είχε πορώσει απίστευτα!:O:cool: Γαμώτο κάποτε ήταν μπροστά αυτή η εταιρεία... Τώρα μόνο ένα Ν9...

Είστε τρελοί ρε! Εγώ δεν κάνω τέτοια μόνος μου... :(

Βασίλη πολύ ωραίο αφιέρωμα! :) Το είχα πρωτοδεί όταν είχα το 6600 (ή λίγο πιο πριν, δεν θυμάμαι ακριβώς) και με είχε πορώσει απίστευτα!:O:cool: Γαμώτο κάποτε ήταν μπροστά αυτή η εταιρεία... Τώρα μόνο ένα Ν9...

Φαντάσου να δεις για τι μιλάω κιόλας... :p

Δουλειά που κανονικά έπρεπε να κάνει ηλεκτρονικός...

Πες τα!Που είναι η Nokia που όλοι αγαπήσαμε;;;Ε;;;

plankton69 - Χρήστος 

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3984519#post3984519

Το SE προτζεκτάκι μου...

Επόμενο: Nokia 2100...

plankton69 - Χρήστος 

Ωραια η σημερινη νοσταλγια :) Οντως νοσταλγια το 6600.... Αν ειχε φωνη το δικο μου θα ελεγε πολλα...

Το εχω απο το 2004.. αυτο μας κανει 8 χρονια!

Long live αυγουλακι!

[sIGPIC][/sIGPIC]