ddr2 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Kυριολεκτικα ο ηχος (ιδιαιτερα δε με καλα headphones, οπως αυτα του Ν8 μας) του Ν91 ...ειναι αχτυπητος. Δεν το περναει καμια συσκευη. Οπως το λεω, καμια. hearing is believing Θεέ μου, τι φτηνιάρικα ακουστικά είναι αυτά.:sick: :p Πρέπει να είναι κορυφαία !!!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Του Ν8? λιγο μπασο ακομα θα ηθελα μονο :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 Του Ν8? λιγο μπασο ακομα θα ηθελα μονο :p όχι ρε συ, για τα sennheiser λέω.:love: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2012 α γιατι εκανες παραθεση τον βασιλη :p ναι ειναι κορυφη :D :D :D Ξερει κανεις ποσο παει το 7280? :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Άξιζε για 3 ευρώ;;; http://img207.imageshack.us/img207/2225/060720120458.jpg Καινούρια πρόσοψη έχει, «αβίαστο» σασί έχει, αλλά... Θέλει κωδικό ασφαλείας!!! :angry::angry::angry: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
derizio Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 3 ευρω αγορα; Εννοείται ότι αξίζει και για να υπάρχει μόνο, και ας μην το ξεκλειδωσεις ποτε! Παράθεση http://teoderizio.blogspot.gr/ http://deriziomobile.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 3 ευρω αγορα; Εννοείται ότι αξίζει και για να υπάρχει μόνο, και ας μην το ξεκλειδωσεις ποτε! Για βιτρίνα είναι τέλειο... Αλλά και να το δούλευα λίγο δεν θα με χάλαγε... Το είχε η μάνα μου κάποτε αυτό και θα της θύμιζε πολλά! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 3 ευρω?!? καλυτερα να περνες εναν καφε :lol: :p φυσικα και σε πειραζω.. φυσικα και αξιζε! αν δεν κανω λαθος πρεπει να ταν, αν οχι το πρωτο, απο τα πρωτα που αλλαζαν προσοψεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 (edited) 3 ευρω?!? καλυτερα να περνες εναν καφε :lol: :p φυσικα και σε πειραζω.. φυσικα και αξιζε! αν δεν κανω λαθος πρεπει να ταν, αν οχι το πρωτο, απο τα πρωτα που αλλαζαν προσοψεις! Ούτε θυμάμαι, αλλά παίζει και να ήταν! Η πλάκα; Είχε κι ένα κίτρινο ίδιο, αλλά δεν το πήρα, πήρα αυτό. Εκείνο μπορεί να ήταν και ξεκλείδωτο! :lol: Edit: Το πρώτο ήταν τελικά! Και το πρώτο με φιδάκι! [via] Edited July 6, 2012 by plankton69 Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Άξιζε για 3 ευρώ;;; http://img207.imageshack.us/img207/2225/060720120458.jpg Καινούρια πρόσοψη έχει, «αβίαστο» σασί έχει, αλλά... Θέλει κωδικό ασφαλείας!!! :angry::angry::angry: Kλαιν, ειναι παλιο και ξεκλειδωνει ευκολα αν εχει καποιος τον καταλληλο εξοπλισμο. Απλα θα σου παει κανενα 10αρι ακομα. Η προσοψη τα σπαει παντως. Μου θυμιζει χαμαιλεων 6110 σε κοκκινη εκδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2012 Kλαιν, ειναι παλιο και ξεκλειδωνει ευκολα αν εχει καποιος τον καταλληλο εξοπλισμο. Απλα θα σου παει κανενα 10αρι ακομα. Η προσοψη τα σπαει παντως. Μου θυμιζει χαμαιλεων 6110 σε κοκκινη εκδοση. Μόνος να το κάνω δεν παίζει δηλαδή;;;:confused: Και μένα αυτό με τράβηξε... Το χρώμα! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Εμενα μου ειχαν ξεκλειδωσει 3310 με ενα ειδικο μαραφετι που κουμπωνε στην πλατη και software στο pc. Τωρα αν σου δουλεψει κατι τετοιο, καλως http://nfader.su/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Εμενα μου ειχαν ξεκλειδωσει 3310 με ενα ειδικο μαραφετι που κουμπωνε στην πλατη και software στο pc. Τωρα αν σου δουλεψει κατι τετοιο, καλως http://nfader.su/ Κατάλαβα... Θα κάνω αν είναι γύρα και θα δω τι παίζει από τιμές. Tο nfader δεν δούλεψε... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jorge_greek Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Παιδιά προχτές στο ανακάλυψα τυχαία μέσα στο συρτάρι το παλιό μου 3330! Αλλά δεν βρήκα φορτιστή και η μπαταρία του τα χει παίξει, λογικό. Πέρασα μια βόλτα από τα μαγαζιά με μεταχειρισμένα αλλά δεν είχε κανείς μπαταρία-φορτιστή για το 3330. Ebay η μόνη λύση; Παράθεση Owned HandSets: Nokia 3330- Nokia 6510- Nokia 6600- Samsung D830- Nokia E51- iPhone 3G- Nokia E5- Nokia N9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Άξιζε για 3 ευρώ;;; http://img207.imageshack.us/img207/2225/060720120458.jpg Καινούρια πρόσοψη έχει, «αβίαστο» σασί έχει, αλλά... Θέλει κωδικό ασφαλείας!!! :angry::angry::angry: ΠΩωω ωραίο :O Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 σημερα στο τραμ για την παραλια πετυχα εναν με Ν73 σε κατασταση καινουργιου... προχτες στη καφετερια, διπλα μια κοπελιτσα με 6600... η κολλητη μου με ενα 5300 :D βλεπω συνεχεια παλιες συσκευες :O Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Παιδιά προχτές στο ανακάλυψα τυχαία μέσα στο συρτάρι το παλιό μου 3330! Αλλά δεν βρήκα φορτιστή και η μπαταρία του τα χει παίξει, λογικό. Πέρασα μια βόλτα από τα μαγαζιά με μεταχειρισμένα αλλά δεν είχε κανείς μπαταρία-φορτιστή για το 3330. Ebay η μόνη λύση; Μαγαζάκια με μεταχειρισμένα. Ειδικά για το 3330/3310 υπάρχουν... τόνοι ανταλλακτικών! :lol: Αλλιώς μετά παζάρια κλπ... ;) ΠΩωω ωραίο :O Κρίμα που είναι κλειδωμένο όμως... :( σημερα στο τραμ για την παραλια πετυχα εναν με Ν73 σε κατασταση καινουργιου... προχτες στη καφετερια, διπλα μια κοπελιτσα με 6600... η κολλητη μου με ενα 5300 :D βλεπω συνεχεια παλιες συσκευες :O Μόνο σε μένα λένε «Μάζεψε το πατίνι»;;; :(:( Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Μόνο σε μένα λένε «Μάζεψε το πατίνι»;;; :(:( xaxaxaxa :lol: ξεχασα και εναν φιλο που ηρθε για καφε σημερα το πρωι, με ενα ωραιοτατο 8210 :p τα επαιξε το Satio του και εβγαλε απο ενα συρταρι το κινητο 12-13 χρονων που δουλευει κανονικοτατα :shifty: Και γω ακουω σχολια "τι κρατας ολη τη παλιατζουρια" "τι πας και χαλας τα λεφτα σου σε αρχαια κινητα" και διαφορα αλλα.... αλλα δε με νοιαζει :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Παιδιά προχτές στο ανακάλυψα τυχαία μέσα στο συρτάρι το παλιό μου 3330! Αλλά δεν βρήκα φορτιστή και η μπαταρία του τα χει παίξει, λογικό. Πέρασα μια βόλτα από τα μαγαζιά με μεταχειρισμένα αλλά δεν είχε κανείς μπαταρία-φορτιστή για το 3330. Ebay η μόνη λύση; Καλα ειδικα για το 3330, παιζει να εχει συμβατοτητα με αλλες 700 συσκευες νοκια, οποτε οχι, πανε σε ενα οποιοδηποτε μαγαζι με μεταχειρισμενα και ζητα, θα βρεις, δεν υπαρχει περιπτωση. Μόνο σε μένα λένε «Μάζεψε το πατίνι»;;; :(:( Haters gonna hate :p xaxaxaxa :lol: ξεχασα και εναν φιλο που ηρθε για καφε σημερα το πρωι, με ενα ωραιοτατο 8210 :p τα επαιξε το Satio του και εβγαλε απο ενα συρταρι το κινητο 12-13 χρονων που δουλευει κανονικοτατα Και γω ακουω σχολια "τι κρατας ολη τη παλιατζουρια" "τι πας και χαλας τα λεφτα σου σε αρχαια κινητα" και διαφορα αλλα.... αλλα δε με νοιαζει :D Kαι μενα με κοροιδευουν, αλλα κλαιν :p Φαινεται παλιες συσκευες και καζουρα πανε πακετο :grin: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 και στη τελικη, αυτοι δεν εχουν να παιξουν φιδακι :D :D :lol: γιατι καλα τα πουλακια και αηδιες, αλλα το φιδακι ειναι το μονο που δε το βαριεσαι ΠΟΤΕ :D Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 και στη τελικη, αυτοι δεν εχουν να παιξουν φιδακι :D :D :lol: γιατι καλα τα πουλακια και αηδιες, αλλα το φιδακι ειναι το μονο που δε το βαριεσαι ΠΟΤΕ :D Συνάδερφε!!!! :lol: Μάλλον θα πάει πάλι τατα το 8850 σήμερα... Κακομαθαίνει!!! :p Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 εγω αρχισα να βγαζω το τελευταιο αποκτημα, το Ν73 :p επισης σχεδον μη λειτουργικο joystick (βασικα με το ζορι παει δεξια, και δυσκολα κατω) σαν το Music μου αλλα τουλαχιστον με το καπακι του απο πανω :D περιμενω να γυρισει η αδελφη μου απο διακοπες με το 5130 να του παρω την μπαταρια για να ξαναπαρω το 6600 για βασικο... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Space impact και τα μυαλα στους εξωγηινους ρε :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Σήμερα το πήγα ψηλά... Πολύ ψηλά! http://img849.imageshack.us/img849/4896/07072012053.jpg Και μας θυμήθηκαν τα κουλά της οθόνης... :( Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kid Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Τα κουλά της οθόνης θα περιοριστούν αν το λύσεις όλο(βίδες) και το ξαναβιδώσεις πιό προσεκτικά,εγώ ησύχασα πάντως. Παράθεση http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts