BlackX Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 καλα :( καλη ειναι και η μπλε... για να απαλυνω τον πονο μου, μολις πηρα με 8 ευρω Νοκια 8210 :happy: ..θελει μια προσωψουλα ομως! το μονο που βρηκα σε γνησια και ν αξιζει ειναι αυτη.. http://www.pds.com.gr/index.asp?mod=eshop_item&ID=130&p=3674 τι λετε?? μηπως εχετε δει καμια καλυτερη?? που το βρηκες με 8 ευρο?:confused: θελω και εγωωωωωωωωωωω:cry: Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 πρεπει να περισευει σαμπανιζε αλλα οχι αριστη. θες να κοιταξω? οχι μωρε, δεν αξιζει τοσο τον κοπο.. ψηνομαι για καινουργια.. σ ευχαριστω παντως.. σε ιντερνετικη δημοπρασια :happy: ημουν κ τυχαιρος.. αλλα θελει προσοψουλα ομως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 (edited) τι δημοπρασια;;;; ΠΟΥ;;; θέλω και γω το 8210 :D Ζήση, θα μελετήσω το θέμα αύριο-μεθαύριο και θα σε ενημερώσω edit: τσεκάρετε οριτζιναλ πρόσοψη για 6600 οριτζιναλ http://www.ebay.co.uk/itm/BRAND-NEW-Genuine-Original-NOKIA-6600-Front-cover-window-assy-fascia-PLUM-/170697386244?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item27be5b6904 http://www.ebay.co.uk/itm/BRAND-NEW-Genuine-Original-NOKIA-6600-back-battery-cover-camera-bezel-SILVER-/160652727525?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item2567a614e5 Edited April 4, 2012 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 Καλη φαση, αλλα τα 20 ευρω μαλλον ειναι καπως τσιμπημενα:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 τι δημοπρασια;;;; ΠΟΥ;;; θέλω και γω το 8210 :D Αυτός που πήραμε με τον Ζήση το 6260 είχε ένα στα 20 ευρώ θυμάμαι...Αν του κάνεις και κανένα παζάρι,στάνταρ θα κατέβει λίγο...Πες τον να σε πει από που, ή στείλε πμ να σε πω εγώ... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 τι δημοπρασια;;;; ΠΟΥ;;; θέλω και γω το 8210 :D σου στειλα σε πμ το που.. προσοψη δεν ξερω που θα βρω! η φτηνοτερη ειναι στα 12ε.. δεν συμφερει, πιο ακριβη η προσοψη απο το κινητο :P τι λετε γι αυτην που σας εδειξα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ξερετε τι σκεφτομαι τελευταια, καλα τα παλια μοντελα της νοκια, αλλα εχουν θεμα με την μπαταρια. Εδω το νοκια 7610 που θελω να αγορασω ειχε εργοστασιακες τιμες χρονου ομιλιας 3 ωρες. Μεταχειρησμενο που θα το παρω (καποτε σιγουρα-βρηκα ενα με 30 ευρω) θα αντεχει το πολυ μιαμιση ωρα χρονο ομιλιας πιστευω. Δε συμφερει.. κριμα και θα ηθελα να κυκλοφορω με ενα 7610 για παραδειγμα..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Oσο περνανε τα χρονια, ειναι προβλημα αυτο με τις μπαταριες παλιων κινητων. και εγω πολλες φορες θελω να ξαναλειτουργησω το 7650 ή το 3510 μου ας πουμε... αλλα που πας με τις μπαταριες... δεν κρατανε πια... Επισης, εχουν καταργηθει εδω και χρονια... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Σε τετοια κατασταση.... σε υποχρεωσε:lol::p Για την RS-MMC στο δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν εχω δοκιμασει κατι. Αλλα λογικα εφοσον παιζουν καρτες 1GB σε τηλεφωνα ιδιας γενιας θα παιζουν και στο 6260, δεν κατουρησε στο πηγαδι. Νομιζω ειναι συμβατες και οι DV-RS MMC, οποτε αν βρισκεις φθηνοτερα. Ψαξτο παντως μην σε παρω στον λαιμο μου. Να υποθεσω οτι εννοεις MMC? Γιατι οι SD δεν ειναι συμβατες με το 6600. Λοιπον 1. Γνησιο used σασι που το γλυκοκοιταω και γω... αν δεν βιαζεσαι η καλυτερη επιλογη ΜΑΚΡΑΝ. Μειονεκτημα? Ημιτελες. Οποτε ειτε περιμενεις να βρεις τα υπολοιπα parts ειτε το κανεις τρεντυ διχρωμια. 2. Κακη μουφα κινεζικη. Μακρια. 3. Καπως καλυτερη μουφα κινεζικη. (το μη χειρον βελτιστον που λενε..?). Η διαφορα τιμης ειναι μικρη απο το 2, οποτε αν πας προτιμησε αυτην, να ειναι σωστα χρωματικα τουλαχιστον. 4. Ελπιζω τον ανταπτορα να τον θες για το ραδιο...ε? ε? Ε?:cry: Μην σου πω ότι του χροστάω και χάρη :p Για κάρτα μνήμης θα ψάξω αλεξανδρούπολη γιατί εκείνη που βρήκα ήταν της βοντα και φοβάμαι μήπως παίζει τίποτα με την ταχύτητα... Περί πρόσοψης κι εγώ για εκείνη λέω... Τον αντάπτορα τον θέλω για τα Yamaha ρε, πήρα χθες ακουστικά 12 ευρώ και λειτουργώ και το ράδιο :p Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Oσο περνανε τα χρονια, ειναι προβλημα αυτο με τις μπαταριες παλιων κινητων. και εγω πολλες φορες θελω να ξαναλειτουργησω το 7650 ή το 3510 μου ας πουμε... αλλα που πας με τις μπαταριες... δεν κρατανε πια... Επισης, εχουν καταργηθει εδω και χρονια... η λυση ειναι οι κινεζικες!! ειναι νεες κ πολυ μεγαλυτερες!! προσφατα βρηκα μια κινεζικη BLB-2 ΣΤΑ 2300Mha.. με 10e... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 προσφατα βρηκα μια κινεζικη BLB-2 ΣΤΑ 2300Mha.. με 10e... Pε συ,αυτή είναι βόμβα!'Oχι μπαταρία!!! 'Oντως οι παλιές μπαταρίες είναι ένα θεματάκι πλέον στην εύρεση... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Όχι σοβαρά, οι Κινέζικες είναι ότι πρέπει για τρομμοκρατική επίθεση!:lol: Εγώ προσωπικά τις αποφεύγω, όσο βρίσκω original δεν το σκέφτομαι καν. By the way βρήκα το καλώδιο USB με το βήσμα του 6260... :D Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Pε συ,αυτή είναι βόμβα!'Oχι μπαταρία!!! 'Oντως οι παλιές μπαταρίες είναι ένα θεματάκι πλέον στην εύρεση... ισχυει! αν κ εχω διαβασει οτι δουλευει οκ! υπαρχουν κινεζικες με μικροτερα μιλιαμπερορια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Σόρρυ που πετάγομαι, αλλά βιάστηκα να χαρώ... :( 1ον: Το καλώδιο δεν πιάνει πολύ καλά και 2ον: Δεν ξέρω πώς να το κάνω σαν αφαιρούμενο δίσκο (και δεν ξέρω αν γίνεται γενικά). Ένη αϊντίας;:(:cry: Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Όχι σοβαρά, οι Κινέζικες είναι ότι πρέπει για τρομμοκρατική επίθεση!:lol: :lol::lol::lol: ισχυει! αν κ εχω διαβασει οτι δουλευει οκ! υπαρχουν κινεζικες με μικροτερα μιλιαμπερορια.. Νομίζω τέτοια σου είχα πει να τσιμπήσεις...Πιο πάνω είναι η «αρχή» ενός «καυτού» προβλήματος!!! Σόρρυ που πετάγομαι, αλλά βιάστηκα να χαρώ... :( 1ον: Το καλώδιο δεν πιάνει πολύ καλά και 2ον: Δεν ξέρω πώς να το κάνω σαν αφαιρούμενο δίσκο (και δεν ξέρω αν γίνεται γενικά). Ένη αϊντίας;:(:cry: Θες την σουίτα του λογικά,αλλά αν δεν πιάνει το καλώδιο καλά ίσως είναι και ο λόγος που δεν το «βλέπει» το PC... ***Άκου εκεί δεν μας ξέρετε κύριε Ζήση...!:lol: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 (edited) Ποτε ειπαν οι κινεζοι αληθεια για να πουν τωρα για την χωρητικοτητα της μπαταριας? :) Μην τα πιστευετε αυτα, η νοκια και οι αλλοι κατασκευαστες ανικανοι ειναι ή χαζοι που δεν εχουν τετοιες μπαταριες?;) Στην καλυτερη περιπτωση να εχει ιδια χωρητικοτητα με την Νοκια. Το κακο με τις μπαταριες λιθιου, ειναι το εξης: 'Χανουν' χωρητικοτητα με τον καιρο. Επισης δεν ειναι καλο να τις κραταμε αφορτιστες. Το καλυτερο που μπορει να κανει καποιος, ειναι να φορτιζει τακτικα την μπαταρια του. Το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ειναι να την αφησει αφορτιστη (και μαλιστα σε καποια φαση, αν ξεφορτιστει πολυ, δεν γινεται να φορτιστει! Πεταμα!) Γιαυτο μερικες μπαταριες απο κινα μερια ερχονται 'νεκρες', επειδη καθησαν τοσο καιρο ανενεργες που αποφορτιστηκαν εντελως και πλεον δεν γινεται να φορτιστουν ξανα). Επισης κακο ειναι να την κρατας ΜΟΝΙΜΑ φορτισμενη (και να μην αποφορτιζεται ΠΟΤΕ δηλαδη) To battery university τα λεει καλυτερα απο μενα The smaller the depth of discharge, the longer the battery will last. If at all possible, avoid frequent full discharges and charge more often between uses. If full discharges cannot be avoided, try utilizing a larger battery. Partial discharge on Li-ion is fine; there is no memory and the battery does not need periodic full discharge cycles other than to calibrate the fuel gauge on a smart battery. A partial discharge reduces stress and prolongs battery life. Οποτε για να παιξει σωστα μια μπαταρια λιθιου, πρεπει να ειναι τουλαχιστον φρεσκια. Δεν παιρνω και ορκο, αλλα νομιζω οτι οι NI-mh μπαταριες δεν χανουν χωρητικοτητα με τον καιρο. Δεν κυκλοφορει καμια τετοια Ni-Mh μπαταρια? Απλα το κακο ειναι οτι αποφορτιζονται μονες τους γρηγορα, και οτι αυτες ΘΕΛΟΥΝ πληρες αποφορισμα ποτε-ποτε (memory effect), οι λιθιου ΔΕΝ χρειαζονται κατι τετοιο, ΜΗΝ πεφτετε στην παγιδα;) Προσωπικα Μετα απο 4 χρονια, και ενω ΟΛΑ τα λαπτοπ των συγγενων που καθονταν ΜΟΝΙΜΑ φορτισμενα πλεον δεν κρατανε δεκαλεπτο, το νετμπουκ μου βγαζει ακομα μετρημενες 2 ωρες. Το χρησιμοποιω σχεδον καθε μερα, και το κραταω παντα φορτισμενο. :) Το ιδιο και το κινητο (Ν91). Δεν ξερω ποσο παλια ειναι η μπαταρια, αλλα βγαζει 2 μερες με medium χρηση. Σόρρυ που πετάγομαι, αλλά βιάστηκα να χαρώ... 1ον: Το καλώδιο δεν πιάνει πολύ καλά και 2ον: Δεν ξέρω πώς να το κάνω σαν αφαιρούμενο δίσκο (και δεν ξέρω αν γίνεται γενικά). Ένη αϊντίας;:(:cry: Nαι, δωστο ανταλλαγη με 6600 οσο προλαβαινεις :innocent: Αυτα τα pop-portειδη τα ΜΙΣΩ-ΜΙΣΩ-ΜΙΣΩ (παθων, εχουν τα Sony Ericsson ενα σχεδον ιδιο). Σε ΟΛΑ τα SE της οικογενειας ΠΑΝΤΑ δεν θα κανει καλα επαφη σε καποια φαση. Εισαι τυχερος που το νοκια δεν φορτιζει απο εκει :p Nομιζω οτι usb δεν υποστηριζεται, αλλα ετσι και αλλιως η καρτα ειναι hot swappable. Card reader δεν παιζει? Edited April 5, 2012 by Enema Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 @plankton69 Όχι βε, δεν σε ξέρω! :p @Enema Άιντε πάλι με το 6260!:lol::p Κι εγώ δεν χονεύω αυτές τις θύρες, παθών με ένα Κ700i...:mad: Οκ παίδες! Όλα οκ! ;) Βέβαια κρατάω με το δάχτυλο το καλώδιο αλλά οκ...:rolleyes: Edit: Μιλάμε για ταχύτητα όχι αστεία... :lol: Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 @plankton69 Όχι βε, δεν σε ξέρω! :p @Enema Άιντε πάλι με το 6260!:lol::p Κι εγώ δεν χονεύω αυτές τις θύρες, παθών με ένα Κ700i...:mad: Οκ παίδες! Όλα οκ! ;) Βέβαια κρατάω με το δάχτυλο το καλώδιο αλλά οκ...:rolleyes: Edit: Μιλάμε για ταχύτητα όχι αστεία... :lol: Δίκιο έχει βε...Ανταλλαγή με αυγό ASAP!:lol: Και γω με όσα SE είχα «φόρτωνα» κάθε φορά που δεν έπιανε η θύρα...Γενικά τέτοιου είδους θύρες είναι στην λίστα αποφυγής μου πλέον... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Σ' εμένα τα handsfree χάλασαν σε 2μιση μήνες, και ο φορτιστής σε 1μιση χρόνο, όταν από Nokia έχω 3 χρονών handsfree και 8 χρονών φορτιστές...:rolleyes::happy: Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Αυτο ειναι κατι που εκτιμω στα νοκια, οτι τουλαχιστον η θυρα φορτισης ειναι εκ κατασκευης ανθεκτικη και bullet proof. Σε ολα τα αλλα κινητα παντα κατι θα χαλασει ή δεν θα πιανει. Το 3.5mm jack ειναι και αυτο εξισου ανθεκτικο. Ας βγει κατι τωρα με παρομοια αντοχη και σε θυρα συνδεσης, γιατι αυτες οι mini/micro usb θυρες των συγχρονων κινητων ειναι καπως ευαισθητες (μεχρι προβληματικες - βλεπε Ν900) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 +1 Νίκο. Βέβαια η θύρα φόρτισης του 6300 δεν πέρασε το Zisis1992's sister test...:shifty: Αλλά οκ, αυτή είναι ειδική περίπτωση. :p Από σήμερα το μαναράκι φοράει 512 καρτούλα... :O Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zisis1992 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ανακάλυψη του plankton... :love::love::love::baby::food::drool::heat::blink: http://www.car.gr/xyma/view/2355946/ Παράθεση http://i1098.photobucket.com/albums/g365/Zisis1992/youtube-page.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 (edited) Ουυυ, nice!! Φαινεται σε πολυ καλη κατασταση. Το φλας μας τα χαλαει λιγο στο να δουμε καθαρα την οθονη, αλλα απο μπροστα τουλαχιστον δεν φαινονται ουτε σπασιματα ουτε ραγισματα. Μια χαρα:) edit Ριξτε μια ματια εδω... http://www.ebay.co.uk/itm/Massive-Job-Lot-NOKIA-Mobile-Phones-Vintage-3310-3510i-5510-1610-450-9210-/290690068112?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item43ae7a6e90 edit2 Και μολις εκλεισε.... Υποθετω οτι ο αγοραστης δεν θα ειναι ιδιωτης... και σιγουρα καποιο 5510 δεν θα λειτουργει... οποτε μηπως λετε να εμφανιστει καμια προσοψουλα 5510 σε λιγο καιρο? Edited April 5, 2012 by Enema Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 edit Ριξτε μια ματια εδω... http://www.ebay.co.uk/itm/Massive-Job-Lot-NOKIA-Mobile-Phones-Vintage-3310-3510i-5510-1610-450-9210-/290690068112?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item43ae7a6e90 Ντου!Μπορώ να βουτήξω και να πάρω καμιά 10ρια μοντελάκια που θέλω;;; :lol: Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. April 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2012 Ποιος απο εσας εχει το 5510 ρε παιδια γιατι χαθηκα? Μονο να εστελνε ελλαδα..! http://www.ebay.de/itm/Frontcover-original-Nokia-5510-blau-blue-Cover-Deckel-Schale-NEUWARE-/260984629868?pt=DE_Handy_PDA_Oberschalen_Designfolien&hash=item3cc3e56a6c http://www.ebay.de/itm/Akkudeckel-original-Nokia-5510-blau-blue-Cover-Deckel-NEUWARE-/251021798799?pt=DE_Handy_Organizer_Ersatzteile_Werkzeuge&hash=item3a7210ad8f Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts