Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αμεσος ο τυπαρας Ενεμα (Γιωργος, θυμαμαι καλα?)

η λακακια με το 8910 ειναι πως σε τσεπες , ειδικα οταν πας να το βγαλεις ανοιγει συχνα και μου σπαει τα νευρα...

6310i με τιποτα δηλαδη? δεν ξερω... τρελο κολλημα και τα 2

Βασιλη, εγω θα σου ελεγα χωρις δευτερη σκεψη, το 6310.

Καταρχην, ειναι καλυτερο σαν τηλεφωνο, πιο ευχρηστο και εννοειται οτι μου εχεις σπασει τα νευρα γιατι ουτε αυτο το εχω:mad::mad::p (εχω το 6110 ομως :) )

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

συμφωνα με τις φωτο του Jerry ειναι original το 8910i μου. (το λογοτυπο Νοκια στην πρωτη φωτο και το Keyboard ειναι οπως στην δεξια)

Thanks Νικο (thetoday7)

το τιτανιο δεν σκουριαζει αλλα ξεβαφει. το μαυρο ειναι χρωμα.

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

συμφωνα με τις φωτο του Jerry ειναι original το 8910i μου. (το λογοτυπο Νοκια στην πρωτη φωτο και το Keyboard ειναι οπως στην δεξια)

Thanks Νικο (thetoday7)

Παρακαλώ! Και το δεύτερο δικό μου φαίνεται αυθεντικό.:p

Ειναι και τα 2 ομως....δεν ξερεις ποιο να διαλεξεις...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Μονο και μονο για να μην παθει τπτ απολυτως το 8910i θα επαιρνα το 6310...Η αλλιως θα επαιρνα καμια θηκη με 1002 προστασιες και θα ειχα hands-free...(μυνημα εννοειται δεν θα απαντουσα...)

Μαστροχαλαστης mode : Σκουριαζει το τιτανιο? Αμμοβολη το housing και μια ηλεκτροστατικη ποσο να πηγαινει? Χμμμμ.

Ειμαι και γω μαστροχαλαστης και patent lover,αλλα,αξιζει η ολη διαδικασια φιλε enema;;;μονο και μονο η λεπτοδουλεια που εχει να πεσει,παει το κοστος σε επιπεδα καινουριου,οταν βγηκε...Εκτος αν εχεις μπαρμπα/συγγενη/κολλητο φανοποιο η αμμοβολεα-βαφεα,και την βγαλεις ψιλοκουτρα....:lol::)

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Βασιλη, εγω θα σου ελεγα χωρις δευτερη σκεψη, το 6310.

Καταρχην, ειναι καλυτερο σαν τηλεφωνο, πιο ευχρηστο και εννοειται οτι μου εχεις σπασει τα νευρα γιατι ουτε αυτο το εχω:mad::mad::p (εχω το 6110 ομως :) )

κινηταρα ρε φιλε, οντως ειναι αλλη κλαση

ENEMA, Νικος και εσυ ε? σορυ μαν, θα το θυμαμαι απο δω και στο εξης!

Παρακαλώ! Και το δεύτερο δικό μου φαίνεται αυθεντικό.:p

ναι ρε συ εννοειται, εκτος απο τις φωτο τις δυο πιο πανω, βγαζει σωστα και ημ/νια κατασκευης καπου στο 2004, το κλασσικο /10/ στο ΙΜΕΙ (και οχι το μουφα /40/)

200 ωρες ομιλιας κλπ κλπ

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ειμαι και γω μαστροχαλαστης και patent lover,αλλα,αξιζει η ολη διαδικασια φιλε enema;;;μονο και μονο η λεπτοδουλεια που εχει να πεσει,παει το κοστος σε επιπεδα καινουριου,οταν βγηκε...Εκτος αν εχεις μπαρμπα/συγγενη/κολλητο φανοποιο η αμμοβολεα-βαφεα,και την βγαλεις ψιλοκουτρα....:lol::)

Αυτο το κινητο παιζει σε κατηγορια no limits. Διαφορετικα δεν αξιζουν 100 ευρω για απαρχαιωμενο κινητο 7ετιας, ποσο μαλλον τα 400 που ζηταει ο κυρ τζερυ.

Ετσι και αλλιως υποθεσεις κανουμε... Υποθετικα λοιπον θα μπορουσε καποιος να το τριψει με το χερι με γυαλοχαρτα (εδω ετριψα σασι mid tower με το χερι, στο κινητο θα κολλησω :p ), και η ηλεκτροστατικη δεν ειναι ακριβη, για κουτια υπολογιστων παιρνουν 80αρικο ή λιγοτερο, αμα ο μαστορας δεν ειναι φραγκοφονιας θα σε χρεωσει αναλογικα, ειδικα αν του πας τα κομματια ετοιμα κτλ. Ποσο να κοστισει πια μια παλαμη μεταλλο.

Φυσικα (παντα υποθετικα) ενα καλοπροετοιμασμενο σασι 8910 με ηλεκτροστατικη θα ειναι 1000ς φορες καλυτερο απο την λαδομπογια των κινεζων. Αν γουσταρεις το κινητο αξιζει η φασαρια. Παντα υποθετικα. :p

κινηταρα ρε φιλε, οντως ειναι αλλη κλαση

ENEMA, Νικος και εσυ ε? σορυ μαν, θα το θυμαμαι απο δω και στο εξης!

ναι ρε συ εννοειται, εκτος απο τις φωτο τις δυο πιο πανω, βγαζει σωστα και ημ/νια κατασκευης καπου στο 2004, το κλασσικο /10/ στο ΙΜΕΙ (και οχι το μουφα /40/)

200 ωρες ομιλιας κλπ κλπ

Νο prob ;)

Εισαι τυχερος που εχεις τετοιο κινητο και σε καλη κατασταση μαλιστα! Καλυτερα μην το βγαζεις βολτα, βαλτο σε μια ωραια προθηκη να το βλεπεις καθε φορα που γυρνας σπιτι :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο το κινητο παιζει σε κατηγορια no limits. Διαφορετικα δεν αξιζουν 100 ευρω για απαρχαιωμενο κινητο 7ετιας, ποσο μαλλον τα 400 που ζηταει ο κυρ τζερυ.

Ετσι και αλλιως υποθεσεις κανουμε... Υποθετικα λοιπον θα μπορουσε καποιος να το τριψει με το χερι με γυαλοχαρτα (εδω ετριψα σασι mid tower με το χερι, στο κινητο θα κολλησω :p ), και η ηλεκτροστατικη δεν ειναι ακριβη, για κουτια υπολογιστων παιρνουν 80αρικο ή λιγοτερο, αμα ο μαστορας δεν ειναι φραγκοφονιας θα σε χρεωσει αναλογικα, ειδικα αν του πας τα κομματια ετοιμα κτλ. Ποσο να κοστισει πια μια παλαμη μεταλλο.

Φυσικα (παντα υποθετικα) ενα καλοπροετοιμασμενο σασι 8910 με ηλεκτροστατικη θα ειναι 1000ς φορες καλυτερο απο την λαδομπογια των κινεζων. Αν γουσταρεις το κινητο αξιζει η φασαρια. Παντα υποθετικα. :p

Αλλη υποθεση να το τριψεις μονος....αλλα θες και σβουρακια για λεπτομεριες...Να φανταστεις σε τηλεκατευθυνομενο που φτιαχνω οποτε προλαβαινω(μια βλακεια της nikko,οχι κανενα καλο...)ηθελε τετοια για να βγει η λεπτομερεια....

παραδειγμα...

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/311670_264482673564281_100000076518732_1128192_616614_n.jpg

(σαν αυτα μπροστα στο αυτοκινητακι....)

Αλλα στανταρ θελεις πιο λεπτα,για τα ''ιδιαιτερα'' σημεια...αμα ομως το εχεις κανει ολο αυτο,η βαφη δεν πιστευω να θελει πολλα μετα....

(παραρτημα του ''φτιαξ'το μονος σου'' το καναμε...Θα βγουμε οφφ παλι....)

plankton69 - Χρήστος 

αν σας ελεγαν να επιλεξετε μεταξυ ενος 8910(i) και ενος 8850

σφραγισμένα στο κουτι τους (!)

ποιο θα επιλεγατε? δεν μου ετυχε κατι αναλογο , απλα ρωταω.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

αν σας ελεγαν να επιλεξετε μεταξυ ενος 8910(i) και ενος 8850

σφραγισμένα στο κουτι τους (!)

ποιο θα επιλεγατε? δεν μου ετυχε κατι αναλογο , απλα ρωταω.

Αν και εχω το 8850,το 8910(i)....Ειναι πιο ωραιο,οπως και να το κανουμε...:wink:

plankton69 - Χρήστος 

8910 ευκολα.

@plankton69

Χμμμ, ναι υποθετω. Προσωπικα παντως τα φοβαμαι αυτα γιατι καθε φορα που πηγα να τριψω με dremel εφαγα μεταλλο, οποτε προτιμω κλασσικο γυαλοχαρτο με το χερι, και ας μου παρει μερες.

Γι'αυτο καλυτερα κανα φραγκο παραπανω και ψιλη αμμοβολη να γινει τζιτζι.

(οτι θα μιλουσα μια μερα για οικιακο refurb σε κινητο με αμμοβολες και ηλεκτροστατικες, δεν το πιστευα παντως :p )

PS ενδιαφερον project εχεις βλεπω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

8910 ευκολα.

@plankton69

Χμμμ, ναι υποθετω. Προσωπικα παντως τα φοβαμαι αυτα γιατι καθε φορα που πηγα να τριψω με dremel εφαγα μεταλλο, οποτε προτιμω κλασσικο γυαλοχαρτο με το χερι, και ας μου παρει μερες.

Γι'αυτο καλυτερα κανα φραγκο παραπανω και ψιλη αμμοβολη να γινει τζιτζι.

(οτι θα μιλουσα μια μερα για οικιακο refurb σε κινητο με αμμοβολες και ηλεκτροστατικες, δεν το πιστευα παντως :p )

PS ενδιαφερον project εχεις βλεπω!

Θελει βιδολογο με ελεγχο στροφων...Ρυθμιζεις στην χαμηλη,πατας χαλαρα το κουμπι που δινει κινηση και σιγα σιγα ερχεται....

Το οικιακο refurb το εχω τιμησει δεοντως με το k800i....Ολο και κατι του εφτιαχνα πιο παλια,αλλα το παρατησα...(προσωρινα...)

Εχεις πμ με την παρουσιαση του προτζεκτ μου....

plankton69 - Χρήστος 

8910 σε τέλεια κατάσταση, σε τι τιμή μπορούμε να τα βρούμε;

Να ειναι δηλαδη original, στην εντελεια και πιθανοτατα στο κουτι κλπ

καποιος ανιδεος να το εχει σε τετοια κατασταση...χλωμο..

μονο μαγαζατορας/συλλεκτης.

πιθανολογω λογικη τιμη γυρω στα 200 ευρω , πιο τραβηγμενη >250-300

**Bomber, συμφωνεις πως το 8910 ισως ειναι το τελειο κινητο τηλεφωνο? (ειδικα ενα σε τελεια κατασταση)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Δειτε και αυτο

http://www.nowgsm.com/8910housing.htm

http://www.nowgsm.com/images/8910cover/black-front.jpg

Τα νουμερα τουλαχιστον ειναι στα προτυπα του original.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δειτε και αυτο

http://www.nowgsm.com/8910housing.htm

http://www.nowgsm.com/images/8910cover/black-front.jpg

Τα νουμερα τουλαχιστον ειναι στα προτυπα του original.

ναι αλλα στο συγκεκριμενο κινητο, αν δεν πιασω με το χερι να καταλαβω το υλικο... δυσκολο να παραγγειλω

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Να ειναι δηλαδη original, στην εντελεια και πιθανοτατα στο κουτι κλπ

καποιος ανιδεος να το εχει σε τετοια κατασταση...χλωμο..

μονο μαγαζατορας/συλλεκτης.

πιθανολογω λογικη τιμη γυρω στα 200 ευρω , πιο τραβηγμενη >250-300

**Bomber, συμφωνεις πως το 8910 ισως ειναι το τελειο κινητο τηλεφωνο? (ειδικα ενα σε τελεια κατασταση)

Ευχαριστώ για την απάντηση. :) Σε αυτά τα λεφτά, είναι απλησιάστο.

Ναι, συμφωνώ, μαζί με το RAZR.Τα έχουμε πει άπειρες φορές και γινόμαστε κουραστικοί, είναι θλιβερό εν έτει 2011 να μονοπωλούν την αγορά συσκευές τεραστίου μεγέθους, πλαστικούρες, και απομιμήσεις.Μονομορφοποίηση σε όλα... :(

τοσο εικαζω εγω. παντα για τελειο 8910i

δεν παιρνω ορκο πως δεν μπορεις να το βρεις φθηνοτερα!

στο υπολοιπο μηνυμα σου... συμφωνω σε ολα

πλακα πλακα... ακομα και τωρα στην μονομορφοποιηση εμφανισης των κινητων που λες και εσυ... μονο τα touch μοντελα της Νοκια & Motorolla ξεχωριζουν εμφανησιακα.

εχουν να δειξουν κατι ομορφο και διαφορετικο

Ν8, Milestone, Milestone XT 720, X7

με πιανεις

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

ναι αλλα στο συγκεκριμενο κινητο, αν δεν πιασω με το χερι να καταλαβω το υλικο... δυσκολο να παραγγειλω

Παραγγελνεις το πισω καπακι με 22 δολλαρια και κρινεις αναλογα.

-

Θυμαται κανεις την luna?

http://www.comteh.com/board/upload/normal/prodam_telefon_nokia_8600_luna_original_4978.jpeg

http://3.static.slando.com/photos/live/21/prodam_nokia_8600_luna_original_21914421_1_F.jpg

Πολυ υποτιμημενο και αυτο, και το τελευταιο της σειρας 8xxx.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαι ενα τελευταιο για αποψε

http://usih.merchantrunglobal.com/ImageHosting/ViewImage.aspx?GlobalID=1003&MerchantID=1622&ImageID=2815&DisplaySize=-1&ListingID=178997

Ειχαν κατα καιρους και οι αμερικανοι και οι ασιατες ωραια παιχνιδακια που εμεις στην ευρωπη δεν ειδαμε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

-

Θυμαται κανεις την luna?

http://www.comteh.com/board/upload/normal/prodam_telefon_nokia_8600_luna_original_4978.jpeg

http://3.static.slando.com/photos/live/21/prodam_nokia_8600_luna_original_21914421_1_F.jpg

Ρε, αυτη η σειρα κινητων.....:love:

Αυτα ηταν τηλεφωνα status.

Δεν ειχε βρωμισει ο κοσμος. Και ειναι και πανεμορφα!

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

-

Θυμαται κανεις την luna?

Θα θελα καποτε να αποκτησω ενα σειρας 8xxx....πανεμορφα και μοναδικα....:rolleyes:

plankton69 - Χρήστος