Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Nαιιιι και βρεχειιιιι :happy:

http://www.youtube.com/watch?v=jjM6fMD0eFI

2110, 3510, 6630, Ν91????

Ποιο ειναι το κινητο με τα μουστακια και την κιθαρα?:worry:

Γιατι το nokia tune του Ν91 δεν εχει καμμια σχεση με αυτο, κανονικα ειναι ιδιο με του 6630 :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω ρε παιδια δεν εχω βρει για τις τηλεορασεις μας καταλληλο κωδικο... ουτε για αλλη συσκευη στο σπιτι...

εεεεεεεεεεεεεεελα ρε ενεμα... πανευκολο ειναι

hint: η μεγαλη αγαπη του PRODIGY

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Μωρε αυτο πρεπει να ειναι, απλα με μπερδευει το λαθος ringtone καθως και το γεγονος οτι μαλλον ξεχασαν οτι αισθητηρα φωτος ειχαν τα πρωτοτυπα και οχι το παραγωγης :p
[sIGPIC][/sIGPIC]

το Ν95 λες εσυ ? γιατι εμενα για αυτο μου κανει :p

Ffffffffffffffffffffffffff εχεις δικιο. :p

Εγω για Ν91 το περνουσα, το Ν95 ουτε που μου περασε απο το μυαλο.

Ειπες και μεγαλη αγαπη του prodigy, ε, και το Ν91 το γουσταρει :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

χθες εγραφε οτι θελει να μιλαμε για το Ν95 :p προσπαθω να θυμηθω πως ακριβως το λεει :cool: εκτος απο 8ο θαυμα της τεχνολογιας, εχει πει αλλο ενα θεικο :lol:

χθες εγραφε οτι θελει να μιλαμε για το Ν95 :p προσπαθω να θυμηθω πως ακριβως το λεει :cool: εκτος απο 8ο θαυμα της τεχνολογιας, εχει πει αλλο ενα θεικο :lol:

Aυτο λες;;;

Βλεπω μεγαλη αγαπη για 6600 και σνομπισμο στο 8ό θαυμα της τεχνολογιας το Ν95 και ζε σελωωωω

στεναχωριεμαι

Tι να κανουμε....;το N95 βγηκε αργοτερα....και πολλοι απο μας αγαπουσαμε ηδη το αυγουλακι......!!!

Tο irremote,τουλαχιστον αυτο που κατεβασα,δεν ζητησε κωδικους....απλα μαρκα συσκευης και τι ειναι(εκτος απο τηλεορασεις κοντρολαρει στερεοφωνικα,dvd,vcr και αλλα....)

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

επιτελους ! καταφερα και θυμηθηκα τον κωδικο μου στο Ν73 ! :D

τωρα προσπαθω να το χειριστω χωρις joystick :p

ειχα ξεχασει την δυναμη των ηχειων του :D

αν παρω joystick απο ebay, θα μου το βαλουν σε nokia care ?

επισης κατι αλλο... το εβγαλα απο την φορτιση αφου ολοκληρωθηκε, εβαλα μουσικη, μπηκα για μπανιο και με το που βγαινω... παρακαλω φορτιστε και εκλεισε ! ουτε 20λεπτο ! μπαταρια η πλακετα? :cry:

edit: απο το κακο στο χειροτερο σημερα... μολις ανακαλυψα οτι δεν δουλεβουν τα κουμπια 1,4,7 και αυτο με το μολυβακι

Edited by pgetsopoulos

ειχα ξεχασει την δυναμη των ηχειων του :D

αν παρω joystick απο ebay, θα μου το βαλουν σε nokia care ?

επισης κατι αλλο... το εβγαλα απο την φορτιση αφου ολοκληρωθηκε, εβαλα μουσικη, μπηκα για μπανιο και με το που βγαινω... παρακαλω φορτιστε και εκλεισε ! ουτε 20λεπτο ! μπαταρια η πλακετα? :cry:

edit: απο το κακο στο χειροτερο σημερα... μολις ανακαλυψα οτι δεν δουλεβουν τα κουμπια 1,4,7 και αυτο με το μολυβακι

Δεν το πετας καλυτερα? χαρη θα του κανεις :p

Σοβαρα τωρα, αυτο που περιγραφεις λεγεται υγρασια...:cry::cry:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

ειναι σιγουρο ? :cry:

δεν με παει καρδια να το πεταξω ρε, το λατρευω :O το θεμα ειναι οτι οταν σταματησα να το λειτουργω (το χα πρωτο τηλεφωνο) δεν ειχε κανενα θεμα ! και μετα εκατσε σε συρταρι μεχρι προσφατα...

ειναι σιγουρο ? :cry:

δεν με παει καρδια να το πεταξω ρε, το λατρευω :O το θεμα ειναι οτι οταν σταματησα να το λειτουργω (το χα πρωτο τηλεφωνο) δεν ειχε κανενα θεμα ! και μετα εκατσε σε συρταρι μεχρι προσφατα...

Εννοειται οτι δεν το πετας, αστειευομαι.:!:

Καπου εχω διαβασει οτι αυτο τοωθεμα με τα κουμπια που δεν δουλευουν σε συγκεκριμενη στηλη (πχ το 1,4,7* ή 2,5,8,0) ειναι ενδειξη υγρασιας. Τωρα, τι να σου πω.:(

ξεχασα να αναφερω οτι τα κουμπια δεν δουλευουν απο το 6600, σορρυ... το θεμα ειναι οτι ο αστερισκος δουλευει :p

παντως θα ψαξω καμια μπαταρια για το Ν73 γιατι ακομα και υγρασια να ειναι, μονο 20 λεπτα ?

ξεχασα να αναφερω οτι τα κουμπια δεν δουλευουν απο το 6600, σορρυ... το θεμα ειναι οτι ο αστερισκος δουλευει :p

παντως θα ψαξω καμια μπαταρια για το Ν73 γιατι ακομα και υγρασια να ειναι, μονο 20 λεπτα ?

Την υγρασια στη λεω για το θεμα των κουμπιων.

Η διαρκεια της μπαταριας ειναι αλλο θεμα. Μπορει να ειναι η μπαταρια ή κατι αλλο.

θυμαμαι μια φορα που δεν δουλευαν στο Ν78 το πανω δεξια, το κοκκινο και το C, το εκλεισα και δουλεψε μετα απο κατι ωρες... ελπιζω να πιασει και με το 6600 :p

Στο δικο μου 6600 δεν πιανει το 2 καλα :(

Μπορει να μην ειναι απαραιτητα πλακετα, ισως με μια αλλαγη μεμβρανης να φτιαξει

http://fl1.shopmania.org/files/photo-images/18144/nokia-6600-keypad-membrane~18143075.jpg

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο νοκια 3410 και 5210 ειχαν εφαρμογη που μπορεις να ζωγραφισεις EMS-Wallpapers? Σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω ενα απο τα δυο για να δω τι εχασα που ειχε προτιμησει το Νοκια 3510. Το 3510 ξεχωριζε για τους πολυφωνικους ηχους, τα γραφικα του παιχνιδια και την εμφανιση του.

το 3510 ηταν ποιο ακριβο απο το 3410.

το 5210 ηταν ποιο ακριβο απο τα αλλα 2 ? Θυμαστε?

Επισης τις παλιες διαφημισεις της νοκια γιατι δεν τις βρισκω στο youtube??

Αναπολω συνεχως το παρελθον και αν εκανα λαθος επιλογες στα κινητα μου τηλεφωνα.

Νοκια 3510>Νοκια 7250ι>SE W900ι>SE W995

(Ηταν-ειναι τα βασικα μου τηλεφωνα που μου αγορασαν οι δικοι μου (εκτος απ το τελευταιο))

.

Πως θα ηταν αν ειχα παρει 1)αυτο που ηθελα εγω οπως το 3410(οχι 3510), 2) περιμενα λιγο να παρω το 7600 που ειχε και βιντεο ή το 6220,ή το 3200 να φτιαχνω δικες μου προσωψεις(οχι 7250ι), 3) ενα καλο αλλα ελαφρυ και οχι ογκωδες κινητο, και χωρις το καταραμενο vodafone live μενου,και χωρις ολοκληρωμενα παιχνιδια οπως το νοκια Ν70(οχι w900i), 4) το hazel που ειναι σαν αδιαβροχο και φτηνο, ή το aino που δεν το εχει η μιση Ελλαδα, ή ενα αφης που ειναι και μοδα(οχι w995). (?)

:(:what:

Το 3410 ειχε σιγουρα εφαρμογη που ζωγραφιζες, αλλα ΝΟΜΙΖΩ οτι μπορουσες να βαλεις τις ζωγραφιες σαν background, δεν παιρνω ορκο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και στο 3310 αν περνουσες την εκδοση που το εκανε 3315 (νομιζω κυκλοφορησε με αυτο το ονομα στην κινα) τοτε ειχε προγραμμα για ζωγραφικη.

λεω να ξεκουρασω το Ν95 μου για λιγο καιρο ετσι για αλλαγη

ποιο απο τα δυο να εχω ως δευτερο στη θεση του?

για πειτε ετσι κανα δυο σχολια να κανουμε συζητηση :p

http://i193.photobucket.com/albums/z196/hellasisgreece/10092011209.jpg

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Αμεσος ο τυπαρας Ενεμα (Γιωργος, θυμαμαι καλα?)

η λακακια με το 8910 ειναι πως σε τσεπες , ειδικα οταν πας να το βγαλεις ανοιγει συχνα και μου σπαει τα νευρα...

6310i με τιποτα δηλαδη? δεν ξερω... τρελο κολλημα και τα 2

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Κοιταξτε τι λεει ο τζερυ για το 8910

http://www.ebay.co.uk/itm/Nokia-8910i-Genuine-Original-Brand-New-Boxed-/120769220408?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item1c1e680f38

This Nokia 8910i is genuine, original and Brand New! Allow us to show you the details:

1. Metallic housing. Brand new and original Nokia 8910i is made of Titanium. The housing surface is coated with black color. It looks and feel metallic. On the other hand, refurbished Nokia 8910i is only repainted the housing with oil paint, so the housing look and feel like plastic.

2. Crystal Clear Display. The inner section (inside, not outside) of the 8910i's LCD display is very sensitive to scratches, even you touch it with your hand will leave a permanent scratch on the screen. Brand new 8910i's LCD is crystal clear both inside and outside. Refurbished 8910i is full of scratches.

3. Smooth Operation. The unique "press-and-eject" design of the 8910i is absolutely classic! Only brand new 8910i will give you smooth operation, because the rail and roller mechanism is brand new instead of used.

4. Original keypad. :blink:

Σημειωση: Διαολε, μεχρι και το keypad ειναι λαθος???

http://imgs.inkfrog.com/pix/ima/Nokia_8910i_NEW_20110827_10_w.JPG

5. Nokia Logo. Most refurbished 8910i is attached with a replacement or fake Nokia logo. You may check the different from this photo:

http://imgs.inkfrog.com/pix/ima/Nokia_8910i_NEW_20110827_13_w.JPG

6. Made by Nokia. A lot of buyers believe a label with "Made in Finland" means better quality. The truth is, refurbished 8910i can give you Made in "anywhere". Just in case you are going to ask, we are selling a brand new 8910i and it is Made by Nokia.

Enough to convince you to pay a little more money to buy a genuine classic phone?

Υπονοωντας οτι 350 λιρες ειναι little more money :rolleyes:

Παντως ειναι ειλικρινης, i'll give him that.

Για ακομα μια φορα αποδεικνυεται οτι μεταλλικα κινητα + refurbs/chinese parts = no go.

Μαστροχαλαστης mode : Σκουριαζει το τιτανιο? Αμμοβολη το housing και μια ηλεκτροστατικη ποσο να πηγαινει? Χμμμμ.

Αμεσος ο τυπαρας Ενεμα (Γιωργος, θυμαμαι καλα?)

η λακακια με το 8910 ειναι πως σε τσεπες , ειδικα οταν πας να το βγαλεις ανοιγει συχνα και μου σπαει τα νευρα...

6310i με τιποτα δηλαδη? δεν ξερω... τρελο κολλημα και τα 2

Νικος :p

Αν ειναι ετσι τοτε αστο καλυτερα να μην γρατζουνιστει περισσοτερο, και παρε το 6310. Αν και ασπρομαυρο, νομιζω αλλη κλαση.

[sIGPIC][/sIGPIC]