Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόνο αυτό κάνει!Απλά ακούγεται ότι τερμάτισε!Επειδή δεν έχει τύχει να πιάσω δεύτερο Ν80 στα χέρια μου δεν ξέρω αν ήταν πρόβλημα της συσκευής μου ή έτσι είναι ο μηχανισμός σε όλα!

Στα Ν80 απλα νιωθεις τον τερματισμο ενα ηπιο τακ ακουγεται στο κλεισιμο,εχει απλο διαδρομο τοslide καμια σχεση με μηχανισμους με ελατηρια πχ w995 που ετυχε να λυσω ενα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Moυ εστειλαν μυνημα απο το ****** για να μου πουν οτι τελικα η φωτογραφια του μεσαιου πλαισιου του N-gage δεν ηταν η σωστη, και οτι τελικα το πλαισιο ειναι για QD. Οποτε ακυρωσα. ffffffff Να δω που θα βρω τωρα :mad: Edited by impreza_sti
[sIGPIC][/sIGPIC]

Το W900i; Για πλαστικό, μια χαρά ήταν...:DΑπλά το 6300 σου έδινε άλλη αίσθηση...:OΜεταλλικά καλλύματα γαρ...:cool:

σε ποιότητα κατασκευής μην ξεχνάτε το ν96 που έτριζε ολόκληρο από την πρώτη στιγμή...

Ω ναι... Το έχει η θεία μου...Τρίζει πάρα πολύ...:lol:

Λιγα για το w900 (sekura).:)

Ηταν ΤΟ τηλεφωνο!! Το τελευταιο πολυ καλο se.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Λιγα για το w900 (sekura).:)

Ηταν ΤΟ τηλεφωνο!! Το τελευταιο πολυ καλο se.

W900 = το τελευταιο τηλεφωνο της SE που ηταν μπροστα απο την εποχη του.

κατι πηγε να γινει μετα με το P1i και το X1...

τελειο στα παντα. και σε καρτα γραφικων, κατασκευη, design, βιντεο, μουσικη, ηχειο, και ιδιαιτερα καμερα.

απλα η ΚΑΛΥΤΕΡΗ 2.0 mp φωτογραφικη σε κινητο.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Πριν κάτι μέρες που ήμουν στο κέντρο, είδα μια κοπελιά να κρατάει Ν90!:blink::blink::blink::D

Πριν κάτι μέρες που ήμουν στο κέντρο, είδα μια κοπελιά να κρατάει Ν90!:blink::blink::blink::D

φιλε και γω γουσταρω να βλεπω κοσμο να κραταει ξεχασμενα και κλασσικα μοντελα στο χερι.

ειχα δει ενα κυριο πιο παλια με 7110 :!: Θεουλης, βγαλμενος απο το 2000.:)

που και που βλεπω μερικα 6600, καποια Ν95

**Ν90 ε? και κοπελια? αυτο και αν ειναι σπανιο

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ω ναι... Απ' όσο ξέρω δεν είχε πουλήσει πολύ... Το Ν92 είχε έρθει ποτέ επίσημα στην ελλάδα;

Ω ναι... Απ' όσο ξέρω δεν είχε πουλήσει πολύ... Το Ν92 είχε έρθει ποτέ επίσημα στην ελλάδα;

oχι δεν ηρθε ποτε.

Ν92 και 7700 ειναι τα απιαστα ονειρα μου:(

*** το Ν90 δεν ειναι σπανιο. κομπλε πουλησε σχετικα. απλα ειναι σπανιο να το δεις σε κοπελα και το 2011.

Ν90 βρισκεις σχετικα ευκολα στην Ομονοια.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Το Ν92 ήταν πραγματικά φοβερό... Και με ανάλυση 320x240! Το 7700 ήταν S60; :)

Το Ν92 ήταν πραγματικά φοβερό... Και με ανάλυση 320x240! Το 7700 ήταν S60; :)

320χ240 δεν ηταν κατι φοβερο αν σκεφτεις πως τα Ν80 /Ν90 ειχαν πολυ μεγαλυτερη...

το 7700 ηταν S90

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ναι, απλά πολλά Ν της εποχής είχαν 176x208... Για το S90 δεν ξέρω και πολλά... Πάντως το στυλ του 7700 και των υπολοίπων "παραξενων" κινητών της nokia με τρελαίνει! :) θυμάμαι αφού η μάνα μου πήρε το 6670 ο πατέρας είχε πάρει το 6260... Τι κουκλί ήταν αυτό! Αλλά δυστυχώς ήταν και το πιο αναξιόπιστο κινητό της εταιρίας που έχουμε αγοράσει... :(

Eιχε περιορισμο αναλυσης το symbian σε 176*208.

Μονο στο Ν90 καταφεραν και διπλασιασαν την ΑΝΑΛΥΣΗ ( με αποτελεσμα να τετραπλασιαστει ο αριθμος πιξελ).

Επειτα περασαμε σε 3rd edition και εφτιαξαν καπως τα πραγματα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

To n80 ηταν 3rd οποτε αυτο ελειπε, να ειχε ακομα 176*208 (σε αντιθεση με κατι αλλες ντροπες γκουχ,γκουχ,Ν91,γκουχ,γκουχ,3250).

Το Ν90 ειναι 2nd edition FP3.

Aπο το 6600 και μετα τα κινητα ειναι 2nd edition.

[sIGPIC][/sIGPIC]

352x416 αναλυση το Ν80 (οπως και το Ν90)

μην το λες αυτο (το "αυτο ελλειπε" εννοω), ολα τα μετεπειτα (Ν95/Ν93/Ν82/Ν78/Ν96/Ν86 κλπ κλπ) ΟΛΑ ειχαν 240χ320 αναλυση και ας ηταν μεταγενεστερες εκδοσεις)

στην ουσια το ιδιο λεμε. και το Ν80 και το Ν90 ειχαν τεραστια αναλυση. κριμα που τα επομενα Ν-Series (και οχι μονο) επαιζαν στην qvga (240x320)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

To "αυτο ελειπε" πηγαινε στο >176*208 επιτελους! :p Σιγουρα η 352x416 αναλυση τσακιζει, αλλα ουτε η 240*320 με χαλαει ιδιαιτερα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

To "αυτο ελειπε" πηγαινε στο >176*208 επιτελους! :p Σιγουρα η 352x416 αναλυση τσακιζει, αλλα ουτε η 240*320 με χαλαει ιδιαιτερα.

aaa...! τωρα κουρδίστηκα :lol:

λοιπον, πιο/ποια εχετε ως κυρια τηλεφωνα αυτον τον καιρο?

εγω το 5800 και το Ν95-1

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Οπως παντα το πιστο Ν91 μου, still going strong ενα χρονο μετα, και θα συνεχισω να το χρησιμοποιω μεχρι να ερθει ο αντικαταστατης του α.κ.α nokia E7 (εκτος αν μεχρι τοτε βγει κατι καλυτερο).

Αλλα γι'αυτο το διμηνο πουλησα την ψυχη μου στον διαολο και χρησιμοποιω δοκιμαστικα ενα zte blade, για να δω αν το android ειναι τοσο θεοσταλτο οσο λενε, μην μας πουνε και fanboys...

Απο σεπτεμβριο παντως, Ν91 και παλι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε όχι και ΖΤΕ!:mad::mad::mad::lol:Εγώ το C5-03 μου...:OΤο 5510 κάθεται!:lol:

Γιατι τι εχει? 600mhz arm11 cpu, 512mb ram/rom, capacitive multitouch 400*840, 3.2mp καμερα με autofocus, wifi/gps/accelerometer/radio/proximity-brightness sensors, ομορφουτσικο σχεδιο, παιρνει οποια εκδοση android θες και η αυτονομια ειναι 2 τουλαχιστον μερες με μετρια χρηση.

Η ποιοτητα κατασκευης του ειναι μια χαρα, μπροστα ετσι και αλλιως ειναι ολο γυαλι, τα υλικα ειναι λιγο τσιπικα αλλα μαλακά και ευχαριστα στην αφη χωρις να κολλανε σε χερια/ρουχα λογω τριβης, (το δικο μου εχει παρει και λιγο χρωματακι απο την θηκη) και αν δεν βγαζεις το πισω καπακι σαν πιθηκος που ξεφλουδιζει μπανανες δεν προκειται ουτε να τριξει, ουτε να χαλαρωσει.

Το μονο θεμα που εχω μαζι του ειναι το sar που ειναι στον θεο, και η χαμηλη ενταση μεσω ακουστικων, που και τα 2 λυνονται με ενα καλο bluetooth handsfree.

Και σκεψου οτι βγηκε ενα χρονο πριν, ειναι και σε σουπερ καλα λεφτα (εξωτερικο εχει πεσει στα 100 ευρω). Ειναι τεραστιο value for money.

Edited by Enema
[sIGPIC][/sIGPIC]

Πραγματικά αυτό με την ανάλυση είναι τραγικό! Νομίζω ισχύει και στο Symbian^3 για αυτό και το Ε6-00 έχει τόσο μεγάλο DPI.

Εγώ ως πρώτα κινητά αυτό τον καιρό χρησιμοποιώ το μαύρο μου πλέον 6600 και το Ν900 (όχι ως κινητό βέβαια).

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

εννοεις μικρο dpi

και παλι ομως δεν φαινεται ασχημη η οθονη του.

Clear Black Display OWNS

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Οχιδεν νομίζω να κάνω λάθος, δεν είμαι βέβαιος κιόλας. "With a screen size of 2.46 inch, Nokia E6 has a high resolution to above 300 dpi. Actually the resolution is almost equal retinal display the iPhone’s 4. But the screen looks darker Nokia remains the default standard brightness."

http://www.bloginfocomputer.com/nokia-e6-preview

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8