Jump to content

Νοσταλγία για τα παλιά Nokia

Phoenix701
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια από τα ίδια και εγώ με το 6600 από τότε που το έφτιαξα. Ούτε σε τραπέζι δεν το ακουμπάω για να μην φύγει το χρώμα από την κάμερα που έχει από πίσω. Μόνο σε χαρτοπετσέτες, μαντιλάκια καθαρισμού οθόνης, στο κρεβάτι, στον καναπέ σε τέτοια σημεία μόνο. Είμαι υπερβολικός το ξέρω, αλλά το "αγαπάω" αυτό το κινητό.

Θέλω να φτιάξω και το 6680 που έχω αλλά θέλει πολλά γιατί έχει μελάνια πάνω του και έχει περάσει και νερό στην οθόνη και έχουν χαλάσει τα χρώματα λιγάκι γιατί πέρασε μαζί με το μελάνι. Και να το ξεκλειδώσω από την 3 γιατί μου βγάζει invalid sim.

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

παρε απλα μια turbo sim απ το ebay με 2 ευρω και δεν χρειαζεται ουτε ξεκλειδωμα ουτε τιποτα.. ;)

http://cgi.ebay.com/Universal-Turbo-SIM-Unlock-Card-4-GSM-Mobile-Phone-G48-/220747679601?pt=PDA_Accessories&hash=item3365964771

Edited by BMW_E36

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

Μια από τα ίδια και εγώ με το 6600 από τότε που το έφτιαξα. Ούτε σε τραπέζι δεν το ακουμπάω για να μην φύγει το χρώμα από την κάμερα που έχει από πίσω. Μόνο σε χαρτοπετσέτες, μαντιλάκια καθαρισμού οθόνης, στο κρεβάτι, στον καναπέ σε τέτοια σημεία μόνο. Είμαι υπερβολικός το ξέρω, αλλά το "αγαπάω" αυτό το κινητό.

Xχαχαχα, και γω ετσι ακριβως!:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

παρε απλα μια turbo sim απ το ebay με 2 ευρω και δεν χρειαζεται ουτε ξεκλειδωμα ουτε τιποτα.. ;)

http://cgi.ebay.com/Universal-Turbo-SIM-Unlock-Card-4-GSM-Mobile-Phone-G48-/220747679601?pt=PDA_Accessories&hash=item3365964771

Το κακό είναι ότι από e-bay δεν ξέρω να ψωνίζω και γενικά τι πρέπει να κάνω και τι να προσέχω :/... Πρέπει να αρχίσω να μαθαίνω πως και τι γιατί έχει αρκετά πράγματα.

Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Motorola L7, Sony Ericsson W810i, Nokia 6680, Nokia 3120 classic, Nokia E71, Nokia C5-03, Nokia N900, Samsung Galaxy S, Google Nexus S, HTC 8S, Nokia N9, Moto G 2nd, Moto X 2nd, OnePlus X, Nexus 6, Redmi Note 5, Mi8

Λοιπον, Φιλοι Αρχαιων Κινητων, θα θελατε να ανεβασουμε ο καθενας φωτογραφιες απο τα κινητα (smartphones κατα προτιμηση) που εχουμε σε τελεια κατασταση?

Ο,τι καλυτερο σε smart εχει ο καθενας , να ανεβασει photos (ή μια που να τα εχει ολα μαζι)

Περιμενω τον πρωτο οποιος και αν ειναι για να ακολουθησω και εγω.

* τελεια (η πολυ καλη) εμφανησιακη (αλλα και λειτουργικη) κατασταση.

** λεω για smartphones ωστε να μην τιγκαρουμε το μερος με φωτογραφιες.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

μεχρι στιγμης εχω μονο 2 smartphones(3250,6260) σε αθλια κατασταση (εξωτερικα) οσο και να με παρακαλατε δεν ανεβαζω φωτος :lol:

μεχρι στιγμης εχω μονο 2 smartphones(3250,6260) σε αθλια κατασταση (εξωτερικα) οσο και να με παρακαλατε δεν ανεβαζω φωτος :lol:

α καλα και εγω σε καλη κατασταση 2,3 εχω.

αν θες ανεβασε παντως καποια στιγμη!!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Βρηκα ακομα ενα N-gage related comic strip :p

http://v.cdn.cad-comic.com/comics/cad-20031101-17689.jpg

Μηπως αν η νοκια εβγαζε κατι παρομοιο σημερα που το mobile gaming ειναι αποδεκτο, να ηταν διαφορετικα τα πραγματα?:confused:

[sIGPIC][/sIGPIC]

α καλα και εγω σε καλη κατασταση 2,3 εχω.

αν θες ανεβασε παντως καποια στιγμη!!

τα πιο παλια που μπορω να βρω ειναι το 7610 που ειχα δωσει στον παππου μου (με σκληρη χρηση και απο τον πατερα μου, λειτουργει τελεια, μονο ενα σιδερακι αριστερα πεταει λιγο) και ενα 6680 που εδωσε ο πατερας μου στον θειο μου αν και δεν ξερω αν το χει... θα ανεβασω συντομα φωτογραφιες:)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

εγω σε τελεια κατασταση δεν εχω κανενα :cry:

Εχω ενα βιασμενο 6260 θελετε?

*εδιτ: εκτος αν πιανεται το Ν91

Edited by Enema
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα σε τέλεια είναι το 6600, το 6680 δεν φαίνεται να έχει κάτι μια χαρά είναι στο μάτι. Μόνο οθόνη θέλει βασικά και ξεκλείδωμα. Ξέρετε πόσο πάει να το ξεκλειδώνει και κανένα μαγαζί να το πάω;

Ας κανω την αρχη.. :p

υποψιν ειναι διαφορετικες φωτο ενωμενες..

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=19495&stc=1&d=1302450543

Edited by BMW_E36

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

Πολύ ωραία η συλλογή σου φίλε.

Εδώ και πολύ καιρό λέω να βγάλω photos από τη συλλογή μου αλλά είναι τεράστιος μπελάς (γιατί είναι τεράστια) και όλο το αμελώ. Αλλά θα το κάνω και θα τις ανεβάσω ...

Εγώ μαζεύω πολλά και διάφορα παλιά και όχι μόνο Nokia ... απλά τα θέλω όλα τέλεια με κουτιά, manuals κλπ ... Επιφυλάσσομαι για photos.

-----------------

Σ.Ζωγράφος

Όχι ακριβώς, αλλά είμαι σε καλό δρόμο (η γυναίκα μου είναι έτοιμη να με χωρίσει) ... :lol:

-----------------

Σ.Ζωγράφος

:p

Αφου τα κρατας παντως με κουτια και μανουαλς εισαι αρχοντας!

Εδω που τα λεμε μου λειπουν και οι παλιες συσκευασιες... ειχες την κουταρα σου, εβγαζες απο μεσα χαρτονια, πραματα, τωρα εχουν βαλει ενα κουτακι λιγο πιο μεγαλο απο το κινητο και τελος... εχει χασει το unboxing την γλυκα του :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαι τα δικα μου

http://img98.imageshack.us/img98/8108/dsc05613np.th.jpg

Το Ν91 ειναι σε αψεγαδιαστη κατασταση (- πλαστικο καπακι καμερας που ακομα δεν αξιωθηκα να αγορασω)

Για το 7650 και το n-gage εχω αχρησιμοποιητηες προσοψεις τις οποιες δεν εχω φορεσει ακομα γιατι θελω να ερθουν ολα τα τεμαχια για το refurb

Το 6600 θελει απλα προσοψη

Το 6260 αμφιβαλλω αν θα το φτιαξω, αν εξαιρεσετε το κουμπακι η λειτουργικη του κατασταση ειναι ενταξει, μονο εξωτερικα ειναι ετσι.

υγ

το 6260 ηταν ασημι, μετα πορτοκαλι, και τωρα εγινε μαυρο με την βοηθεια ενος μαρκαδορου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το 6260 (οχι συγκεκριμένα το δικό σου)ειναι ελεεινο εμφανισιακά!

ούτε για ανακύκλωση δεν κάνει..

http://i43.tinypic.com/21lj1jd.jpgαθάνατο 'Στρογγυλό'

Ουτε για ανακυκλωση κανει γιατι επιπλεον εχει και αθλια ποιοτητα! :kill:

Το δικο μου δεν κατεληξε ετσι χωρις λογο!:whip:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλα, το λευκο 6600 του Enema ... βιαζει απλα.

ενημερωτικα...ειναι Original η προσοψη? ειχε βγει ασπρη?

Επισης , το Ν91 σου ειναι στην τριχα. wow!

edit: @ BMW_E36, εχεις και εσυ το 7650?! σωστος ο συλλεκτης...!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Λιγα λογια για το 6260, ετσι :lol:

πορτοκαλι πως το εκανες βρε?

προσοψη ή μαρκαδορος?

Το πορτοκαλι ηταν βερνικι νυχιων! Επειτα γυαλοχαρταρισμα για να φυγει και μετα μαυρος μαρκαδορος για να γινει οπως το βλεπεις :p

Καλα, το λευκο 6600 του Enema ... βιαζει απλα.

ενημερωτικα...ειναι Original η προσοψη? ειχε βγει ασπρη?

Επισης , το Ν91 σου ειναι στην τριχα. wow!

edit: @ BMW_E36, εχεις και εσυ το 7650?! σωστος ο συλλεκτης...!

Χαιρομαι που σου αρεσουν μαν! Η προσοψη ιδεα δεν εχω, απο καταστημα ηταν, λογικα απο αυτες που λενε και 'νοκια' επανω, αλλα εχουν διαφορα unofficial χρωματα, οχι original δηλαδη. Αλλα θα γινει ασπρομαυρο καποια στιγμη οπως του BMW_E36 και του Giannis_mathiou για να μπει στην ακρη ΕΝΤΕΛΩΣ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγώ άρχισα σήμερα με το γυαλόχαρτο στην παλιά πρόσοψη μήπως και το κάνω λευκό σαν του Enema γιατί με έβαλε στο τρυπάκι να μοιάζει με το 6620 :p... Και να έχω και την κανονική πρόσοψη για εφεδρική...

Yeah

http://mobile.pconline.com.cn/market/sh/0508/pic/0825-nokia-6620-1-a.jpg

Μμμμμμμ

http://cgi.ebay.com/Nokia-6620-Cingular-at-t-Cell-Phone-Bluetooth-Camera-/400207013908?pt=Cell_Phones&hash=item5d2e326814

30 με μεταφορικα :p

Θα ηθελα ενα 6620 καποια στιγμη.

Edited by Enema
[sIGPIC][/sIGPIC]