Jump to content

Microsoft Windows Vista

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Paidia exw ena provlima me ta ($)vista!!!Enw paizw ena paixnidi px Test Drive Unlimited kollaei polu kai an anevazw tin poiotita kollaei teleiws kai ksekolaei meta apo 10-15Seconds!!!Me apotelesma na xanw olous tous agwnes!!!:mad:

Mporei kapoios na mou pei ti sumvainei!!!???Exw perasmenous tous drivers tis vga mou gia vista!!!Nvidia GO 7400 exei to vaio!!!:):p;):)

Τι σου φαινεται παραξενο (και γιατι κατηγορεις το λειτουργικο για αυτο; ) Προφανως η καρτα γραφικων εχει καποιες δυνατοτητες και αν αυξησεις την αναλυση πολυ, τις ξεπερνας. Λογικο να κολλαει ή να εχει χαμηλο fps. :)

Μπορει επισης να μην εχεις αρκετη μνημη, και να την καταλαμβανει ολη το παιχνιδι. Κανε ενα alt-ctrl-del οταν τρεχεις το παιχνιδι να δεις ποση φυσικη μνημη σου απομενει.

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τι σου φαινεται παραξενο (και γιατι κατηγορεις το λειτουργικο για αυτο; ) Προφανως η καρτα γραφικων εχει καποιες δυνατοτητες και αν αυξησεις την αναλυση πολυ, τις ξεπερνας. Λογικο να κολλαει ή να εχει χαμηλο fps. :)

Μπορει επισης να μην εχεις αρκετη μνημη, και να την καταλαμβανει ολη το παιχνιδι. Κανε ενα alt-ctrl-del οταν τρεχεις το παιχνιδι να δεις ποση φυσικη μνημη σου απομενει.

Geia na to katigorw isws kserw kati!!!Gt oso eixa ta xp Media Center Edition 2005 dn eixa problems;):p

Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB

Geia na to katigorw isws kserw kati!!!Gt oso eixa ta xp Media Center Edition 2005 dn eixa problems;):p

Ειναι μια αληθεια οτι τα vista "τρωνε" πιο πολυ μνημη απο οτι τα xp. Για αυτο σου ειπα να δεις ποση καταναλωση εχεις, μηπως και αυτο προκαλει τα κολληματα του υπολογιστη. :)

Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,

όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει

εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του.

Ειναι μια αληθεια οτι τα vista "τρωνε" πιο πολυ μνημη απο οτι τα xp. Για αυτο σου ειπα να δεις ποση καταναλωση εχεις, μηπως και αυτο προκαλει τα κολληματα του υπολογιστη. :)

Thanx 8a to elenksw kai 8a soy pw!!!

Scottas:D

έχουμε πει χιλιάδες φορές (και το γράφουν όλα τα σοβαρά φόρα) ότι τα vista χρειάζονται τουλάχιστον 2GB για να είναι ταχύτερα των xp.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

τελικα το βρηκα το προβλημα με το msn! οσοι εχετε το ιδιο προβλημα καντε τα παρακατω και ειστε οκ! - Click start

- Type: cmd

- Right-click cmd.exe when it appears under Applications

- Click Run As Administrator

- Type the following: netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled

- Press enter

- Restart your computer”

;)

τις προάλλες έβαλα τα vista. Δεν λέω, καλά windows αλλά τα χουνε τα προβληματάκια τους. Τες πα, άλλος είναι ο λόγος που γράφω. Μου βάλανε στον σκληρό δίσκο έναν φάκελο που λέγεται windows old απ το κατάστημα όπου τα έβαλα. Θα ήθελα να ρωτήσω, επειδή αυτός ο φάκελος πιάνει πολύ χώρο στον σκληρό, να τον σβήσω ή χρειάζεται? τα αρχεία που έχει μέσα (προγράμματα κτλ) δεν τα χρειάζομαι, αλλά δεν ξέρω μήπως υπάρχουνε κάποια αρχεία χρήσιμα στα windows και πάθει καμιά ζημιά. Σας ευχαριστώ

έχει και τις μουσικές σου, φωτογραφίες, έγγραφα. τα άλλα όλα σβήστα.

Alex = the best!

me pio programma mporo na kano ena bootable dvd image ton vista me egatestimena ta programmata mou kai tous drivers gia na min xreiazete na ta ksana egatastiso apo tin arxi tin epomeni fora pou tha kano format? iparxi kapios odigos?

please help

me pio programma mporo na kano ena bootable dvd image ton vista me egatestimena ta programmata mou kai tous drivers gia na min xreiazete na ta ksana egatastiso apo tin arxi tin epomeni fora pou tha kano format? iparxi kapios odigos?

please help

ένας απλός τρόπος είναι:

με το που βάλεις τα vista και τα προγράμματα αλλά και τις προσωπικές ρυθμίσεις κάμε ένα backup (είτε με το complete backup @ vista είτε με κάποιο άλλο) σε 2-3 dvd και είσαι έτοιμος :)

Alex = the best!

please help

Acronis True Image

Με τη χρήση των vista στο λάπτοπ μου τώρα 2 μέρες έχω μαζέψει μερικές απορίες...

1. Θέλω σε ένα φάκελο και σε όλους τους υποφακέλους του να εφαρμοστεί η προβολή που θέλω πχ details,small icons κλπ. Από το customize folder έχει μόνο κάποιες έτοιμες ρυθμίσεις όπως για μουσική ή για βίντεο αλλά δε θέλω κάτι από αυτά. Μπορεί να θέλω music αλλά με small icons πχ... Πως γίνεται; Στα ΧΡ θυμάμαι μπορούσα να δηλώσω οι ρυθμίσεις που έχω κάνει να εφαρμοστούν σε όλους τους φακέλους.

2. Το complete backup που έχουν τα vista μου έχει απενεργοποιημένη την επιλογή να το κάνω σε δίσκο... Γιατί; Εγώ ήθελα να το κάνω σε ένα δίσκο που έχω κάνει share στο δίκτυο σε άλλο pc.

3. To roxio που έρχεται με το laptop είναι καλό ή να το στείλω και να βάλω το δοκιμασμένο nero?

4. Άμα σπάσω το σκληρό και σε άλλο ένα partition για να βάλω τα δεδομένα μου ξεχωριστά από τα vista [(4.b) 30Gb είναι αρκετά για τα vista αλήθεια ή να τα κάνω 40?] θα επηρεάσει μήπως το recovery που μου παρέχει η dell? Λέει ότι επαναφέρει το laptop στην κατάσταση που το πήρα. Με το partition που έκανα τι θα γίνει;

(Αυτό μάλλον θα έπρεπε να μπει στο θέμα για τους φορητούς)

5. Στο view history του windows update παρατήρησα ότι κάποια update γράφουν failed στο status... Ένα από αυτά είναι και το update που είχατε προκαιρού πει για την απόδοση των vista το KB938979 αλλά και αρκετά άλλα... Τι φταίει και πως μπορώ να τα εγκαταστήσω αφού τώρα πια δε μου τα εμφανίζει στα updates?

Acronis True Image 10.0 Home :)

Ειναι σίγουρα συμβατό με $νιστα???

Γιατί πήγα να το κατεβάσω απο τόρρεντ και έλεγε

WARNING - Dont install this on Vista, even if you have Vista on another Drive!

Their Website says that it works on Vista - But it is totally incompatible, it messes up Vistas MBR completely!

To 10 το χρησιμοποιω με Vista εδω και μηνες απροβληματιστα. Το τι λενε σε ενα τορρεντ μας ειναι αδιαφορο...
Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

To 10 το χρησιμοποιω με Vista εδω και μηνες απροβληματιστα. Το τι λενε σε ενα τορρεντ μας ειναι αδιαφορο...

File prwti fora 8a to xrisimopoiisw to program giauto kanw etsi!!!Egw eipa auto pou eida!!!Protimaw prwta na sigoureutw gia kati protou to kanw!!Gt dn einai na pezoume me tosa programs!!!

Scottas:D:p;):)

Δύο ερωτήσεις:

1. Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το DreamScene; Εχώ Ultimate Ελληνικά
  2. Τι είναι το hold'em;

1.το κατεβάζεις από το windows update και πας σε ένα βίντεο και το βάζεις για wallpaper (ας είναι mpg καλύτερα) :)

2. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ TEXAS hold'em? ο βασιλιάς των παιχνιδιών και της πόκας :lol:

Με τη χρήση των vista στο λάπτοπ μου τώρα 2 μέρες έχω μαζέψει μερικές απορίες...

1. Θέλω σε ένα φάκελο και σε όλους τους υποφακέλους του να εφαρμοστεί η προβολή που θέλω πχ details,small icons κλπ. Από το customize folder έχει μόνο κάποιες έτοιμες ρυθμίσεις όπως για μουσική ή για βίντεο αλλά δε θέλω κάτι από αυτά. Μπορεί να θέλω music αλλά με small icons πχ... Πως γίνεται; Στα ΧΡ θυμάμαι μπορούσα να δηλώσω οι ρυθμίσεις που έχω κάνει να εφαρμοστούν σε όλους τους φακέλους.

2. Το complete backup που έχουν τα vista μου έχει απενεργοποιημένη την επιλογή να το κάνω σε δίσκο... Γιατί; Εγώ ήθελα να το κάνω σε ένα δίσκο που έχω κάνει share στο δίκτυο σε άλλο pc.

3. To roxio που έρχεται με το laptop είναι καλό ή να το στείλω και να βάλω το δοκιμασμένο nero?

4. Άμα σπάσω το σκληρό και σε άλλο ένα partition για να βάλω τα δεδομένα μου ξεχωριστά από τα vista [(4.b) 30Gb είναι αρκετά για τα vista αλήθεια ή να τα κάνω 40?] θα επηρεάσει μήπως το recovery που μου παρέχει η dell? Λέει ότι επαναφέρει το laptop στην κατάσταση που το πήρα. Με το partition που έκανα τι θα γίνει;

(Αυτό μάλλον θα έπρεπε να μπει στο θέμα για τους φορητούς)

5. Στο view history του windows update παρατήρησα ότι κάποια update γράφουν failed στο status... Ένα από αυτά είναι και το update που είχατε προκαιρού πει για την απόδοση των vista το KB938979 αλλά και αρκετά άλλα... Τι φταίει και πως μπορώ να τα εγκαταστήσω αφού τώρα πια δε μου τα εμφανίζει στα updates?

1. πηγαίνεις σε ένα φάκελο με music settings και φτιάχνεις τα εικονίδια όπως τα θες. μετά (στο ίδιο παράθυρο) πας στα folder settings και κάνεις apply :) όλοι οι φάκελοι με music settings θα έχουν τα ίδια εικονίδια (μέγεθος) και ρυθμίσεις (μπάρες, στοιχεία, groups etc)

2. το complete backup δεν γίνεται να το κάνεις σε δίσκο δικτύου, μόνο σε οπτικό μέσω ή usb/fire or internal disk. κάμει τη δουλειά του ΑΡΙΣΤΑ και το έχω δουλέψει ίσως και πάνω από 50 φορές (και για restore ;) )

3. βάλε το nero. πάντα ήταν και είναι η ΠΡΩΤΗ λύση ;) βέβαια σε περίπτωση που καιες -rw disks καλό είναι και το Live system burn των vista.

4. ψάξε το στο http://support.microsoft.com/ και κατέβασέ το από εκεί. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό. δεν το έχω πάθει ποτέ.

Alex = the best!

λογικά θα είναι στα optional. δεν γίνεται να μην το έχει. μαζί με το bitlocker και το texas (αν δεν έχεις το regional settings στα ελληνικά).

ίσως φταίει ότι έχεις ελληνικά ultimate.

Alex = the best!

4. ψάξε το στο http://support.microsoft.com/ και κατέβασέ το από εκεί. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγινε αυτό. δεν το έχω πάθει ποτέ.

Κατέβασα το συγκεκριμένο update και το έτρεξα και μου γράφει ότι αυτό το update δεν αφορά το δικό μου pc! Είναι λογικό; Μάλλον και τα άλλα update γιαυτό μου τα βγάζει failed... Τι να πω...

1. Αυτό είναι κυριώς το πρόβλημα ... δεν το βλέπω στο update

Δεν πρόκειται να το δεις. Και είναι κρίμα γιατί είναι ένα από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά των vista.

Στα ελληνικά ultimate δεν μπορείς να εγκαταστήσεις το έξτρα των DreamScenes. Μόνο στα αγγλικά. Φυσικά, όπως πάντα, υπάρχει λύση. Αλλά τα υπόλοιπα μόνο με pm

Δεν πρόκειται να το δεις. Και είναι κρίμα γιατί είναι ένα από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά των vista.

Στα ελληνικά ultimate δεν μπορείς να εγκαταστήσεις το έξτρα των DreamScenes. Μόνο στα αγγλικά. Φυσικά, όπως πάντα, υπάρχει λύση. Αλλά τα υπόλοιπα μόνο με pm

αυτό που υπέθεσα. ξερουμε ποτε θα βγει?

Alex = the best!