geofil Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Ούτε καν διαφορά στο copy/movie αρχείων; :( Ούτε. Τουλάχιστον εγώ δεν είδα διαφορά. που το λεει? Στην διαχείριση συσκευών. Ή πληκτρολόγησε dxdiag στο "εκτέλεση" και δες την τρίτη καρτέλα. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Μια βοήθεια .... Εχω τα vista ultimate ψάχνω το windows add/remove components αλλά δεν μπορώ να το βρώ πουθενά, θέλω να βάλω IIS. Κανείς καμιά βοήθεια ???? αριστερά στο παράθυρο με add/remove programs. να γράψουμε και κάτι σοβαρό... http://apcmag.com/system/files/images/vistasp1_03.article-width.JPG όλα αυτά στο sp1 που ήδη είναι Leaked... ;) επίσης: Assuming Microsoft didn’t cut features from SP1 to meet the “new” deadline, here are a few more fixes and new features to likely appear in SP1 (to be appended to Mary Jo's list): Windows Installer 4.1 Windows Recovery Environment driver loading enhancements DHCP NAP fixes/improvements .NET Framework 3.0 SP1 Terminal Services Easy Print client support 64-bit OLEDB Provider for ODBC Additional Cryptography API functionalities (block cipher modes BCRYPT_CHAIN_MODE_CCM, BCRYPT_CHAIN_MODE_GCM) Additional IIS7 Microsoft.Web.Administration API enhancements (i.e. accessing configSection during automated setup) Various API modifications/additions (Added July 09) EFI boot support on x64 platforms Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 μέχρι στιγμής δεν βλέπω κάνενα πραγματικά wow feature στο sp1. Το πρόβλημα με την μεταφορά αρχειών θα λύθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 μα αν διαβάσεις στο aeroxp θα δεις ότι μερικώς έχει λυθεί. για σένα μπορεί να μην είναι μεγάλες αλλαγές αλλά το νέο kernel είναι η ουσιαστική δοαφορά :up: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 Παω να κανω εγκατασταση ενα γκειμ και βγαζει μυνημα οτι πρεπει να συνδεθω ως αντμιν γιατι μονο ετσι θα εχω δικαιωμα εγκαταστασης. Ειμαι ομως συνδεδεμενος ως αντμιν... Υπαρχει λυση; Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. August 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2007 μα αν διαβάσεις στο aeroxp θα δεις ότι μερικώς έχει λυθεί. για σένα μπορεί να μην είναι μεγάλες αλλαγές αλλά το νέο kernel είναι η ουσιαστική δοαφορά :up: Το μερικώς δεν είναι λύση. Για φέρε το λινκ από το aeroxp. Τεσπά, ας ελπίσουμε να λυθεί κάποτε γιατί στο τσακ είμαι να πουλήσω την κόπια που έχω και κάθεται από τον Ιούνιο :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 καλησπερα αυριο-μεθαυριο λεω να κανω επαναφορα/ανακτηση τα vista...οποτε θα μου σβηστουν ολα...θελω ο υπολογιστης να διαβαζει ολα τα αρχεια μα ολα δηλαδη κατι avi και απο το msn τις συνομιλιες δεν μου της ανοιγει γενικα...θα ηθελα με ολυ απλα προγραμματα να μου ανοιγει ολα τα βασικα:) (ειναι η δευτερη φορα που κανω επαναφορα/ανακτηση γιατι τωρα καποια ελληνικα μου τα βγαζει ακαταλλαβιστικα+πολλες φορες μου λεει οτι κολλαει ο explorer και γενικα κλεινει η ip και κατι τετοια...) παρακαλω πολυ βοηθηστε με αν μπορειτε γιατι δεν ξερω και τα τρελα απο υπολογιστη και τωρα που χανονται ολα θα ηθελα μια καλη αρχη θελω τα βασικα +msn να εχω!ευχαριστω Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angela88 Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Στην διαχείριση συσκευών. Ή πληκτρολόγησε dxdiag στο "εκτέλεση" και δες την τρίτη καρτέλα. Πάτησα εκτελεση dxdiag και να τα αποτελεσματα:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ace Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Πάτησα εκτελεση dxdiag και να τα αποτελεσματα:p Νεότερους drivers για τον ήχο δεν έχεις; (WHQL κατα προτίμηση) Παράθεση Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Πάτησα εκτελεση dxdiag και να τα αποτελεσματα:p Τότε ρίξε μια ματιά εδώ. Νομίζω ότι θα σε βοηθήσει. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angela88 Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Νεότερους drivers για τον ήχο δεν έχεις; (WHQL κατα προτίμηση) που θα τουσ βρω τους drivers? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Στο link που σου έδωσα υπάρχουν. Δεν είναι soundmax, είναι τρίτου κατασκευαστή αλλά είναι οι μόνοι που δουλεύουν σε vista. Οδηγίες εγκατάστασης επίσης υπάρχουν. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 δοκιμασε κανεις το SP1; το περασε απο πανω ή καινουργια εγκατασταση; γιατι απο το λιγο που κοιταξα, αυτο που βγηκε στο νετ ειναι κανονικα windows με SP1, οχι σκετο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 Το sp1 που κυκλοφορει ειναι ανεπισημο παιδια, το επισημο απο την ΜΣ αναμενεται συντομα αλλα αγνωστο αν ειναι τον Αυγουστο η τον Σεπτμεβριο.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 re paidia apo tote pou ebala sto forito mou ta vista ultimate 64 bit den leitourgei i webcam kai ta koumpia afis gia ton ixo to quickplay k to dvd exw ton hp dv9093 eu.kamia voithia Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpanourgias Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 re paidia apo tote pou ebala sto forito mou ta vista ultimate 64 bit den leitourgei i webcam kai ta koumpia afis gia ton ixo to quickplay k to dvd exw ton hp dv9093 eu.kamia voithia drivers evales? sto site tis etaireias sou epsakses ka8olou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2007 re paidia apo tote pou ebala sto forito mou ta vista ultimate 64 bit den leitourgei i webcam kai ta koumpia afis gia ton ixo to quickplay k to dvd exw ton hp dv9093 eu.kamia voithia Μόνο αυτά; Καλά είσαι. :lol: Ψάξε τους drivers Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superfot Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 epsaxa re paidia ebala kai gia ta pliktra afis kai gia tin webcam alla tipota Παράθεση Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value. Albert Einstein Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angela88 Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Τότε ρίξε μια ματιά εδώ. Νομίζω ότι θα σε βοηθήσει. τα νευρα μου μετα που κατεβασα το other.rar.καταργω το προγραμμα αλλα δεν μου βγαζει να κανει επανεκκίνηση κανω εγω. μετα απο κεί και περα τι κανω????????????:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 Δεν λέει ότι θα σου ζητήσει σίγουρα να κάνεις επανεκκίνηση. Αλλά ότι θα πρέπει να κάνεις καλού-κακού. Οι οδηγίες είναι στο link. Δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angela88 Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 Δεν λέει ότι θα σου ζητήσει σίγουρα να κάνεις επανεκκίνηση. Αλλά ότι θα πρέπει να κάνεις καλού-κακού. Οι οδηγίες είναι στο link. Δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω. Το εφτιαξα...σε ευχαριστω πολύ.Να ρωτησω και κατι αλλο ή θα μου πεταν ντοματες??? :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VEGETTO Δημ. August 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2007 εμενα τον υπολογιστη χτες τον εκανα επαναφορα αλλα δεν μου παιζει τα αρχεια avi δηλαδη μου δειχνει μονο ηχο αντι και εικονα.γτ?τι μπορω να κανω?επισης σε καποια προγραμματα αντι για ελληνικα μ βγαζει μαι περιεργη γλωσσα με ερωτηματικα και ετσι.τι φταιει?:/ Παράθεση Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 eno epaize mia xara shmera pou prospathisa na paiksw mou vgazei pop up kai leei oti einai incompatible to paixnidi me windows vista...ti mporw na kanw na doulepsei? dokimasa na to kanw reinstall... thanks Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpregos Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 έχω καμμια βδομάδα πού έβαλα και εγώ τα vista 32bit ultimate όλα κομπλε ,αν και 3-4 χρόνων το Pc,Ρ4 στα 3.0 με 512 μνήμη και Ατι 9600XT και παίζει μια χαρά.....Οκ θέλει μια 512 ακόμα ....... Αλλα τι λαλακιες λένε για ασυμβατοτητες HW - SW. Ακόμα και την κάρτα δικτύου αναγνώρισε, χωρίς driver. Το μονο ενδοιασμο - προβλημα πού έχω - είχα ειναι με την κάρτα και τους δορυφόρους. Έχω μια SB live! 1024 ,την αναγνωρισε με τα update αλλά δεν έχω ένταση. Γιατί;ξέρει κανένας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Έκατσα χθες σε ένα υπολογιστή με vista home premium και η μπάρα ήταν πιο διαφανές/aero σε σχέση με αυτή που έχω εγώ στα ultimate. why; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts