Jump to content

Microsoft Windows Vista

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτήσω κάτι.. είχα μέχρι πριν λίγο καιρό τα Vista εγκατεστημένα αλλά τα έβγαλα γιατί μου είχε σπάσει τα νεύρα η αργή μεταφορά αρχείων. Εχουμε κάποια βελτίωση σε αυτό ή παραμένει η κατάσταση ίδια??
Ti na balw twra edw.. den kserw!

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το μόνο που μου περνάει από το μυαλό είναι να βάλεις ξανά τους οδηγούς του.

αυτο εκανα !!:) τωρα ειναι οκ !!

Να ρωτήσω κάτι.. είχα μέχρι πριν λίγο καιρό τα Vista εγκατεστημένα αλλά τα έβγαλα γιατί μου είχε σπάσει τα νεύρα η αργή μεταφορά αρχείων. Εχουμε κάποια βελτίωση σε αυτό ή παραμένει η κατάσταση ίδια??

σε κάποια pc παρουσιάζεται αυτό σε κάποια όχι.

ακόμα δεν ξέρω αν έχει βγει κάποιο patch.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

2 ερωτησεις

1)γιατι οταν ειμαι με την vmc στο νετ , μπορω να λαβω αλλα δε μπορω να στειλω email απο τα βιστα?

2)Στο λαπτοπ και με Βιστα Χομ Μπεισικ, εχω τεραστιο προβλημα με τον ηχο. Οταν τον συνδεω με εξωτερικη πηγη, ξχεια πχ η κονσολα ο ηχος ειναι ξερος , μονωφονικος και γενικα απαισιος. Εχω κατεβασει drivers απο τη σελιδα της ΗΡ αλλα δε γινεται κατι. Δεν υπαρχει πουθενα equalizer για να τον φτιαξω λιγουλακι... Μονο αυξηση η μειωση της εντασης εχει. Ξαναλεω το laptop μου ειναι το g5055.

Plz help me, ειδικα με το 2ο κοβομαι γιατι δε μπορω να δουλεψω!

:X

2 ερωτησεις

1)γιατι οταν ειμαι με την vmc στο νετ , μπορω να λαβω αλλα δε μπορω να στειλω email απο τα βιστα?

2)Στο λαπτοπ και με Βιστα Χομ Μπεισικ, εχω τεραστιο προβλημα με τον ηχο. Οταν τον συνδεω με εξωτερικη πηγη, ξχεια πχ η κονσολα ο ηχος ειναι ξερος , μονωφονικος και γενικα απαισιος. Εχω κατεβασει drivers απο τη σελιδα της ΗΡ αλλα δε γινεται κατι. Δεν υπαρχει πουθενα equalizer για να τον φτιαξω λιγουλακι... Μονο αυξηση η μειωση της εντασης εχει. Ξαναλεω το laptop μου ειναι το g5055.

Plz help me, ειδικα με το 2ο κοβομαι γιατι δε μπορω να δουλεψω!

το λάπτοπ ήρθε με vista?

Alex = the best!

Ελπίζω για smtp server να χρησιμοποιείς αυτόν του δικτύου από το οποίο μπαίνεις (αν vmc = vodafone, τότε κάποιον δικό της) και όχι άλλου δικτόυ (π.χ. otenet) γιατί το relaying δεν επιτρέπεται.

το λάπτοπ ήρθε με vista?

ναι. Home Basic

πουθενα ρυθμισεις για τον ηχο.

Μονο την ενταση σε αφηνουν να φτιαξεις. Και βγαζουν χαλια ηχο οταν τα συνδεω με οποιοαδηποτε εξωτερικη πηγη ηχου. Εβαλα τους αντιστοιχους drivers αλλα τιποτα

:X

δοκίμασε να βγάλεις τους οδηγούς και να αφήσεις μόνο αυτούς των vista.

αν δεν φτιάξει πήγαινέ το στο σέρβις. κάτι άλλο θα φταίει. ίσως είναι DOA

Alex = the best!

Μια εύκολη ερώτηση.

Πως είναι εφικτό να ρυθμίσω για όλους τους φακέλους για το τρόπο προβολής των φακέλων;

Κάνεις δεν ξέρει;

Έχω μια ακόμη ερώτηση. Όταν απενεργοποιώ το UAC μου εμφανίζει το κλασσικό "συνεφάκι" και με ενημερώνει ότι είναι απανεργοποιημένο.

Πως απενεργοποιώ;

για το πρώτο:

πας στα folder options @ organize και στο δεύτερο tab πατάς το apply.

ουσιαστικά "επιβάλλει" την παρούσα προβολή σε όλους τους φακέλους ίδιου τύπου (πχ docs, files, pictures, music, videos). τον τύπου του κάθε φακέλου τον πειράζεις από τα Properties του :)

για το 2ο, το έχουμε απαντήσει ΧΙΛΙΑΔΕΣ φορές. γράψε στο help & support: UAC και θα σου βγάλει την απάντηση...

Alex = the best!

για το πρώτο:

πας στα folder options @ organize και στο δεύτερο tab πατάς το apply.

Μάλλον δεν κατάλαβα καλά, επειδή εγώ στα folder options δεν βλέπω τίποτα σχετικό αλλά μόνο τα παρακάτω:

[ATTACH]10158[/ATTACH]

Επίσης όσο αφορά το πρόβλημα μου με το UAC δεν είναι ότι δεν ξέρω πως το απενεργοποιώ (από την βοήθεια το έμαθα) αλλά μου την δίνει το παρακάτω μήνυμα που εμφανίζεται συνέχεια

[ATTACH]10159[/ATTACH]

Μάλλον δεν κατάλαβα καλά, επειδή εγώ στα folder options δεν βλέπω τίποτα σχετικό αλλά μόνο τα παρακάτω:

[ATTACH]10158[/ATTACH]

Επίσης όσο αφορά το πρόβλημα μου με το UAC δεν είναι ότι δεν ξέρω πως το απενεργοποιώ (από την βοήθεια το έμαθα) αλλά μου την δίνει το παρακάτω μήνυμα που εμφανίζεται συνέχεια

[ATTACH]10159[/ATTACH]

ακριβώς. όπως στα xp θα πειράξεις από τα Properties (ιδιότητες) του κάθε φακέλου (δεξί κλικ μέσα στον φάκελο) τον τύπο του.

μετά θα πειράξεις την προβολή, πχ grouped by, tiles, etc etc

μετά θα πες στο μενού της πρώτης εικόνας που έβαλες (ενώ είσαι σε αυτόν τον φάκελο) και θα κάμεις το apply to all (εφαρμογή σε όλους τους φακέλους).

απλό είναι :)

θα κάμεις το ίδιο για κάθε έναν τύπο (από αυτούς που έχει) για να έχει το custom view σου. πολύ βολικό.

για το UAC τα πράγματα είναι απλά. θα πας στο security center, στο αριστερό μέρος σου λέει ΠΩΣ να εμφανίζονται τα μηνύματα. εσύ βάλε να μην εμφανίζονται ;)

Alex = the best!

μετά θα πες στο μενού της πρώτης εικόνας που έβαλες (ενώ είσαι σε αυτόν τον φάκελο) και θα κάμεις το apply to all (εφαρμογή σε όλους τους φακέλους).

Ποία πρώτη εικόνα; ποίο menu;

Ακύρο ... τώρα κατάλαβα τι εννοείς :P

Nα ρωτήσω κάτι παιδιά, επειδή μου είπε ένας φίλος και δεν το κατάλαβα καλά.

Άμα έχω VISTA (κανονικά αγορασμένα) και θέλω κάποια στιγμή να βάλω μια καινούργια κάρτα γραφικών και έναν επιπλέον σκληρό, το λειτουργικό θα "κλειδώσει" και δεν θα μπορώ να κάνω όπως πριν τη δουλειά μου ??? Ξέρει σχετικά μήπως κανείς ?? :worry: :worry:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη όποια απάντηση :)

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Κατάρχας δεν δικαιολογούν μόνο έναν τόσο μικρό αριθμό αναβαθμήσεων. Επίσης το μόνο που θα χρειαστεί είναι μέσω internet να ζητήσεις νέο κλειδί, και αν κάνεις τηλέφωνο απλά θα χρειαστεί το κλειδί να το ζητήσεις τηλεφωνικά. Βέβαια ο alexass (ή κάποιος πιο σχετικός) μπορεί να σε βοηθήσει με περισσότερη ακρίβεια.

Υ.γ.: Είσαι σίγουρος ότι η ερώτηση σου δεν έχει απαντηθεί στο thread αυτό;

Υ.γ.2: Μην ξεχνάς ότι οι Έλληνες έχουν μια τάση να προσπαθούν να δημιουργούν συνεχώς hoax για τις μεγάλες εταίρες, είναι αυτό που είχε πει ο Περικλής ότι όσους προσπαθήσεις να φτάσεις συνεχώς θα προσπαθήσεις να τους μειώσεις.

Δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Κατάρχας δεν δικαιολογούν μόνο έναν τόσο μικρό αριθμό αναβαθμήσεων. Επίσης το μόνο που θα χρειαστεί είναι μέσω internet να ζητήσεις νέο κλειδί, και αν κάνεις τηλέφωνο απλά θα χρειαστεί το κλειδί να το ζητήσεις τηλεφωνικά. Βέβαια ο alexass (ή κάποιος πιο σχετικός) μπορεί να σε βοηθήσει με περισσότερη ακρίβεια.

Υ.γ.: Είσαι σίγουρος ότι η ερώτηση σου δεν έχει απαντηθεί στο thread αυτό;

Υ.γ.2: Μην ξεχνάς ότι οι Έλληνες έχουν μια τάση να προσπαθούν να δημιουργούν συνεχώς hoax για τις μεγάλες εταίρες, είναι αυτό που είχε πει ο Περικλής ότι όσους προσπαθήσεις να φτάσεις συνεχώς θα προσπαθήσεις να τους μειώσεις.

Ελπίζω να μην παρεξηγούμαι. Εγώ δεν προσπαθώ να μειώσω κανέναν και τίποτα εκ προϊμίου, απλά τη δουλειά μου θέλω να κάνω, απερίσπαστος, με αυτό που αγοράζω και έχω μάλιστα τη σχετική απαίτηση προς τούτο.

Σ'ευχαριστώ πάντως για ην απάντηση. Όπως μου είπαν λοιπόν και εσύ μου λές, με την προσθήκη νέου υλικού τα vista θα μπλοκάρουν την απεριόριστη χρήση μέχρι να αναζητήσω ξανά τo activation με νέο κλειδί. Τέλος πάντων, απ' το τίποτα καλό είναι και αυτό... :worry:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

Ελπίζω να μην παρεξηγούμαι. Εγώ δεν προσπαθώ να μειώσω κανέναν και τίποτα εκ προϊμίου, απλά τη δουλειά μου θέλω να κάνω, απερίσπαστος, με αυτό που αγοράζω και έχω μάλιστα τη σχετική απαίτηση προς τούτο.

Σ'ευχαριστώ πάντως για ην απάντηση. Όπως μου είπαν λοιπόν και εσύ μου λές, με την προσθήκη νέου υλικού τα vista θα μπλοκάρουν την απεριόριστη χρήση μέχρι να αναζητήσω ξανά τo activation με νέο κλειδί. Τέλος πάντων, απ' το τίποτα καλό είναι και αυτό... :worry:

αν έχεις την fpp (έκδοση "πακέτου" που πουλάνε στα περισσότερα μαγαζιά και είναι ακριβή) μπορείς να την μεταφέρεις από pc σε pc.

αν έχεις την oem (όπως οι περισσότεροι από μας) τότε αν τα βάλεις σε άλλο πισί και βάλεις τον ίδιο κωδικό θα σου πει ότι υπάρχει πρόβλημα στο activation.

θα επιλέξει τη λύση "τηλέφωνο". θα σε δώκει ένα τηλέφωνο όπου θα πάρεις χωρίς χρέωση και στον τηλεφωνητή θα γράψεις μια ακολουθία αριθμών.

στο τέλος θα σε ρωτήσει αν τα έχεις βάλει σε περισσότερα από ένα πισί (1) ή μόνο σε αυτό (2) και θα πατήσεις το 2 (έτσι θυμάμαι ότι είναι η σειρά). μετά θα σε συνδέσει με το τμήμα (ελληνικό) activation και θα σου δώσουν μια ακολουθία αριθμών όπου θα την βάλεις και θα κάνει activation (προσοχή το παλιό πισί με τα vista δεν είναι πια genuine). ενδέχεται να σε ρωτήσει γιατί δε σου δούλεψε, εσύ θα πεις ότι άλλαξες motherboard επειδή κάηκε και κάρτα γραφικών.

μη δώσεις προσωπικά στοιχεία. απαγορεύτεται από το κοινοτικό δίκαιο :)

Alex = the best!

Έχω τα Vista Home Premium σε φορητό. Όταν συνδέσω κάποιον card reader ή έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο (usb), μου ζητάει το cd με τους driver για να γίνει η εγκατάσταση. Σε τέτοια περιφερειακά στα WinXP δεν χρειαζόταν cd με drivers. Αναγνώριζαν τη συσκευή και την εγκαθιστούσαν μόνα τους. Στα Vista πρέπει πάντα να έχω το cd; Τα έβαλα να ψάξουν και στα αρχεία των windows του σκληρού για drivers αλλά και πάλι τίποτα. Υπάρχει τρόπος που να μην χρειάζεται να βάζω τους drivers εγώ (από cd);

καλημερα σε ολους.πριν μερικες μερες αγορασα ενα καινουριο λαπτοπ(toshiba satellite a200) το οποιο μου το εδωσαν με βιστα χομ πριμιουμ.μου εχει εμφανισει ηδη καποια bugs π.χ. βαζω το utorrent ,αφηνω το πσ ανοιχτο ,μετα απο καποιο χρονικο διαστημα με πεταει απο το ιντερνετ ,σταματαει το τορρεντ...αλλα το εικονιδιο που δειχνει την συνδεση στο ιντερνετ αριστερα απο τιν ωρα κολλαει και δειχνει πωσ ειναι ακομη σενδεδεμενος στο ιντερνετ και δεν κανει τιποτα ουτε αριστερο ουτε δεξι κλικ πανω του....ξερει κανεις για ποιον λογο γινεται αυτο ?μηπως κανω κατι λαθος?..καμια λυση?

καλημερα σε ολους.πριν μερικες μερες αγορασα ενα καινουριο λαπτοπ(toshiba satellite a200) το οποιο μου το εδωσαν με βιστα χομ πριμιουμ.μου εχει εμφανισει ηδη καποια bugs π.χ. βαζω το utorrent ,αφηνω το πσ ανοιχτο ,μετα απο καποιο χρονικο διαστημα με πεταει απο το ιντερνετ ,σταματαει το τορρεντ...αλλα το εικονιδιο που δειχνει την συνδεση στο ιντερνετ αριστερα απο τιν ωρα κολλαει και δειχνει πωσ ειναι ακομη σενδεδεμενος στο ιντερνετ και δεν κανει τιποτα ουτε αριστερο ουτε δεξι κλικ πανω του....ξερει κανεις για ποιον λογο γινεται αυτο ?μηπως κανω κατι λαθος?..καμια λυση?

μήπως έχεις usb dsl modem?

αν ναι πέτα το :p (είναι ό,τι χειρότερο)

δώσε 40-50 ευρώ και πάρε έναν router.

λογικά αυτό θα κάνει το πρόβλημα. μια σκιτζίδικη λύση είναι να ξαναπεράσεις του οδηγούς. σε άλλους δούλεψε.

Έχω τα Vista Home Premium σε φορητό. Όταν συνδέσω κάποιον card reader ή έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο (usb), μου ζητάει το cd με τους driver για να γίνει η εγκατάσταση. Σε τέτοια περιφερειακά στα WinXP δεν χρειαζόταν cd με drivers. Αναγνώριζαν τη συσκευή και την εγκαθιστούσαν μόνα τους. Στα Vista πρέπει πάντα να έχω το cd; Τα έβαλα να ψάξουν και στα αρχεία των windows του σκληρού για drivers αλλά και πάλι τίποτα. Υπάρχει τρόπος που να μην χρειάζεται να βάζω τους drivers εγώ (από cd);

βρες τους από το σάιτ του κατασκευαστή.

συνήθως δεν ζητάνε cd. έχουν απίστευτη συμβατότητα σε συσκευές 2006-2007.

πιστεύω ότι το πρόβλημά σου θα λυθει.

Alex = the best!

μήπως έχεις usb dsl modem?

αν ναι πέτα το :p (είναι ό,τι χειρότερο)

δώσε 40-50 ευρώ και πάρε έναν router.

λογικά αυτό θα κάνει το πρόβλημα. μια σκιτζίδικη λύση είναι να ξαναπεράσεις του οδηγούς. σε άλλους δούλεψε.

odws usb modem exw.tha dokimasw afto me tous drivers .....thanx man

βρες τους από το σάιτ του κατασκευαστή.

συνήθως δεν ζητάνε cd. έχουν απίστευτη συμβατότητα σε συσκευές 2006-2007.

πιστεύω ότι το πρόβλημά σου θα λυθει.

Το πρόβλημά μου δεν είναι να βρω τους drivers. Κάθε φορά όμως που πρέπει συνδέσω τον card reader σε κάποιον άλλο Η/Υ με Vista θα πρέπει να τους έχω μαζί μου? Ή αν μου φέρει ένας φίλος κάποια τέτοια δική του συσκευή πρέπει να έχει και τους drivers? Στα WinXP δεν χρειαζόταν.

πρέπει να υπάρχει πρόβλημα μόνο με τη συσκεκριμένη συσκευή. εγώ με την δικό μου (7-1) δεν έχω πρόβλημα.

μια πολύ καλή σελίδα με όλα τα hotfixes για τα vista

Alex = the best!