drillgr Δημ. April 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2007 θέλω την βοήθεια σας. Εχω εγκαταστήσει τα vista business σε άλλο σκληρό και τα έχω παράλληλα με τα ΧΡ. Το πρόβλημα που έχω είναι οτι δέν μπορώ να βρώ οδηγούς για την κάρτα δικτύου (3COM GIGABIT LOM model 3C940) που έχει η μητρική μου (asus P4C800). Εχω ψάξει και στις ιστοσελίδες των 2 εταιριών αλλα και γενικά. Αυτό σημαίνει οτι με τα vista δέν έχω ούτε σύνδεση ίντερνετ ούτε και δίκτυο. Αν θελήσω να τα απεγκαταστήσω (τα vista) πώς να το κάνω? Απλά τα διαγράφω απο τον σκληρό η ακολουθώ αλλη διαδικασία? Μπορεις να δοκιμασεις τους drivers απο τα xp για την καρτα δικτυου. Και μενα το Laptop ειχε καρτα δικτυου με drivers μονο για xp οι οποιοι δουλεψαν αψογα στα vista! Δοκιμασε να τους βαλεις και με manual τροπο να δεις αν τους αναγνωρισει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Dell brings back XP on home systems. Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Έβαλα χτες τα Vista Ultimate στο pc μου και είχα το εξής πρόβλημα. Μόλις εγκατέστησα τους οδηγούς για την κάρτα ήχου X-Fi και έκανα restart, στο σημείο που φoρτώνουν τα windows μου βγάζει μπλέ οθόνη και κάνει restart... Αναγκάστηκα να κάνω restore για να το καταφέρω να μπεί στα Windows... Το θέμα είναι ότι όταν εγκαθιστώ την κάρτα στα windows ακούω κανονικά μουσική (δουλεύει κανονικά δλδ) αλλά στο επόμενο restart γίνεται αυτό που λέω... Έχει συμβεί σε κανέναν αυτό; Οι drivers είναι οι τελευταίοι από το site της creative. Είχα το ίδιο πρόβλημα και με τα RC1 όταν έβαλα για πρώτη φορά την X-Fi αλλά με μια επίσκεψη σε safe mode και εγκατάσταση από εκεί έλυσε το πρόβλημα, ενώ τώρα ούτε αυτό δεν κάνει τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 κατέβασε τους τελευταίους drivers της κάρτας και κοίτα να μην είναι beta. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Έχω κατεβάσει τους τελευταίους οδηγούς βέβαια όπως είπα και πρίν. Βρήκα τι έφταιγε τελικά όμως, έφταιγε που είχα κρατήσει στο pc την audigy (για το firewire της)... Την αφαίρεσα εντελώς και τώρα είμαι μια χαρά, απλά και στα xp και στα RC1 δεν είχα πρόβλημα... anyway! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Έχει δοκιμάσει κανείς τα Ultimate 64ρια; Λένε τίποτα ή είναι ακόμα μέσα στις ασυμβατότητες; :O Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Έχω κατεβάσει τους τελευταίους οδηγούς βέβαια όπως είπα και πρίν. Βρήκα τι έφταιγε τελικά όμως, έφταιγε που είχα κρατήσει στο pc την audigy (για το firewire της)... Την αφαίρεσα εντελώς και τώρα είμαι μια χαρά, απλά και στα xp και στα RC1 δεν είχα πρόβλημα... anyway! Γενικως οι drivers της creative ειναι αυτο που λεμε καθε περσι και καλυτερα gtp τελειως...Οι νεοι που εβγαλαν για τα vista ειναι χειροτεροι απο τους beta :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Γενικως οι drivers της creative ειναι αυτο που λεμε καθε περσι και καλυτερα gtp τελειως...Οι νεοι που εβγαλαν για τα vista ειναι χειροτεροι απο τους beta :wacko: Εμένα με εκνευρίζει που δεν έχει τα καλούδια που έχει στα xp η x-fi το dvd-audio player και αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Κοιτα κανονικα για να εχεις ολα αυτα θελει πρωτα να κανεις κανονικη εγκατασταση απο το cd και μετα να βαλεις τους νεους drivers,ασχετα αν προοριζονται για stand alone solution. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 How To: Vista and Nforce2 With Full Driver Support http://cuddlyogre.googlepages.com/nforce2.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Giati h nvidia kalyterh einai sto thema drivers... Drivers gia thn 5900XT pou exw oute exei vgalei oute skopeyei na vgalei. Kai einai teleiws aksioprephs karta... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 file i 5900 den einai oti kalitero aytin tin periodo.apla einai mia kali karta.oso gia tin nvidia den bgazei katholou drivers gia montela tis seiras 5 pia. mia erotisi: exo xp pro sp2 english.aksizei na metabo se vista i den yparxei kamia diafora?asxoloume poio poli me epexergasia binteo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 file i 5900 den einai oti kalitero aytin tin periodo.apla einai mia kali karta.oso gia tin nvidia den bgazei katholou drivers gia montela tis seiras 5 pia. H 5900XT einai mia aksioprepestath karta. Sta XP de epaiza kai ta teleytaia paixnidia aprovlhmatista. Se xamhloteres analyseis men alla epaizan... To kserw oti den einai kainouria karta. Alla gia enan non gamer einai mia xara karta gia na kanei th douleia tou... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2007 Giati h nvidia kalyterh einai sto thema drivers... Drivers gia thn 5900XT pou exw oute exei vgalei oute skopeyei na vgalei. Kai einai teleiws aksioprephs karta... Και το nForce2 της nVidia είναι :p Οι Forceware δεν κάνουν; :confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 How To: Vista and Nforce2 With Full Driver Support http://cuddlyogre.googlepages.com/nforce2.html Εμένα πάντως που έχω nforce2 με το windows update που έκανα βρήκαν και εγκατέστησαν οδηγούς. τώρα δεν ξέρω αν είναι καλύτεροι από τους οδηγούς της nvidia αλλά και το link που έδωσες ψιλοφοβάμαι να το ακολουθήσω! δεν θα αντέξω άλλο format! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Εμένα πάντως που έχω nforce2 με το windows update που έκανα βρήκαν και εγκατέστησαν οδηγούς. τώρα δεν ξέρω αν είναι καλύτεροι από τους οδηγούς της nvidia αλλά και το link που έδωσες ψιλοφοβάμαι να το ακολουθήσω! δεν θα αντέξω άλλο format! Drivers βάζουν από μόνα τους τα Vista, αλλά είναι generic. Το μόνο που δε μου αναγνώρισε ήταν το SMBus, για το οποίο τελικά βρήκε drivers όταν το έβαλα να ψάξει online. Το Windows Update δεν έχει βρει κάτι. Θα το δοκιμάσω πάντως το κόλπο με το επερχόμενο format, μήπως και διορθωθεί η μειωμένη απόδοση του IDE... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Με το που τα εγκατέστησα έκανα widnows update (από την αναζήτηση οδηγών μέσω internet δεν έβρισκε τπτ) και μου βρήκε οδηγούς για το smbus και για άλλο ένα στοιχείο του nforce που δεν είχε βρεί με το install. Μόνο η xfi και άλλη μία συσκευή που ακόμα δεν έχει βρεί (!) δεν είχαν οδηγούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Εκτός και αν τα Fiji αφορούν περισσότερο (ή μόνο) στο Media Center κομμάτι, όπως όλο και περισσότερο ακούγεται... Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Και το nForce2 της nVidia είναι :p Οι Forceware δεν κάνουν; :confused: Oxi... Einai gia th seira 6xxx kai meta...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Oxi... Einai gia th seira 6xxx kai meta...... Μισό γιατί με μπερδέψατε! Οι forceware οδηγοί είναι για τις κάρτες γραφικών, το nforce2 είναι της μητρικής και έχει άλλους οδηγούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Εγω παντως τα εστειλα στο καλο στο ενα φορητο που χρησιμοποιω καθημερινα και εχω dual-boot το αλλο. ΧΡ και ξερο ψωμι, και βλεπουμε μετα το καλοκαιρι. Επισης να πω ενα αισχος και ντροπη για την Microsoft που στα ΧΡ δεν εχει ακομα drivers για SATA δισκο και θελει ολοκληρη ιστορια για να φτιαξεις CD XPSP2 που να τους περιεχει. Εκαψα 10 δισκακια για να το πετυχω. Καραγκιοζηδες. Και για dual-boot με τα Βιστα πρωτα, τα ιδια θελει. Για οσους ενδιαφερονται επισης η SE ανακοινωσε οτι το update service sw της, θα περασει σε βιστα το Σεπτεμβριο. Καλα κρασια δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Μισό γιατί με μπερδέψατε! Οι forceware οδηγοί είναι για τις κάρτες γραφικών, το nforce2 είναι της μητρικής και έχει άλλους οδηγούς. Ναι έτσι είναι. Για κάρτες γραφικών μιλάμε όμως, οπότε μόνος σου μπερδεύτηκες :p Άρχισαν και με κουράζουν τα προβλήματα. Χάλια drivers για την κάρτα ήχου, απελπισία οι μεταφορές αρχείων, αισχρό file sharing κτλ. Το μόνο που με κρατάει είναι το live search κι άλλες 2-3 μικρολεπτομέρειες. Στο όριο είμαι να γυρίσω σε XP μέχρι να έρθει το Fiji... Τα λέγε ο elektrik αλλά δεν άκουγα :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 To dualboot είναι μονόδρομος εκτός και αν αλλάξουμε τα συστήματά μας που και πάλι δεν ξέρω αν λυθούν όλα τα προβλήματα. Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά μου φαίνεται ότι η Microsoft έχει κάνει μεγάλη πατάτα με τα νέα Windows. Όταν βγήκαν τα xp θυμάμαι τα έβαλα από την πρώτη στιγμή και ποτέ δεν ξανακοίταξα πίσω. Ενώ τώρα με τα vista νιώθω (αφού τα είχα βάλει και από εποχή longhorn ακόμα) ότι ποτέ ακόμα και τώρα δεν κατάφεραν να μου αντικαταστήσουν πλήρως τα XP μου... Το γεγονός ότι έχουν βγεί κανονικά και πωλούνται στη αγορά ενώ ταυτόχρονα κάποιοι βάζουν ακόμα τα xp σε νέα μηχανήματα είναι μοιραίο λάθος κατά τη γνώμη μου. Εκτός και αν όντως τα vista δεν είναι έτοιμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Κι εμένα το switch στα XP έγινε απροβλημάτιστα. Οκ, δεν τα έβαλα την πρώτη στιγμή, αλλά νομίζω πως ήταν πιο έτοιμη η αγορά/vendors/κτλ τότε. Στο 2007 είμαστε, δεν περίμενα να υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα γι' αυτό και τα έβαλα μόλις βγήκαν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Μ' έφαγε ο διάολος να περάσω τα Vista στο 2ο partition του σκληρού που έχω στο laptop (στο πρώτο partition υπάρχουν XP home). Όλα καλά κατά την εγκατάσταση, στο boot screen επέλεξα να φορτώσουν τα Vista και όλα φάνηκαν να λειτουργούν κανονικά. Ωστόσο, πλέον όταν φορτώνω τα XP δεν έχω ήχο. Οι drivers είναι ενημερωμένοι, to device manager μου λέει ότι η συσκευή λειτουργεί κανονικότατα, αλλά ήχος δε βγαίνει... Έχετε καμία ιδέα; ΥΓ. Ζητώ συγνώμη αν έχει ερωτηθεί το ίδιο, αλλά στην κατάστασή μου (με το laptop σε μαύρο χάλι και ενώ ταυτόχρονα προσπαθώ να γράψω εργασία που παραδίδω την Πέμπτη) δεν είχα το χρόνο να κάνω αναζήτηση...:O Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts