lazman Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 system restore κάνε πρώτα. πως γινετε αυτο alex? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_name_is_george Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 πως γινετε αυτο alex? start/accesories/system tools/system restore! sry αλλα δεν ειμαι ο Αλεξ! Παράθεση If plan A doesn't work, remember, there are 25 other letters in the alphabet!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2009 +1 απλά πήγαινε σε κάποια μέρα που δούλευε. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 start/accesories/system tools/system restore! sry αλλα δεν ειμαι ο Αλεξ! ευχαριστω george !:) +1 απλά πήγαινε σε κάποια μέρα που δούλευε. οκ καταλαβα θα το δω το μεσημερακι ευχαριστω:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Βρε παιδια τι γινεται με αυτα τα καταρεμενα vista; Χτες ειχα 25GB και σημερα 18GB!Χωρις να εχω εγκαταστησει απολυτως τιποτα και χωρις να εχω στειλει καποιο αρχειο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 αν κάνεις μια αναζήτηση θα δεις ότι φταίει το shadow copy. μην ανησυχείς. σε λίγες μέρες θα σου γυρίσει κάποιος χώρος πίσω. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 τελικα ουτε με system restore εκανα τιποτα το προβλημα παραμενη αρα παω για φορματ. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isidorosr20595 Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 τελικα ουτε με system restore εκανα τιποτα το προβλημα παραμενη αρα παω για φορματ. Περιμενε λιγο. Επειδη τωρα εκανα παρακολουθηση στο θεμα,ποιο ειναι το προβλημα σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Περιμενε λιγο. Επειδη τωρα εκανα παρακολουθηση στο θεμα,ποιο ειναι το προβλημα σου; δες μια δυο σελίδες πιο πριν. λοιπόν τότε όντως πας για clean installation. φοβάμαι μήπως έχεις κάποιο ιό ή trojan. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 Χαίρετε! Ψάχνω ένα πρόγραμμα για ένα φίλο και δεν έχω ιδέα από windows... Θα σας το περιγράψω και αν μπορείτε να με βοηθήσετε να το βρω... Έχουμε έναν εξωτερικό σκληρό, τον συνδέουμε με τον υπολογιστή και φτιάχνουμε έναν φάκελο Χ στον υπολογιστή με όλα τα δεδομένα του σκληρού. Κατόπιν αλλάζουμε πράγματα στον εξωτερικό σκληρό, διορθώνοντας αρχεία, προσθέτωντας, αφαιρώντας κλπ. Όταν τον ξανασυνδέσουμε τον σκληρό με τον υπολογιστή υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να ενημερώσει τον φάκελο Χ που είχαμε κάνει χωρίς να τα ψάχνουμε ένα ένα? Δεν ξέρω αν σας έδωσα να καταλάβετε... :) Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 υπάρχουν προγράμματα για sync. εγώ θα χρησιμοποιούσα έναν χαρτοφύλακα που έχουν ενσωματωμένα τα vista. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinouli Δημ. June 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2009 υπάρχουν προγράμματα για sync. εγώ θα χρησιμοποιούσα έναν χαρτοφύλακα που έχουν ενσωματωμένα τα vista. Τι εννοείς? Παράθεση "Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better." Samuel Beckett Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 δεξί κλικ-> new-> briefcase Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 τελικα εκανα φορματ και ολα καλα με τις αναβαθμισεις:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2009 Eιναι ανοιχτα 4 παραθυρα μοζιλα με 10 tabs το καθε παραθυρο και πηγαινει τα ζωα μου αργα....ειναι φυσιολογικο αυτο??? με 2gb ραμ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2009 Eιναι ανοιχτα 4 παραθυρα μοζιλα με 10 tabs το καθε παραθυρο και πηγαινει τα ζωα μου αργα....ειναι φυσιολογικο αυτο??? με 2gb ραμ... τα vista ή ο ff? 2GB είναι αρκετά. αλλά 40 tabs είναι τόσα πολλά που καθυστερούν το όλο σύστημα. πόσο μάλλον και ο ff που έχει χάλι μαύρο κώδικα. ο IE8 φυσικά και δεν αργεί καθόλου (βέβαια έχει άλλα) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallyman Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 Γινεται καπως οταν ανοιγω τους φακελους να μου τους βγαζει ολους με λιστα ή να οριζω εγω πως να δειχνει τα εικονιδια σε καθε φακελο? Παράθεση iphone 3G & Nokia N82 owner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2009 δεξί κλικ στον φάκελο και customize. για όλους απλά πας στα folder settings και κάνεις apply to all. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2009 Ξαφνικά πριν 2 ώρες, το λαπτοπ άρχισε να κολλάει. Τι εννοώ.. Βάζω ένα τραγούδι, πχ το boom boom pow. Σε περιοδικές στιγμές κολλά, δηλαδή λέει πχ boom και κολλάει και λέει bobobobobo πολύ γρήγορα. Μετά επανέρχεται. Το ίδιο ισχύει και για τον κέρσορα, δηλαδή κολλά για λίγο. Γενικά για όλο το lapto. Έκανα restart μπας και λυθεί, αλλά δεν... Τι να κάνω? Δε θέλω restore, διότι έχω πολλά αρχεία και πολλούς drivers.. Εχω windows vista. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 restore δε χάνεις αρχεία. ούτε οδηγούς. απλά πηγαίνεις κάπου που ήταν όλα οκ. προφανώς έβαλες λάθος οδηγούς. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 σόρυ, εννοούσα recover... Τι να πω.... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Παίδες χρειάζομαι επειγόντως τη βοήθειά σας.Εγκατέστησα στο φορητό τα vista ultimate αλλά θέλω να επαναφέρω τα παλιά.Δεν έχασα κανένα αρχείο αλλά είναι σαν να αγόρασα καινούργιο υπολογιστή.Επιπλέον δεν υπάρχει πρόγραμμα ασύρματου σύνδεσης και δεν μπορώ να μπω από το φορητό στο ίντερνετ.Τίποτα δεν είναι εγκατεστημένο.Και η πλάκα είναι ότι τα εγκατέστησα τα ultimate για ένα game το οποίο στη τελική δεν παίζει.Είδα στο google μερικά θέματα αλλά δεν με βοήθησαν.Please όποιος ξέρει θα ήθελα να μου πει πως να επαναφέρω τα παλιά vista.Υπάρχει ένας φάκελος στο σκληρό ονόματι windows.old και εκεί είναι όλα μου τα παλιά αρχεία.Οπότε κάπως θα γίνεται.Please βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 απλά βάλε τους οδηγούς από τη σελίδα του κατασκευαστή. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 απλά βάλε τους οδηγούς από τη σελίδα του κατασκευαστή. Επειδή είμαι ψιλοάσχετος μπορείς να το εξηγήσεις λίγο?Ποιοι είναι οι οδηγοί και που τους βρίσκω.Υπ'όψιν ότι τα vista ultimate που εγκατέστησα είναι σπασμένα και κατεβασμένα από τορεντάδικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2009 Επειδή είμαι ψιλοάσχετος μπορείς να το εξηγήσεις λίγο?Ποιοι είναι οι οδηγοί και που τους βρίσκω.Υπ'όψιν ότι τα vista ultimate που εγκατέστησα είναι σπασμένα και κατεβασμένα από τορεντάδικο. Αφού δεν έκανες τη δουλειά σου με τη νέα έκδοση των Vista, γιατί δεν ξαναβάζεις την έκδοση με την οποία ήρθε ο φορητός σου; Δεν είχε στο πακέτο κάποιο DVD επαναφοράς ή στο σκληρό δίσκο κάποιο partition επαναφοράς; Αν ναι, θα μπορέσεις να επαναφέρεις το μηχάνημά σου στην εργοστασιακή κατάσταση. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts