fantomas_ktm Δημ. June 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2010 τι να σου πω και εγω δν θυμαμαι.. εγω νομιζα οτι δεν εχουν καν εξατομικευση τα vista, αλλα ακομα το "ιδιοτητες" :lol: Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2010 jpsih said: απο τη στιγμη που τις απαιτησεις μου, τις (υπερ)καλυπτουν τα βιστα δεν εχω λογο να αλλαξω.. αν μπορει καποιος ας μου πει τι μπορω να κανω για το προβλημα αυτο.. ευχαριστω.. αν πας στον πίνακα ελέγχου, διαγράψεις την ελληνική γλώσσα και την ξαναπροσθέσεις, θα διορθωθεί το bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 πήγα να ξεκινήσω το pc σήμερα ( ένα laptop acer με τα vista από την μάνα του) και φορτώνει κανονικά τα win όπως και παλιά και εκεί που φτάνει στο σημείο με τα 2 κουτάκια που βγάζει ποιον χρηστή θεσ να επιλέξεις , τώρα μου βγάζει μια μαύρη οθόνη και το μόνο που φαίνετε είναι το ποντίκι τίποτα άλλο καμία ιδέα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 Καλησπερα Καταρχην κοιτας αν ξεκιναει με safe mode (F8) κατα την εκκινηση) αν παλι δεν ξεκιναει τοτε ειτε καποιος ιος ειναι ειτε καποια ρυθμιση λαθος που δεν το αφηνει να εκκινησει. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 και σε safe mode πάλι το ίδιο κάνει φτάνει στο ίδιο σημείο και δεν προχωραει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2010 κανε recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 Και γω recovery προτίνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nop77 Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 τελικα του εκανα ενα φορματ και εστρωσε.... δεν μπορεσα να του κανω τιποτα αλλο οτι και αν εκανα δεν εφτιαχνε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2010 ουτε με recovery? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. September 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2010 (edited) Πριν από λίγο ήμουν στο Youtube μέσω Chrome και έβλεπα βιντεάκια και ξαφνικά κόλλησε ο υπολογιστής (Win Vista Home Premium SP2).. Το μόνο που είχα ανοιχτό ήταν ο Chrome και τίποτε άλλο.. Κόλλησε για περίπου 15' και χρειάστηκε να πατήσω παρατεταμένα το κουμπί του ώστε να κάνει restart.. Μπορεί κάποιος να μου πει κατά τη γνώμη του τι στο καλό έπαθε ;;; Η τελευταία φορά που'χε κολλήσει τόσο «χοντρά» ήταν όταν είχε χαλάσει η κάρτα γραφικών και ήμουν σε παιχνίδι.. :blink: PS.: Μιας και είδα πριν από λίγο την μαύρη οθόνη που λέει ότι τα Windows δεν τερμάτισαν σωστά, θυμήθηκα κάτι που'θελα καιρό να το ρωτήσω: Όταν είχα χρησιμοποιούσα την κάρτα γραφικών που είχε ο υπολογιστής μου (nVidia) και συνέβαινε κάτι τέτοιο τα γράμματα στην μαύρη οθόνη ήταν ήδη εκεί, τώρα που ξανάδα τη συγκεκριμένη οθόνη τα γράμματα πήγαιναν λες και κάποιος τα έγραφε εκείνη τη στιγμή (ATI Radeon).. Περίεργο, ε;; Edited September 20, 2010 by Student Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redvirus7 Δημ. September 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2010 Νομίζω οτι είναι το δεύτερο πιο απαράδεκτο λειτουργικό μετά τα Millenium. Για αυτο λέγονται και V®ISTA, (S)VISTA κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 gesamfunai said: καλημερα παιδια πως μπορω να εμφανισω τους δισκους ετσι? http://img63.imageshack.us/img63/5936/ste8.png το screenshot ειναι απο 7 αλλα ετσι φαινονται και στα vista ομως προσπαθω και δεν μπορω να τα καταφερω ευχαριστω θα πας προβολες και θα πατησεις την πρωτη επιλογη: "τιτλοι" Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 δεν χρειαζεσαι φωτο :) εγω στο λαπτοπ με vista ειμαι κ μου φαινεται ακριβως ετσι. Οι επιλογες ειναι: α) απο τη γραμη εργαλειων ----> (αρχειο, επεξεργασια κλπ) πας προβολη--> επιλεγμενο το "πλακιδια" β) απο κατω απο τη γραμμη εργαλειων εχει το κουμπι προβολες (αναμεσα σε οργανωση και ιδιοτητες συστηματος) ---> επιλεγεις "τιτλοι" αυτα ειναι επιλεγμενα σε μενα και δειχνει οπως το θες Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 fantomas_ktm said: δεν χρειαζεσαι φωτο :) εγω στο λαπτοπ με vista ειμαι κ μου φαινεται ακριβως ετσι. Οι επιλογες ειναι: α) απο τη γραμη εργαλειων ----> (αρχειο, επεξεργασια κλπ) πας προβολη--> επιλεγμενο το "πλακιδια" β) απο κατω απο τη γραμμη εργαλειων εχει το κουμπι προβολες (αναμεσα σε οργανωση και ιδιοτητες συστηματος) ---> επιλεγεις "τιτλοι" αυτα ειναι επιλεγμενα σε μενα και δειχνει οπως το θες Νομίζω ότι το σωστό είναι στο β να επιλέξει "τύπο" και όχι τίτλοι. Στους τίτλους θα τα οργανώσει βάσει ονόματος Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Johnny_Nik said: Νομίζω ότι το σωστό είναι στο β να επιλέξει "τύπο" και όχι τίτλοι. Στους τίτλους θα τα οργανώσει βάσει ονόματος Δεν μου εχει τετοια επιλογη :confused: Παράθεση Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2010 Εμένα πάντως στο δεξί κλικ μέσα στο mycomputer είναι view -> tiles sort by -> name (αδιάφορο νομίζω) group by -> type Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Εγω εχω και επιλογη "τιτλοι" εκει που εσυ εχεις extended tiles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. October 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2010 Αυτό στο screenshot είναι vista ή είναι XP με vista-like skin? Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. October 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2010 Γεια σας. Και γω vista εχω στο desktop μου. Έχω έναν hp compaq dx2420. Τα έχω κανένα 10 μηνο. Τον τελευταίο καιρό αρχίσαν να κολλάνε. Όσο περισσοτερο μένει ανοιχτος ο υπολογιστής τοσο πιο πθανών και πιο εντονα είναι τα συμπτώματα. Τι λέτε να φταίει? τα vista? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg094 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 (edited) καλημέρα σε όλους έχω μια απορία σχετικά με format σε windows vista ! λοιπόν... έχω έναν υπολογιστή ο οποίος τρέχει σε windows vista (32bit) ,θέλω να τον κάνω format και να του βάλω windows xp pro.η ερώτηση ειναι η εξής: η εγκατάσταση μετά το formt του νέου λογισμικού (Xp δηλαδη) θα γίνει κανονικά , γίνετε δηλαδή με των γνωστό τρόπο η θα έχω κάποια πρόβλημα με drivers , boot και τέτοια?? ρωτάω αυτό γιατι δεν έχω ξανακάνει format se vista και να βαλω xp , μόνο σε Xp έχω κάνει ξέχασα να αναφέρω ότι μιλάμε για deskop:) Edited November 14, 2010 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 greg094 said: καλημέρα σε όλους έχω μια απορία σχετικά με format σε windows vista ! λοιπόν... έχω έναν υπολογιστή ο οποίος τρέχει σε windows vista (32bit) ,θέλω να τον κάνω format και να του βάλω windows xp pro.η ερώτηση ειναι η εξής: η εγκατάσταση μετά το formt του νέου λογισμικού (Xp δηλαδη) θα γίνει κανονικά , γίνετε δηλαδή με των γνωστό τρόπο η θα έχω κάποια πρόβλημα με drivers , boot και τέτοια?? ρωτάω αυτό γιατι δεν έχω ξανακάνει format se vista και να βαλω xp , μόνο σε Xp έχω κάνει ξέχασα να αναφέρω ότι μιλάμε για deskop:) Όταν θα βάλεις τα XP θα πρέπει να ξαναπεράσεις όλους τους drivers (γραφικών, ήχου κ.α). :) Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loukas_94 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Κάθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή, μετά από κάπου 10 λεπτά παγώνει για 5 περίπου λεπτά, δεν μπορώ να κάνω τίποτα ωσότου συνέλθει. Ιούς, σύμφωνα με το antivirus πάντοτε, δεν έχω ... =[ Λύση μόνο το φόρματ? ΥΓ: Συγγνώμη αν είμαι σε λάθος thread... αλλά επειδή έχω vista που ως γνωστόν είναι κάπως προβληματικά έγραψα εδώ... Παράθεση ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Αυτό μου'χε τύχει πριν από'κάνα μήνα (ή και περισσότερο) σε Vista SP2 x86. Το πρόβλημα λύθηκε ξαναπερνώντας τα. Από τότε δεν έχω πρόβλημα. :D Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_giannis Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Παιδια, θα ηθελα να μαθω αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ Vista Starter και Vista HomeBasic ? Προφανως ναι, αλλα μεταξυ των δυο αυτων εκδοσεων, εχουν διαφορα στην αποδοση (?) οταν προκειται για ενα πιο παλιο laptop με Επεξεργαστη 1,86 και Ram 1GB ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 k_giannis said: Παιδια, θα ηθελα να μαθω αν υπάρχουν διαφορές μεταξύ Vista Starter και Vista HomeBasic ? Προφανως ναι, αλλα μεταξυ των δυο αυτων εκδοσεων, εχουν διαφορα στην αποδοση (?) οταν προκειται για ενα πιο παλιο laptop με Επεξεργαστη 1,86 και Ram 1GB ? Βάλε τα Vista Basic άφοβα... Τα Starter και δύσκολα θα τα βρεις και δύσκολα θα τα ενεργοποιήσεις ;) Επίσης, τα Starter έχουν περιορισμό στο άνοιγμα παραθύρων (αν θυμάμαι καλά δεν μπορείς να ανοίξεις πάνω από 4-5). Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts