Jump to content

Microsoft Windows Vista

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να ρωτήσω κατι γιατί τωρα που το χρειάστηκα δεν το βρισκω.

Στα XP οταν είχες ανοιχτό ενα φακελο πατώντας F3 σου έβγαζε κάποιες επιλογές αναζήτησης μια απο αυτές ηταν να βρεις μέσα σε ενα αρχείο μια συγκεκριμένη λεξη, αυτο στα vista δεν το βρίσκω. Υπαρχει?

πάνω δεξιά (ctrl+E) και ψάχνεις.

μετά σου βγάζει και άλλες επιλογές.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

πως γινεται αυτο? εγω δεν βλεπω καμμια επιλογη...

εχω 32 bit vista ειναι δυνατον να τρεχει 64αρα εφαρμογη?

opS! Sorry

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Υπάρχει τρόπος να δω τις "κινήσεις" που έκανε κάποιος στον υπολογιστή μου? Δηλαδή να δω για συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα, τί αρχεία άνοιξε κλπ..

περίπου ναι.

μπορείς να δεις το ιστορικό του κάθε φακέλο :) νάνε καλά τα vista.

Alex = the best!

Δηλαδή? Πηγαίνεις στις ιδιότητες του φακέλου και έχει επιλογή να δεις το ιστορικό? Βασικά εγώ δεν έχω vista για να το ψάξω.. μία φίλη μου με ρωτάει. Αν μπορείς πες μου που ακριβώς βρίσκεται για να μην ψάχνει μία ώρα :p

Βέβαια με αυτό το τρόπο θα πρέπει να κάνει έλεγχο έναν έναν τους φακέλους ε? Κάποιος άλλος τρόπος δεν υπάρχει?

νομίζω σου γράφω τον μοναδικό τρόπο.

δεξί κλικ: restore previous version ή κάτι τέτοιο.

Alex = the best!

• 1 month later...
Μια ερώτηση κ από μένα..πήγα σήμερα να ανοίξω το laptop και εκεί που ανοίγει για λίγο κάνει επανεκκίνηση μόνο του,αφού πρώτα έχει εμφανίσει μια μπλε οθόνη για κλάσματα δευτερολέπτου.Μετά κάνει (πάλι μόνο του) επιδιόρθωση εκκίνησης αλλά πάλι τίποτα ..με το που τελειώνει λέει να πατήσω "Τέλος" για να φορτώσει τα windows αλλά πάλι από την αρχή μετά ...τι έχει πάθει?θέλει μήπως format?Στα καλά του καθουμένου όλα αυτά...

δοκίμασε να μπεις σε safe mode.

μου ακούγεται ότι δεν έκατσε καλά κάποιο από τα σημερινά patches-updates.

Alex = the best!

δοκίμασε να μπεις σε safe mode.

μου ακούγεται ότι δεν έκατσε καλά κάποιο από τα σημερινά patches-updates.

και τι ακριβώς είναι αυτό?

edit:Ακυρο ασφαλής λειτουργία είναι αλλά δε μου την εμφανίζει,εμφανίζει μονο επιδιόρθωση εκκίνησης και κανονική λειτουργία,που δε γίνεται πάλι τίποτα εμφανίζει πάλι μια μπλε οθόνη και πάλι από την αρχή.

Στην επιδιόρθωση εκκίνησης πηγαίνω προβολή επιλογών για προχωρημένους και μου βγάζει κάποιες επιλογές μεταξύ των οποίων είναι κ η επαναφορά συστήματος να πατήσω εκεί?

και τι ακριβώς είναι αυτό?

edit:Ακυρο ασφαλής λειτουργία είναι αλλά δε μου την εμφανίζει,εμφανίζει μονο επιδιόρθωση εκκίνησης και κανονική λειτουργία,που δε γίνεται πάλι τίποτα εμφανίζει πάλι μια μπλε οθόνη και πάλι από την αρχή.

Στην επιδιόρθωση εκκίνησης πηγαίνω προβολή επιλογών για προχωρημένους και μου βγάζει κάποιες επιλογές μεταξύ των οποίων είναι κ η επαναφορά συστήματος να πατήσω εκεί?

Δοκίμασε να πας σε προηγούμενη ημερομηνία μέσω της "Επαναφοράς συστήμας" μήπως διορθωθεί το πρόβλημα.. Μπορείς να "μπεις" σε "Ασφαλή λειτουργία" πατώντας το F8 μετά το λογότυπο του κατασκευαστή..

Δοκίμασε να πας σε προηγούμενη ημερομηνία μέσω της "Επαναφοράς συστήμας" μήπως διορθωθεί το πρόβλημα.. Μπορείς να "μπεις" σε "Ασφαλή λειτουργία" πατώντας το F8 μετά το λογότυπο του κατασκευαστή..

Πηγαίνω στην ασφαλή λειτουργεία κ αρχίζει μια λίστα με κάτι αρχεία ..σταματάει κ πάλι από την αρχή..Δοκιμάζω την επαναφορά συστήματος και λέει "Δεν έχουν δημιουργηθεί σημεία αναφοράς στο δίσκο συστήματος του υπολογιστή σας.Για να δημιουργήσετε ένα σημείο επαναφοράς ανοίξτε την "Προστασία Συστήματος" "Πατάω εκεί και μου λέει "Ο υπολογιστής σας βρίσκεται σε κατάσταση περιορισμένης λειτουργίας διαγνωστικών.Εάν χρησιμοποιήσετε την Επαναφορά Συστήματος σε αυτήν την περιορισμένη κατάσταση λειτουργίας δεν θα μπορείτε να αναιρέσετε τη λειτουργία επαναφοράς.Τα θέματα της Βοήθειας δεν είναι διαθέσιμα στην κατασταση αυτή."

Δεν εχει δηλαδή επιλογές να κάνω κάτι...

Βάλε το cd των Windows Vista και κάνει "Αναβάθμιση" (σε περίπτωση που θες τ'αρχεία σου) ή "Καθαρή εγκατάσταση"..

Σημείωση: Με την "Αναβάθμιση", ενδέχεται να παραμείνει στον υπολογιστή και το patch-update που σου έκανε τη ζημιά..

Βάλε το cd των Windows Vista και κάνει "Αναβάθμιση" (σε περίπτωση που θες τ'αρχεία σου) ή "Καθαρή εγκατάσταση"..

Σημείωση: Με την "Αναβάθμιση", ενδέχεται να παραμείνει στον υπολογιστή και το patch-update που σου έκανε τη ζημιά..

Το cd των Vista?Ωχ...δεν παίζει να το έχω..δεν υπάρχει αλλη λύση ε?

edit:ok το βρήκα και θα το δοκιμάσω!

Το cd των Vista?Ωχ...δεν παίζει να το έχω..δεν υπάρχει αλλη λύση ε?

edit:ok το βρήκα και θα το δοκιμάσω!

Δεν νομίζω να γίνεται Clean Installation χωρίς Cd.. Δες και αυτό το θέμα μήπως και σε βοηθήσει.. Στην τελική, "κατέβασέ" τα από το διαδύκτιο.. ;)

Edit: Είναι Recovery Cd αυτό που βρήκες; Αν είναι αυτό, κάνει τη δουλειά που θέλεις..

Δεν νομίζω να γίνεται Clean Installation χωρίς Cd.. Δες και αυτό το θέμα μήπως και σε βοηθήσει.. Στην τελική, "κατέβασέ" τα από το διαδύκτιο.. ;)

Edit: Είναι Recovery Cd αυτό που βρήκες; Αν είναι αυτό, κάνει τη δουλειά που θέλεις..

Το cd λέει : Αποκατάσταση προΪοντος ή Product Recovery να το βάλω δηλαδή?

edit: το έβαλα τελικά το cd...βέβαια δεν έχει πουθενά την επιλογή "Αναβάθμιση" το μόνο που έχει είναι η αποκατάσταση του σκληρού δίσκου και να διαγραφεί πλήρως.Δεν το θέλω όμως αυτό...

Παιδια καλησπερα αντιμετωπιζω το εξης προβλημα . Πριν 1 με 2 μερες μου εδωσε ο πατερας μου ενα καινουργιο λαπτοπ το οποιο το χρησιμοποιηουσε για 6 7 μηνες περιπου το λαπτοπ ηταν πολυ γρηγορο αλλα μετα που μου το εδωσε εχω παρατηρησει να αργει πχ να ανοιξει τον mozilla επισης οσες φορες τον εχω ανοιξει στην αρχη αρχη πριν καν επιλεξω χρηστη μου λεει οτι κανει παραμετροποιηση των ενημερωσεων η κατι τετοιο τελος παντον αυτο που κανει μετα που εχει εγκαταστησει τις ενημερωσεις ο πατερας μου ειπε οτι μαλλον φταιει μια ενημερωση πως μπορω να την ξεφορτοθω μπας και δω ασπρη μερα ? :happy::happy: Ευχαριστω προκαταβολικα

Υ.Γ να σημειωσω οτι το λαπτοπ ειναι καινουργιο μηνων ουτε καν χρονο δεν εχει κλεισει ακομα

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Καταρχάς, για τι λειτουργικό σύστημα μιλάμε; Windows Vista; Δοκίμασε μέσω τις «Επαναφοράς συστήματος» να πας τον υπολογιστή σου σε άλλη ημερομηνία μήπως και φτιάξει. :) Κάτι πρέπει να έχει γίνει με τις ενημερώσεις.

Ναι vista δεν το εχω πολυψαξει περιοριστηκα σημερα στο να ξηλωσω τα προγραμματα που δεν ηθελα μαλλον κατι τετοιο θα κανω

Φιλικά Σπύρος

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται

Με τα εξής χαρακτηριστικά μπορώ να "τρέξω" τα Windows (S)Vista;

http://i48.tinypic.com/a5c03c.png

Αν βγάλω την Ram που έχω τώρα και βάλω 2 κάρτες των 2Gb η κάθε μία, θα "τρέχουν" όπως τρέχουν τα Windows 7; Πρέπει να "πειράξω" τίποτα άλλο στο σύστημά μου για να "τρέχουν" γρήγορα ακόμα και με πολλά προγράμματα ανοιχτά (Media Player, Internet Explorer, Movie Maker);