Jump to content

Microsoft Windows Vista

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καμία σχέση.

μα καμία σχέση. τα vista το κάνουν αυτό είτε γιατί χτίζουν το index (αν έχεις πολλά αρχεία) είτε γιατί κάμουν shadow copy είτε γιατί φτιάχνουν το supefetch.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καμία σχέση.

μα καμία σχέση. τα vista το κάνουν αυτό είτε γιατί χτίζουν το index (αν έχεις πολλά αρχεία) είτε γιατί κάμουν shadow copy είτε γιατί φτιάχνουν το supefetch.

Το superfetch το εχω βγαλει αλλα το shadow copy πως βγαινει?

αν βγαλεις το σουπερφετσ το πισι με 2αρα μνημη θα γινει πιο αργο. αφησε τα ολα λιγες μερες και θα φτιαξουν.

μια αναξητηση δε βλαπτει.

Alex = the best!

Αν όχι όλες, τουλάχιστον όσες βγήκαν μετά τα Vista (3 και 3.5 νομίζω) είναι σίγουρα συμβατές.

λοιπον λοιπον να εξιγησω το προβ να μου οποιος θελει καΙ Μπορει ας βοηθησει......ο θειος μου πηρε λαπτοπ που ειχε προεγκαταστημενα μεσα τα vista.....νομιζοντας οτι δν τα εχει ξανακανε install απο το cd τους!τωρα ανοιγει το pc και λεει δαλεξτε λειτουργικο 1 vistA 2 palli vista.......πως θα κανουμε τα δευτερα απο vista σβηστα.....??????????????ευχαριστω εκ των προτερον!

καλυτερα να νιω8εις παρα να μπορεις....!(dima poWer) xD

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λογικα το λαπτοπ εχει ενα δευτερο partition οπου υπαρχει ενα image του σκληρου και τον επαναφερει στην εργοστασιακη του κατασταση.Πριν μπουταρει λοιπον το λειτουργικο λογικα υπαρχει επιλογη να κανεις restore.Με αυτη την διαδικασια θα σβηστουν ολα οσα υπαρχουν στο δισκο και θα περαστουν κανονικα τα Windows.

Αυτο που ηρθε στο μυαλο σαν πρωτη λυση .Αν καποιος φιλος εχει να προτεινει κατι αλλο καλοδεχουμενο

Υπογραφή....

Δεξί κλικ My Computer > Properties > Advanced > Setting (στο πλαίσιο Startup and Recovery) >Edit.

Ανοίγει ένα notepad. Αν έχεις πατημένο το Word Warp ξετσεκάρισε το μην σβήσεις κάτι παραπάνω από ότι πρέπει.

Κάτω από το [Operating system] βλέπεις μια γραμμή που τελειώνε σε /fastdetect.

Ότι υπάρχει μετά από αυτό σβήστο.

Στην ουσία μέσα στο notepad αυτό υπάρχουν τα entries που βλέπεις στο bootάρισμα των vista.

ΠΡΟΣΟΧΗ. ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΝΕ ΕΝΑ SAVE AS ΚΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΠΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΠΩς ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΑΘΟΥΣ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας παιδια. Να σας πω και εγω τον πονο μου με τα Vista. Πριν απο ενα χρονο περιπου αγορασα ενα λαπ τοπ Fulily Siemens Amilo με εγκατεστημενα τα Vista Home Premium. Και για περιπου 7 μηνες δν ειχα κανενα προβλημα το Ιντερνετ. Τωρα ομως τους τελευτεους 3μηνες (ισως μετα την εγκατασταση καποιου Update η καποιου προγραμματος) εχω συνεχεια disconnect απο το ρουτερ οπου συνδεομαι ασυρματα (υπόψιν με Ethernet δν με εχει πεταξει ποτε). Η ισχυς σηματος ειναι παντα γυρω στο 60 % αλλα ακομα και αν κατσω πανω απο το ρουτερ παλι τα ιδια. Δν Πιστευβ οτι φταει η ποιοτητα της γραμμης κα8ως οπως ειπα με το καλωδιο δν με εχει πεταξει ποτε και δοκιμασα και σε σπιτι φιλου μου να συνδε8ω ασυρματα και εκει τα ιδια. *Τι εννοω οταν λεω με πεταει, μετα απο καποιο χρονικο διαστημα που ειμαι συνδεδεμενος στο Router και σερφαρω κανονικα 8α αποσυνδε8ει και 8α εχω προσβαση τοπικα μονο. Και οταν προσπα8ησω να αποσυνδε8ω και να ξανασυνδεθω το λαπ τοπ δν μπορει να βει ασυρματα δικτυα μεχρι να κανω επανακινηση. Επισης μια μικρη μου αναζητηση στον Google σχετικα με αυτο το προβλημα διαπιστωσα πως και πολλοι αλλοι εχουν αυτο το προβλημα αλλα δν βρηκα καποια λυση. Εχετε κατι να προτεινετε???

τι μαρκα ο ρουτερ?

τι ζημια θα την εκανε καποιος οδηγος για την ασυρματη καρτα. κατεβασε και βαλε τον παλιο.

Alex = the best!

τι μαρκα ο ρουτερ?

τι ζημια θα την εκανε καποιος οδηγος για την ασυρματη καρτα. κατεβασε και βαλε τον παλιο.

το ρουτερ ειναι Pirelli NetGateVoIPv.2 .Που θα βρω τον παλιο οδηγο?? εχω κατεβασει τον πιο καινουργιο..(πιστευοντας οτι φταιει αυτο) και τον ξαναεγκαταστησα αλλα δν υπηρξε διαφορα.

τωρα καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα. το εχουν ολα τσ vista με αρκετους ρυτερ. η μονη μονιμη λυση ειναι να βλαει στο πισι static ip. αν δεν θες να χασεις το zero config θα σε βοηθησει το προγραμμα net profiles.

Alex = the best!

τωρα καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα. το εχουν ολα τσ vista με αρκετους ρυτερ. η μονη μονιμη λυση ειναι να βλαει στο πισι static ip. αν δεν θες να χασεις το zero config θα σε βοηθησει το προγραμμα net profiles.

χαχαχα δν καταλαβα τπτα

να ρωτήσω,έχει εδώ πάνω ενα hotspot που λέγεται connx.δοκίμασα 1234567890123 και συνδέθηκε.Απλά λέει τοπικά μόνο.Τί εννοεί?Βσκ συνδέθηκε?

λογικά αν έχει internet δε σου δίνει ip.

το παραπάνω θέμα.

Alex = the best!

Ξέρει κανένας πως στο outlook express των vista μπορώ να βάλω τις επαφές να εμφανίζονται κάτω αριστερά όπως στο outlook express των xp?
http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Παιδιά όταν κάνω διαγραφή ενός αρχείου πάει κανονικά στον κάδο αλλά το προβλημα που μου κάνει εδώ και δύο μέρες είναι το παραθυρο που εμφανίζουν τα vista όταν διαγραφεις ένα αρχειο,δλδ το μηνυμα που βγάζει διαγραφη αρχείου υπολειπόμενος χρονος ένα δευτερόλεπτο για παραδειγμα δεν φεύγει ενώ το αρχείο διαγραφεται...αυτο κολάει παρόλο που η διαγραφή έχει τελειώσει! ο μόνος τρόπος να κλείσει ειναι μεσα απο το task manager-τελος εργασίας!

τι κόλλημα έχει φάει τώρα..ότι και να διαγραψω μου το κάνει δεν κλεινει!τα ίδια κάνει και στην μετακίνηση-αντιγραφη κάπου αρχείου

win vista home me service pack 1 εγκατεστημένο..

την βοηθειά σας!

www.sa.gr

αργόρασέ το από κάποιο μαγαζί.

παίξουν άριστα και τα 2003 και τα 2007.

Alex = the best!

Ιούνιο του 2009 λογικά.

λίγο μετά θα βγουν και στην αγορά τα Windows 7 (kernel 6.1)

ήδη το πρώτο beta για τα Windows 7 θα έρθει την επόμενη εβδομάδα στην PDC.

λογικά ταυτόχρονα θα δωθεί για testing και το bet sp2 για τα vista.

Alex = the best!

Θα ήθελα να διατυπώσω την ακόλουθη ερώτηση εκ μέρους ενός φίλου που έχει το εξής πρόβλημα:

Έχει ένα Toshiba laptop. Δεν μπορεί να κάνει partition του σκληρού δίσκου σε 2 μέρη, C και D όπως γίνεται στα xp. Να σημειώσω εδώ πως το λκειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιεί είναι τα windows vista.

Το ερώτημα είναι με ποιό τρόπο μπορεί να γίνει διαχωρισμός του σκληρού σε 2 μέρη. Πολλά ευχαριστώ εκ μέρους του! :)

Εχω δυο υπολογιστες, ενας δεσκτοπ και ενας φορητος, και οι δυο με βιστα. Εχω κανει ολες τις απαραιτητες ενεργειες για κοινη χρηση αρχειων και ενω βλεπει κανονικα τους φακελους και ο ενας και ο αλλος, οταν παω να τους προσπελασω περνω το εξης μηνυμα και απο τους δυο υπολογιστες.

δεν ειναι δυνατη η προσβαση στο \\Pc\\ απο τα windows

ελεξτε την ορθογραφια του ονοματος. διαφορετικα μπορει να υπαρξει προβλημα με το δικτυο...

κωδικος σφαλματος 0χ800700005

καμμια λυση?

Αν τα έχει ήδη στήσει τότε θα πρέπει να βρει κάποιο utility π.χ. partition magic, και να κάνει το διαχωρισμό.

Αλλιώσ αν πρόκυται να τα στήσει τότε σε κάποιο σημείο κατά την εγκατάσταση, μετά που πατάς Advanced Configuration (ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι απ' έξω τώρα) ,που σου ζητάει να κάνεις φορματ τον δισκο. Εκεί μπορείς να τον χωρίσεις. Όπως και στα XP.

[sIGPIC][/sIGPIC]