RiHos Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 Δε νομίζω ότι ήταν ξεκάθαρο ότι αναφερόσουν στο v1 του update! Και φυσικά όταν σε ρώτησα, αν έχεις βάλει το update..αναφερόμουν στο καινούργιο (V2)! Anyway.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. November 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2007 και δούλεψε jog? Έβαλα την έκδοση 0.8.6c του vlc και δεν χρειάστηκαν καθόλου codecs :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2007 ήδη το sp1 rc1 δόθηκε στους testers. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Γνωρίζετε κάποιο δωρεάν πρόγραμμα που να δημιουργεί φωτογραφίες από βίντεο; Έχω ήδη το Free Studio, αλλά θα επιθυμούσα η ποιότητα των φωτογραφιών να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 οκ. αλλά τι σχέση έχει αυτό με τα vista? :p Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Εντάξει, είπα να ρωτήσω στο παρόν θέμα, μιας και το πρόγραμμα συμβατό με τα Vista πρέπει να είναι :D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Γιατί στο "Ορισμός προεπιλεγμένων προγραμμάτων" δεν βλέπω τον firefox; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Σήμερα αγόρασα το Wireless Desktop 2000 (mouse + keyboard) της Microsoft. Στον υπολογιστή μου έχω τα Vista. Όταν το πρωτοσυνέδεσα μου ζήτησε να ψάξει για drivers. Το μήνυμα που μου έβγαλε μετά είναι πως βρέθηκαν drivers για τη συσκευή μου αλλά δεν μπορούν να εγκατασταθούν ή πιο συγκεκριμένα μου έβγαλε "Access Denied" στο USB Human Interface Device. Το UAC το είχα κλειστό. Δοκίμασα την εγκατάσταση και με ανοιχτό το UAC και πάλι τα ίδια. Κάποια στιγμή, είδε τον ποντίκι αλλά δεν έβλεπε το keyboard. Μετά είδε το keyboard αλλά δεν έβλεπε το mouse. Τι μπορεί να συμβαίνει;; Και επιτέλους πως μπορώ να αποκτήσω access για να μπορώ να κάνω την εγκατάσταση κανονικά... Σημειωτέον είμαι administrator! Το δοκίμασα και στο Mac μου και εκεί δουλεύει τέλεια!! Τι να πω;;; VISTA!! :mad: :mad: :mad: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 τα vista είναι upgrade ή clean installation? Υ.Γ. μπορώ να σου δώσω δεκάδες συσκευές που παίζουν στα vista και το Mac δεν ξέρει καν ότι υπάρχουν... δεν είναι FLAME εδώ και παρακαλώ πολύ να το σεβαστείς. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 μα δεν το κάνω για να αρχίσω flame. Το κάνω γιατί έχω πραγματικά απογοητευτεί απίστευτα από τα Vista και τα προβλήματά τους. Όχι είναι upgrade. ΥΓ: Το mac το ανέφερα για να πω πως δεν είναι hardware problem. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 φταίει ότι είναι upgrade. WINDOWS (αλλά και στα tiger :p) δεν κάνουμε ΠΟΤΕ upgrade. το έχουμε γράψει πολλές φορές εδώ. το γράφουν στο νετ ΟΛΟΙ! από τον Paul μέχρι και το site της Apple (στο faq για χρήση itunes σε vista :p). Υ.Γ. αν κάμεις καθαρή εγκατάσταση θα δεις τεράστιες διαφορές σε θέματα αξιοπιστίας, ταχύτητας κλπ κλπ ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Εντάξει, είπα να ρωτήσω στο παρόν θέμα, μιας και το πρόγραμμα συμβατό με τα Vista πρέπει να είναι :D. το media player classic τραβαει και screenshots απο τα βιντεο, δεν ξερω αν σε καλυπτει. σε αψογη ποιοτητα, jpg ή bmp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Σήμερα αγόρασα το Wireless Desktop 2000 (mouse + keyboard) της Microsoft. Στον υπολογιστή μου έχω τα Vista. Όταν το πρωτοσυνέδεσα μου ζήτησε να ψάξει για drivers. Το μήνυμα που μου έβγαλε μετά είναι πως βρέθηκαν drivers για τη συσκευή μου αλλά δεν μπορούν να εγκατασταθούν ή πιο συγκεκριμένα μου έβγαλε "Access Denied" στο USB Human Interface Device. Το UAC το είχα κλειστό. Δοκίμασα την εγκατάσταση και με ανοιχτό το UAC και πάλι τα ίδια. Κάποια στιγμή, είδε τον ποντίκι αλλά δεν έβλεπε το keyboard. Μετά είδε το keyboard αλλά δεν έβλεπε το mouse. Τι μπορεί να συμβαίνει;; Και επιτέλους πως μπορώ να αποκτήσω access για να μπορώ να κάνω την εγκατάσταση κανονικά... Σημειωτέον είμαι administrator! Το δοκίμασα και στο Mac μου και εκεί δουλεύει τέλεια!! Τι να πω;;; VISTA!! :mad: :mad: :mad: Αντίστοιχα εμένα μου έκανε το ίδιο με Bluetooth USB,κάποιο conflict σίγουρα,μάλλον πρέπει να ψάξεις για drivers στο απέραντο net.....:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Αντίστοιχα εμένα μου έκανε το ίδιο με Bluetooth USB,κάποιο conflict σίγουρα,μάλλον πρέπει να ψάξεις για drivers στο απέραντο net.....:mad::mad: Μα δε με άφηνε να εγκαταστήσω τους drivers που κατέβηκαν από την ίδια την αναζήτηση των Windows! Anyway, τελικά έκανα επανεγκατάσταση των Windows, και είμαι πάλι στη φάση... βρες drivers, κάνε εγκατάσταση στα πάντα... Και όλα αυτά...από ένα KEYBOARD!! Που να το πω και να με πιστέψουν...:mad: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2007 Μα δε με άφηνε να εγκαταστήσω τους drivers που κατέβηκαν από την ίδια την αναζήτηση των Windows! Anyway, τελικά έκανα επανεγκατάσταση των Windows, και είμαι πάλι στη φάση... βρες drivers, κάνε εγκατάσταση στα πάντα... Και όλα αυτά...από ένα KEYBOARD!! Που να το πω και να με πιστέψουν...:mad: Το ίδιο και μένα,τελικά όμως τσακισα δυο USBδακια και πήρα από Mediamarkt ενα της Hama με προγραμμα και drivers BlueSoleil 5.0.5 και ξεμπέρδεψα,το μόνο που δουλεύει απροβλημάτιστα,γενικά υπάρχει θέμα με τους drivers και θα υπάρχει για καιρό ακόμη.Νομίζω όμως ότι λίγο καλύτερα είναι τα πράγματα απ΄ότι ήταν 2-3 μήνες πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Γιατί στο "Ορισμός προεπιλεγμένων προγραμμάτων" δεν βλέπω τον firefox; Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 το media player classic τραβαει και screenshots απο τα βιντεο, δεν ξερω αν σε καλυπτει. σε αψογη ποιοτητα, jpg ή bmp. Σ'ευχαριστώ. Το πρόγραμμα αυτό αναπαράγει όλες τις μορφές βίντεο; Καμία ιδέα; Σ'εμένα εμφανίζεται κανονικά το Firefox στον "Ορισμό προεπιλεγμένων προγραμμάτων". Μήπως το πρόγραμμα δεν έχει εγκατασταθεί σωστά στον υπολογιστή σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Γιατί στο "Ορισμός προεπιλεγμένων προγραμμάτων" δεν βλέπω τον firefox; Σαμποτάζ :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Δεν έπρεπε να υπήρχε και η καρτέλα τύποι αρχείων: [ATTACH]10776[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 @ Hyde φυσικά και όχι :) στα vista είμαστε: start menu-> type "default"-> open default programs και θα έχει πολλές επιλογές ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Μα δε με άφηνε να εγκαταστήσω τους drivers που κατέβηκαν από την ίδια την αναζήτηση των Windows! Anyway, τελικά έκανα επανεγκατάσταση των Windows, και είμαι πάλι στη φάση... βρες drivers, κάνε εγκατάσταση στα πάντα... Και όλα αυτά...από ένα KEYBOARD!! Που να το πω και να με πιστέψουν...:mad: το πληκτρολόγιο είναι vista ready? είναι καινούριο? επειδή με ένα καινούριο ασύρματο ποντίκι είχα το ίδιο όταν τα vista ήταν upgrade. μετά που τα έκαμα καθαρή εγκατάσταση όλα οκ :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι είναι το MS Wireless Desktop 2000. Τελικά αυτό έκανα και εγώ και τώρα παίζει κανονικά, με το που το συνέδεσα το βρήκε το εγκατέστησε και όλα ΟΚ. Κάπου διάβασα βέβαια ότι μπορεί ξαφνικά να επανέλθει το πρόβλημα (όχι για το ίδιο πληκτρολόγιο, για άλλη USB συσκευή που να πρωτοσυνδέσεις επάνω). Έχεις ακούσει κάτι; Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 το οποιο το ρυθμιζω που? το γραφω σε dvd και το βλεπω και στο pc και στο dvd και παλι κινεζικα. καμμια απαντηση σαυτο? δοκιμασα κ στο αλλο pc μου με windows xp και μου βγαζει κινεζικα παλι.ενω την εγραφε κανονικα παλλια την ταινια τωρα οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
operetor Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Για χαρά ..!! Έχω τα windows xp professional gr και σε ένα διαγωνισμό κέρδισα τα windows vista ultimate gr αξίζει να τα βάλω?? Άκουσα ότι στα μέσα του 2008 η υποστήριξη τoν windows xp θα σταματήσει.. ισχύει ? Ο υπολογιστής μου απαρτίζεται από τα εξής: CPU: p4 sta 2,8Ghz RAM: 1,5Gb sta 333mhz me dual channel KARTA GRAFIKON: nvidia 7600GS me 265mb HD: WD sata 250GB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hyde Δημ. November 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2007 Βάλε 2GB και θα είσαι αρκετά ΟΚ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts