ektormic Δημοσιεύτηκε January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 28, 2007 πως μπορώ να κάνω shut down το trueVector.θέλω να κάνω εγκατάσταση μία εφαρμογή και μου λέει να κάνω shut down το trueVector. Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 Κλείσε το ZoneAlarm... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. January 29, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 το έχω κάνει απεγκατάσταση (ZoneAlarm) γιατί ήθελα να βάλω μια σουιτα με anivirus και firewall.τωρα θέλω να το εγκαταστήσω αλλα δεν μπορώ μου βγάζει το μνμ στην αρχή της εγκατάστασης.τι να κάνω?και δεν έχω κανένα firewall και anivirus αυτή τη στιγμη... Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2007 Κάτι δεν πήγε σωστά στην απεγκατάσταση. Δοκίμασε install και uninstall ξανά. Αν δεν γίνει τίποτα, δες μήπως τρέχει κάποιο σχετικό service εδώ: start-run-services.msc και αν ναι κάντο disable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. January 30, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 έχει πολλές επιλογες ποιο να κάνω διακοπή? install και uninstall δεν μπορώ να το κάνω γιατί στην αρχή της εγκατάστασης μου λέει'' Setup is unable to log into the truevector service.install can not continue without logging into the truevector service.please use the service manager to shut down the truevector service and then restart the installer program'' το πρόβλημα άρχισε όταν πήγα να εγκαταστήσω το kaspersky 6 και αυτό βρήκε το Zone alarm και το έκανε απεγκατάσταση από μόνο του.τώρα όμως που το απεγκατέστησα (kaspersky 6) δεν μπορώ να να ξανατρέξω το zone alarm. Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2007 έχει πολλές επιλογες ποιο να κάνω διακοπή? install και uninstall δεν μπορώ να το κάνω γιατί στην αρχή της εγκατάστασης μου λέει'' Setup is unable to log into the truevector service.install can not continue without logging into the truevector service.please use the service manager to shut down the truevector service and then restart the installer program'' το πρόβλημα άρχισε όταν πήγα να εγκαταστήσω το kaspersky 6 και αυτό βρήκε το Zone alarm και το έκανε απεγκατάσταση από μόνο του.τώρα όμως που το απεγκατέστησα (kaspersky 6) δεν μπορώ να να ξανατρέξω το zone alarm. Προφανώς θα κάνεις διακοπή τα Service που σχετίζονται με το zonealarm. Δεν ξέρω ποιά είναι αυτά μιας και δε χρησιμοποιώ τέτοιου είδους software αλλά υποθέτω πως θα τα ξεχωρίσεις από τις λέξεις zone, truevector κλπ. Κάντα disable και κάνε restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektormic Δημ. February 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Προφανώς θα κάνεις διακοπή τα Service που σχετίζονται με το zonealarm. Δεν ξέρω ποιά είναι αυτά μιας και δε χρησιμοποιώ τέτοιου είδους software αλλά υποθέτω πως θα τα ξεχωρίσεις από τις λέξεις zone, truevector κλπ. Κάντα disable και κάνε restart. δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο.πάντως το έλυσα το πρόβλημα. αυτό που έκανα ήταν να αποσυμπιέσω την εφαρμογή .εχε που είναι για την εγκατάσταση του zonealarm. στην συνέχεια είδα ότι υπήρχε μέσα μία εφαρμογή που έλεγε (σαν χαρακτητρηστκά) truevector και είχε το όνομα ''VSMON''. ΈΤΣΙ λοιπόν έκανα αναξήτηση στο Pc και βρήκα όλα τα αρχεία που σχετίζονταν με το vsmon και τα έσβησα ήταν διάσπαρτα σε όλο το Pc στο (internet logs, temp, system 32 και αλού... πάντως ευχαριστώ τον eLeKtriK EyE για την βοηθειά του και τώρα μπορει να κλειδώσει το θέμα :) :) :) Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg ''Φιλοκαλούμεν'' τε γάρ μετ' ευτελείας και φιλοσοφούμεν άνευ μ@λ@κι@ς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts