Jump to content

Windows Mobile 6.0 (Crossbow)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα ότι θα έκανες και χωρίς αυτή... πάς μηνύματα -> ρυθμίσεις και τις κάνεις

Φίλε Tna εννοούσα ότι δεν ξέρω να το ρυθμίσω γιατί δεν το είχα ξανακάνει.Οπως και να έχει ευχαριστώ.Για όποιον ενδιαφέρεται πάντως έχοντας σύνδεση στο internet πάτε στα μυνήματα,e-mail,Outlook e-mail,βάζετε το e-mail σας και επιλέγετε αναζήτηση ρυθμίσεων απο το internet.

• Απαντήσεις 226
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Προσπαθώ να περάσω κι εγώ τη νέα ROM αλλά κατά την εκκίνηση του Wizard αποσυνδέεται και επαννασυνδέεται το ppc με αποτέλεσμα να μου βγάζει μήνυμα λάθους να συνδέσω το ppc και μετά να ξανακάνω τη διαδικασία.

Πώς μπορώ να λύσω αυτό το πρόβλημα; Please replay quickly! Thanks!

Έχεις κάνει CID Unlock την συσκευή σου?

Δυστηχώς δε γνωρίζω τι είναι αυτό, ούτε πώς γίνεται:( . Άρα, όχι δε το έχω κάνει.

Να σημειώσω πως η συσκευή μου, είναι η HP iPAQ 6815.

Δυστυχώς δεν ξέρω κάποια ROM wm6 που να λειτουργεί για το δικό σου μηχάνημα αλλά ούτε και τον τρόπο να κάνεις CID unlock . ΔΕΝ ξέρω στα σίγουρα αλλά δεν είναι εύκολο να βρεις (αν υπάρχουν custom ) για ipaq roms
Ας επιχειρήσουμε...

καλησπερα και απο μενα.

γνωριζει κανεις που θα βρω wm6 rom για το Htc p3300?

επειδη δεν εχω ξαναπερασει rom (ασχετος) αν μπορει καποιος να μου πει καποιο link.

αν παιζει αυτο καποιο ρολο στην διαδικασια το δικο μου ειναι αγγλικο απο expansys.

και κατι ακομα.η συσκευη μου ειναι cid-locked? η unlocked?

καλησπερα και απο μενα.

γνωριζει κανεις που θα βρω wm6 rom για το Htc p3300?

επειδη δεν εχω ξαναπερασει rom (ασχετος) αν μπορει καποιος να μου πει καποιο link.

αν παιζει αυτο καποιο ρολο στην διαδικασια το δικο μου ειναι αγγλικο απο expansys.

και κατι ακομα.η συσκευη μου ειναι cid-locked? η unlocked?

Η συσκευή είναι cid-lockied κατά 99% Οδηγίες για να το κάνεις υπάρχουν στο forum.xda-developers.com

Εγγράψου και πήγαινε στο Thread για HTC Artemis . Να ξέρεις πως σε λίγο καιρό θα βγεί και επίσημη αναβάθμιση WM6 οπότε ίσως αν ήθελες να περίμενες για μια πιο ολοκληρωμένη έκδοση των wM6

Ας επιχειρήσουμε...

Η συσκευή είναι cid-lockied κατά 99% Οδηγίες για να το κάνεις υπάρχουν στο forum.xda-developers.com

Εγγράψου και πήγαινε στο Thread για HTC Artemis . Να ξέρεις πως σε λίγο καιρό θα βγεί και επίσημη αναβάθμιση WM6 οπότε ίσως αν ήθελες να περίμενες για μια πιο ολοκληρωμένη έκδοση των wM6

καταρχην να σε ευχαριστησω tna που ασχοληθηκες με την ερωτηση μου.

μεχρι ομως να μου απαντησεις βρηκα αυτο το site http://eazyvg.wordpress.com/2007/05/23/running-wm6-on-htc-p3300-cid-locked/ και ακολουθησα τις οδηγιες.

πραγματι εχω wm6.

στο site αυτο δεν κανει διακριση αν η συσκευη ειναι locked η unlocked οποτε προχωρησα.

εκανα λαλακια?

βεβαια ενω ο τυπος εγραψε οτι μετα την διαδικασια θα εχω καπου 49mb storage

σε μενα εμφανιζει 37 mb με 32 free.

τι μπορει να φταιει?

μετα διαβασα και στο xda developer οτι μην φλασαρετε locked συσκευες αλλα μαλλον τωρα ειναι αργα πια.

μαλλον τα εχω μπερδεψει στο μυαλο μου αλλα που θα παει ελπιζω να βρω ακρη.

το ξερω οτι η htc θα διαθεσει επισημη ρομ αλλα αμα μπει ο διαλος μεσα σου δεν μπορεις να περιμενεις.(ελπιζω να με καταλαβαινεις)

καταρχην να σε ευχαριστησω tna που ασχοληθηκες με την ερωτηση μου.

μεχρι ομως να μου απαντησεις βρηκα αυτο το site http://eazyvg.wordpress.com/2007/05/23/running-wm6-on-htc-p3300-cid-locked/ και ακολουθησα τις οδηγιες.

πραγματι εχω wm6.

στο site αυτο δεν κανει διακριση αν η συσκευη ειναι locked η unlocked οποτε προχωρησα.

εκανα λαλακια?

βεβαια ενω ο τυπος εγραψε οτι μετα την διαδικασια θα εχω καπου 49mb storage

σε μενα εμφανιζει 37 mb με 32 free.

τι μπορει να φταιει?

μετα διαβασα και στο xda developer οτι μην φλασαρετε locked συσκευες αλλα μαλλον τωρα ειναι αργα πια.

μαλλον τα εχω μπερδεψει στο μυαλο μου αλλα που θα παει ελπιζω να βρω ακρη.

το ξερω οτι η htc θα διαθεσει επισημη ρομ αλλα αμα μπει ο διαλος μεσα σου δεν μπορεις να περιμενεις.(ελπιζω να με καταλαβαινεις)

Αγαπητέ φίλε καλησπέρα,

Στο site στο οποίο περιγράφεται η "αναβάθμιση" φαίνεται η οθόνη ενός 3300 η οποία επάνω γράφει windows mobile 6 και ακριβώς από κάτω ce os 5.2.1438!!!! Είσαι σίγουρος ότι είναι εξάρια ή πρόκειται απλώς για κόλπο με ψευτο look εξαριών???

ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ Σ' ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!

Τα windows mobile 6 βασίζονται στα windows ce 5.2 φίλε για αυτό και δεν έχουνε πολλές διαφορές σε σχέση με τα windows mobile 5 στην ουσία πρόκειται για tweaked εκδοση των windows mobile 5 με καλύτερο look & feel IMO. Tα windows mobile 7 που θα βγουν αργότερα είναι αυτά που θα βασίζονται στα windows ce 6 και έχουν όνομα project Photon.

Μήπως εγκαθίσταται τπτ απο την extended rom σου; Και γι αυτό βλέπεις λιγότερα μεγαμπάιτ για storage; Συνήθως με τις cooked ρομς που κυκλοφορούν εκεί έξω, τα περιεχόμενα της ext rom είναι περιττά. Εκτός κι αν εννοείς την μνήμη για τα προγράμματα που τρέχουν οπότε σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να αλλάξεις το pagepool με το να "κατεβάσεις" την ρομ σου στο πισι σου και με έναν hex editor να αλλάξεις το pagepool πρωτού την ξαναγράψεις στο ππσ σου. (βλέπε xda-devs, modaco)

φιλικά Σίμος :)

Η αναβάθμιση των συσκευών HTC σε Windows Mobile 6 μετακινήθηκε μέχρι το τέλος του ιούλη. :(

Proud owner of HTC P4350! :happy:

φιλε μου σιγουρος δεν ειμαι για τιποτα.

παντως απο το λιγο που κρατησα την συγκεκριμενη εκδοση δεν μου φανηκε τιποτα ιδιαιτερο.

ειδα και επαθα μεχρι να επαναφερω το 3300 στην προηγουμενη κατασταση του

(τι bootloader τι official wm5 rom ,τα ειδα ολα )

συμπερασμα?

υπομονη μεχρι η μαμα htc να βγαλει την δικη της ρομ (ελπιζω πριν τον αυγουστο ωστε στις διακοπες να χουμε να παιζουμε)

• 2 weeks later...

OS upgrade for HTC communicators

HTC has released a free operating system upgrade to Windows Mobile 6 Professional for some of its communicators sold in Asia under the Dopod mark.

The upgrade for Dopod D810 (HTC Trinity) is available from July 10 onwards, for Dopod 838pro (HTC Hermes) – from July 12, for Dopod P800W

(HTC Artemis) – from July 13 and for Dopod U1000 (HTC Athena) – from July 20. The upgrade is provided for free download from Asian HTC site.

At the same time this good news doesn’t concern the European market: the OS upgrade is delayed. This spring the manufacturer promised

to provide upgrades in May/June. However some sources say the first one will be in September.

http://www.imageshack.gr/images/jvwnyzvtmmdimtwqmmjd.jpg

Eγω παντως με χαρα εδω και τρεις μερες τρεχω την XDA WM6 στο 9100.Ουτε κολληματα ουτε καθυστερησεις και τα εχει ολα.Γιατι σε αλλες δεν ειχε MMS και πετυχα και μια που δεν ειχε Media player...

Παντως απο εκει που ελεγα οτι δεν θα ξανα ασχοληθω, το ρισκαρα και τωρα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος.

(ευτυχως που δεν χρειαστηκε να κανω cid-unlock) :D

kalhspera paides..xerei kaneis an tha vgoun wm6 gia t830?thanx
Phillips Diga-->Panasonic GD52-->Motorola C33-->Nokia 5210-->Nokia 6600-->HP iPaq 6515-->HP iPaq 6915-->Fujitsu Siemens T830-->HTC TyTn-->Nokia 6110 Nav-->Samsung i900 Omnia-->Nokia 5800XM-->Samsung Omnia i8910 HD-->HTC Hero-->Samsung i900 Omnia(again)-->HTC HD2 Leo-->HTC Desire-->Samsung Galaxy S2 i9100 --> :X

Εχω φτιαξει εναν οδηγο για αναβαθμιση απο WM5 σε WM6 για οσους εχουν προβληματα ή αποριες.Τον εχω ποσταρει στο XDA-Developers:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=310452

Θελει register πρωτα και ειναι στα αγγλικα.

Φιλε μου πολυ καλος ο οδηγος. Στο Μιο Ρ550 γινετε?

ΑΕΛ Πρωταθλήτρια 1988 Κυπελλούχος 1985 και 2007

• 2 weeks later...

Γειααα σας!

Έβαλα στο Qtek S200 Windows Mobile 6, την έκδοση TrueNeytral 1.4 MS και ενώ όλα πάνε μιά χαρά. αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το Dial Pad Skin. Πέρασα ένα skin από αυτά που είχα χρησιμοποιήσει κατά καιρούς πρίν την αναβάθμιση, και το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπετε στο Screen Capture από κάτω! Είναι σα να βρίσκονται μαζεμένα όλα τα στοιχεία και τα "κουμπιά" σε ένα μικρό κομμάτι της οθόνης πάνω αριστερά..

http://www.imageshack.gr/images/ujmn0wlmdzu1ndyiym3j.png

για τον τιτανα ηδη το εδωσε :)

http://www.europe.htc.com/en/press/latestnews.html

μεσα στον αυγουστο θα δωσει και για το 3300

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog