Jump to content

N91 και WIFI συνδεση με PC για ανταλλαγη αρχειων..

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οπως λεει ο τιτλος θελω να μαθω αν ειναι εφικτο να συνδεσω το κινητο μου (n91) μεσω Wifi στο PC μου(εχω wifi adapter ) για να το χρησιμοποιω και να περναω αυτα που θελω μεσω PCSuite ή αλλου προγραμματος απο το PC μου στο κινητο και το αντιστροφο.. Αντι δλδ να χρησιμοποιω cable ή bluetooth connection αν γινεται να ανταλλασω αρχεια μεσω wifi..

Ειναι εφικτο αυτο; Ευχαριστω προκαταβολικα..

• 3 weeks later...
to mono programmataki gia kati antoistixo poy eixa brei einai gia na blepeis tin epifania ergasias tou pc sto kinito...kai fusika mporeis na deis kai na anoikseis apo to kinito sou opoion fakelo theleis:) tha se ksenerwsw omws giati den thimamai oute kan to onoma tou programmatos:( tha to psaksw ligo j elpizw na to brw...

Νομίζω ότι γίνεται. Θα το ψάξω λίγο και θα απαντήσω...

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Τελικά δε γίνεται.

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

• 3 weeks later...
Τα καινούργια μοντέλα της ΝΟΚΙΑ έχουν την δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο WLAN (ασύρματο). Χρησιμοποιόντας αυτή τους την δυνατότητα, μπορείτε να συνδεθείτε με το οικιακό σας ασύρματο δίκτυο και να σερφάρετε, κατεβάζετε τα email σας και ότι άλλο θέλετε, μέσω αυτού χωρίς να χρεώνεστε με GPRS σύνδεση

Τα καινούργια μοντέλα της ΝΟΚΙΑ έχουν την δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο WLAN (ασύρματο). Χρησιμοποιόντας αυτή τους την δυνατότητα, μπορείτε να συνδεθείτε με το οικιακό σας ασύρματο δίκτυο και να σερφάρετε, κατεβάζετε τα email σας και ότι άλλο θέλετε, μέσω αυτού χωρίς να χρεώνεστε με GPRS σύνδεση

ναι αλλα οχι να κανεις ad-hoc δικτυο. μονο με τα E series αλλα και παλι δε νομιζω ακριβως αυτο..

• 3 weeks later...
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...