orbitech Δημοσιεύτηκε January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 26, 2007 Οπως λεει ο τιτλος θελω να μαθω αν ειναι εφικτο να συνδεσω το κινητο μου (n91) μεσω Wifi στο PC μου(εχω wifi adapter ) για να το χρησιμοποιω και να περναω αυτα που θελω μεσω PCSuite ή αλλου προγραμματος απο το PC μου στο κινητο και το αντιστροφο.. Αντι δλδ να χρησιμοποιω cable ή bluetooth connection αν γινεται να ανταλλασω αρχεια μεσω wifi.. Ειναι εφικτο αυτο; Ευχαριστω προκαταβολικα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orbitech Δημ. January 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Κανεις ρε παιδια; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2007 δε νομιζω οτι γινεται αυτο φιλε μου...:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis1984 Δημ. February 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2007 to mono programmataki gia kati antoistixo poy eixa brei einai gia na blepeis tin epifania ergasias tou pc sto kinito...kai fusika mporeis na deis kai na anoikseis apo to kinito sou opoion fakelo theleis:) tha se ksenerwsw omws giati den thimamai oute kan to onoma tou programmatos:( tha to psaksw ligo j elpizw na to brw... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 Νομίζω ότι γίνεται. Θα το ψάξω λίγο και θα απαντήσω... Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. February 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2007 Τελικά δε γίνεται. Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
draku Δημ. March 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2007 Τα καινούργια μοντέλα της ΝΟΚΙΑ έχουν την δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο WLAN (ασύρματο). Χρησιμοποιόντας αυτή τους την δυνατότητα, μπορείτε να συνδεθείτε με το οικιακό σας ασύρματο δίκτυο και να σερφάρετε, κατεβάζετε τα email σας και ότι άλλο θέλετε, μέσω αυτού χωρίς να χρεώνεστε με GPRS σύνδεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2007 Τα καινούργια μοντέλα της ΝΟΚΙΑ έχουν την δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο WLAN (ασύρματο). Χρησιμοποιόντας αυτή τους την δυνατότητα, μπορείτε να συνδεθείτε με το οικιακό σας ασύρματο δίκτυο και να σερφάρετε, κατεβάζετε τα email σας και ότι άλλο θέλετε, μέσω αυτού χωρίς να χρεώνεστε με GPRS σύνδεση ναι αλλα οχι να κανεις ad-hoc δικτυο. μονο με τα E series αλλα και παλι δε νομιζω ακριβως αυτο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pulsar21 Δημ. March 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2007 Με το N80 μεταφέρω multimedia αρχεία μέσω wifi με την δωρεάν εφαρμογή home media server http://www.simplecenter.net/nokia/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 δεν ειναι δωρεαν αλλα δοκιμαστικη.ξερει κανεις που μπορω να βρω αναλογη αλλα ολοκληρη? Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts