elteo Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 στην αρχη pda κοιτουσα και εγω αλλα με τρομαξε το γεγονος οτι αν ξεφορτιστει χανει τισ ρυθμισεις του με τα WM5.0 δεν γίνεται αυτό...:) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 μπορει να παρει το tibo s1000 το Destinator 6 ? και πως ? επισης υπαρχει δυνατοτητα να το συνδεσουμε με pc? και αν ναι που θα ψαξουμε να βρουμε το καλωδιο? Το Timbo παιρνει το Destinator ND που ειναι ιδιο με το PN αλλα ειναι ειδικο για τετοια μηχανακια.Δεν θελει εγκατασταση και "φοριετε" σε καρτα μνημης.Ειναι παααρα πολυ καλο.Συνδεση με pc γινετε μονο με card reader που διαβαζει και αναβαθμιζει την καρτα του με τα καταλληλα αρχεια που για 2 χρονια ειναι δωρεαν.. :D :D :D Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocorfu Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Το Timbo παιρνει το Destinator ND που ειναι ιδιο με το PN αλλα ειναι ειδικο για τετοια μηχανακια.Δεν θελει εγκατασταση και "φοριετε" σε καρτα μνημης.Ειναι παααρα πολυ καλο.Συνδεση με pc γινετε μονο με card reader που διαβαζει και αναβαθμιζει την καρτα του με τα καταλληλα αρχεια που για 2 χρονια ειναι δωρεαν.. :D :D :D ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση σου. τελικα η TMC Connection Port 4 Pin, RS-232C Interface τι ειναι ? μηπως ειναι Audio Out Jack και αυτο τι ειναι και MICROSOFT ActiveSync. Άλλα Χαρακτηριστικά : Περιλαμβάνει φορτιστη αυτοκινητου, φορτιστη σπιτιου , βάση στήριξης, θήκη, USB καλώδιο, SD128MB, CD με drivers και MICROSOFT ActiveSync. Παράθεση hi... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση σου. τελικα η TMC Connection Port 4 Pin, RS-232C Interface τι ειναι ? μηπως ειναι Audio Out Jack Δεν ξερω φιλε μου.Το εχω μονιμα τοποθετημενο στο Honda και δεν ειναι ευκολο να το βγαλω να το δω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Δεν ξερω φιλε μου.Το εχω μονιμα τοποθετημενο στο Honda και δεν ειναι ευκολο να το βγαλω να το δω. http://briefcase.pathfinder.gr/download/562405 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 πηρα και εγω τελικα Μιο 350 μετα απο προτροπη μιας ψυχης απο εδω μεσα :P αυριο το περιμενω Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 πηρα και εγω τελικα Μιο 350 μετα απο προτροπη μιας ψυχης απο εδω μεσα :P αυριο το περιμενω Καλοριζικο.Ποιο πηρες ???? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 πηρα και εγω τελικα Μιο 350 μετα απο προτροπη μιας ψυχης απο εδω μεσα :P αυριο το περιμενω Εύγε νέε, καλές πλοηγήσεις!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocorfu Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 το πηρα και εγω τελικα σημερα το τιβο s1000 kalo μου διχνει να δουμε τελικα αν μπορω να το συνδεσω με pc,εκτος της καρτας sd. καπου ακουσα οτι μπορω... στο site τις tibo sta connections γραφει Standalone mode External GPS antenna jack (R-MCX) TMC Connection Port (4 Pin, RS-232C Interface) Ear Jack Type 2.5¬Ά (4 Pin, RS-232C Interface) Audio Out Jack (Stereo) Παράθεση hi... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 το πηρα και εγω τελικα σημερα το τιβο s1000 kalo μου διχνει να δουμε τελικα αν μπορω να το συνδεσω με pc,εκτος της καρτας sd. καπου ακουσα οτι μπορω... στο site τις tibo sta connections γραφει Standalone mode External GPS antenna jack (R-MCX) TMC Connection Port (4 Pin, RS-232C Interface) Ear Jack Type 2.5¬Ά (4 Pin, RS-232C Interface) Audio Out Jack (Stereo) Ριξε μια ματια στο forum της http://www.elasyn.gr Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2007 πηρα και εγω τελικα Μιο 350 μετα απο προτροπη μιας ψυχης απο εδω μεσα :P αυριο το περιμενω Αcer E310 GPS με αυθεντικό dest 6 στα 265 ευρώ είναι για μένα value4money! αυτό πήρα και είμαι ευχαριστημένος! δεν είναι κ παντόφλα...10 Χ 5,8 Χ 1,8 εκ. :cool: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fanis75 Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Να πώ και εγώ την εμπειρία μου: 1. Εργοστασιακό Navigation της BMW με χάρτη Ευρώπης σε DVD. Άριστο!! ΠΟλύ γρήγορο, αν αλλάξεις διαδρομή υπολογίζει τάχυστα την εναλλακτική και χωρίς λάθη. Δοκιμάστηκε και σε Ταξίδι Ελλάδα-Ιταλία και δούλεψε υποδειγματικά. Πανάκριβο βέβαια...αλλά δεν βρήκα κανένα ελάτωμα στους 2 μήνες χρήσης. 2. Μy Guide 3000 με €250 από Makro. Για τα λεφτά του πολύ καλό...τα βασικά του προβλήματα είναι δυο: - Αργεί πολύ να πιάσει δορυφόρους (3-5') - Δεν βγάζει πάντα τη σωστή διαδρομή και αν αλλάξεις διαδρομή αργεί αρκετά και συχνά μπερδεύεται για να βρεί την εναλλακτική διαδρομή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocorfu Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Ριξε μια ματια στο forum της http://www.elasyn.gr Φίλε Γιάννη σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Εισαι κατατοπιστικότατος καο πολυ γρηγορος στις αποριες μου λοιπον το εψαξα και το τιβο δεν μπορουμε να το συνδεσουμε με pc, oσο για την εισοδο tmc ( Traffic Receiver ) δεν υποστηρίζεται στην Ελλάδα και σου δινει οδηγειες για την κυκλοφορια σε δρομους για ατυχηματα, κλειστους δρομους κτλ. Παράθεση hi... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 http://briefcase.pathfinder.gr/download/562405 και το έχεις συνέχεια πάνω; με τις τρελές ζέστες οταν το έχεις σταθμευμένο ή με τα πολλά κρύα δεν επηρεάζεται; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 και το έχεις συνέχεια πάνω; με τις τρελές ζέστες οταν το έχεις σταθμευμένο ή με τα πολλά κρύα δεν επηρεάζεται; Κανενα προβλημα φιλε μου !!!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 το φοβάμαι να το αφήνω με τις 80άρες που βαράει το καλοκαίρι... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 το φοβάμαι να το αφήνω με τις 80άρες που βαράει το καλοκαίρι... Το δικο μου το εβαλα περυσι τον Ιουνιο .Ειναι ομως και μεσα σε ντουλαπακι. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 το φοβάμαι να το αφήνω με τις 80άρες που βαράει το καλοκαίρι... Πάντως κι εγώ το pocketpc και το gps συνέχεια μέσα στο αυτοκίνητο τα έχω χειμώνα/καλοκαίρι. :O Μέχρι στιγμής λειτουργούν και τα 2 αψεγάδιαστα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Το δικο μου το εβαλα περυσι τον Ιουνιο .Ειναι ομως και μεσα σε ντουλαπακι. ε ναι δεν το έχω σε κοινή θέα εννοείται. Εγώ το βάζω στο ντουλαπάκι που έχει ο τεμπέλης ακριβώς δίπλα μου στο κάθισμα. Αφού αντέχουν τα δικά σας γιατί να μην αντέχει και το δικό μου;:lol: :p οκ ευχαριστώ παιδιά! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 ενδιαφέρομαι κι εγώ να αγοράσω ένα πλοηγό για το αυτοκίνητο αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Η τιμή δεν θέλω να ξεπερνα τα 350€. Σκεφτόμουν για ένα σύστημα αποκλειστικά για το αυτοκίνητο (οχι palmtop ή PDA) αλλά ρίχνοντας μια ματιά στο Acer E310 GPS αρχίζω να αλλάζω γνώμη. Τι θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 ενδιαφέρομαι κι εγώ να αγοράσω ένα πλοηγό για το αυτοκίνητο αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Η τιμή δεν θέλω να ξεπερνα τα 350€. Σκεφτόμουν για ένα σύστημα αποκλειστικά για το αυτοκίνητο (οχι palmtop ή PDA) αλλά ρίχνοντας μια ματιά στο Acer E310 GPS αρχίζω να αλλάζω γνώμη. Τι θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ Δεν το ξερω το μηχανακι αλλα εχω πολυ κακη εμπειρια απο Acer laptop αν εχει σημασια. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 το acer e310 gps έχει destinator? οσοι το έχουν δουλέψει ας γράψουν τις εντυπώσεις τους απο το πρόγραμμα, την αναπόκριση, τους χάρτες κτλ κτλ Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 ενδιαφέρομαι κι εγώ να αγοράσω ένα πλοηγό για το αυτοκίνητο αλλα δεν ξέρω τι να επιλέξω. Η τιμή δεν θέλω να ξεπερνα τα 350€. Σκεφτόμουν για ένα σύστημα αποκλειστικά για το αυτοκίνητο (οχι palmtop ή PDA) αλλά ρίχνοντας μια ματιά στο Acer E310 GPS αρχίζω να αλλάζω γνώμη. Τι θα μου προτείνατε; Ευχαριστώ Δε ρίχνεις μια ματιά και στο mio P350; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 ωραίο φαίνεται... αλλα δεν αναφερει τίποτα για το προγραμμα navigation ή αν συνοδεύεται απο χάρτες Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. March 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2007 ωραίο φαίνεται... αλλα δεν αναφερει τίποτα για το προγραμμα navigation ή αν συνοδεύεται απο χάρτες Θα του βάλεις εσύ όποιο θέλεις, φαντάζομαι destinator θα θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts