johner Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 To miomoov έχει τον ίδιο -περίπου- χάρτη με destinator. To talk&drive είναι μια αποτυχία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 To miomoov έχει τον ίδιο -περίπου- χάρτη με destinator. To talk&drive είναι μια αποτυχία. Οταν λες περιπου τι σημαινει ???? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Οταν λες περιπου τι σημαινει ???? Λίγο καλύτερος από τον 2008.Q1 της Gi. Από τον Q4 δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Λίγο καλύτερος από τον 2008.Q1 της Gi. Από τον Q4 δεν ξέρω. Ποιος εχει βγαλει αυτους τους χαρτες ??? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Ποιος εχει βγαλει αυτους τους χαρτες ??? Η Gi, τι λέμε τόση ώρα.:alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppppetros Δημ. December 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2008 Ποιος εχει βγαλει αυτους τους χαρτες ??? H GI!!!!!!!!!!!!!!!!!;) Παράθεση ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΤΡΟΣ:) Asus eee 1000H,NAVIGON 8310,HP 8730w Dreamcolor,iphone 3gs 32gb black,iPad,Nokia n97 black,Samsung Galaxy Note N7000,Sony Xperia Sole,Asus eee pad transformer TF101,Lumia 920, lumia 1020...... NaviFree.blogspot | NaviPhone-Hellas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazofon Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Καλησπέρα..θα ήθελα μια μικρή βοήθεια Έχω 1 navigator εδώ κ κάνα 6μηνο περίπου, κ όσες φορές προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω με απογοήτευσε..δεν βγάζει ούτε τα ποιο «μπαμ» μέρη! οδούς στην Θεσσαλονίκη που είναι πολύ γνωστοί δεν..μόνο κάτι περιφερικούς κτλ κτλ .. Βεβαία δεν είναι κ κάνα πολύ ακριβό το είχα πάρει γύρω στα 120-150Ευρο.. Έχετε κάποιο free πρόγραμμα να μου προτείνετε ?? Το λογισμικό που έχει τώρα είναι Sygic Driver Navigator.. K το μοντέλο είναι Gps traveler 4303 της Rye Παράθεση KeepWalking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2008 Καλησπέρα..θα ήθελα μια μικρή βοήθεια Έχω 1 navigator εδώ κ κάνα 6μηνο περίπου, κ όσες φορές προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω με απογοήτευσε..δεν βγάζει ούτε τα ποιο «μπαμ» μέρη! οδούς στην Θεσσαλονίκη που είναι πολύ γνωστοί δεν..μόνο κάτι περιφερικούς κτλ κτλ .. Βεβαία δεν είναι κ κάνα πολύ ακριβό το είχα πάρει γύρω στα 120-150Ευρο.. Έχετε κάποιο free πρόγραμμα να μου προτείνετε ?? Το λογισμικό που έχει τώρα είναι Sygic Driver Navigator.. K το μοντέλο είναι Gps traveler 4303 της Rye Σε Rye εχω βαλει πανευκολα destinator 7 για pna και δουλευει μια χαρα. Απο την επιλογη για αλλο προγραμμα πλοηγησης ψαχνεις στην sd καρτα σου και οριζεις το αρχειο destinator.exe να ξεκιναει με την εκκινηση και εισαι μια χαρα.Ειναι ξεκλειδωτο το rye . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Καλησπερα και απο εμενα. Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα pna/gps για το αυτ/το αλλα να εχει ενσωματωμενη και τηλεοραση , δηλαδη να εχει και αναλογικο tuner για να πιανει τηλεοπτικους σταθμους. Δεν θελω λυση multimedia 1din H 2din γιατι δεν μου ταιριαζει με το αυτ/το τιποτα απο αυτες τις λυσεις. Ξερω οτι υπαρχει κατι τετοιο σαν λυση αλλα δεν ξερω που και πως. Δεν ζηταω να εχει av input για να συνδεσω tv tuner , κατι τετοιο αρκετα pna gps το εχουν.Ζητω να εχει ενσωματωμενο το tv tuner. Ευχαριστω παιδια και χρονια μας πολλα και καλα σε ολους.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Καλησπερα και απο εμενα. Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα pna/gps για το αυτ/το αλλα να εχει ενσωματωμενη και τηλεοραση , δηλαδη να εχει και αναλογικο tuner για να πιανει τηλεοπτικους σταθμους. Δεν θελω λυση multimedia 1din H 2din γιατι δεν μου ταιριαζει με το αυτ/το τιποτα απο αυτες τις λυσεις. Ξερω οτι υπαρχει κατι τετοιο σαν λυση αλλα δεν ξερω που και πως. Δεν ζηταω να εχει av input για να συνδεσω tv tuner , κατι τετοιο αρκετα pna gps το εχουν.Ζητω να εχει ενσωματωμενο το tv tuner. Ευχαριστω παιδια και χρονια μας πολλα και καλα σε ολους.:) Για δες αυτο http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=48631 Λεει για Δέκτης 14 καναλιών υψηλής ευαισθησίας με HotFix αλλα δεν ξερω αν ειναι αυτο που θελεις ...Σε ποσες ιντσες ψαχνεις ? Ακομα και στις οθονες 2din (εχω δυο kenwood) το tv tuner δεν ειναι ενσωματωμενο αλλα μπαινει χωριστα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 "Δέκτης 14 καναλιών υψηλής ευαισθησίας με HotFix" αναφέρεται για το GPS. Υπάρχει Pna με τηλεόραση αλλα δεν εχει αναλογικό tuner παρα μονο με ψηφιακό δέκτη και την απαίτηση προσαρμογής κεραίας φυσικά. Παντως δεν συνισταται γιατι θα ειναι φοβερα ενεργοβορο. και δεν θα βλεπεις τιποτα μεσα απο εκεινη την οθονη. Προτιμησε καλυτερα ενα μονιμο ηχοσυστημα με 7 αρα οθόνη 1 η 2 din με TV-DVD-GPS-MP3-Bluetooth κ.λ.π και θα βρεις την υγεια σου:). Πες μου ποιο αυτοκίνητο εχεις για να σου πω μια αξιολογη οικονομική λύση αν εχεις χαμηλο προυπολογισμό.(το Pna με ψηφιακό δεκτη ειναι γυρω στα €350). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 "Δέκτης 14 καναλιών υψηλής ευαισθησίας με HotFix" αναφέρεται για το GPS. Υπάρχει Pna με τηλεόραση αλλα δεν εχει αναλογικό tuner παρα μονο με ψηφιακό δέκτη και την απαίτηση προσαρμογής κεραίας φυσικά. Παντως δεν συνισταται γιατι θα ειναι φοβερα ενεργοβορο. και δεν θα βλεπεις τιποτα μεσα απο εκεινη την οθονη. Προτιμησε καλυτερα ενα μονιμο ηχοσυστημα με 7 αρα οθόνη 1 η 2 din με TV-DVD-GPS-MP3-Bluetooth κ.λ.π και θα βρεις την υγεια σου:). Πες μου ποιο αυτοκίνητο εχεις για να σου πω μια αξιολογη οικονομική λύση αν εχεις χαμηλο προυπολογισμό.(το Pna με ψηφιακό δεκτη ειναι γυρω στα €350). Προφανεστατα μια λυση 1din ή 2din ειναι και η καλυτερη και δεν βλεπω τον λογο τουλαχιστον η 1din να μην μπαινει σε οποιοδηποτε αυτοκινητο. Τιμες για τετοια συστηματα απο 300 ευρω τα κινεζικα στο ebay μεχρι......1900 ευρω που μου στοιχισε η Kenwood 8022BT με tv tumer και destinator 7 μεσω navibox. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Γιαννη το Honda CRV εχεις ?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Γιαννη το Honda CRV εχεις ?:) Εχω και το νεο Honda CRV auto αλλα το κρατησε η κορη μου και εγω εχω το δικο της Honda civic 1.8 auto.Και τα δυο με kenwood και navibox. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=61525&highlight=honda+civic&page=149 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Καλογεροπουλος installation? Χειριστηρια στο τιμονι στο civic δουλευουν κομπλέ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Καλογεροπουλος installation? Χειριστηρια στο τιμονι στο civic δουλευουν κομπλέ? Οχι....Ixokinisi Νεας Ιωνιας.Ολα δουλευουν αψογα.Και στο civic οπως γραφω χρειαστηκε νε μεταφερθει το εργοστασιακο στο πορτ μπαγαζ για να μην χασω ενδειξεις ωρας και θερμοκρασιας clima !!! Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Ναι αυτο επιβάλοταν να γίνει. Η κεραια τηλεόρασης ειναι τυπου film? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Λοιπον για να γινω πιο κατανοητος. Ειχα και ακομη εχω οθονη 2din πληρη και με τηλεοραση , γενικα πληρη οπως λεει και η λεξη. Αυτη η οθονη τωρα πια δυστυχως λογω αλλαγης αυτ/του και επειδη ειναι 2din δεν μου κανει και μου εχει μεινει. Ομως επειδη ειχα συνηθισει τοσο καιρο με αυτην την οθονη ζητω κατι αναλογο. Το οτι το 1din κανει σε ολα τα αυτ/τα ειναι σχετικοτατο. Εμενα το αυτ/το ειναι το καινουργιο fiat fiorino qubo mpv και το ηχοσυστημα που εχει ναι μεν σου κανει για αρχη για 1din αλλα στην ουσια ειναι ολο μαζι ενσωματωμενο με το πανω μερος της κονσολας και δεν υπαρχει ανταπτορας ας πουμε πλαισιου γι'αυτο. Εκτος αυτου το αυτ/το εχει επιπλεον στην κατω κονσολα θυρα usb που μπορεις να ακους μουσικη και απο φλασακι και επισης εχει και συστημα ενσωματωμενο ανοιχτης ακροασης με ΒΤ για το κινητο , και ολα αυτα και με χειριστηρια στο τιμονι. Τωρα που εγινα πιο κατανοητος , καταλαβαινετε γιατι ζητω κατι συγκεκριμενο? Γιατι απλα δεν μου κανουν οι οθονες ουτε 1din ουτε 2din. Θελω ενα gps με βεντουζιτσα για το παρμπριζ. Η αλλη λυση θα ηταν να παρω μια τηλεοραση αυτ/του απλα και τιποτα αλλο. Αλλα θελω αυτο που ειπα. GPS με η το δυνατον ενσωματωμενο το αναλογικο tv tuner , για να μην αγοραζω και εξτρα tv tuner. Εννοειται οτι οσο μεγαλυτερο σε ιντσες τοσο καλυτερα. Αν μαλιστα και μεσω FM συνδεθει και με τα ηχεια αυτ/του ακομη καλυτερα. Αλλιως θα πρεπει να καταφυγω σε κατι το οποιο θα παιρνει εξωτερικο tv tuner αλλα τουλαχιστον να πληρει τις αλλες προδιαγραφες που θελω. Δηλαδη μεγαλη οθονη , μπαταρια (οχι μονο ρευμα με καλωδιο) , Η το δυνατον συνδεση με τα ηχεια του αυτ/του και οπως ειπα αν δεν ειναι δυνατον να εχει ενσωματωμενο tv tuner τουλαχιστον να εχει υποδοχη για εξωτερικο tv tuner. Συγνωμη για το μεγαλο post αλλα επρεπε κι εγω να γινω πιο κατανοητος. Ευχαριστω και παλι.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Ναι αυτο επιβάλοταν να γίνει. Η κεραια τηλεόρασης ειναι τυπου film? Ναι...Ετσι ακριβως. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Λοιπον για να γινω πιο κατανοητος. Ειχα και ακομη εχω οθονη 2din πληρη και με τηλεοραση , γενικα πληρη οπως λεει και η λεξη. Αυτη η οθονη τωρα πια δυστυχως λογω αλλαγης αυτ/του και επειδη ειναι 2din δεν μου κανει και μου εχει μεινει. Ομως επειδη ειχα συνηθισει τοσο καιρο με αυτην την οθονη ζητω κατι αναλογο. Το οτι το 1din κανει σε ολα τα αυτ/τα ειναι σχετικοτατο. Εμενα το αυτ/το ειναι το καινουργιο fiat fiorino qubo mpv και το ηχοσυστημα που εχει ναι μεν σου κανει για αρχη για 1din αλλα στην ουσια ειναι ολο μαζι ενσωματωμενο με το πανω μερος της κονσολας και δεν υπαρχει ανταπτορας ας πουμε πλαισιου γι'αυτο. Εκτος αυτου το αυτ/το εχει επιπλεον στην κατω κονσολα θυρα usb που μπορεις να ακους μουσικη και απο φλασακι και επισης εχει και συστημα ενσωματωμενο ανοιχτης ακροασης με ΒΤ για το κινητο , και ολα αυτα και με χειριστηρια στο τιμονι. Τωρα που εγινα πιο κατανοητος , καταλαβαινετε γιατι ζητω κατι συγκεκριμενο? Γιατι απλα δεν μου κανουν οι οθονες ουτε 1din ουτε 2din. Θελω ενα gps με βεντουζιτσα για το παρμπριζ. Η αλλη λυση θα ηταν να παρω μια τηλεοραση αυτ/του απλα και τιποτα αλλο. Αλλα θελω αυτο που ειπα. GPS με η το δυνατον ενσωματωμενο το αναλογικο tv tuner , για να μην αγοραζω και εξτρα tv tuner. Εννοειται οτι οσο μεγαλυτερο σε ιντσες τοσο καλυτερα. Αν μαλιστα και μεσω FM συνδεθει και με τα ηχεια αυτ/του ακομη καλυτερα. Αλλιως θα πρεπει να καταφυγω σε κατι το οποιο θα παιρνει εξωτερικο tv tuner αλλα τουλαχιστον να πληρει τις αλλες προδιαγραφες που θελω. Δηλαδη μεγαλη οθονη , μπαταρια (οχι μονο ρευμα με καλωδιο) , Η το δυνατον συνδεση με τα ηχεια του αυτ/του και οπως ειπα αν δεν ειναι δυνατον να εχει ενσωματωμενο tv tuner τουλαχιστον να εχει υποδοχη για εξωτερικο tv tuner. Συγνωμη για το μεγαλο post αλλα επρεπε κι εγω να γινω πιο κατανοητος. Ευχαριστω και παλι.:) Φιλε μου εγινες κατανοητος αλλα δυσκολα να τα βρεις οπως θελεις....Μακαρι. Για οθονη οροφης κοιταξες ?? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Θα επιλεξεις τοτε ενα Pna με 7αρα οθονη με είσοδο av και Fm transimtter και κατοπιν βαζεις και εξωτερικο tv tuner. €300 κόστος χωρις το tuner. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Το θεμα ειναι οτι εχω βρει απλα θα πρεπει να κανω συμβιβασμο καταρχην στο tv tuner που κανενα δεν εχει ενσωματωμενο , και μετα σε καποια απο θεματα μπαταριας (καποια δεν εχουν) , στην οθονη (ισως μικροτερη) , και στην συνδεση με τα ηχεια αυτ/του. Σε καποια απο αυτα η σε συνδυασμο θα πρεπει να κανω μια παραχωρηση. Ελεγα μηπως ξερει καποιο παιδι κατι παρεμφερη και επιπλεον να με κατατωπησει και στο θεμα αυτου καθ'εαυτου gps που σε αυτο εχω μαυρα μεσανυχτα.:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Θα επιλεξεις τοτε ενα Pna με 7αρα οθονη με είσοδο av και Fm transimtter και κατοπιν βαζεις και εξωτερικο tv tuner. €300 κόστος χωρις το tuner. Εχεις να μου προτινεις καποια συγκεκριμενα οπως λες ακριβως με αυτα τα χαρακτηριστικα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pompodektakias Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Εχεις να μου προτινεις καποια συγκεκριμενα οπως λες ακριβως με αυτα τα χαρακτηριστικα? Μπορεις να τα δεις εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis64 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Αυτο http://www.gps-com.gr/default.asp?psid=1144&sid=6133&LangId=47 συγκεκριμενα επειδη οπως ειπα στο θεμα gps εχω μαυρα μεσανυχτα ειναι καλο? Εχει ενσωματωμενους χαρτες Η πρεπει να κατεβασω εγω? Κι αν ναι απο που? & πως? Σε ευχαριστω καταρχην παρα παρα παρα πολυ:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts