angelina_22 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Ειχα μια συναδελφο για πολυ λιγο καιρο που οταν αγχωνοταν ειχε τρια τικ ταυτοχρονα... Ανοιγοκλεινε τα ματια της,ετριβε τη μυτη της και κουνουσε τον αριστερο ωμο ταυτοχρονα και τα τρια μαζι τρελο γελιο!!!!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Θεσσαλονικη μένεις; Φάληρο; όχι καμία σχέση με θεσσαλονίκη...αιγάλεω Μού θύμισες ένα παιδί στο σχολείο (το παλίο μ) που όλη την όρα έκανε Μπουμ Μπουμ Μπουμ αααααααααα θυμήθηκα κι αλλο. κι εγώ είχα πετύχει έναν στο λεωφορείο (πριν χρόνια που δεν ειχα αυτοκινητο ) που καθοταν όρθιος και έλεγε " μπουμ μπουμ μπουμ α! καλό ε!" κι αυτος συνέχεια:lol: Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 λοιπον στην περιοχή μου είναι μία με μούσι, η οποία μιλάει πάντα μόνη της εχει ενα τσιγάρο πάντα και τη μία λέει "μαλλί κομπλέ" "μαλλί κομπλέ" "μαλλί κομπλέ" "μαλλί κομπλέ" "μαλλί κομπλέ" συνεχεια. την άλλη λεει "τον πούσ*η" "τον πούσ*η" "τον πούσ*η" "τον πούσ*η" "τον πούσ*η" "τον πούσ*η" . ή "φοράω νυφικό" "φοράω νυφικό" "φοράω νυφικό" "φοράω νυφικό" "φοράω νυφικό". πριν χρόνια είχα μάθει οτι είχε πιάσει τον άντρα της με άλλη στο κρεβάτι μέσα στο ίδιο της το σπίτι!!! ε απο τότε τα έχασε!!! Mπορει να την στησανε στην εκκλισια και πο τοτε να εχει παθει το τικ:p Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destiny1983 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 ena filos mou opote kserobhxei (ana 5 lepta dhladh) tautoxrona kanei kai to tik pou exei o mhtsotakhs alla pio entona...o filos mou kounaei kai to xeri kai oxi mono ton wmo.....:wacko: Παράθεση http://www.lottery24.com/img/horoscope/capricorn.gif Αιγόκερως Είσαι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Προχτές πήγα σε ένα ποντιακό γλέντι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Προχτές πήγα σε ένα ποντιακό γλέντι... Που θα πει???:confused: :worry: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Εμένα έχει ένας φίλος μου!Τελικά διορθώνεται το τικ ή όχι?Πάντως γενικά δεν αισθάνεται πολύ άσχημα ή τουλάχιστον έτσι δείχνει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lediaquaan Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Που θα πει???:confused: :worry: Το Τικ είναι και ποντιακός χορός...:) Παράθεση http://img178.imageshack.us/img178/1052/rainwa8.gif But I miss you most of all, my darling When autumn leaves start to fall... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Το Τικ είναι και ποντιακός χορός...:) Αααα οκ ευχαριστω για την διευκρινιση!!!!!:happy: Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts