tiraklakis Δημοσιεύτηκε January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 21, 2007 Καλημέρα! Εψαξα και στο forum αλά δεν βρήκα κάτι που μπορεί να με βοηθήσει απόλυτα γιαυτό ανοιγω νέο θέμα. Έχω κάποια αρχεία .avi εκ των οποίων κάποια είναι "σπασμένα". Θέλω ένα πρόγραμμα να μπορώ 1)να τα ενώσω, 2)να δημιουργήσω DVD κανονικό, δηλαδή σαν αυτά που κυκλοφορούν.. Να έχει επιλογές play movie, scenes (από όπου θα μπορώ να διαλέξω ποιο avi να παίζει) και 3) να μν είναι avi αλλά vob οπως δηλαδή και οι ταινίες. Είδα λίγω το pinnacle studio 10 αλλά αποτι είδα δε μπορώ να κάνω τα παραπάνω (όλα)..Τι έχετε να προτείνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 ena polu kalo programma einai to premier ths adobe !! alla den eimai sigouros oti tha se vohthisei gi auto pou thes !! den to exo polu doulepsei !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Καλημέρα! Εψαξα και στο forum αλά δεν βρήκα κάτι που μπορεί να με βοηθήσει απόλυτα γιαυτό ανοιγω νέο θέμα. Έχω κάποια αρχεία .avi εκ των οποίων κάποια είναι "σπασμένα". Θέλω ένα πρόγραμμα να μπορώ 1)να τα ενώσω, 2)να δημιουργήσω DVD κανονικό, δηλαδή σαν αυτά που κυκλοφορούν.. Να έχει επιλογές play movie, scenes (από όπου θα μπορώ να διαλέξω ποιο avi να παίζει) και 3) να μν είναι avi αλλά vob οπως δηλαδή και οι ταινίες. Είδα λίγω το pinnacle studio 10 αλλά αποτι είδα δε μπορώ να κάνω τα παραπάνω (όλα)..Τι έχετε να προτείνεται; Καλημέρα... Νομίζω ωπς με το DVD-Authoring μπορείς...:rolleyes: *info Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Καλημέρα! Εψαξα και στο forum αλά δεν βρήκα κάτι που μπορεί να με βοηθήσει απόλυτα γιαυτό ανοιγω νέο θέμα. Έχω κάποια αρχεία .avi εκ των οποίων κάποια είναι "σπασμένα". Θέλω ένα πρόγραμμα να μπορώ 1)να τα ενώσω, 2)να δημιουργήσω DVD κανονικό, δηλαδή σαν αυτά που κυκλοφορούν.. Να έχει επιλογές play movie, scenes (από όπου θα μπορώ να διαλέξω ποιο avi να παίζει) και 3) να μν είναι avi αλλά vob οπως δηλαδή και οι ταινίες. Είδα λίγω το pinnacle studio 10 αλλά αποτι είδα δε μπορώ να κάνω τα παραπάνω (όλα)..Τι έχετε να προτείνεται; Για να ενωσω τα avi χρησιμοποιω το nandub και για να τα μετατρεψω σε dvd το convertxtodvd. Το πρωτο ειναι free και το αλλο ξερεις που θα το βρεις.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. January 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Καλημέρα... Νομίζω ωπς με το DVD-Authoring μπορείς...:rolleyes: *info Καλό φαίνεται αλλά που μπορώ να το βρώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Καλό φαίνεται αλλά που μπορώ να το βρώ; Ρίξε μια ματιά παρακάτω... http://www.softpedia.com/get/CD-DVD-Tools/AutoRun-Builders/DVDlab-Authoring.shtml http://www.softpedia.com/progScreenshots/DVDlab-Authoring-Screenshot-3416.html *είναι trial όμως... Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 ego psaxno to antitheto..:happy: kserei kapoios na mou pei pos mporo apo ena DVD na ftiakso ena avi file? Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2007 Ένα τέτοιο utility είναι το Auto Gordian Knot, έχει αναφερθεί πολλές φορές στο forum, χρησιμοποίησε την Αναζήτηση και θα βρεις πολλές πληροφορίες για το θέμα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris10 Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 katebasa to virtualdubmod gia na enoso 2 avi files.. alla den ksero pos leitourgei... mporei na mou ekisgisei kapoios? prota patame file-open video file-- k vazoume to proto avi.. meta to deutero omos pos to vazoume..?:) Παράθεση http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 katebasa to virtualdubmod gia na enoso 2 avi files.. alla den ksero pos leitourgei... mporei na mou ekisgisei kapoios? prota patame file-open video file-- k vazoume to proto avi.. meta to deutero omos pos to vazoume..?:) Τα παρακάτω ισχύουν στο VirtualDub, υποθέτω πως στο MOD θα ισχύει κάτι παρόμοιο... File-Open video file (1o αρχείο) File-Append avi segment (2o αρχείο) [...] Video-Direct stream copy Audio-Source audio File-Save as AVI Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts