Jump to content

Δημιουργία ταινίας

tiraklakis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα! Εψαξα και στο forum αλά δεν βρήκα κάτι που μπορεί να με βοηθήσει απόλυτα γιαυτό ανοιγω νέο θέμα. Έχω κάποια αρχεία .avi εκ των οποίων κάποια είναι "σπασμένα". Θέλω ένα πρόγραμμα να μπορώ 1)να τα ενώσω, 2)να δημιουργήσω DVD κανονικό, δηλαδή σαν αυτά που κυκλοφορούν.. Να έχει επιλογές play movie, scenes (από όπου θα μπορώ να διαλέξω ποιο avi να παίζει) και 3) να μν είναι avi αλλά vob οπως δηλαδή και οι ταινίες. Είδα λίγω το pinnacle studio 10 αλλά αποτι είδα δε μπορώ να κάνω τα παραπάνω (όλα)..Τι έχετε να προτείνεται;

Καλημέρα! Εψαξα και στο forum αλά δεν βρήκα κάτι που μπορεί να με βοηθήσει απόλυτα γιαυτό ανοιγω νέο θέμα. Έχω κάποια αρχεία .avi εκ των οποίων κάποια είναι "σπασμένα". Θέλω ένα πρόγραμμα να μπορώ 1)να τα ενώσω, 2)να δημιουργήσω DVD κανονικό, δηλαδή σαν αυτά που κυκλοφορούν.. Να έχει επιλογές play movie, scenes (από όπου θα μπορώ να διαλέξω ποιο avi να παίζει) και 3) να μν είναι avi αλλά vob οπως δηλαδή και οι ταινίες. Είδα λίγω το pinnacle studio 10 αλλά αποτι είδα δε μπορώ να κάνω τα παραπάνω (όλα)..Τι έχετε να προτείνεται;

Καλημέρα...

Νομίζω ωπς με το DVD-Authoring μπορείς...:rolleyes:

*info

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Για να ενωσω τα avi χρησιμοποιω το nandub και για να τα μετατρεψω σε dvd το convertxtodvd. Το πρωτο ειναι free και το αλλο ξερεις που θα το βρεις.;)

Καλημέρα...

Νομίζω ωπς με το DVD-Authoring μπορείς...:rolleyes:

*info

Καλό φαίνεται αλλά που μπορώ να το βρώ;

Καλό φαίνεται αλλά που μπορώ να το βρώ;

Ρίξε μια ματιά παρακάτω...

http://www.softpedia.com/get/CD-DVD-Tools/AutoRun-Builders/DVDlab-Authoring.shtml

http://www.softpedia.com/progScreenshots/DVDlab-Authoring-Screenshot-3416.html

*είναι trial όμως...

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Ένα τέτοιο utility είναι το Auto Gordian Knot, έχει αναφερθεί πολλές φορές στο forum, χρησιμοποίησε την Αναζήτηση και θα βρεις πολλές πληροφορίες για το θέμα.

katebasa to virtualdubmod gia na enoso 2 avi files.. alla den ksero pos leitourgei... mporei na mou ekisgisei kapoios? prota patame file-open video file-- k vazoume to proto avi.. meta to deutero omos pos to vazoume..?:)
http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg

katebasa to virtualdubmod gia na enoso 2 avi files.. alla den ksero pos leitourgei... mporei na mou ekisgisei kapoios? prota patame file-open video file-- k vazoume to proto avi.. meta to deutero omos pos to vazoume..?:)

Τα παρακάτω ισχύουν στο VirtualDub, υποθέτω πως στο MOD θα ισχύει κάτι παρόμοιο...

File-Open video file (1o αρχείο)

File-Append avi segment (2o αρχείο)

[...]

Video-Direct stream copy

Audio-Source audio

File-Save as AVI