dpetka2001 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 dokimase to iphone , kai apo eki katevase pexnidia gia ta nokia S40 .. ta pio pola pezun kai sto lg .. gia na ta egatastisis valta ston fakelo other tou kinitou.μπορείς να δώσεις λινκς γιατί δε γνωρίζω το site?? έχει και wallpapers/themes επίσης?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 μπορείς να δώσεις λινκς γιατί δε γνωρίζω το site?? έχει και wallpapers/themes επίσης?? http://www.ipmart-forum.com sto S40 apps & games. 8a xriasti na kanis register. to kinito den ipostirizi themes , oso gia walls katevase ikones 240x320 pane full screen. edo 8a vris arketa walls : http://www.mobilepark.eu/wallpapers/240x320/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filaraki Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Γεια σας φίλοι μου Ψιλοπαιδεύομαι να βάλω στο ΚΕ 970 το κόστος. Τιμή μονάδας 0,0065. Πίστωση 20 Ευρώ. Τι ακριβώς δίνω και τι αποτέλεσμα παίρνω στην οθόνη. Για την ρύθμιση του κόστους μιλώ. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 Γεια σας φίλοι μου Ψιλοπαιδεύομαι να βάλω στο ΚΕ 970 το κόστος. Τιμή μονάδας 0,0065. Πίστωση 20 Ευρώ. Τι ακριβώς δίνω και τι αποτέλεσμα παίρνω στην οθόνη. Για την ρύθμιση του κόστους μιλώ. Σας ευχαριστώ exw tin ediposi oti den mporis na to ri8misis , giati sou zitai to pin2 i puk 2 , kai i eteries den ton dinun. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filaraki Δημ. March 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2008 exw tin ediposi oti den mporis na to ri8misis , giati sou zitai to pin2 i puk 2 , kai i eteries den ton dinun. -------------------------------- Οχι τα ΡΙΝ τα έχω κανονικά. Τι θα βάλω στην πίστωση όταν πχ έχω 14,05 μονάδες; Λέει μεγ.μονάδες. Στις ρυθμίσεις κόστους βάζω 0.065 που κοστίζει η μονάδα στο καρτοκινητό της Οτενετ. Σαν αποτέλεσμα παίρνω κόστος Ε 0.965. Τι είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilefreak Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 Καλησπερα σε ολους. ειμαι ετοιμη να αγορασω και γω το shine αλλα διαβασα κατι πραγματα σε ξενα site που με ξενισαν ιδιαιτερως. ενα απο αυτα που μου εκαναν τεραστια αρνητικη εντυπωση ειναι οτι σε χρηση 2-3 εβδομαδων (και μαλιστα απο γυναικες!) εσπασε η οθονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχει κανεις αποψη γι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Partsaklo Δημ. March 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2008 H οθόνη από μόνη της δεν σπάει..ούτε καν σε κολότσεπη που το βάζω εγώ....τώρα εάν το βάζουν σε τσάντες χύμα μαζί με ότι άλλο έχει κουβαλάει μια γυναίκα λογικο δεν είναι να σπάσει? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. March 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2008 hi kai apo mena , skeftomai na to agorasw k gw to kinitaki se xruso , to exw brei se polu kali timi 200 € k m aresei polu 8elw na m peite merikes entupwseis arnitika k 8etika etsi opws ta blepete eseis p to xrisimopoieitai toso kairo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. March 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2008 hi kai apo mena , skeftomai na to agorasw k gw to kinitaki se xruso , to exw brei se polu kali timi 200 € k m aresei polu 8elw na m peite merikes entupwseis arnitika k 8etika etsi opws ta blepete eseis p to xrisimopoieitai toso kairo... ta 8etika >> emfanisi , mp3 player , poli kali camera gia 2mp , document reader (pdf , word ktl) sta arnitika >> emena mu tin spai i photo gallery ine poli argi .. kai to ixiaki (poli adinamo) kata ta ala to kinito ta spai .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c.a.D.J. Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 i rodela p exei gia joystick pws einai ?? gia to ixiaki den me polu endiaferei afou 8a xrisimopoiow mallon ta handsfree thx pantws Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 i rodela p exei gia joystick pws einai ?? gia to ixiaki den me polu endiaferei afou 8a xrisimopoiow mallon ta handsfree thx pantws i rodela ine poli kali ( poli stivari san kataskevi ) ala xani ligo sto scolling , afto pados sini8izete. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filaraki Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Συγγνώμη που επανέρχομαι για το θέμα κόστους που μπορεί να εμφανισθεί στην οθόνη. Το έχει βάλει κανείς; Μπορεί με δυό λόγια να περιγράψει πώς δουλεύει με ένα παράδειγμα παρακαλώ; Σας ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. March 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2008 Ηello... Εχω ενα moto V3i... Και ειμαι στο διλημα αν τελικα αξιζει να το αντικαταστησω με το shine... Μπορει καποιος να βοηθησει?? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. March 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2008 Γεια σε ολους!!!!:) Αποφασισα να αγορασω κι εγω το lg ke970 το γνωστο σε ολους shine. Eπειδη παλιοτερα ειχα ενα lg και μαλιστα το lg p7200 σε εσωτερικους χωρους τραβουσε χαλια φωτογρφιες.....και κυριως τη νυχτα γι'αυτο θα ηθελα να μαθω αν το lg ke970 τραβαει καλυτερες φωτογραφιες σε χωρους με σχετικα χαμηλο φωτισμο!!! Ακομη 2 ερωτησεις: -Το ηχιακι του λεει τπτ......ακουγετε καθολου? -Το Mp3 player του διαβαζει τα τραγουδια που εχεις στην sd ή μονο αυτα που εχεις στη μνημη του τηλεφωνου? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!!!!:D Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Γεια σε ολους!!!!:) Αποφασισα να αγορασω κι εγω το lg ke970 το γνωστο σε ολους shine. Eπειδη παλιοτερα ειχα ενα lg και μαλιστα το lg p7200 σε εσωτερικους χωρους τραβουσε χαλια φωτογρφιες.....και κυριως τη νυχτα γι'αυτο θα ηθελα να μαθω αν το lg ke970 τραβαει καλυτερες φωτογραφιες σε χωρους με σχετικα χαμηλο φωτισμο!!! Ακομη 2 ερωτησεις: -Το ηχιακι του λεει τπτ......ακουγετε καθολου? -Το Mp3 player του διαβαζει τα τραγουδια που εχεις στην sd ή μονο αυτα που εχεις στη μνημη του τηλεφωνου? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!!!!:D -se xamilo fotismo vgazi xalia foto's .. den exi kalo flash . -ti ixiaki to vriskw mia xara gia toso lepto kinito . egw prosopika den xanw pote klisi. -to mp3 player diavazi kanonika ta mp3 kai apo tin SD ( se proigoumeno post mu ixa grapsi oti den ta evlepe , meta apo ligo psa3imo to vrika ;p ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LuckyStriker Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 -se xamilo fotismo vgazi xalia foto's .. den exi kalo flash . -ti ixiaki to vriskw mia xara gia toso lepto kinito . egw prosopika den xanw pote klisi. -to mp3 player diavazi kanonika ta mp3 kai apo tin SD ( se proigoumeno post mu ixa grapsi oti den ta evlepe , meta apo ligo psa3imo to vrika ;p ). ..... Γεια σε ολους!!!!:) Αποφασισα να αγορασω κι εγω το lg ke970 το γνωστο σε ολους shine. Eπειδη παλιοτερα ειχα ενα lg και μαλιστα το lg p7200 σε εσωτερικους χωρους τραβουσε χαλια φωτογρφιες.....και κυριως τη νυχτα γι'αυτο θα ηθελα να μαθω αν το lg ke970 τραβαει καλυτερες φωτογραφιες σε χωρους με σχετικα χαμηλο φωτισμο!!! Ακομη 2 ερωτησεις: -Το ηχιακι του λεει τπτ......ακουγετε καθολου? -Το Mp3 player του διαβαζει τα τραγουδια που εχεις στην sd ή μονο αυτα που εχεις στη μνημη του τηλεφωνου? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Δηλαδη ας πουμε σε σχεση με το SE K750i (σε χαμηλο φωτισμο παλι ή ακομη τη νυχτα) βγαζει καλυτερες ή χειροτερες φωτογραφιες (χωρις τη χρηση του φλας)??? Sorry για την επιμονη μου αλλα καταλαβενετε ειχα προηγουμενως lg κινητο και ειχα απογοητευτει πληρως (το κρατησα 1.5 μηνες και μετα το πουλησα):worry: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Partsaklo Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Επειδή έχω και το K750 και το Shine το βράδυ το shine σε απογοητεύει φίλε μου....αλλά κοίτα το τι όμορφο είναι....για μενα τα ατού του είναι η καλή κάμερα την ημέρα...η ωραία οθόνη...και το look του....δεν το χρησιμοποιώ σαν Mp3 player οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη και σίγουρα δεν είναι το καλύτερο photo κινητό....αλλά....από εμφάνιση σκίζει.....:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Επειδή έχω και το K750 και το Shine το βράδυ το shine σε απογοητεύει φίλε μου....αλλά κοίτα το τι όμορφο είναι....για μενα τα ατού του είναι η καλή κάμερα την ημέρα...η ωραία οθόνη...και το look του....δεν το χρησιμοποιώ σαν Mp3 player οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη και σίγουρα δεν είναι το καλύτερο photo κινητό....αλλά....από εμφάνιση σκίζει.....:up: Δηλαδη στο shine οταν βγαζεις φωτογραφιες σε κλειστους χωρους το βραδυ με αναμενο το φως κανονικα στη φωτογραφια που βγαινει δν φαινεται τιποτα?? (Το φλας του τιποτα......διακοσμητικο)??:confused: Σας εχω ζαλησει παιδια με τις ερωτησεις μου αλλα επειδη θελω να το παρω δεν θελω να απογοητευτω σαν το προηγουμενο LG!!:worry: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Partsaklo Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Ναι φιλε μου...ψιλοχαλια...σου θυμιζει παλιες εποχες....ειναι κινητο της μεράς...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Κριμα......απο τη μια εχει μια φανταστικη οθονη (οταν την ειδα στον γερμανο ειχα κολλησει πανω της) και τελεια εξωτερικη εμφανιση....και απο την αλλη να εχει μια καμερα της ''ημερας'' μονο!!!:( Παντως εγω θα το αγορασω (βλεπετε δεν μπορεσα να αντισταθω στην τοσο τελεια οθονη του)!!!!!:cool: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Partsaklo (αν σου ειναι ευκολο) μια και το εχεις μηπως μπορεις να τραβηξεις φωτογραφια με το shine την νυχτα σε δωματιο με αναμενο το φως και να την ανεβασεις στο myphone να παρω μια γευση. Πραγματικα αν το κανεις θα το εκτιμησω παρα πολυ!!!!!!!!!!!! :thanks: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Partsaklo Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Φιλε μου στο δωμάτιο δεν θα καταλάβεις πολλά....να εξηγήσω το γιατί...με τι φώς ανοιχτό? το πορτατίφ,ή το κρεμαστό που έχει 4 40άρες λάμπες?...τι θέλω να σου πώ...συνήθως όταν λέμε βραδύ εννοούμε βράδυ...εκεί λοιπόν ίσως επειδή είχα καλομάθει στο Κ750 και το καλό του φλας να το συγκρίνω με το Shine και να απογοητεύομαι...αλλά όχι για πολύ....συνήθως θα τραβήξω μέρα σε κάποια βόλτα όπου εκεί και κατά την ταπείνη μου γνώμη δεν έχει να ζηλέψει από αντίστοιχα τηλέφωνα των 2 megapixel..ίσα ίσα....και η οθόνη του όπως είδες κι εσύ είναι χορταστική...όχι σαν του Κ750....Πάρτο και δεν θα το μετανιώσεις...θα δείς οτι το βράδυ δεν θα σε πολυνοιάζει....θα θαυμάζεις άλλα πράγματα όπως είναι η ποιότητα κατασκευής του που σου θυμίζει τηλέφωνα που έχουν 2πλασια+ τιμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Φιλε μου στο δωμάτιο δεν θα καταλάβεις πολλά....να εξηγήσω το γιατί...με τι φώς ανοιχτό? το πορτατίφ,ή το κρεμαστό που έχει 4 40άρες λάμπες?...τι θέλω να σου πώ...συνήθως όταν λέμε βραδύ εννοούμε βράδυ...εκεί λοιπόν ίσως επειδή είχα καλομάθει στο Κ750 και το καλό του φλας να το συγκρίνω με το Shine και να απογοητεύομαι...αλλά όχι για πολύ....συνήθως θα τραβήξω μέρα σε κάποια βόλτα όπου εκεί και κατά την ταπείνη μου γνώμη δεν έχει να ζηλέψει από αντίστοιχα τηλέφωνα των 2 megapixel..ίσα ίσα....και η οθόνη του όπως είδες κι εσύ είναι χορταστική...όχι σαν του Κ750....Πάρτο και δεν θα το μετανιώσεις...θα δείς οτι το βράδυ δεν θα σε πολυνοιάζει....θα θαυμάζεις άλλα πράγματα όπως είναι η ποιότητα κατασκευής του που σου θυμίζει τηλέφωνα που έχουν 2πλασια+ τιμή... Συμφωνω με οσα μου ανεφερες......διοτι κι εγω που εχω το Κ750 εχω καλομαθει.......αλλα πιστευω πως δεν αξιζει να βγαζεις φωτογραφιες τη νυχτα με κινητα! Πολυ απλα μπορεις να παρεις τη φωτογραφικη σου μηχανη και να βγαλεις οσες φωτογραφιες θελεις (και με το δυνατο φλας που εχουν). Οτι και να ναι εγω αυτο το τηλεφωνακι θα το παρω!!!!!! (Αχ αυτη η οθονη....ακομη δεν μπορω να την ξεχασω):lol: Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Ηello... Εχω ενα moto V3i... Και ειμαι στο διλημα αν τελικα αξιζει να το αντικαταστησω με το shine... Μπορει καποιος να βοηθησει?? Ευχαριστω! Μια 2η γνωμη ζηταω ο ταλαιπωρος... Κανεις???:(:cry::( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts