Jump to content

LG Shine (KE970)

ταξιδιωτης22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε pratinas πηγαινε στα μαγαζια που το εχουν ανοιχτο....κοιταξετο και γενικα παιξε λιγο μαζι του...διαβασε και εδω το συγκεκριμενο θεμα και πιστευω οτι θα δεις μετα εαν αξιζει η οχι...μπορει πχ εμενα να μου αρεσει του χ να μην του αρεσει...Σε σχεση με τα μοτο επειδή είχα αρκετα μοτο εμενα μου εχει λειψει το οτι μπορουσα να κλειδωσω ενα συγκεκριμενο μενου πχ τα μηνυματα....και οτι αμα εχανα κληση με ειδοποιουσε ηχητικα....μικρες λειτουργιες για καποιους αχρηστες για μενα ομως μου φανηκαν τελειες και σε αλλες μαρκες δεν υπαρχουν :(

• Απαντήσεις 498
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μα εχω διαβασει τις γνωμες και τα σχετικα, και το τσεκαρει ανοιχτο

το εν λογο κινητο, αλλα οκ, η συγκριση με το V3i ειναι αναποφευκτη...

απορια

προστατευτικο για την οθονη υπαρχει?

σαν ζελατινα που ειναι...

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ναι φίλε μου.....από ebay...με 7€ από αμερική με τα έξοδα αποστολής μέσα και μέσα σε 4 εργάσιμες..αλλά....(ναι υπάρχει και αλλά) να ξέρεις οτι η ζελατίνα λερώνεται πιό εύκολα από το τζαμάκι του...αλλά κινδυνεύει πιστεύω λιγότερο από τις γρατζουνιές...

στο ελλαντα δεν πουλανε γερμανοι,κοσμοτε,αερηδες κτλ?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Μια 2η γνωμη ζηταω ο ταλαιπωρος... Κανεις???:(:cry::(

file den ixa pote MOTo :( opote den mporw na se voi8isw se afto .

ala mporis na diavasis ta post gia to shine na paris mia gefsi , gia ta kala kai ta asxima tis siskevis .

απορια

προστατευτικο για την οθονη υπαρχει?

σαν ζελατινα που ειναι...

kapou ixa di mia 8iki crystal , an tin vres partin . emena x8es mu epese apo to krevati , kai distixos espase to tsamaki psila stis 2 gonies :(

Επειδη ειχα δει σε παλιοτερα post οτι το mp3 player του shine δεν μπορεις να κανεις ελαχιστοποιηση οταν ακους μουσικη.......τελικα μπορεις!!!!!!

Απλα οταν ακους μουσικη πατας το κομπι του mp3 player στα δεξια της συσκευης και αυτο αυτοματα ελαχιστοποιηται και μπορεις να κανεις οτι θελεις στο μενου!!!!:D:up:

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Επισης οι εικονες που στελνω απ'το Κ750 στο shine οι οποιες ειναι 1632x1220 φαινονται μια χαρα χωρις τετραγωνακια (το οποιο ειχε αναφερθει σε παλιοτερο post)!!!!!!:cool:

Το μονο που ενοχλει εμενα πρωσοπικα (δν προκειται για αρνητικο) επειδη ειχα συνηθισει τα sony ericsson ειναι οτι οταν βαλεισ μια καρτα μνημης στο κινητο και εχεισ δεδομενα σε αυτη θα πρεπει να πηγαινεις

Αρχεια/εξωτερικη μνημη και δεν στα βγαζει μαζι του τηλεφωνου και καρτας μνημης (πιστευω θα ηταν πιο βολικο ετσι)!!!

Ακομη θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται με καποιο τροπο να κανεις zoom στις φωτογραφιες???

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Επειδη ειχα δει σε παλιοτερα post οτι το mp3 player του shine δεν μπορεις να κανεις ελαχιστοποιηση οταν ακους μουσικη.......τελικα μπορεις!!!!!!

Απλα οταν ακους μουσικη πατας το κομπι του mp3 player στα δεξια της συσκευης και αυτο αυτοματα ελαχιστοποιηται και μπορεις να κανεις οτι θελεις στο μενου!!!!:D:up:

wreos :D den to ixa dokimasi ..

gia z00m stis photo distixos den exw vri kati :(

Καλησπέρα παιδιά.Πήρα κ εγώ το shine πριν περίπου 2 εβδομάδες κ εχω να παρατηρήσω τα εξής:

1ο είναι πως δεν μπορείς να μαρκάρεις πολλα αρχεία μαζί για να τα μετακινήσεις/στείλεις κλπ. μόνο για διαγραφή

2ο η μετακίνηση των αρχείων απο τη μνήμη του τηλεφώνου σε κάποιο φάκελο της κάρτας γίνεται σταδιακά(τηλ ->κάρτα ->φάκελος) κ ένα-ένα τα αρχεία ως συνέπεια του προηγούμενου,αλλά αυτό παλεύεται με το καλώδιο αφού ταξινομώ τα αρχεία μέσω του pc.

3ο είναι πως δεν διαβάζει αρχεία video σε μορφή mp4 κ κάποιες φωτό μου τις βγάζει με μεγάλους κόκκους.

4ο δεν έχω βρεί ουτε εγώ κάτι για να κάνεις zoom στις εικόνες.

Αυτά τα παρατήρησα ως νέος χρήστης LG οπότε μπορεί να υπάρχει κάποια λύση.Οποιαδήποτε απάντηση θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Στα θετικά τώρα το κινητό είναι πανέμορφο κ η τιμή του για τα χαρακτηρηστικά που σου προσφέρει είναι SUPER(το πήρα 195Ε) κ το πακέτο είναι υπερπλήρες.Επίσης βρήκα πολύ θετικό το γεγονός οτί διαβάζει αρχεία word,txt κ νομίζω κ excel.Επίσης η οθόνη του είναι πολύ ευκρινής κ ευανάγνωστη κ με πολύ καλή ανάλυση(ειδικά αν σκεφτείτε οτι μέχρι πρίν λίγο είχα κινητό με οθόνη ανάλυσης 132x176) αν και κάτω από δυνατό φωτισμό έχει ένα μικρό πρόβλημα.

Τέλος διάβασα πιό πάνω πως μπορούν τα αρχεία mp3 που βρίσκονται στην κάρτα να αναπαραχθούν από τον musicplayer (κάτι που δεν έχω καταφέρει να κάνω)οπότε θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε πως αυτό γίνεται.

:thanks: κ sorry αν σας κούρασα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Καλησπέρα παιδιά.Πήρα κ εγώ το shine πριν περίπου 2 εβδομάδες κ εχω να παρατηρήσω τα εξής:

1ο είναι πως δεν μπορείς να μαρκάρεις πολλα αρχεία μαζί για να τα μετακινήσεις/στείλεις κλπ. μόνο για διαγραφή

2ο η μετακίνηση των αρχείων απο τη μνήμη του τηλεφώνου σε κάποιο φάκελο της κάρτας γίνεται σταδιακά(τηλ ->κάρτα ->φάκελος) κ ένα-ένα τα αρχεία ως συνέπεια του προηγούμενου,αλλά αυτό παλεύεται με το καλώδιο αφού ταξινομώ τα αρχεία μέσω του pc.

3ο είναι πως δεν διαβάζει αρχεία video σε μορφή mp4 κ κάποιες φωτό μου τις βγάζει με μεγάλους κόκκους.

4ο δεν έχω βρεί ουτε εγώ κάτι για να κάνεις zoom στις εικόνες.

Αυτά τα παρατήρησα ως νέος χρήστης LG οπότε μπορεί να υπάρχει κάποια λύση.Οποιαδήποτε απάντηση θα ήταν ευπρόσδεκτη.

Στα θετικά τώρα το κινητό είναι πανέμορφο κ η τιμή του για τα χαρακτηρηστικά που σου προσφέρει είναι SUPER(το πήρα 195Ε) κ το πακέτο είναι υπερπλήρες.Επίσης βρήκα πολύ θετικό το γεγονός οτί διαβάζει αρχεία word,txt κ νομίζω κ excel.Επίσης η οθόνη του είναι πολύ ευκρινής κ ευανάγνωστη κ με πολύ καλή ανάλυση(ειδικά αν σκεφτείτε οτι μέχρι πρίν λίγο είχα κινητό με οθόνη ανάλυσης 132x176) αν και κάτω από δυνατό φωτισμό έχει ένα μικρό πρόβλημα.

Τέλος διάβασα πιό πάνω πως μπορούν τα αρχεία mp3 που βρίσκονται στην κάρτα να αναπαραχθούν από τον musicplayer (κάτι που δεν έχω καταφέρει να κάνω)οπότε θα ήθελα αν μπορείτε να μου πείτε πως αυτό γίνεται.

:thanks: κ sorry αν σας κούρασα...

ektos apo arxia word exel text diavazi kai pdf :D

gia na vlepi o music player ta mp3 pou exis stin karta ftia3e enan fakelo mp3 kai valta mesa.

Το ότι διαβάζει τόσους τύπους αρχείων είναι πολύ βολικό κ δεν το ήξερα πρίν το αγοράσω κ ήταν αρκετά ευχάριστη έκπληξη(κ το προηγούμενο μου κινητό(Siemens S75) υποστήριζε word pdf k excel κ τα χρησιμοποιούσα αρκετά)

Για το mp3 τώρα η πλάκα είναι ότι είχα φτιάξει κατά τύχη ένα φάκελο mp3 αλλά είχα τα αρχεία μέσα σε υποφακέλους γι' αυτό δεν μου εμφάνιζε τα mp3 στον musicplayer.Τώρα βέβαια το έλυσα το πρόβλημα αλλά τα αρχεία θα είναι λίγο χύμα στο φάκελο αλλά δεν πειράζει γιατί τουλάχιστον θα παίζω mp3 κ θα έχω τη δυνατότητα να τον ελαχιστοποιώ τον player.:)

Ευχαριστώ πάντως.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Σήμερα το αγόρασα και γω και πραγματικά είναι πολύ όμορφο και πολύ εντυπωσιακό.Τα σχόλια σας ήταν που με βοήθησαν για την επιλογή.

Έχω μια απορία όμως.Σκέφτομαι να του πάρω κάρτα 2gb.Το έχει δοκιμάσει κανείς;Τρέχει κανονικά ή κολλάει;:O

Στα media markt σημερα δεν το ειχε, (ειχε κατι stock)

πηγα στο e - shop και το εκανα παραγγελια,

και θα ειναι σε 2 μερες.

Ελπιζω να μην το μετανιωσω.

Σήμερα το αγόρασα και γω και πραγματικά είναι πολύ όμορφο και πολύ εντυπωσιακό.Τα σχόλια σας ήταν που με βοήθησαν για την επιλογή.

Έχω μια απορία όμως.Σκέφτομαι να του πάρω κάρτα 2gb.Το έχει δοκιμάσει κανείς;Τρέχει κανονικά ή κολλάει;:O

Εγώ πάντως που έχω 1GB δυλεύει χωρίς πρόβλημα.

Με ένα μικρό ψάξιμο στο site της LG δεν βρήκα να λέει μέχρι πόσα GB υποστηρίζει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Εγώ πάντως που έχω 1GB δυλεύει χωρίς πρόβλημα.

Με ένα μικρό ψάξιμο στο site της LG δεν βρήκα να λέει μέχρι πόσα GB υποστηρίζει.

ipostieizi 2Gb karta.

Τελικα το πηρα στα χερια μου.

Με χαρα ειδα οτι συνοδευεται με 1gb μνημη.

(περιμενα να εχει καμια της πλακας...)

2 αποριες παιδια....

1) γιατι το video που εχω περασει στο κινητο τα παιζει

λες και παιζει αρχεια .gif ???

(ενω ο ηχος παιζει κανονικα η εικονα καπως κολλαει)

2) Τι μεγεθος πρεπει να εχει η εικονα για να πιανει ολη την οθονη?

(η θα την πιανει ολη, η θα αφηνει κοκους σε μερικες φωτο, η θα εχει πανω κατω κενα).

- Aρκετα καλο κινητο για τα λ7 του, αλλα εχει αρκετη παραμετροποιηση που πρεπει

να κανεις και αυτο μου εχει σπασει τα νευρα.

(-ακομα δεν εχω καταφερει να να περασω τις επαφες απο την sim στο κινητο,

και να δειχνει μονο τους αριθμους που ειναι στην συσκευη...,

- μου ειχε βγαλει ενα μικρο εικονιδιο την sim επανω, το οποιο εφυγε,

ακομα δεν εμαθα τι εννοουσε ο ποιητης... lol ) :p

2 αποριες παιδια....

1) γιατι το video που εχω περασει στο κινητο τα παιζει

λες και παιζει αρχεια .gif ???

(ενω ο ηχος παιζει κανονικα η εικονα καπως κολλαει)

2) Τι μεγεθος πρεπει να εχει η εικονα για να πιανει ολη την οθονη?

(η θα την πιανει ολη, η θα αφηνει κοκους σε μερικες φωτο, η θα εχει πανω κατω κενα).

- Aρκετα καλο κινητο για τα λ7 του, αλλα εχει αρκετη παραμετροποιηση που πρεπει

να κανεις και αυτο μου εχει σπασει τα νευρα.

(-ακομα δεν εχω καταφερει να να περασω τις επαφες απο την sim στο κινητο,

και να δειχνει μονο τους αριθμους που ειναι στην συσκευη...,

- μου ειχε βγαλει ενα μικρο εικονιδιο την sim επανω, το οποιο εφυγε,

ακομα δεν εμαθα τι εννοουσε ο ποιητης... lol ) :p

1- pezi sigekrimenes analisis video se sigekrimena format ( kita to manual ta anaferi ).

2-240x320 ine gia full screen

adigrafis tis epafes apo tin sim , meta tis diagrafis apo sim kai emfanizode aftes tu tilefonu, alios 8a sou tis dixni diples ( sim , thl ).

:D

Bρηκα το προβλημα με τις πιξελιασμενες φωτο!!!!

Απλα τις μετατρεπεις σε .gif.....\\:!::!::!:

Και μια σημειωση για το παραπανω post.

Aκομα καλυτερα να τα μετατρεψετε σε .bmp

Aπλα σαν .gif, δεν σας δειχνει τις φωτο στην λιστα.

bmp λοιπον και τελος το προβλημα με τις φωτο...

Ki egw merika video pou eixa perasei sto kinito mou ta edeixne san na kollousan!!

Ta video itan se morfi 3gp analusi 176x144 kai ta eixa metatrepsei me to xilisoft video converter

Mipws kserei kaneis kati gi'auto

(sorry gia ta greeklish alla grafw apo PSP)

Euxaristw!!!