zigas Δημ. November 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2007 Το εχει το play247.gr και ειναι στην ιδια τιμη. Το εχει καποιος στα χερια του να μας πει θετικα/αρνητικα? Τι παιζει με τον τροχο κυλισης του μενου? Παρουσιασε προβληματα? Απο αποψη αντοχης δεν μου παρουσιασε κανενα προβλημα(τιμια μιλαω) Αν το μετακινεις πολυ γρηγορα πανω κατω λιγακι καθυστερει(τηλ.καταλογος);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 παιδιά βοηθήστε λίγο γιατί δεν βγάζω άκρη με αυτό το κινητό πάω να περάσω φωτογραφίες από το pc στο κινητό και δεν τις εμφανίζει σωστά στο κινητό. τις βγάζει με πολλά pixel, δηλαδή όχι ομαλές, σαν να έχει κάνει μεγέθυνση κάποιος σε μικρή φωτογραφία το αποτέλεσμα είναι άθλιο ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ PC Η ΚΑΜΕΡΑ? ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΛΕΣ ΤΙΣ PHOTO? thanxxx για την βοήθεια Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jk206 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Xairetw oli tin koinotita :) Ton teleutaio kairo eixa ginei polu Samsugakias, omws eipa ki egw na kanw mia allagi kai pira to LG titanium. Polu omorfo kinito me polu kali kataskeui....OMWS: Meta ti deuteri mera pou to pira, de fortwne ton eixa klisis pou eixa epileksei.Fortwne panta enan default ixo tis lg. Akoma kai otan ebaza kapoio allo ixo ap autous tou kinitou, pali ekane ta idia....epeze panta ton idio ixo!! kai malista polles fores isa pou akougotane. Den eftane auto, to gurizw pisw sto Germano kai mou dwsane amesws allo LG titanium. Lew de ginetai na eimai toso gkantemis....ki omws!!!! To kainourio kinito kanei akrivws ta idia, tin deuteri molis mera pou to leitourgisa!!!! ELEOS!! Exete kamia idea re paidia ti ftaiei??? mipws oli i partida einai ellatwmatiki??? De m aresei kanena allo kinito, para mono to U700 alla paei 60 eurw panw..... 8a eimai eugnwmon ama mporousate na boi8isete....! ps: Skeftika mipws ftaiei to firmware, alla einai olokainouria i suskeui. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos_klp Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Καλησπερα και συγχαρητηρια για το site!! Θα ηθελα και εγω να ρωτησω μερικα πραγματα καθοτι αρκετα προβληματισμενος... Ψαχνω για νεα συσκευη και εχω ψιλοκαταληξει μεταξυ του SE w580i και του LG shine. Παροτι ειμαι χρηστης και αρκετα ικανοποιημενος απο ενα k750 δεν βρηκα κατι που να με ικανοποιει στην SE, λαμβανοντας παντα υπ'οψιν τιμη-ποιοτητα. Γυρω στα 100-150 € ειναι αυτα τα δυο, αλλα κανενα δεν με ικανοποιει πληρως. Π{ανω που κατεληξα στο LG, ο,τι διαβασα στο forum μαλλον με εδιωξε απο αυτο. Θελω ομως να ρωτησω καποια πραγματακια καθοτι βλεπω πως οι περισσοτεροι μιλατε εκ ....αγορας.. Οντως δεν εχει ραδιοφωνο? Ισχυει το "κολλημα" με τους ηχους κλησηΤη καρτα μνημης πρπει να την αγορασεις? Τα παραπανω αφορουν το LG. Τελος, τη γνωμη σας για το w580..ή καποια αλλη εναλλακτικη? Υπαρχει κατι σε Nokia?To w850 καταργηθει?????κριμα....συγγνωμη για τις πολλες ανακατωμενες σκεψεις.... Ευχαριστω!!:X:nagger: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egeorge1 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Γεια σας παιδιά μια ερώτηση θέλω να αγοράσω το καινούργιο της LG KE970 GOLD είναι πολύ βασικό για μένα το ξυπνητήρι να δουλεύει και όταν το κινητό είναι κλειστό. μήπως σε αυτή την καινούρια έκδοση το διορθώσανε; Ευχαριστώ Παράθεση ΑΕΛ Πρωταθλήτρια 1988 Κυπελλούχος 1985 και 2007 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atzougia Δημ. December 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2007 GEIA HARA NEOS EDW!!! :D EXEI H GUNAIKA TO LG KE 970 SHINE KAI EDW KAI 4 MERES MOU EMFANIZEI PANW ARISTERA (OPOS BLEPOUME) STHN OTHONH ENA ASSO "1". KAI DEN KSERW TI EINAI AUTO KAI PWS MPORW NA TO BGALW ???? SAS EUXARISTW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. December 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2007 καλημερα.Απο που κατεβαζω animated wallpapers-screen savers για KE970 SHINE???Δεν μπορω να βρω πουθενα.ακομα και στο ZEDGE δεν βρηκα κατι............ Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos P800 Δημ. December 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2007 Σημαίνει ότι είσαι και ο Πρώτος Παράθεση http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/702461_s.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Φανταζομαι οτι εχεις cosmote:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atzougia Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 nai einai cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Veltiwths Δημ. December 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2007 Εχει σχεση με την γραμμη που χρησιμοποιεις απο το δικτυο,χωρις να ειμαι σιγουρος δε μπορεις να το αλλαξεις ειναι κατι σαν πληροφορια:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 @ yorgos_klp - δεν έχει ραδιόφωνο - δεν ακούγεται δυνατά όταν χτυπάει - δεν έχει κάρτα μνήμης (αν και μία κάρτα 2GB microSD κοστίζει μόλις 20 ευρώ) εγώ προσωπικά θα αγόραζα το sony-ericsson. Η γυναίκα μου ήθελα οπωσδήποτε το shine και το πήρε, εγώ που το έχω χρησιμοποιήσει όμως το χαρακτηρίζω ως άθλιο τηλέφωνο. Ίσως μετά από τόσα χρόνια που χρησιμοποιώ sony-ericsson να έχω συνηθίσει σε αυτό το επίπεδο ποιότητας και λειτουργίας και να μην μπορώ να συνηθίσω τίποτα χαμηλότερο. Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι ακόμα και το παλιό μου SE T-630 (τετραετίας) είναι καλύτερο από το shine. To shine βέβαια (το χρυσό) είναι πολύ μούρη... Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. December 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2007 @ egeorge1 το ξυπνητήρι δουλεύει και όταν είναι κλειστό το κινητό. Έχει μόνο ένα ξυπνητήρι, δλδ δεν μπορείς να βάλεις και στις 8.00 και στις 11.00 Μπορείς να το βάλεις να χτυπάει μία φορά, ή καθημερινές, ή Δ-Σα, ή Δ-Πε (???) Το καλό είναι ότι έχει snooze, δλδ όταν το πατήσεις σταματάει και μετά ξαναχτυπάει μετά από 5 λεπτά πάλι (δεν ξέρω για πόσα πεντάλεπτα ξαναχτυπάει) Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
raulito Δημ. December 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2007 http://www.mobileheart.com/cell-phone-reviews/lg-14/lg-KE970-Shine-1186.aspx :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redvox Δημ. December 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2007 Γεια σας παιδες. Αποφασισα να παρω ενα κινητο στην κορη μου (Αυτο ηθελε) το LG KE970 Shine αλλα ευτυχως πριν την αγορα του ανακαλυψαμε πως στα μηνυματα οταν γραφεις με ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ μπορεις να στειλεις ΜΟΝΟ μεχρι 70 χαρακτηρες, ενω στα ΛΑΤΙΝΙΚΑ μπορεις 160 χαρακτηρες. Υπαρχει κανενας τροπος αυτο το 70 να το κανουμε 160 ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ? Υπαρχει κανενα λογισμικο ''η κατι αλλο και απο που θα το βρω, ''η θα το κατεβασω ? e-mail : redvox4@gmail.com ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. December 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2007 μολις το εκανα δωρο στη γυναικα μου (το χρυσο βεβαιως βεβαιως) και μπορω να πω οτι ειναι απο τα πιο θυληκα τηλεφωνα που εχω δει...σε λειτουργιες μου ειναι και εμενα αδιαφορο αλλα για τη γυναικα μου που θελει το τηλ μονο για να μιλαει και να στελνει κανα sms της φανηκε αψογο!!.Δεν μου αρεσει καθολου η φωτογραφικη του για 2mp περιμενα περισσοτερα. Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsoy Δημ. January 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2008 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ LG?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rita09 Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ LG?????? Δεν ξέρω αν έχουν όλα τον ίδιο κωδικό, πάντως για το shine είναι 0000. :) Παράθεση Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. January 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2008 Η μπαταρία πόσο διαρκεί περίπου; Ρωτάω γιατί θέλω να συγκρίνω με ένα που έχει πάρει η μητέρα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. January 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2008 γυρω στις 3-4 μερες με απλη χρηση!! Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickbet Δημ. January 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2008 Εχθές το έστειλα για 2η φορά στο service..Η πρώτη ήταν πριν 2 μήνες με το ίδιο πρόβλημα.Δηλαδή δεν άνοιγε..Μου είπαν πως την τρίτη φορά θα γίνει αίτηση για αντικατασταση..Τελείως μαπα βγήκε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Εδώ και 2 εβδομάδες αγόρασα το LG Shine Silver και μπορώ να εκφέρω μερικά από αυτά τα οποία διαπίστωσα: Αρνητικά: -Σε περιορίζει στο 1GB για χώρο αποθήκευσης δεδομένων. -Μπορεί να ανοίξει οποιαδήποτε φωτό, ωστόσο εαν αυτή έχει μεγαλύτερη ανάλυση από 1600Χ1200 τη διαβάζει pixelιάζοντάς την.Ο μοναδικός τρόπος να την διαβάσει κανονικάείναι να την σμικρύνεις στα 1600Χ1200.Έλαβα μια φωτό από ένα Sony 2MPixel με ανάλυση 1630Χ1250 κάτι και αφότου τη ρύθμισα μέσω Windows Office Picture Manager στα 1600Χ1200 την ανέλυσε κανονικά. -Εαν η φωτό τραβηχθεί από άλλο κινητό τότε καθυστερεί αρκετά στην προεπισκόπηση να την προσπελάσει γεγονός που με οδήγησε να τις εμφανίζει υπό μορφή λίστας. -Το Bluetooth του είναι χαρακτηριστικά αργό στην αποστολή δεδομένων.Έστειλα σε PC το ίδιο ΜP3 και από ένα Nokia και πραγματικά το έλαβε στο μισό χρόνο. -Τραγικό να σε περιορίζει σε 4 ήχους για μηνυμάτων αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι και καταστροφή. -Το ηχειάκι του είναι ψόφιο. -Σε κατάσταση ηλιοφάνειας η "Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας" με την οθόνη να είναι πιο σκοτεινή είναι απαγορευτική. -Ασυμβατότητα με πολλές φωτό ώστε να ρυθμιστούν ως "Photo επαφών" -Δεν έχει ικανοποιητικό φλας για τις φωτό σε συνθήκες νυκτός.Πρέπει να προσεγγίσεις σε απόσταση λίγων cm το αντικείμενο φωτογράφησης. -Δεν υπάρχει επιλογή zoom στιςφωτογραφίες,μια στάνταρ επιλογή που το προηγούμενό μου κινητό (Panasonic VS6 3ετίας και βάλε) την είχε! -Το πρόβλημα με τους "Αδύνατους προεπιλεγμένους ήχους κλήσεων" εμφανίστηκε και σε μένα όπως και η μη εμφάνιση ονμάτων από αριθμούς που αντέγραψα από τη SIM στο κινητό.Από την τσατίλα μου τους έσβησα ΟΛΟΥΣ και τους έγραψα manually έναν προς ένα.Κατόπιν το πρόβλημα εμφάνισης των ονομάτων και των ήχων κλήσης φαίνεται πως επιδιορθώθηκε.Προφανώς είχε να κάνει με την κωδικοποίηση των ονομάτων και των στοιχείων καθότι τους αντέγραψα στη SIM από το VS6.Eίναι γεγονός πως τα LG δεν είναι και πολύ συμβατά με τα υπόλοιπα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Θετικά: -Φινετσάτη κατασκευή με εντυπωσιακό χρώμα, ωραίες γραμμές, η επιτομή της κομψότητας.Μου άρεσαν και τα μεταλλικά επιπεδα πλήκτρα -Στιβαρότητα και παρόλο το βάρος του ευχάριστο.Πολύ ωραίο το ατσάλινο πλαίσιο και η πίσω γαλβανισμένη μεταλλική κατασκευή. -Αξιοπιστία που διαπίστωσα σε διεθνή forum.Τα αξεσουάρ του είναι κατασκευασμένα από China μεριά. Ωστόσο ο Κορεάτης προτίμησε να κατασκευάσει την συσκευή (αυτή καθεαυτή) εξ'ολοκλήρου σπίτι του.++ :cool: -Πολύ ωραία κάμερα με πολλές δυνατότητες φωτογράφησης με την πινελιά της πολύπειρης Schneider-Kreuznach να είναι εμφανής στις φωτογραφίες. -Καινοτόμο το scroll και με σχετικά καλή ευκρίνεια.Πρωτοποριακός τρόπος αναζήτησης καθώς βαρέθηκα τα joystick και τα στρόγγυλα κουμπάκια (υποκειμενικό,άλλος δεν θέλει καινούρια πράγματα στην καθημερινότητά του) :p -Εύκολη πρόσβαση σε κάθε μενού είτε με το scroll είτε με τα πλήκτρα ταχείας πρόσβασης 1-9. Η εναλλακτική μορφή inside menu μου άρεσε και δεν είναι η κλασσική προβλέψιμη πλέον των Nokia-Sony Ericsson. (επίσης υποκειμενικό).Θα κάνω καιρό να βαρεθώ το μενού. -Πολύ ωραία κεντρική οθόνη με έντονη αντίθεση χρωμάτων και φωτισμό. -Αν και δεν υπάρχει η εναλλακτική, η γραμματοσειρέςτου είναι κομψές. -Καλό MP3 player. -Αριθμομηχανή με πολλές δυνατότητες και πολλαπλές πράξεις. -Δυνατότητα ανάγνωσης αρχείων Office ,.pdf ως φωτογραφίες γεγονός που με διευκόλυνε σε πολλά.(Υπάρχει η δυνατότητα zoom σε αυτά και ΟΧΙ στις φωτό!! :mad:) Εν κατακλείδει δεν μετανιώνω για την αγορά μου και πιστεύω πως παρόλα τα αρκετά μειονεκτήματά του είναι ένα αξιόπιστο, κομψό και με καλές δυνατότητες κινητό.Εαν είχε τις δυνατότητες των Nokia N Series σίγουρα θα είχε αρχική άνω των €400 (01/2008) λόγω κατασκευής και design.Eλαφρώς τσιμπημένο στην τιμή (ακόμη και τώρα που σε μένα στοίχισε €240) για αυτά που προσφέρει ,ωστόσο σε ανταμοίβει με την εξωτερική του εμφάνιση και κάποιες καινοτομίες που εισήγαγαν οι Κορεάτες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 2GB κάρτα του έχω βάλει Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dave_Steele Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 @ Espin_eco στέλνω φωτογραφίες τραβηγμένες από ψηφιακή μηχανή στο LG και τις βγάζει pixel-ιασμένες γράφεις ότι ρύθμισες τις φωτογραφίες σε 1600*1200 και τις βγάζει κανονικά, έκανες κάτι συγκεκριμένο? εγώ τις κάνω resize σε 1600*1200 και τις βγάζει πάλι με pixel εσένα στις βγάζει όπως αυτές που τραβάει το ίδιο το κινητό? δοκίμασες να στείλεις από ψηφιακή φωτογραφική? αν μπορείς κοίταξέ το, ευχαριστώ Παράθεση Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει την ώρα που εσύ κάνεις σχέδια για το μέλλον. c_k / ck_test Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts