NetSurfer_g7 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Ποιο θεωρείτε ότι είναι το καλύτερο επεισόδιο από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Χμμμ θελει πολυ σκεψη γιατι υπαρχουν πολλα καλα επεισοδια. Το πρoσωπικο μου top 10: 1)Παρε τα λεφτα και τρεχα 2)Το ροκ και το πουροκ 3)Κωνσταντινου και ελενης show 4)Οι γαμπροι της δυστυχιας 5)Κωνσταντινου και ελενης on the rocks 6)Οι Γερμανοι ξαναρχονται 7)Του πατρος και του υιου(μερος Α & Β) 8)Παραδοση κατ'οικον ανοχης 9)Viva mexico 10)H φαρμα των ζωων Και απο τα σπανια: 1)Ο πιο καλος δημοτης ειμαι εγω 2)Χαλι Birthday 3)Της μεταμορφωσεως 4)Η δικη 5)Το τελευταιο ταγκο στο μαρουσι Και τα 5 χειροτερα: 1)Απονη ζωη(το χειροτερο απ'ολα) 2)Σοϊ και αβλαβης(μερος Α & Β) 3)Το 4ο επεισοδιο(εκει που ηρθαν κατι παλιες συμμαθητριες της ελενης-νομιζω δεν εχει τιτλο) 4)Αμνησια 5)Εσυ εισαι η αιτια που υποφερω Edited December 28, 2012 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 To άπονη ζωή πραγματικά δε μπορώ να το βλέπω. Το μόνο επεισόδιο που είναι τόσο τραγικό από αυτή τη σειρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Το δικό μου top 10 (με τυχαία σειρά) : 1) Σαν το σκύλο με τη γάτα (επ. 2) 2) Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω 3) Βασκανίας το ανάγνωσμα 4) Χάλι birthday 5) Της μεταμορφώσεως 6) Ο χαρτοπαίχτης 7) Η τελευταία μέρα του κόσμου 8) Μαριχουάνα στοπ 9) Πάρε τα λεφτά και τρέχα 10) Σεισμοί, λοιμοί και Κατακουζηνοί Το top -5: 1) Άπονη ζωή 2) Θεία Μάρω, καλέ θεία Μάρω 3) Σόι και αβλαβείς 4) Το μωρό της Ρόζμαρι 5) The Κωνσταντίνου και Ελένης show Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Το top -5: Ενοεις τα 5 χειροτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Ενοεις τα 5 χειροτερα? Αφού στο συγκεκριμένο top βρίσκεται η Άπονη ζωή, η απάντηση είναι προφανής....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Ποιος πιστεύει ότι η σκηνή που ο Κωνσταντίνος και ο Μάνθος είχαν ντυθεί Ινδοί και είχαν πάει στη "Λέσχη επιστημόνων", ήταν η πιο αστεία σκηνή από όλη τη σειρά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Ποιος πιστεύει ότι η σκηνή που ο Κωνσταντίνος και ο Μάνθος είχαν ντυθεί Ινδοί και είχαν πάει στη "Λέσχη επιστημόνων", ήταν η πιο αστεία σκηνή από όλη τη σειρά; Στο επεισοδιο με την λεσχη επιστημονων(Η καλη σαμαριτης) δεν ειχαν ντυθει ινδοι αλλα εβραιοι ραβινοι.Σε αλλο επεισοδιο ηταν που ειχε ντυθει ο Κωνσταντινος ινδος γκουρου(οι μαγισσες του αμαρουσιου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Στο επεισοδιο με την λεσχη επιστημονων(Η καλη σαμαριτης) δεν ειχαν ντυθει ινδοι αλλα εβραιοι ραβινοι.Σε αλλο επεισοδιο ηταν που ειχε ντυθει ο Κωνσταντινος ινδος γκουρου(οι μαγισσες του αμαρουσιου). Ναι, όντως, ραβίνοι ήταν. Πάντως δεν ήταν τέλεια η σκηνή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Ναι, όντως, ραβίνοι ήταν. Πάντως δεν ήταν τέλεια η σκηνή; http://www.youtube.com/watch?v=0eARNJpwztU Καλύτερη δεν είχε!!! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Για μενα ειναι τοσες πολλες οι ξεκαρδιστικες σκηνες που μου ειναι δυσκολο να ξεχωρισω ποια ειναι η πιο αστεια απ'ολες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=0eARNJpwztU Καλύτερη δεν είχε!!! Από ποιο επεισόδιο ήταν αυτό; Δεν το θυμάμαι καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Από ποιο επεισόδιο ήταν αυτό; Δεν το θυμάμαι καθολου Με την Lady Petula που τελικά την έκανε η Ελένη! Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Από ποιο επεισόδιο ήταν αυτό; Δεν το θυμάμαι καθολου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Τι να λέμε τώρα... Μια από τις καλύτερες κωμικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Στιγμές πραγματικής έμπνευσης του Ρώμα και της Χατζησοφιά. Όσες φορές και να το δεις, δεν θα το βαρεθείς. Έχουμε φτάσει στο σημείο να ξέρουμε απ' έξω τις ατάκες...και συνεχίζουμε! Εθισμός; Όχι. Απλά το ωραίο και καλοστημένο σίριαλ πάντα θα αξίζει προσοχής όσες δεκαετίες κι αν περάσουν και πάντα θα αποτελεί σφραγίδα διασκέδασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) Το καλυτερο απο ολα πιστευω ηταν εκεινο με τα σοκολατακια βιαγκρα και μετα με την Λαιδη και αυτο με το Σακη Edited January 11, 2013 by adi32 Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4_XhuFK2DzI απο τις αγαπημενες μου σκηνες:lol: Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4_XhuFK2DzI απο τις αγαπημενες μου σκηνες:lol: Που την θυμηθηκες αυτην την σκηνη?Εχει πανω απο 4 χρονια να παιξει αυτο το επεισοδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_v Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Που την θυμηθηκες αυτην την σκηνη?Εχει πανω απο 4 χρονια να παιξει αυτο το επεισοδιο Όντως! Γιατί δεν το δείχνουν πιο συχνά; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harismed Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Όντως! Γιατί δεν το δείχνουν πιο συχνά; ;) Άλλο λίγο και τα παιδιά μας θα μεγαλώσουν με τις ατάκες του Κατακουζίνα :p Παράθεση Everybody lies Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Aπό τα σπάνια είχε σήμερα, τη δίκη... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Ναι και νομίζω ότι το είχε βάλει ξανά και πριν κανά 2μηνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Ισως να καταλαβαν οτι δεν υπαρχει λογος να μην δειχνουν καποια επεισοδια οπως η δικη ή τα 2 προτελευταια ,τα οποια μεχρι πριν λιγο καιρο δεν επαιζαν σχεδον ποτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christinaki025 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Η ιδέα για τ e-mail μου άρεσε αν και δε νομίζω να βγει άκρη,τέσπα θα δοκιμάσω Απλά αφού θα κάτσω να μοντάρω ξανά τα επεισόδια για να καλύψω τις κομμένες σκηνές ας γίνει σωστά η δουλειά ως το τέλος. Δε μπορεί θα υπάρχει κάποιος που θα έχει ασχοληθεί ή κάποιο site που να βοηθήσει. Όποιος ξέρει κάτι ας το πει.... Το μωρο μου μωρο μου εσυ ειναι το 5.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Όλα αυτά τα επεισόδια που δεν παίζουν συχνά, μήπως είναι λόγω των guests (δικαιώματα, αμοιβές κλπ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Πρώτη φορά είδα το 11 σήμερα. Ίσως από τα πιο σπάνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts