plankton69 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Δεν ήξερα ότι υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους μπορεί να αρέσει το Κωνσταντίνου και Ελένης. Πραγματικά εδώ φαίνεται η αξία ενός φόρουμ, δεν ειρωνεύομαι. Από το 1999 και όσο προλαβαίνω, καθημερινά. «Κωνσταντίνου και Ελένης» fans ενωθείτε! :D Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 QQTilt ακούυυυς; O Plankton69 και ο συντάκτης αυτού του μηνύματος, είπαμε να ενώσουμε όλους του fans του Κωνσταντίνου και Ελένης. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι (εκτός από εσένα QQTilt :p) να μπείτε στο group μας στο FB! Κωνσταντίνου και Ελένης FANS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Δεν ήξερα ότι υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους μπορεί να αρέσει το Κωνσταντίνου και Ελένης. Πραγματικά εδώ φαίνεται η αξία ενός φόρουμ, δεν ειρωνεύομαι. Σαρεσει και σενα στα κρυφα ο μητροπανος; ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Δεν ήξερα ότι υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους μπορεί να αρέσει το Κωνσταντίνου και Ελένης. Πραγματικά εδώ φαίνεται η αξία ενός φόρουμ, δεν ειρωνεύομαι. Εμένα προσωπικά η σειρά ούτε κρύο ούτε ζέστη πλέον. Στην αρχή ναι, μου άρεσε, αλλά η επανάληψη κουράζει. Πάντως βρίσκω το σχόλιό σου απαξιωτικό και ισοπεδωτικό. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι προσβάλλεις τόσο κόσμο, ε; :rolleyes: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Εμένα προσωπικά η σειρά ούτε κρύο ούτε ζέστη πλέον. Στην αρχή ναι, μου άρεσε, αλλά η επανάληψη κουράζει. Πάντως βρίσκω το σχόλιό σου απαξιωτικό και ισοπεδωτικό. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι προσβάλλεις τόσο κόσμο, ε; :rolleyes: Ο Άλκης και το πλαγκτό που μου απάντησαν μέχρι τώρα δεν τους είδα να προσβληθούν. Προσωπικά θεωρώ το Κωνσταντίνου και Ελένης και το Καφέ της Χαράς της χειρότερες σειρές που έχει δείξει ποτέ η ελληνική τηλεόραση, το εννοώ. Θεωρώ επίσης τον Ρώμα τον άνθρωπο με το χειρότερο χιούμορ στην ελληνική τηλεόραση και μαύρη σελίδα στην καριέρα της Ράντου τη σειρά αυτή. Για τους υπόλοιπους δε μιλάμε. Πιο δεύτερος ηθοποιός πεθαίνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Ο Άλκης και το πλαγκτό που μου απάντησαν μέχρι τώρα δεν τους είδα να προσβληθούν. Προσωπικά θεωρώ το Κωνσταντίνου και Ελένης και το Καφέ της Χαράς της χειρότερες σειρές που έχει δείξει ποτέ η ελληνική τηλεόραση, το εννοώ. Θεωρώ επίσης τον Ρώμα τον άνθρωπο με το χειρότερο χιούμορ στην ελληνική τηλεόραση και μαύρη σελίδα στην καριέρα της Ράντου τη σειρά αυτή. Για τους υπόλοιπους δε μιλάμε. Πιο δεύτερος ηθοποιός πεθαίνεις. Nτάξει, μη λέμε και χαζά τώρα... O Καπουτζίδης δηλαδή είχε/εχει παραπάνω; 'H δεν πέθανες στο γέλιο με το ''μωρή σιχαμένη... Στο τηλέφωνο... Mωρή Κατακουζήνα!!!!!!!!''; Aκόμα γελάω με τις ατάκες... Btw, plankton... :) Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Μπαα, προσωπικά δε με προσέβαλε ο QQTilt! :) Χάλι... Birthday το σημερινό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Το βλεπω και γω! Ποια θεωρειτε ποιο ομορφη στο εργο? Την πεγκυ την ελενη η την ματινα? Εμενα μου αρεσει περισσοτερο η τελευταια ειδικα στα τελευταια επεισοδια..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Στα τελευταία επεισόδια συμφωνώ μαζί σου, η Ματίνα είναι πολύ καλή. Αλλά σε όλη την άλλη σειρά δε βλέπεται! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Δεν είπα θεωρώ αυτούς που τους αρέσει το Κωνσταντίνου και Ελένης κρυόκωλους ή κάτι άλλο. Μίλησα μόνο για τη σειρά. plankton το παραπέντε ήταν οριακά λιγότερο ελεεινό, αλλά ελεεινό εννοείται και αυτό. Το αστείο στο ιιιιιιιιιι της χοντρής δεν το χω καταλάβει ακόμα ειλικρινά. Όταν υπάρχουν οι σειρές του Μπέζου ή το Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή πραγματικά θεωρώ αστείο να μιλά κάποιος για σειρές του Ρώμα. Όπως και να χει είναι γούστα αυτά και αυτό είναι ένα θέμα για τους fan της σειράς, δε θέλω να μπαίνω να κράζω σα χαζός. Θα φτιάξω από κάτω θέμα για τη τους παντρεμένους με ψυχή και θα σας πω εγώ :lol: Χρόνια πολλά σε όλους σας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Θα φτιάξω από κάτω θέμα για τη τους παντρεμένους με ψυχή και θα σας πω εγώ :lol: Θες κόντρες εσύ εε;; :p :lol: Πάντως οι περισσότερες, αν όχι όλες, οι σειρές του Μπέζου είναι πολύ καλές. Αν και έχω ακούσει ότι στη κανονική ζωή είναι αρκετά σνομπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Θες κόντρες εσύ εε;; :p :lol: Πάντως οι περισσότερες, αν όχι όλες, οι σειρές του Μπέζου είναι πολύ καλές. Αν και έχω ακούσει ότι στη κανονική ζωή είναι αρκετά σνομπ.. Το χω ακούσει και γω αυτό για την προσωπική του ζωή, σαν ηθοποιό πάντως τον θεωρώ τον καλύτερο κωμικό αυτή τη στιγμή μαζί με τον Χαραλαμπόπουλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Περί ορέξεως ...κολοκυθόπιτα. Όποιος γουστάρει, το βλέπει. Όποιος όχι, δε το βλέπει και αφήνει τους άλλους που το βλέπουν χωρίς να τους κρίνει. Δε θα το κάνουμε VS και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Ευχαριστη εκπληξη απο τον ant1.Παιζει το επεισοδιο με τα γενεθλια!Αρα αυριο θα παιξει το Χριστουγεννιατικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Ευχαριστη εκπληξη απο τον ant1.Παιζει το επεισοδιο με τα γενεθλια!Αρα αυριο θα παιξει το Χριστουγεννιατικο δε πιστευα πως υπηρχε επεισοδιο της σειρας που να μην το εχω δει , αλλα το συγκεκριμενο δε νομιζω πως μου θυμιζει τιποτα . πολυ καλο παντως :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Ευχαριστη εκπληξη απο τον ant1.Παιζει το επεισοδιο με τα γενεθλια!Αρα αυριο θα παιξει το Χριστουγεννιατικο Μπράβο στον ant1. Επιτέλους κατάλαβαν ότι δεν υπήρχε λόγος να μην βάζουν αυτά τα επεισόδια. Μακάρι να προβάλλουν την παραμονή της πρωτοχρονιάς και το επεισόδιο με το τέλος του κόσμου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Δεν ήξερα ότι υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους μπορεί να αρέσει το Κωνσταντίνου και Ελένης. Πραγματικά εδώ φαίνεται η αξία ενός φόρουμ, δεν ειρωνεύομαι. Αυτό που έγραψες ήταν πολύ προσβλητικό. Δεν ξέρω αν ήθελες να προσβάλλεις τους fan της σειράς ή το έκανες καταλάθος αλλά ήταν μεγάλο λάθος που επέλεξες να κατακρίνεις τη συγκεκριμένη σειρα σε αυτό το φόρουμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Αυτό που έγραψες ήταν πολύ προσβλητικό. Δεν ξέρω αν ήθελες να προσβάλλεις τους fan της σειράς ή το έκανες καταλάθος αλλά ήταν μεγάλο λάθος που επέλεξες να κατακρίνεις τη συγκεκριμένη σειρα σε αυτό το φόρουμ. προσωπικά νομίζω πως δεν ήθελε να προσβάλει τους fans, ίσα ίσα με ότι εδώ φαίνεται η αξία ενός φόρουμ εγώ καταλαβαίνω ότι εννοούσε ότι βοηθάει ανθρώπους με ίδια γούστα να βρίσκονται!!! ίσως πάλι εγώ το είδα με πολύ θετικό μάτι το σχόλιο και δεν έπιασα την ειρωνεία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 (edited) προσωπικά νομίζω πως δεν ήθελε να προσβάλει τους fans, ίσα ίσα με ότι εδώ φαίνεται η αξία ενός φόρουμ εγώ καταλαβαίνω ότι εννοούσε ότι βοηθάει ανθρώπους με ίδια γούστα να βρίσκονται!!! ίσως πάλι εγώ το είδα με πολύ θετικό μάτι το σχόλιο και δεν έπιασα την ειρωνεία.. Και εγώ αυτό είπα πριν, ότι μπορεί να έγραψε καταλάθος ο,τι έγραψε και να μην ήθελε να προσβάλλει το φόρουμ, απλά σε μερικούς φάνηκε σαν ειρωνία. Θα μπορούσε να το γράψει με διαφορετικό τρόπο έτσι ώστε να αποφευχθεί αυτή η παρεξήγηση Edited December 24, 2012 by nosferatu_8_Jim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 το σημερινο επεισοδιο δεν το ειχα δει ποτε στην ζωη μου...και εκατσα και το ειδα...κριμα που ο ant1 δειχνει συνεχεια τα ιδια και τα ιδια 10+ χρονια επαναληψεις και δεν το εχω πετυχει ποτε Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stageof22 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Και εγώ αυτό είπα πριν, ότι μπορεί να έγραψε καταλάθος ο,τι έγραψε και να μην ήθελε να προσβάλλει το φόρουμ, απλά σε μερικούς φάνηκε σαν ειρωνία. Θα μπορούσε να το γράψει με διαφορετικό τρόπο έτσι ώστε να αποφευχθεί αυτή η παρεξήγηση Παδια χριστούγεννα ειναι . Ολα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 (edited) το σημερινο επεισοδιο δεν το ειχα δει ποτε στην ζωη μου...και εκατσα και το ειδα...κριμα που ο ant1 δειχνει συνεχεια τα ιδια και τα ιδια 10+ χρονια επαναληψεις και δεν το εχω πετυχει ποτε Ηταν απ'τα πιο σπανια επεισοδια.Ενω το Χριστουγεννιατικο του 2ου κυκλου(45) το παιζουν καθε χρονο,αυτο με τα γενεθλια εχει παιξει ολες κι ολες 2-3 φορες μεσα σε τοσα χρονια ατερμονων επαναληψεων και παντα την σωστη εποχη(παραμονες Χριστουγεννων) Edited December 25, 2012 by NetSurfer_g7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QQTilt Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Περί ορέξεως ...κολοκυθόπιτα. Όποιος γουστάρει, το βλέπει. Όποιος όχι, δε το βλέπει και αφήνει τους άλλους που το βλέπουν χωρίς να τους κρίνει. Δε θα το κάνουμε VS και εδώ. Δεν κάναμε κανένα vs. Είπα 17 φορές ότι μίλησα μόνο για τη σειρά και όχι για τα άτομα που το βλέπουν. Και η κοπέλα μου το βλέπει, τι να λέει. Δεν ήξερα ότι το θέμα είναι μόνο για να μπαίνουμε να εκθειάζουμε τη σειρά. προσωπικά νομίζω πως δεν ήθελε να προσβάλει τους fans, ίσα ίσα με ότι εδώ φαίνεται η αξία ενός φόρουμ εγώ καταλαβαίνω ότι εννοούσε ότι βοηθάει ανθρώπους με ίδια γούστα να βρίσκονται!!! ίσως πάλι εγώ το είδα με πολύ θετικό μάτι το σχόλιο και δεν έπιασα την ειρωνεία.. Μια χαρά κατάλαβες και εσύ και ο Άλκης. Όποιος ψάχνεται να παρεξηγηθεί κάτι θα βρει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. December 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2012 Μια χαρά κατάλαβες και εσύ και ο Άλκης. Όποιος ψάχνεται να παρεξηγηθεί κάτι θα βρει.. Θα μπορούσες όμως να το είχες γράψει διαφορετικά έτσι ώστε να καταλάβαιναν όλοι τι εννοούσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nosferatu_8_Jim Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Ποιο θεωρείτε ότι είναι το καλύτερο επεισόδιο από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts