touristen Δημοσιεύτηκε January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 13, 2007 Καλησπέρα. Μήπως κανείς από εσάς ξέρει που μπορώ να βρω να αγοράσω μπαταρία για laptop fujitsu siemens; Πήγα στο πλαίσιο αλλά μου είπαν πως πρέπει να απευθυνθώ στη αντιπροσωπία η οποία είναι στο Μαρούσι. Είναι όμως μακριά η ρημάδα!!!:p Μήπωςγνωρίζει κανείς κάποιο σχετικό κατάστημα σε Πειραιά, Αιγάλεω, κέντρο Αθήνας κλπ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2007 Απευθύνσου στην αντιπροσωπεία, όπως σου είπαν. Αλλού είναι πολύ δύσκολο να βρεις. Και ετοιμάσου να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristen Δημ. January 14, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 το ξερω...200 και βαλε.. να εισαι καλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2007 160 euro eixan pei se mena gia mia mpataria se enan hp !! den thn phra telika !!:) fantazomai oti kai h dikia sou kapou ekei tha exei !!:) mporeis na deis kai sto internet pantos gia battary !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
touristen Δημ. January 15, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 που ακριβως αδερφε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 mpes google kai grapse auto fujitsu siemens laptop battery tha sou vgalei para polla !! episis grapse to idio kai sto skroutz.gr !! pio montelo akrivos exeis? gia na do ki ego!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Κοίτα και στο e-bay Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να ρωτήσω κάτι.. Έχω έναν φορητό hp omnibook xe3 F2303W. Γνωρίζει μήπως κανείς που μπορώ να βρω μια μπαταρία ?(δε χρειάζεται να είναι γνήσια...) Ο υπολογιστής είναι 6 ετών και δε βρίσκω πουθενά ανταλλακτικά.. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να ρωτήσω κάτι.. Έχω έναν φορητό hp omnibook xe3 F2303W. Γνωρίζει μήπως κανείς που μπορώ να βρω μια μπαταρία ?(δε χρειάζεται να είναι γνήσια...) Ο υπολογιστής είναι 6 ετών και δε βρίσκω πουθενά ανταλλακτικά.. Ευχαριστώ Ψάξε για το μοντέλο της μπαταρίας σου (αυτό που γράφει πάνω στην ετικέτα της) εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να ρωτήσω κάτι.. Έχω έναν φορητό hp omnibook xe3 F2303W. Γνωρίζει μήπως κανείς που μπορώ να βρω μια μπαταρία ?(δε χρειάζεται να είναι γνήσια...) Ο υπολογιστής είναι 6 ετών και δε βρίσκω πουθενά ανταλλακτικά.. Ευχαριστώ Όσα έχω πει παραπάνω, ισχύουν και για τη δική σου περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beagle Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 Ευχαριστώ παιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts