OverClocker Δημοσιεύτηκε January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 9, 2007 @ddr2 Δεν νομίζω να σε ρώτησε όλα αυτά που γράφεις...άσε την παπαρολογία και stay on topic...το να του λές να βγάλει τα xp είναι εντελώς ηλήθιο...να απαντάς σε αυτό που σε ρωτάνε....δεν ρώτησε την γνώμη σου για τα ΧΡ Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Συστάσεις και υποδείξεις κάνουν ΜΟΝΟ οι moderators όποτε και αν το κρίνουν απαραίτητο. Να μην τις ξαναδώ λοιπόν από μέλη, και ειδικά με αυτόν τον τρόπο :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. January 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 :lol::lol::lol: πραγματικά για πές μπυ ποιον απο οοοολους τους ΟΠΧ παραβίασα? :lol: :lol: Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Δεν θα ανοίξουμε συζήτηση τώρα. Κανονικά θα έπρεπε να πάρεις και ποινή για τις εκφράσεις που χρησιμοποίησες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. January 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Δεν θα ανοίξουμε συζήτηση τώρα. Κανονικά θα έπρεπε να πάρεις και ποινή για τις εκφράσεις που χρησιμοποίησες. Καλά...όταν εσύ πήγαινες εγώ είχα πάει και είχα έρθει 2 φορές.... Δεν είχες κανένα δικαίωμα να πετσοκώψεις το ποστ μου παρα μόνο να βγάλεις την άσεμνη λέξη που υπήρχε και δεν υπήρχαν πολλές.... Αντί να τα βάζεις μαζί μου κάνε κάτι χρήσημο σε αυτό το ριμαδο subforum που καταρέει.... Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Καλά...όταν εσύ πήγαινες εγώ είχα πάει και είχα έρθει 2 φορές.... Δεν είχες κανένα δικαίωμα να πετσοκώψεις το ποστ μου παρα μόνο να βγάλεις την άσεμνη λέξη που υπήρχε και δεν υπήρχαν πολλές.... Αντί να τα βάζεις μαζί μου κάνε κάτι χρήσημο σε αυτό το ριμαδο subforum που καταρέει.... Τα ευφυολογήματα και οι εκφράσεις αυτές στους συμμαθητές σου και όχι στο forum. Το δικαίωμα να κάνω edit τα posts το έχω από τότε που έγινα moderator εδώ. Το πώς θα κάνω τη δουλειά μου δεν θα μου το υποδείξεις ούτε εσύ, ούτε κανένα μέλος εδώ μέσα, παρά μόνο οι Super moderators και ο Administrator. Και τέλος δεν τα βάζω μόνο μαζί σου, τα βάζω με όλους σαν εσένα που έχουν βαλθεί να μετατρέψουν το Computing σε {μην πω την λέξη}. Να αναμένεις PM... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Ναι ναι βγαινω off-topic αλλα επετρεψε μου να διαφωνησω με αυτο που λες. Ο Overclocker ειναι ενα απο τα ατομα που πραγματικα βοηθουσαν και στον συγκεκριμενο τομεα αλλα και σε ολο το forum. Ειδικα οι γνωσεις του επι του θεματος ειναι απειρες και ισως ανωτερες απο ολες οσες υποθηκαν στο συγκεκριμενο θεμα... Βεβαια εσυ γνωριζεις καλυτερα τι επρεπε να κανεις αλλα το ΒΑΝ το θεωρω ακραιο... http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Ο OverClocker είχε ήδη δύο παρατηρήσεις από παλαιότερα, ενώ έχει ξαναγίνει αρκετές φορές ban. Έτσι η ομάδα διαχείρισης έκρινε ότι πρέπει η ποινή του να γίνει μόνιμη. Η βοήθεια που προσφέρει κάποιος εδώ μέσα ακυρώνεται, όταν παραβιάζει κατά συρροή τους ΟΠΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts