karib Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Υπάρχει μία προσφορά εδώ και αρκετό καιρό ανταλλαγής της κάρτας united mobile με travel sim σε αυτό το σύνδεσμο. Ίσως να μην ισχύει πια, γι αυτό καλύτερα στείλε ένα mail να ρωτήσεις, αν σε ενδιαφέρει. Το γεγονός ότι έκλεισε η UM δεν σημαίνει ότι θα κλείσουν και οι άλλες εταιρείες. Υπάρχουν αρκετές πάντως, πολλές με παρουσία πολλών ετών, όπως η ekit. Στο site της travelsim δεν ειδα τιποτε για χρηση για σερφαρισμα στο internet, δεδομενα, περα απο τηλεφωνικες κλησεις και sms. Υποστηριζει internet ή οχι? Κανενα λινκ αν υπαρχει? Με ενδιαφερει το σερφαρισμα στο εξωτερικο αν εχει καλες χρεωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Στο site της travelsim δεν ειδα τιποτε για χρηση για σερφαρισμα στο internet, δεδομενα, περα απο τηλεφωνικες κλησεις και sms. Υποστηριζει internet ή οχι? Κανενα λινκ αν υπαρχει? Με ενδιαφερει το σερφαρισμα στο εξωτερικο αν εχει καλες χρεωσεις. Υποστηρίζει gprs σε όλες σχεδόν τις χώρες. Για χρεώσεις δες στον τιμοκατάλογο, ανάλογα με τη χώρα που σε ενδιαφέρει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Εκεί που λέει all prices are exclusive of any local taxes. Ποιά είναι αυτά τα taxes που εννοεί; Δεν ξερω τι σημαίνει αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2010 Δεν ξερω τι σημαίνει αυτο.. Πιθανόν να εννοεί το ΦΠΑ, αφού εκτός από αυτό στις περισσότερες χώρες δεν επιβάλλεται άλλος φόρος (εκτός από την Ελλαδίτσα που έβαλε το χαράτσι 12%). Αν όμως υπολογίζεται εξτρά ο ΦΠΑ με ποιο ποσοστό πρέπει να υπολογιστεί; Έχει διαφορά αν πχ είναι της Ελλάδας που ανέρχεται στο 23% ή κάποιας άλλης χώρας που μπορεί να έχει 15 ή και χαμηλότερο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Υπάρχει μία προσφορά εδώ και αρκετό καιρό ανταλλαγής της κάρτας united mobile με travel sim σε αυτό το σύνδεσμο. Ίσως να μην ισχύει πια, γι αυτό καλύτερα στείλε ένα mail να ρωτήσεις, αν σε ενδιαφέρει. Το γεγονός ότι έκλεισε η UM δεν σημαίνει ότι θα κλείσουν και οι άλλες εταιρείες. Υπάρχουν αρκετές πάντως, πολλές με παρουσία πολλών ετών, όπως η ekit. Εστειλα mail εδω και κατι μερες, ακομη να λαβω απαντηση :( Οπως συνεβαινε και στην united mobile, πανε τα mail στον καλαθο των αχρηστων. Ουτε να ενημερωθω αν γινεται ανταλλαγη sim μπορω, και επιπλεον πεφτει στα ματια μου μια εταιρια που κανει μια βδομαδα(ισως και παραπανω) να απαντησει στα email. Μπορει να μην απαντησει και ποτε. Μετα, δειξε εμπιστοσυνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Εστειλα mail εδω και κατι μερες, ακομη να λαβω απαντηση :( Οπως συνεβαινε και στην united mobile, πανε τα mail στον καλαθο των αχρηστων. Ουτε να ενημερωθω αν γινεται ανταλλαγη sim μπορω, και επιπλεον πεφτει στα ματια μου μια εταιρια που κανει μια βδομαδα(ισως και παραπανω) να απαντησει στα email. Μπορει να μην απαντησει και ποτε. Μετα, δειξε εμπιστοσυνη... Απ'ότι έχω καταλάβει αυτό δεν είναι το επίσημο site της εταιρείας, αλλά ένας μεταπωλητής που πουλάει σε χαμηλότερες τιμές. Αν δεν κάνω λάθος η κανονική τιμή της κάρτας είναι κάπου 70 ευρώ. Δεν ξέρω περισσότερα για το θέμα αυτό, πιθανόν να βρεις πληροφορίες στο prepaidgsm.net. Αν δε σου κάνει κόπο, πάντως, ενημέρωσε και εμάς για την όποια εξέλιξη (αν σου απαντήσουν, αν ισχύει η προσφορά ανταλλαγής κ.λπ.) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 ok, καλα εκανες και το επεσημανες, να ριχνουμε το φταιξιμο εκει που πρεπει. Παντως, ουτε φωνη ουτε ακροαση. Μετα το φιασκο με την united mobile δεν θα δωσω 70 ευρω για καμια παγκοσμια καρτοκινητη. Αν μου απαντησουν οτι γινεται ανταλλαγη, τοτε θα την κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Μιας και είστε ψαγμένοι στο θέμα, τι αξίζει να πάρω για 5 μέρες στη Γερμανία? Κάποια από τις international ή frog/momad (αυτές οι δύο για ποιο λόγο ακριβώς συμφέρουν?)? thnx.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Σε λάθος θέμα είσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Danay1997 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 παιδια που μπορουμε να βρουμε εδω στην αθηνα την travelsim? ακουσα οτι ειναι φτηνη.που μπορω να την βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 Στην Ελλάδω μόνο PlanetSIM μπορείς να βρεις σε καταστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Danay1997 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 μπορουμε να την βρουμε αλλιως?μεσω αλλου τροπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2010 http://www.travelsimshop.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Παναθεμα τους, γιατι δεν μου απαντανε για να κανω την ανταλλαγη της united mobile sim με travelsim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 (edited) Σύμφωνα με το site της εταιρείας η κάρτα δεν λήγει ποτέ, αρκεί να γίνεται μία εξερχόμενη κλήση τουλάχιστον ανά δύο χρόνια. αυτο ΔΕΝ ισχυει (ειμαι παθων και μαθων)....η καρτα ισχυει δυο χρονια μετα απο την ανανεωση.... "24 months after activation/refill" http://www.prepaidgsm.net/en/international.html Εκεί που λέει all prices are exclusive of any local taxes. Ποιά είναι αυτά τα taxes που εννοεί; αυτα που μπορει να προκυψουν τελευταια στιγμη....προσωπικα δεν τα εχω δει.... Παναθεμα τους, γιατι δεν μου απαντανε για να κανω την ανταλλαγη της united mobile sim με travelsim? περιεργο....τελευταια εστειλα ενα μαιλ και μου απαντησαν σε 2 μερες.... παντως εχω ανταλλαξει 2 united mobile (λιχτενσταιν και UK)....και ολα μια χαρα...:) Edited July 15, 2010 by HEO Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 αυτο ΔΕΝ ισχυει (ειμαι παθων και μαθων)....η καρτα ισχυει δυο χρονια μετα απο την ανανεωση.... "24 months after activation/refill" http://www.prepaidgsm.net/en/international.html Άρα να υποθέσω ότι δεν ισχύει ούτε για την planet sim της Πετρουλάκης ΑΕ; Στην ιστοσελίδα του προϊόντος αναφέρεται ότι δεν λήγει ποτέ. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να μην ισχύει ούτε αυτό, δεδομένου στην ουσία πρόκειται για το ίδιο προϊόν. http://planetsim.gr/perhoigrhoaphee_epsilonpeerhoesias/ αυτα που μπορει να προκυψουν τελευταια στιγμη....προσωπικα δεν τα εχω δει... Την έχεις χρησιμοποιήσει στο εξωτερικό; Οι χρεώσεις είναι αυτές που λέει ο τιμοκατάλογος χωρίς κάποια πρόσθετη επιβάρυνση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Άρα να υποθέσω ότι δεν ισχύει ούτε για την planet sim της Πετρουλάκης ΑΕ; Στην ιστοσελίδα του προϊόντος αναφέρεται ότι δεν λήγει ποτέ. Δεν θα μου έκανε εντύπωση να μην ισχύει ούτε αυτό, δεδομένου στην ουσία πρόκειται για το ίδιο προϊόν. http://planetsim.gr/perhoigrhoaphee_epsilonpeerhoesias/ Την έχεις χρησιμοποιήσει στο εξωτερικό; Οι χρεώσεις είναι αυτές που λέει ο τιμοκατάλογος χωρίς κάποια πρόσθετη επιβάρυνση; για την planetsim δεν ειμαι βεβαιος....μπορει να ισχυει διαφορετικο καθεστως... ...ναι την εχω χρησιμοποιησει και την χρησιμοποιω συχνα στο εξωτερικο....οι χρεωσεις ειναι αυτες που λεει και μπορεις να μπεις στην ιστοσελιδα της και να δεις on-line τις κινησεις του λογαριασμου σου.....πολυ εξυπερετικο :)...ελεγχεις μετα με την ησυχια σου τι σου χρεωσε ;) Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Να σημειώσω, επειδή χρησιμοποιώ μια παρόμοια κάρτα, ότι και σε μένα υπήρχε όρος ότι δε λήγει ποτέ. Προς το παρόν τηρείται (την έχω πάνω από 2 χρόνια). Η κάθε εταιρία μπορεί να βάλει δικούς της κανόνες. Υπάρχουν αρκετοί μεταπωλητές της υπηρεσίας αυτής και βάζουν τους δικούς τους όρους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Προς το παρόν τηρείται (την έχω πάνω από 2 χρόνια). να πω και εγω την δικη μου εμπειρεια....ετσι ηταν και σε εμενα που εχω την original travelsim.....αλλα μια ωραια στιγμη μου ηρθε μαιλ οτι η καρτα μου εληξε (και εχασα 10 περιπου ευρω :wacko:)....ψαχνοντας ειδα οτι οι οροι ειχαν αλλαξει... ...οποτε προσοχη.... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Να σημειώσω, επειδή χρησιμοποιώ μια παρόμοια κάρτα, ότι και σε μένα υπήρχε όρος ότι δε λήγει ποτέ. Προς το παρόν τηρείται (την έχω πάνω από 2 χρόνια). Η κάθε εταιρία μπορεί να βάλει δικούς της κανόνες. Υπάρχουν αρκετοί μεταπωλητές της υπηρεσίας αυτής και βάζουν τους δικούς τους όρους. Πώς λέγεται η κάρτα αυτή που δεν λήγει; Μπορείς να δώσεις ένα λινκ; Γενικά είσαι ευχαριστημένος; να πω και εγω την δικη μου εμπειρεια....ετσι ηταν και σε εμενα που εχω την original travelsim.....αλλα μια ωραια στιγμη μου ηρθε μαιλ οτι η καρτα μου εληξε (και εχασα 10 περιπου ευρω :wacko:)....ψαχνοντας ειδα οτι οι οροι ειχαν αλλαξει... ...οποτε προσοχη.... Είναι ένα από τα μειονεκτήματα αυτών των καρτών. Κανείς δεν είναι δυνατόν να παρακολουθεί κάθε τόσο τους όρους για να δει μήπως κάτι έχει αλλάξει. Αθέμιτη η πρακτική της εταιρείας πάντως, το μαιηλ κανονικά έπρεπε να το στείλει όταν άλλαξαν οι όροι, όχι όταν έληξε η σύνδεση... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2010 Αθέμιτη η πρακτική της εταιρείας πάντως, το μαιηλ κανονικά έπρεπε να το στείλει όταν άλλαξαν οι όροι, όχι όταν έληξε η σύνδεση... ...ακριβως ετσι οπως τα λες... Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2010 Πώς λέγεται η κάρτα αυτή που δεν λήγει; Μπορείς να δώσεις ένα λινκ; Γενικά είσαι ευχαριστημένος; Είναι ένα από τα μειονεκτήματα αυτών των καρτών. Κανείς δεν είναι δυνατόν να παρακολουθεί κάθε τόσο τους όρους για να δει μήπως κάτι έχει αλλάξει. Αθέμιτη η πρακτική της εταιρείας πάντως, το μαιηλ κανονικά έπρεπε να το στείλει όταν άλλαξαν οι όροι, όχι όταν έληξε η σύνδεση... Η εταιρία αγοράστηκε από μια άλλη και δεν υπάρχει πλέον. Ομως η κάρτα συνεχίζει να λειτουργεί. Η εταιρία που την αγόρασε είναι η http://www.gosim.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Πήγατε να ταυτοποιήσετε την πλανετσιμ σας; Έχω βαρεθεί να πάω, θα το αφήσω για αργότερα, δεν πιστεύω να γίνει κάνα κουλό και να χάσουμε το υπόλοιπο μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Πήγατε να ταυτοποιήσετε την πλανετσιμ σας; Έχω βαρεθεί να πάω, θα το αφήσω για αργότερα, δεν πιστεύω να γίνει κάνα κουλό και να χάσουμε το υπόλοιπο μας; Εγώ πήγα σε ένα πλαίσιο και μου είπαν ότι ήμουν ο πρώτος και ο μόνος μέχρι στιγμής. Μάλιστα, έψαχναν τα έντυπα για κανένα τέταρτο :p Πάντως η ταυτοποίηση μπορεί να γίνει και σε κεντρικά ΕΛΤΑ (υποθέτω εκεί που πουλάνε και τις πλανετ σιμ) στα saturn και media markt και στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας (Λ. Αλεξάνδρας). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 (edited) Παναθεμα τους, γιατι δεν μου απαντανε για να κανω την ανταλλαγη της united mobile sim με travelsim? Tελικα απαντησαν. Η προσφορα ισχυει παιδες, οποιος εχει παλια united mobile sim, μπορει να την ανταλλαξει δωρεαν με μια planetsim. Ετοιμαζω φακελο για αποστολη στην πολωνια. --- Ρε παιδια, χρειαζεται δήλωση για αυτη τη sim? Μα δεν ειναι ενα απο τα πλεονεκτηματα των ξενων καρτοκινητων οτι δεν θελουν δηλωση? Ελληνικος παροχος ειναι για να σου το κοψουν? Νομιζω δεν χρειαζεται, ή τελωσπαντων κι αν χρειαζεται, δεν μπορουν να σου το κοψουν. Κανω λαθος; Edited July 23, 2010 by karib Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts