karib Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Παιδια, ειναι λογικο να εχω στειλει mail εδω και 1,5 μηνα στην εταιρια, και να μην εχω λαβει ακομη μια απαντηση??? Δεν τιθεται θεμα να μην ελαβαν το email μου γιατι μου ειχε ερθει απο 20 Μαρτιου, αυτοματο μηνυμα επιβεβαιωσης οτι το ελαβαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Παιδια, ειναι λογικο να εχω στειλει mail εδω και 1,5 μηνα στην εταιρια, και να μην εχω λαβει ακομη μια απαντηση??? Δεν τιθεται θεμα να μην ελαβαν το email μου γιατι μου ειχε ερθει απο 20 Μαρτιου, αυτοματο μηνυμα επιβεβαιωσης οτι το ελαβαν. Η εταιρία είναι σε πολύ δύσκολη θέση και ενδεχεται να πάψει να λειτουργεί. Τουλάχιστον το + 423 θεωρείται τελειωμένο. Μην περιμένεις σύντομα απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Εμένα μου είπαν ότι μες την εβδομάδα θα λυθεί το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Εμένα μου είπαν ότι μες την εβδομάδα θα λυθεί το θέμα. Για την +423 κάρτα; είσαι σίγουρος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Για την +423 κάρτα; είσαι σίγουρος; Έτσι μου είπαν. Είδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Έτσι μου είπαν. Είδωμεν. Aπό Ελλάδα στο ειπαν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Aπό Ελλάδα στο ειπαν; Από το C.C. της εταιρείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2009 Όποιος έχει κάρτες United Mobile και δεν τις θέλει για ενθύμιο, παρακαλώ να μου στείλει pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Όποιος έχει κάρτες United Mobile και δεν τις θέλει για ενθύμιο, παρακαλώ να μου στείλει pm. τέλος η um; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 τέλος η um; 99% ναι. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 99% ναι. :O εστειλα mail και εκει που μου ειπες, αλλα απαντηση καμια... τσαμπα χαλασα 40 ευρω να την αγορασω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 εστειλα mail και εκει που μου ειπες, αλλα απαντηση καμια... τσαμπα χαλασα 40 ευρω να την αγορασω... Άσε, ούτε σε μένα απαντάνε που είμαι πελάτης χονδρικής...:O Έχω 30 κάρτες και δεν ξέρω τι να τις κάνω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2009 Αγοράζω κάρτες United Mobile, με 5€ έκαστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 γεια σας. δεν έχω καταλάβει κάτι... δηλαδή όταν από μια τέτοια κάρτα έχουν (π.χ 0.65/λεπτό - αυτό σημαίνει ότι για κάθε λεπτό θα χρεώνεσαι 65 λεπτά + τα έξοδα για την εισερχόμενη κλήση,αν δεν είναι δωρεάν ) τώρα το τέλος κλήσης ή πάγιο κλήσεις τι ακριβός είναι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Δεν χρεώνεσαι εισερχόμενες κλήσεις. Αλλά τι το σκαλίζεις, η εταιρεία δεν παρέχει υπηρεσίες πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 έχω βρει κάποιες με δωρεάν εισερχόμενες κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Αυτή τη στιγμή η καλύτερη είναι η Travel Sim. Το θέμα δεν είναι μόνο το κόστος των εισερχομένων, αλλά και το κόστος για να σε καλέσει κάποοιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 επειδή ενδιαφέρομαι έχεις να μου προτείνεις κάποια σιμ ή αν υπάρχει κάπου η λίστα με όλες αυτές τισ σιμ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 TravelSim.co.uk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Αυτή τη στιγμή η καλύτερη είναι η Travel Sim. Το θέμα δεν είναι μόνο το κόστος των εισερχομένων, αλλά και το κόστος για να σε καλέσει κάποοιος. Γιατί θεωρείς ότι είναι καλύτερη η συγκεκριμένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Γιατί θεωρείς ότι είναι καλύτερη η συγκεκριμένη; Πες μου κάποιες να στις συγκρίνω, χιλιάδες υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 Πες μου κάποιες να στις συγκρίνω, χιλιάδες υπάρχουν αυτή τη στιγμή. συγκρινε την ας πουμε με την travelsim (+372 νουμερο) Οταν λες χιλιάδες, εννοείς σαν την travelsim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2009 μόνο από το site της εταιρίας την παίρνουμε αυτή την κάρτα; Μπορούμε και μέσω ebay ή κάπου αλλού; Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trackera Δημ. June 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2009 planetsim ή travelsim είναι η πιο φθηνή γενικότερα τώρα;Κάποια που να είναι σε προσφορά;Όποιος μπορεί ας κάνει μια σύγκριση. και γιατί κάποιος να μην πάει στην sim4travel; http://www.sim4travel.com/ Παράθεση 斯塔夫罗斯 :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts