gazofon Δημοσιεύτηκε January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 10, 2007 παιδια μου εχει σπασει τα νευρα,,,:confused: εκανα αμαν-αμαν να παρω το fotoshop και τωρα που το πειρα μου ζηταει να κανω activation και παταω οκ! αλλα τπτ..και μετα με πεταει εξω απο το προγραμμα.. ξερει κανεις πως γινεται;γιατι εχω να κανω και κατι εργασιες απο το σχολειο και τωρα δεν μπορω.. HELP ευχαριστω:) KeepWalking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 υπαρχει και το δωρεαν Paint.NET :) http://www.getpaint.net/index2.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 παιδια μου εχει σπασει τα νευρα,,,:confused: εκανα αμαν-αμαν να παρω το fotoshop και τωρα που το πειρα μου ζηταει να κανω activation και παταω οκ! αλλα τπτ..και μετα με πεταει εξω απο το προγραμμα.. ξερει κανεις πως γινεται;γιατι εχω να κανω και κατι εργασιες απο το σχολειο και τωρα δεν μπορω.. HELP ευχαριστω:) Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είσαι OFFLINE (εκτός internet) για να μπορέσεις να το κάνεις...:rolleyes: "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazofon Δημ. January 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 υπαρχει και το δωρεαν Paint.NET :) http://www.getpaint.net/index2.html θα προτιμουσα το photoshop γιατι με αυτο εχω μαθει και με αυτο πρεπει να κανω τν εργασια:) KeepWalking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gazofon Δημ. January 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 Αν θυμάμαι καλά πρέπει να είσαι OFFLINE (εκτός internet) για να μπορέσεις να το κάνεις...:rolleyes: μπα δυστυχως δεν γινεται τπτ..με το που ανοιγεις μια εικονα παλι σε βγαζει το παραθυρο και σου λεει να κανεις activation. . και μετα σε πεταει αν απαντησεις οχι..:mad: παντως οταν σου βγαζει activation λεει η με το ιντερνετ η με το τελεφωνο..αν πεις με ιντερνετ κανει ενα μικρο install και μετα λεει οτι εχει error αν πεις με το τελεφωνο σου ζηταει να γραψεις τον activation code εγω εχω κατι τετοιο αλλα εχει περισσοτερους αριθμους απο αυτο που ζηταει...... KeepWalking Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. January 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2007 1) Γράφεις κατά την εγκατάσταση το serial number που γράφει το κουτί πάνω. 2) Μετά την εγκατάσταση ζητάει activation, κάνεις ενεργοποίηση μέσω τηλεφώνου, τους παίρνεις τηλέφωνο, δίνεις το serial number σου και κάποιους άλλους κωδικούς που εμφανίζονται στο παράθυρο διαλόγου, και σου δίνουν τον activation number. 3) Βάζεις τον activation number στο παράθυρο διαλόγου και τελείωσες. Αν συναντήσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείς να απευθυνθείς στην Adobe τηλεφωνικά ή με email για να σε βοηθήσουν με την διαδικασία. Και άλλη φορά οι τίτλοι σου να είναι πιο περιγραφικοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts