aleka_0 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Ναι. Δική μας εξυπηρέτηση πελατών χωρίς χρέωση. Συγνωμη και παλι αλλα οταν λες ΝΑΙ εννοεις στο μηδενικο παγιο ή οτι θα μας βαζουν αναγκαστικα σε προγραμμα που υποτιθεται οτι θα εχουμε δωρεαν χρονο ομιλιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Δεν το διατύπωσα σωστά. Μηδενικό πάγιο ακόμα και στην γραμμή που δεν χρησιμοποιουμε. Όπως στην αρχή. Φυσικά οι επιδοτήσεις πλέον θα είναι της πλάκας. Να τονίσω ότι αυτά έχουν συμφωνηθεί και ελπίζω να μην αλλάξει κάτι μέχρι τις τελικές υπογραφές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias74gr Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 το εταιρικό δε συμφέρει. Μόνο αν χρησιμοποιείται για κλήσεις εντός wind και έχουμε άλλο κινητό για τις υπόλοιπες. Προσωπικά, χρησιμοποιώ πλέον μόνο f2go και ησύχασα. Παράθεση nokia....., nokia N8, nokia 808, lumia 950. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Ο καθένας πράττει όπως τον συμφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_alex1908 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Έχουμε κάποιο νέο σχετικά με την σύμβαση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Θα μάθω αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros Δημ. February 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2014 Καλημέρα και καλό μήνα. Μπήκε ο Μάρτιος και ακόμη κανένα νέο!!!!!:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 Δεν έχουν πέσει οι υπογραφές ακόμα. Το θέμα είναι ότι η Wind το τρεναρει και δεν ξέρω τον λόγο. . Το πακέτο μένει με τις αλλαγές που έχω ήδη αναφέρει σε προηγούμενα Post μου. Ρώτησα πάλι εχθές για νεώτερα αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 1 Απριλίου πέφτουν οι υπογραφές. Όχι δεν είναι ψέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Δεν εμφανιστηκε καμια αλλη εταιρια?? Ηξεραν οτι υπηρχε διαγωνισμος??? Το ΓΕΕΘΑ πως εχει την Κοσμοτε χωρις αστερακια και χαζα???Φυσικα χωρις παγιο και με ανανεωσεις στις συσκευες κατι που η wind δεν κανει(προσωπικα απο το 2008 που εκανα την συνδεση δεν με πηρε ποτε κανεις να με πει για ανανεωση και επιδοτηση συσκευης) Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Η Cosmote γιατι αποσυρθηκε?? Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Όχι ήταν απόρρητο, και εγώ τα είπα με κίνδυνο της ζωής μου. Γιατί δεν ρωτάς την cosmote να σου απαντήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Όχι ήταν απόρρητο, και εγώ τα είπα με κίνδυνο της ζωής μου. Γιατί δεν ρωτάς την cosmote να σου απαντήσει; Στρατιωτικο χιουμορ............. παγωμενο Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Σου απάντησα με το κατάλληλο ύφος, από τη στιγμή που ρώτησες όπως ρώτησες. Όσο για το χιούμορ μου, δεν μπορείς να κρίνεις γιατί πολύ απλά δεν έκανα χιούμορ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Σου απάντησα με το κατάλληλο ύφος, από τη στιγμή που ρώτησες όπως ρώτησες. Όσο για το χιούμορ μου, δεν μπορείς να κρίνεις γιατί πολύ απλά δεν έκανα χιούμορ. ΕΙδες ποσο θετικος ανθρωπος ειμαι, το πηρα για χιουμορακι ασχετα εαν εσυ ησουν παγακι. Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros Δημ. March 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2014 Τελικά θα μάθουμε τι έγινε τελικά;:!::!::!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kg27gr Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 για να δουμε,αυτο περιμενω για να μην κοψω τις 2 απο τις 4 γραμμες που εχω και η χρεωση τους δεν ξεπερναει τα 2-3 ευρω ως τωρα... και απο οσο εχω διαπιστωσει τα παρατραγουδα συνεχιζονται καθως εδω και 1,5 μηνα προσπαθω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας αφου απο το συνολο της εκπτωσης που δικαιουμουν υπολειπεται ενα ποσο 30 περιπου ευρω το οποιο η εταιρια ισχυριζεται οτι εχει αφαιρεθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Εχθές πηγαν οι κύριοι της Wind στο ΓΕΣ. Δεν υπεγράφει τελικά η νέα σύμβαση και άρχισαν να τα μασάνε και να κάνουν πίσω σε όλα όσα είχαν συμφωνηθεί. Υπάρχουν διάφορες σκέψεις για το τι θα γίνει (βλέπε μεταφορά σε άλλη εταιρεία) και ευτυχώς τα άτομα της Υπηρεσίας που χειρίζονται το θέμα, είναι γνώστες και κοιτάζουν να επιτύχουν το καλύτερο. Εν αναμονή λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Εχθές πηγαν οι κύριοι της Wind στο ΓΕΣ. Δεν υπεγράφει τελικά η νέα σύμβαση και άρχισαν να τα μασάνε και να κάνουν πίσω σε όλα όσα είχαν συμφωνηθεί. Υπάρχουν διάφορες σκέψεις για το τι θα γίνει (βλέπε μεταφορά σε άλλη εταιρεία) και ευτυχώς τα άτομα της Υπηρεσίας που χειρίζονται το θέμα, είναι γνώστες και κοιτάζουν να επιτύχουν το καλύτερο. Εν αναμονή λοιπόν. ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ 15 Ιαν. 2014, 13:17 #942 Πως θα γινει η μεταφορα σε αλλη αφου λες οτι δεν εμφανιστηκαν?? Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Η αεροπορία έχει cosmote. Ο νοών νοείτω. Αν δεν σου αρέσει η πληροφόρηση που δίνω, βρες από αλλού. Και είμαι και διαθέσιμος να σου δώσω και το τηλέφωνο μου να τα πούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Η αεροπορία έχει cosmote. Ο νοών νοείτω. Αν δεν σου αρέσει η πληροφόρηση που δίνω, βρες από αλλού. Και είμαι και διαθέσιμος να σου δώσω και το τηλέφωνο μου να τα πούμε. Φιλος ξερω πολυ καλα τι εχει η αεροπορια. ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ 2009 , ΟΠΩς ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΞ ΑΠΟ ΤΟ 2008. Η απορια μου ειναι γιατι ειπες σε προηγουμενο ποστ οτι οι αλλες εταιριες δεν εμφανιστηκαν καν. Οποτε ΛΟΓΙΚΑ αναρωτηθηκα τι αλλαξε τωρα και κανουν κονε οι Συναδελφοι της ΔΔΒ με την κοσμοτε?? Επισης δεν εχω κανενα προβλημα να μιλησουμε, απο την ιδια μερια ειμαστε, δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα. Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Όπως ξανά είπα, δεν ξέρω γιατί δεν εμφανίστηκαν, ή καλύτερα για την ακρίβεια η μία απλά έδωσε παρόν. Αφού καίγεσαι να μάθεις πάρε τις εταιρείες να μάθεις και πες μας και εμάς. Δεν μίλησε κανείς για επαφή για cosmote. Ελληνικά γράφω. Αλλά αν φτάσει σε αδιέξοδο δεν θα παρακαλέσουν καμία Wind ή οποιαδήποτε άλλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Όπως ξανά είπα, δεν ξέρω γιατί δεν εμφανίστηκαν, ή καλύτερα για την ακρίβεια η μία απλά έδωσε παρόν. Αφού καίγεσαι να μάθεις πάρε τις εταιρείες να μάθεις και πες μας και εμάς. Δεν μίλησε κανείς για επαφή για cosmote. Ελληνικά γράφω. Αλλά αν φτάσει σε αδιέξοδο δεν θα παρακαλέσουν καμία Wind ή οποιαδήποτε άλλη. Οποτε η wind δεν γουσταρει, η cosmote Οπως λες δεν εκανε επαφη, μας μενει μια vodafone εκτος εαν γινει συνδεση με TRT TURK Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Ας κάνουν πως το κόβουν και θα μετράνε χαμένες συνδέσεις με τις χιλιάδες. Ούτως ή άλλως το δίκτυό της είναι χάλια. Πρώτος και καλύτερος θα φύγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasulis Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Ας κάνουν πως το κόβουν και θα μετράνε χαμένες συνδέσεις με τις χιλιάδες. Ούτως ή άλλως το δίκτυό της είναι χάλια. Πρώτος και καλύτερος θα φύγω. Πολλοι θα φυγουμε και θα γυρισουμε στον παλιο καλο καιρο Παράθεση ""Nos Power"" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts