mouxritsas Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Προσπαθώ να στείλω ένα mp3 που έφτιαξα εγώ.Δεν είναι προστατευμένο.Καμιά ιδέα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Προσπαθώ να στείλω ένα mp3 που έφτιαξα εγώ.Δεν είναι προστατευμένο.Καμιά ιδέα;; Δεν ξέρω πραγματικά τι μπορεί να φταίει. :confused: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Προσπαθώ να στείλω ένα mp3 που έφτιαξα εγώ.Δεν είναι προστατευμένο.Καμιά ιδέα;; Αυτό που μπορώ να σκεφτώ έιναι να δοκιμάσεις να προσθέσεις το άλλο κινητό ως αξιόπιστη συσκευή στο δικό σου και το αντίθετο και μετά να δοκιμάσεις να το στείλεις ξανά. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouxritsas Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Το έκανα κι αυτό φίλε stendor αλλά δυστυχώς...τζίφος...Εκανα paired device την άλλη συσκευή αλλά δεν λέει να στείλει το αρχείο ενώ από αυτήν λαμβάνει διάφορα αρχεία κανονικά.Μήπως ρε παιδιά έχει καμία σχέση το γεγονός ότι το πήρα από Αμερική ή είναι άσχετο;;Πάντως αφού μπορεί και λαμβάνει αρχεία για άσχετο το κόβω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Το έκανα κι αυτό φίλε stendor αλλά δυστυχώς...τζίφος...Εκανα paired device την άλλη συσκευή αλλά δεν λέει να στείλει το αρχείο ενώ από αυτήν λαμβάνει διάφορα αρχεία κανονικά.Μήπως ρε παιδιά έχει καμία σχέση το γεγονός ότι το πήρα από Αμερική ή είναι άσχετο;;Πάντως αφού μπορεί και λαμβάνει αρχεία για άσχετο το κόβω..... Άσχετο είναι αυτό, δεν νομίζω να έχει σχέση κάτι τέτοιο. Μήπως έχει καμία επιλογή η άλλη συσκευή και ακυρώνει την αποδοχή του αρχείου που θες να στείλεις? Είδες αν οι ρυθμίσεις στο άλλο κινητό είναι εντάξει? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouxritsas Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 :confused:Το άλλο κινητό είναι εντάξει.Απλά μόλις τώρα διαπίστωσα το εξής: προσπάθησα να στείλω μια φωτογραφία και την έστειλε κανονικότατα.Εστειλα μετά άλλες 2 φωτό για να σιγουρευτώ και τις στέλνει μια χαρά.Οπότε το πρόβλημα υφίσταται μόνο με mp3.Τι κουφό είναι αυτό;;:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 :confused:Το άλλο κινητό είναι εντάξει.Απλά μόλις τώρα διαπίστωσα το εξής: προσπάθησα να στείλω μια φωτογραφία και την έστειλε κανονικότατα.Εστειλα μετά άλλες 2 φωτό για να σιγουρευτώ και τις στέλνει μια χαρά.Οπότε το πρόβλημα υφίσταται μόνο με mp3.Τι κουφό είναι αυτό;;:confused: Πολύ κουλό αυτό, πρώτη φορά το ακούω. Εγώ λαμβάνω κανονικά mp3 από το Ν76 της αδερφής μου, δεν είχε βγάλει ποτέ κάτι τέτοιο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Μήπως το πρόβλημα υπάρχει στο άλλο κινητό σε σχέση με τα mp3...; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouxritsas Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Μήπως ο λόγος που δε στέλνει mp3 και στέλνει photos είναι το μέγεθος;Γιατί η φωτογραφία που έστειλε το Ν76 ήταν μόλις 150ΚΒ ενώ το mp3 που δεν έστειλε 3ΜΒ.Μήπως παίζει σε κάτι ρόλο το μέγεθος;Λέω γω τώρα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Όχι, δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός στις Symbian/S60 συσκευές. Λαμβάνουν και στέλνουν αρχεία ανεξαρτήτως μεγέθους. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Μήπως ο λόγος που δε στέλνει mp3 και στέλνει photos είναι το μέγεθος;Γιατί η φωτογραφία που έστειλε το Ν76 ήταν μόλις 150ΚΒ ενώ το mp3 που δεν έστειλε 3ΜΒ.Μήπως παίζει σε κάτι ρόλο το μέγεθος;Λέω γω τώρα...... Δεν παίζει ρόλο το ό,τι είναι 3mb. Το μόνο που μπορεί να σημαίνει έιναι να μην έχει τόσο ελεύθερο χρόνο το άλλο κινητό και να μην το δέχεται. Τι μάρκα είναι το άλλο κινητό? Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouxritsas Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Μήπως το πρόβλημα υπάρχει στο άλλο κινητό σε σχέση με τα mp3...; Οχι γιατί δοκίμασα να στείλω σε 2 κινητά.Αλλωστε το πρόβλημα είναι στο δικό μου Ν76 γιατί το καταλαβαίνω από το πόσο γρήγορα βγάζει το μήνυμα sending failed.Με το που επιλέγω την άλλη συσκευή και πατάω send στο καπάκι βγάζει sending failed. Το ένα είναι sony ericsson και το άλλο nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Οχι γιατί δοκίμασα να στείλω σε 2 κινητά.Αλλωστε το πρόβλημα είναι στο δικό μου Ν76 γιατί το καταλαβαίνω από το πόσο γρήγορα βγάζει το μήνυμα sending failed.Με το που επιλέγω την άλλη συσκευή και πατάω send στο καπάκι βγάζει sending failed. Δοκίμασε να σβήσεις τις συσκευές που έχεις ως αξιόπιστες, να τις κάνεις ξανά αξιόπιστες και μετά προσπάθησε ξανά. Αν δεν πετύχει και αυτό το μόνο που μπο΄ρω να σκεφτώ είναι να κάνεις φορμάτ, μήπως και έχει κολήσει. EDIT: Τρώει κόλημα με το SE. Και εγώ πολλές φορές έχω δοκιμάσει με SE να στείλω ή να λάβω και κολάει συνέχεια, ειδικά σε mp3 τέτοιου μεγέθους. Δοκίμασε αυτό που σου είπα να διαγράψεις τις αξιόπιστες συσκευές και να τις ξανακάνεις αξιόπιστες και κάποια στιγμή θα το στείλει, εγώ έτσι κάνω πάντα To ίδιο κάνε και στο SE. Το φορμάτ που σου είπα άστο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouxritsas Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Και μάλιστα όταν πήγα να στείλω μια φωτό στο sony το Ν76 μου έβγαλε μήνυμα ότι η άλλη συσκευή μπορεί να μην υποστηρίζει τη μορφή του αρχείου και με ρώτησε να το στείλει παρ'όλα αυτά και το έστειλε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Και μάλιστα όταν πήγα να στείλω μια φωτό στο sony το Ν76 μου έβγαλε μήνυμα ότι η άλλη συσκευή μπορεί να μην υποστηρίζει τη μορφή του αρχείου και με ρώτησε να το στείλει παρ'όλα αυτά και το έστειλε!!! Φίλε mouxritsas δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Δοκίμασε αυτά που σου είπα, γιατί και εγώ αυτά κάνω όταν κολάει η αποστολή /λήψη με τα SE. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouxritsas Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 ............................... EDIT: Τρώει κόλημα με το SE. Και εγώ πολλές φορές έχω δοκιμάσει με SE να στείλω ή να λάβω και κολάει συνέχεια, ειδικά σε mp3 τέτοιου μεγέθους. Δοκίμασε αυτό που σου είπα να διαγράψεις τις αξιόπιστες συσκευές και να τις ξανακάνεις αξιόπιστες και κάποια στιγμή θα το στείλει, εγώ έτσι κάνω πάντα To ίδιο κάνε και στο SE. Το φορμάτ που σου είπα άστο. Οκ,αλλά το πρόβλημα παρουσιάστηκε όταν προσπάθησα να στείλω σε nokia.Το SE είναι το παλιό μου κινητό και το χρησιμοποίησα για να κάνω μια επιπλέον δοκιμή.Στο Nokia ενός φίλου παιδευόμασταν πόση ώρα και δεν έστελνε το mp3 με τίποτα.Και είναι και το άλλο:photos γιατί στέλνει;Sorry αν γίνομαι κουραστικός αλλά μου την έχει δώσει μ'αυτά τα κουλά...:mad: :lost: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Το κάνει με όλα τα mp3 ή μόνο με το συγκεκριμένο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouxritsas Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 Με όλα. Εκανα delete paired devices και τις ξαναπέρασα από την αρχή.Πρόσθεσα και ένα sharp στο οποίο ξεκίνησε για πρώτη φορά το sending και λίγο πριν το τέλος έβγαλε sending failed.Το δοκίμασα αρκετές φορές με το ίδιο αποτέλεσμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Eχω παρει το ν76 απο dubai αλλα δν ειχε προεγκατεστημενα τ ελληνικα(λογικο)...υπαρχει καποιος τροπος ν τα εγκαταστησω??? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. June 27, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Eχω παρει το ν76 απο dubai αλλα δν ειχε προεγκατεστημενα τ ελληνικα(λογικο)...υπαρχει καποιος τροπος ν τα εγκαταστησω??? Εχει ειπωθει αρκετες φορες :). Αλλαζεις το product code μεσω της εφαρμογης nemesis και προχωρεις σε αναβαθμιση Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253377#post2253377 το Ελληνικο product code το βρισκεις εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1714844#post1714844 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Εχει ειπωθει αρκετες φορες :). Αλλαζεις το product code μεσω της εφαρμογης nemesis και προχωρεις σε αναβαθμιση Διαβάστε πριν ρωτήσετε: S60 Platform FAQ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253377#post2253377 το Ελληνικο product code το βρισκεις εδω : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1714844#post1714844 Yπαρχει περιπτωση ν κολλησει το κινητο κ ν μν δουλευει?? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Όχι, δεν έχει αναφερθεί ποτέ κάποιο πρόβλημα με την αλλαγή του product code, και πίστεψέ με πως είναι δεκάδες αυτοί που το έχουν κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omer Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Παιδία καλησπέρα σας.θα ήθελα τη συμβουλή σας έχω ένα πρόβλημα με το εν λόγω τηλέφωνο και θέλω να μου πείτε τι μπορώ να κάνω.το τηλεφωνο αγοράστηκε απο vodafone shop ,το πρώτο πρόβλημα που παρουσιάστηκε ήταν με το ξέφλουδισμα στα καπάκια όπου και το πήγα σε nokia κατάστημα για επισκευή.η αλήθεια είναι ότι με έκανα και περίμενα πολλεεεεεεεεεεεεεεές :mad:μέρες για να μου το επιστρέψουν αλλά έκανα τη παπια και δεν τους είπα τίποτα :X, παρ'όλο που το κινητό είναι και εργαλείο δουλειάς. τώρα το κινητό έκλεισε εντελώς το πάω για επισκευή και μου λένε αναεπισκεύαστο λόγω υγρασίας στο εσωτερικό του. τι γίνεται τώρα ρε παιδία ? κινητό 500 euro που το προσέχω σαν τα μάτια μου να μου πουν ότι έχει υγρασία .ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω , βοηθήστε Please. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Δεν έχεις εναλλακτικές, θα πρέπει να τους το αφήσεις εφόσον βρήκαν υγρασία. Από μόνος σου δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 Καλησπέρα :) Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση (και ελπίζω να μην είναι εντελώς ηλίθια :rolleyes:) Προ ημερών μετέφερα μέσω της κάρτας sim, όλες τις επαφές που είχα αποθηκευμένες στο προηγούμενο κινητό (7390) σε μια συσκευή Ν76. Όταν κάνω αναζήτηση στις επαφές, πχ. με το γράμμα Π, μου βγάζει όλές τις επαφές που έχουν γενικά το γράμμα Π σε κάποιο σημείο του ονόματος, και όχι μόνο αυτές που αρχίζουν από Π (όπως γινόταν πάντα σε όλα τα κινητά που είχα). Έτσι λειτουργεί ο κατάλογος των επαφών στο συγκεκριμένο κινητό ή έχω κάνει λάθος κάτι? Δεν είναι πολύ σοβαρό, απλώς λίγο εκνευριστικό όταν βιάζομαι και αναρωτιέμαι πραγματικά γιατί τα βγάζει έτσι. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts