Jump to content

[Επίσημο] Nokia N76

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα.

Πηρα προχθες με αναβαθμιση την συσκευη και ειχε το εξης προβλημα.

Οταν εμενε ανοιχτο stand by (με φορτισμενη μπαταρια φυσικα) μετα απο 2 ωρες περιπου το εβρισκα κλειστο τελειως.

Το πηγα και μου το αλλαξανε χθες και πηρα παλι το ιδιο καινουργια ξανα συσκευη και ενω (παντα με φορτισμενη μπαταρια) το αφησα ανοιχτο ολο το βραδυ για να δω αν κανει το ιδιο δεν εκλεισε καθολου αλλα πριν απο λιγο παλι ξανα το βρηκα κλειστο.

Μηπως ξερετε κατι γι'αυτο το προβλημα?

Σας παρακαλω πολυ βοηθηστε την κατασταση γιατι θα παω παλι το απογευμα στο καταστημα και δεν ξερω τι θα γινει....

Αν βοηθαει εχει τα εξης χαρακτηριστικα.

V10.0.035

06-04-07

RM-135

NOKIA N76 (82.01)

Ευχαριστω και περιμενω αν ειναι το δυνατον οσο πιο γρηγορα τα φωτα σας.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 817
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Μήπως ήταν σε νάρκη και όχι κλειστό; Το τσέκαρες;

Του έχεις βάλει εφαρμογές;

Πολλές φορές, σε τέτοιες περιπτώσεις το πρόβλημα βρίσκεται στην λειτουργία δικτύου που έχεις επιλέξει. Τι έχεις επιλέξει; GSM, UMTS ή διπλή λειτουργία;

Μήπως ήταν σε νάρκη και όχι κλειστό; Το τσέκαρες;

Του έχεις βάλει εφαρμογές;

Πολλές φορές, σε τέτοιες περιπτώσεις το πρόβλημα βρίσκεται στην λειτουργία δικτύου που έχεις επιλέξει. Τι έχεις επιλέξει; GSM, UMTS ή διπλή λειτουργία;

1)Δεν ηταν σε ναρκη.Ηταν κλειστο.Το καρατσεκαρα και ειμαι απολυτα σιγουρος.Αλλοιμονο δε ημαστε πρωταρηδες.

2)Εφαρμογες καμια απολυτως.Αφου οτι το πηρα.Καμια απολυτως εφαρμογη ουτε σε αυτο που μου αλλαξανε ουτε σε αυτο που εχω τωρα.Μονο καρτα μνημης του εβαλα 2gb και εβαλα τραγουδια και εικονες.Αλλα τιποτα το ιδιαιτερο απο θεμα φορτωσης και αρχειων αφου τα ιδια αρχεια στα αλλα 2 νοκια που εχω τα παιζει.

3)Εχω επιλεξει αποκλειστικα GSM αλλα και umts η και τα δυο αν εχω το ιδιο κανει.

Τωρα σε αυτο το δευτερο να πω την αληθεια μονο 2 φορες εκλεισε και αργει να κλεισει.

Το προηγουμενο εκλεινε καθε 2 ωρες περιπου.Αυτο κραταει πιο πολυ.

Αλλα οπως και να εχει και παλι κλεινει.

Και τελικα δεν πηγα στο καταστημα σημερα γιατι ειναι κλειστα τα μαγαζια εδω στην Ραφηνα καθε Πεμπτη απογευμα,αλλα θα παω αυριο οπωσδηποτε.

Β Ο Η Θ Ε Ι Α :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ περίεργο που το ίδιο σύμπτωμα παρουσιάστηκε σε δυο διαδοχικές συσκευές. Όταν σου κλείνει, η μπαταρία είναι φουλ; Όταν το ξανανοίγεις, έχει πέσει ή παραμένει γεμάτη; Μπορεί να είναι πρόβλημα μπαταρίας και όχι συσκευής. Αν, στο κατάστημα που θα το πας (αν το πας τελικά), έχουν τα απαραίτητα μηχανήματα, πεστους να τσεκάρουν και την μπαταρία του.

Τι κάρτα χρησιμοποιείς; Την ίδια είχες βαλει και στο άλλο; Πρέπει να τα σκεφτείς όλα. Μπορεί να φταίει και η κάρτα μνήμης. Πολύ κουφό αλλά όχι απίθανο. Έχει συμβεί πρόσφατα σε χρήστη αλλά δεν είχε Ν76.

Καλημερα.

Ναι οταν κλεινει και το ξανανοιγω η μπαταρια ειναι φουλ.

Αλλα οπως ειπα τουλαχιστον αυτη η δευτερη συσκευη αργει να κλεισει.

Τωρα απο εχθες το μεσημερι που εκλεισε και μετα που το ανοιξα παλι και μεχρι αυτην την ωρα ειναι ανοιχτο συνεχεια και δεν εχει κλεισει και με μπαταρια φουλ.

Μαλιστα δεν εχω κανει ουτε μια κληση ουτε εχω παρει ουτε με εχουν παρει ουτε sms ουτε τιποτα απολυτως.

Εκτος απο μεταφορα επαφων με ΒΤ και δημιουργια ομαδων.

Στο καταστημα μαλιστα που μου αλλαξανε την πρωτη συσκευη μου ειπανε οτι αμα εχει κλησεις απο 5 λεπτα και επανω δεν το αλλαζουν.

Δεν ξερω τι να κανω....:(

Θα το δω μεχρι το απογευμα και αν κλεισει θα το παω.

Δεν εχω και αλλη επιλογη απο οτι καταλαβα.

Τι αλλο να κανω?

Υ.Σ: Για την καρτα μνημης δεν ξερω τι να πω.Ειναι καινουργια την αγορασα μαζι με την συσκευη και μονο σε αυτη την συσκευη την εχω δουλεψει.

Την εβγαλα μια φορα και την εβαλα στο P/C να μεταφερω αρχεια (ηχους & εικονες) και δεν μπορουσε το P/C να την διαβασει.Αλλα στην συσκευη δειχνει να δουλευει κανονικα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα.

Ναι οταν κλεινει και το ξανανοιγω η μπαταρια ειναι φουλ.

Αλλα οπως ειπα τουλαχιστον αυτη η δευτερη συσκευη αργει να κλεισει.

Τωρα απο εχθες το μεσημερι που εκλεισε και μετα που το ανοιξα παλι και μεχρι αυτην την ωρα ειναι ανοιχτο συνεχεια και δεν εχει κλεισει και με μπαταρια φουλ.

Μαλιστα δεν εχω κανει ουτε μια κληση ουτε εχω παρει ουτε με εχουν παρει ουτε sms ουτε τιποτα απολυτως.

Εκτος απο μεταφορα επαφων με ΒΤ και δημιουργια ομαδων.

Στο καταστημα μαλιστα που μου αλλαξανε την πρωτη συσκευη μου ειπανε οτι αμα εχει κλησεις απο 5 λεπτα και επανω δεν το αλλαζουν.

Δεν ξερω τι να κανω....:(

Θα το δω μεχρι το απογευμα και αν κλεισει θα το παω.

Δεν εχω και αλλη επιλογη απο οτι καταλαβα.

Τι αλλο να κανω?

Υ.Σ: Για την καρτα μνημης δεν ξερω τι να πω.Ειναι καινουργια την αγορασα μαζι με την συσκευη και μονο σε αυτη την συσκευη την εχω δουλεψει.

Την εβγαλα μια φορα και την εβαλα στο P/C να μεταφερω αρχεια (ηχους & εικονες) και δεν μπορουσε το P/C να την διαβασει.Αλλα στην συσκευη δειχνει να δουλευει κανονικα.

Κάνε ένα format τη κάρτα, όπως είπε και ο φίλος mirrorofsorrow, από το κινητό όμως!

Θα πας στην εφαρμογή "Μνήμη" και θα πατήσεις Επιλογές > Μορφοποίηση κάρτας μνήμης.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Προς το παρον μεχρι και αυτη την ωρα απο εχθες το απογευμα και με φουλ μπαταρια ακομη και τωρα χωρις καμια κληση και sms και τιποτε αλλο γενικα ακομη δεν εχει κλεισει.

Τωρα αν κλεισει λεω να κανω format την καρτα αμα κλεισει και μετα.

Αν και δεν μπορω να καταλαβω τι ρολο μπορει να παιζει η καρτα μνημης σε αυτο το προβλημα.

Αλλα εδω που φτασαμε ολα θα τα δοκιμασουμε.

Μηπως να το βαψω μπλε και να παω στην θαλασσα..:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οταν κανεις format στην καρτα μνημης λειτουργει καλυτερα στο τηλ γιατι περνει καποια στοιχεια απο αυτο. Επισης για το προβλημα που αναφερεις μπορει να στρωση με ενα format δεν χανεις τιποτα εαν το δοκιμασεις καπου μπορει να σκαλωνει και να μην την βλεπει. Μπορει να μην διαβαζει ο card reader του pc σου αυτες της καρτες :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Το P/C μου τις διαβαζει αυτες τις καρτες γιατι εχω κι αλλες 2 ιδιες με πιο μικρη χωρητικοτητα αλλα τις διαβαζει κανονικοτατα.

Αν κανω μορφοποιηση στην καρτα μνημης επανω στο κινητο υπαρχει περιπτωση μετα - εκτος απο το προβλημα που μπορει και να λυθει - να την διαβαζει και το P/C?

Επισης στην καρτα μνημης καταλαβα πως κανεις format,στην συσκευη πως κανεις γενικο format?

Και φυσικα θα σβηστουν ολα οτι εχω αποθηκευσει στην συσκευη και στην καρτα μνημης ετσι?

Απλα λεω αν ξανασβησει να τα κανω αυτα η λετε να τα κανω ετσι κι αλλιως?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Για εμενα το καλυτερο ειναι να παρεις απο το τηλ σου οτι χρειαζεσαι επαφες κ.τ.λ.π. και να κανεις hard format στο τηλ και format στην καρτα μνημης, μετα να τα ξαναπερασεις ολα απο την αρχη. Ειναι σαν να κανεις format στο PC και ετσι θα καταλαβεις τη παιζετε.

Για να μαθεις πως γινετε το hard format μπορεις να διαβασεις εδω :)

Edit:

H μπαταρεια σου λογικα θα στρωση την πρωτη φορα μπορει να τελιωσε γρηρορα γιατι ειταν η πρωτη της φορτιση.

Λοιπον μολις εκανα format την καρτα και επισης και την συσκευη hard format και ηδη μου εχει κανει 2 επανεκινησεις.

Αλλο προβλημα τωρα δηλαδη.Καινουργιο.

Τωρα να βαλω τα γελια απο τα νευρα μου η να κλαψω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λοιπον μολις εκανα format την καρτα και επισης και την συσκευη hard format και ηδη μου εχει κανει 2 επανεκινησεις.

Αλλο προβλημα τωρα δηλαδη.Καινουργιο.

Τωρα να βαλω τα γελια απο τα νευρα μου η να κλαψω?

Δεν κάνεις και μια αναβάθμιση... αν δεν έχεις την τελευταία έκδοση.

Αλλιώς ξανακάνε hard format. Έχει νόημα!

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Τελευταια εκδοση??? Η κατωθι ειναι? Μαλλον οχι ετσι?

V10.0.035

06-04-07

RM-135

NOKIA N76 (82.01)

Ποια ειναι η τελευταια εκδοση?

Αν και μετα απο τις 2 επανεκινησεις που εκανε μεχρις στιγμης δουλευει κανονικα χωρις αλλη επανεκινηση και χωρις να κλεισει.

Πρεπει μαλλον να περιμενω να δω τι θα κανει.

Τωρα βεβαια χιλια ευχαριστω για την ανταποκριση γενικα δεν φτανουν,αλλα ουτως η αλλως ειπαμε θα περιμενω σημερα ολη μερα να δω τι θα γινει και παλι θα τα ξαναπουμε μεσα στο Σ/Κ.

Απλα φοβαμαι μηπως απο Δευτερα αν παρουσιασει προβλημα μηπως δεν μου το ξαναλλαξουν.

Ειδομεν λοιπον.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κάνε αναβάθμιση!

Η τελευταία έκδοση είναι η v31.0.014 (07-11-07).

Αμα παω σημερα το απογευμα στο nokia club κηφισιάς συγκεκριμενα πιστευετε οτι θα μου την κανουν αμεσα την αναβαθμιση και θα την παρω παλι πισω την συσκευη?

Φανταζομαι θα πρεπει φυσικα να εχω και την αποδειξη μαζι μου.

Επισης αυτη η καινουργια αναβαθμιση τι καλυτερο η χειροτερο προσφερει?

Και καλα τα καλυτερα που μπορει να προσφερει και να μου λυσει τα προβληματα μου.

Τα χειροτερα φοβαμαι αν υπαρχουν τετοια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοίτα, η διαδικασία αναβάθμισης παίρνει μισή ώρα. Συνήθως το κρατάνε μία ώρα.

Τώρα, αν υπάρχει μεγάλος φόρτος εργασίας ίσως στο κρατήσουν περισσότερο. Ρωτησε τους.

Η τελευταία έκδοση δεν γνωρίζω τι προβλήματα διορθώνει. Ίσως κάποιος κάτοχος να μας πει.

Δεν υπάρχει λόγος να το πάς σε Nokia Shop φίλε yiannis64 για να στο αναβαθμίσουν και να περιμένεις. Σύνδεσε το καλώδιο που περιέχεται στην συσκευασία, κατέβασε το NSU και απο κει και πέρα όαλ είναι πάρα πολύ απλά.

Αν κοιτάξεις την έκδοση που έχει το κινητό σου και την καινούρια, θα διαπιστώσεις οτι έχουν μεγάλη διαφορά. Άρα, πρέπει να έγιναν πολλές βελτιώσεις που να δικαιολογούν ένα τέτοιο άλαμα (απο V10.0.035 σε V31.0.014).

Μετα απο 2 hard reset και απο την αναβαθμιση που εκανα σε 1 ωρα στην νοκια την παρασκευη το απογευμα μεχρι και τωρα δουλευει αψογα!!:)

Εκτος απο την καρτα μνημης 2gb που αγορασα extra και στην συσκευη δουλευει αψογα και της εχω κανει μορφοποιηση στην συσκευη αλλα στο P/C δεν την διαβαζει με τιποτα ουτε μορφοποιηση κανει στο P/C.Ενω τις αλλες ιδιες καρτες που εχω που δεν ειναι 2gb τις διαβαζει κανονικοτατα.

Μαλλον πρεπει να εχει προβλημα η καρτα.

Αλλα και παλι στην συσκευη δουλευει.

Δεν ξερω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετα απο 2 hard reset και απο την αναβαθμιση που εκανα σε 1 ωρα στην νοκια την παρασκευη το απογευμα μεχρι και τωρα δουλευει αψογα!!:)

Εκτος απο την καρτα μνημης 2gb που αγορασα extra και στην συσκευη δουλευει αψογα και της εχω κανει μορφοποιηση στην συσκευη αλλα στο P/C δεν την διαβαζει με τιποτα ουτε μορφοποιηση κανει στο P/C.Ενω τις αλλες ιδιες καρτες που εχω που δεν ειναι 2gb τις διαβαζει κανονικοτατα.

Μαλλον πρεπει να εχει προβλημα η καρτα.

Αλλα και παλι στην συσκευη δουλευει.

Δεν ξερω...

Εφόσον η συσκευή δουλεύει μια χαρά, η κάρτα είναι το λιγότερο.:)

@yiannis64 δοκιμασε να κανεις format την καρτα μεσα σε φωτογραφικη μηχανη.. παλιοτερα ειχα ενα διαφορετικο προβλημα με την καρτα μου και εστρωσε μονο οταν την εκανα format σε φωτογραφικη. Ποτε δεν ξερεις :)

Παιδια ενδιαφερομαι για το Ν76 για να ενα συγγενικο μου προσωπο,ποσο ειναι η τιμη του τωρα και τι πρπει να προσεχω οσον αφορα την κατσκευη του?Στο Ν95 πχ εχουμε τον τζογο που αλλου ειναι μεγαλυτερος και αλλου μικροτερος,στο Ν76 εχουμε κατι αντιστοιχο?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια ενδιαφερομαι για το Ν76 για να ενα συγγενικο μου προσωπο,ποσο ειναι η τιμη του τωρα και τι πρπει να προσεχω οσον αφορα την κατσκευη του?Στο Ν95 πχ εχουμε τον τζογο που αλλου ειναι μεγαλυτερος και αλλου μικροτερος,στο Ν76 εχουμε κατι αντιστοιχο?

Η τιμή του κυμαίνεται περίπου στα 395€.

Έχει αναφερθεί πως ξεφλουδίζει στα σημεία τα οποία καλύπτονται από νίκελ.

Μαλιστα επισης εχω ακουσει οτι η νοκια μπορει να παψει να το παραγει η να το υποστηριζει απο το καλοκαιρι και μετα λογω μειωμενης ζητησης υπαρχει αυτο το ενδεχομενο?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν γνωρίζω αν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο αλλα οσο αναφορά την κατασκευή του να ξέρεις επειδή το έχω πως εκει που "κλειδώνει" ο μηχανισμός δλδ όταν ειναι τέρμα ανοιχτό ή κλειστό για να το ανοιξεις ή να το κλείσεις αντοίστιχα είναι αρκετά σκληρό και αυτό καθιστά αδύνατο το κλείσιμο-ανοιγμα με το ένα χέρι....
ck

Η τιμή του κυμαίνεται περίπου στα 395€.

Έχει αναφερθεί πως ξεφλουδίζει στα σημεία τα οποία καλύπτονται από νίκελ.

ναι ξεφλουδιζει οχι ομως κι απο μονο του,συνηθως απο την κακη χρηση,σε μιας φιλης μου ξεφλουδισε αλλα δεν το προσεχε κιολας,χυμα στην τσαντα της με τα κλειδια,χυμα στην τσεπη μαζι με τα ψιλα,ε τι να κανει κι αυτο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.