Jump to content

[Off-topic] Windows Vista [Release to manufacturers]

giorgosaslanidis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα ΧΡ πότε τα έβαλες και πότε τα έβγαλες δηλαδή;

Τα Vista "πρόγραμμα" δεν είναι; Δεν θα χρησιμοποιείς τις λειτουργίες που σου προσφέρουν; Με ποιά λογική δεν αξίζει να τα πληρώσεις;

ta xp einai den einai 2 xronia pou ta evala. kai alla 2 ta ME. kai alla 2 ta 98. Oute to 10% den krataei to idio leitourgiko 5 xronia.

Τα δοκίμασα σήμερα και επίσημα στο μηχάνημά μου.

Πριν την δοκιμή ήμουν στο τσακ να τα προπαραγγείλω από το κατάστημα που αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα.

Όμως..

αν και μου φάνηκε καλό σαν λειτουργικό σύστημα, οι εμφανείς αλλαγές είναι κυρίως στο περιβάλλον εργασίας με μερικά ωραία εφέ που μετά από 20' δεν σου κάνουν αίσθηση.

Βέβαια δεν άλλαξα γνώμη γι αυτό το λόγο μιας και παρακολουθούσα την πορεία του λειτουργικού μέχρι σήμερα..αλλά με προβλημάτισε ότι δεν είδε άμεσα την κάρτα ήχου μου. Για να μπορέσω να την χρησιμοποιήσω δοκίμασα κάποιους beta drivers που έδιναν μόνο μέχρι Stereo ήχο.

Δεν μπορούσε να εντοπίσει τις SCSI συσκευές, την webcam μου, το Tv tuner, τον εκτυπωτή μου, ενώ λειτούργησε ικανοποιητικά η ενσωματωμένη λειτουργία του bluetooth.

Έτσι προτιμώ να περιμένω να ωριμάσει μέχρι το Μάρτιο (τόοσο πολύ εε χιχι), από το να αγοράσω νέες συσκευές που θα είναι πιθανόν συμβατές όταν κυκλοφορήσουν.

ego dokimasa ta vista entreprise kai den eixa tetoio provlima. vrike oles tis suskeues kanonika. mou ekane entyposi pou eixan ensomatomeno to firefox. afou exoun ton IE giati na valon kai to firefox. episis to nero 7, to poweris kai alla prog pou den einai tis microsoft

ego dokimasa ta vista entreprise kai den eixa tetoio provlima. vrike oles tis suskeues kanonika. mou ekane entyposi pou eixan ensomatomeno to firefox. afou exoun ton IE giati na valon kai to firefox. episis to nero 7, to poweris kai alla prog pou den einai tis microsoft
Μαλλον εχεις κατεβασει καποια εκδοση που την εχουν φτιαξει καποιοι και εχει αυτα τα προγραμματα, επειδη φυσικα η MS δε τα περιλαμβανει στο αρχικο DVD των Vista... Θα σου προτεινα καλου κακου να ελεγξεις καλα το μηχανημα σου για keyloggers, ιους ή adware επειδη μπορει να εχουν βαλει και τιποτα αλλο περιεργο περα απο τα προγραμματα που λες.

Eleos.... :confused:

Μαλλον εχεις κατεβασει καποια εκδοση που την εχουν φτιαξει καποιοι και εχει αυτα τα προγραμματα, επειδη φυσικα η MS δε τα περιλαμβανει στο αρχικο DVD των Vista... Θα σου προτεινα καλου κακου να ελεγξεις καλα το μηχανημα σου για keyloggers, ιους ή adware επειδη μπορει να εχουν βαλει και τιποτα αλλο περιεργο περα απο τα προγραμματα που λες.

Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι να βάλω πραγματάκια που κυκλοφορούν στο p2p, όσο καλά και να ακούγονται...

Πόση ώρα δλδ θα σου πάρει να έχεις ενα directory σε ένα άλλο partition και να πας να τρεξεις 2-3 installation files, με το Nero που κατέβασες από την Ahead λ.χ.

Πόσο δύσκολο ήταν να πάς στο Website της MS και να κατεβάσεις από εκεί τα Vista RC1 με original κλειδί;

Όσο περνά ο καιρός και εξαπλώνονται ορισμένοι τρόποι ανταλλαγής αρχείων, εξαπλώνεται και η κακόβουλη χρήση τους....

Και μην ξεχνάτε οτι όλα τα malware/spyware κλπ που ανήκουν στην κατηγορία του social engineering είναι τα πιο δύσκολα σε αντιμετώπιση...

γιατι; μα φυσικα γιατι δεν υπάρχει patch για την ηληθιότητά μας...

Wherever you go, no matter what the weather, always bring your own sunshine.....

Είσαι σίγουρος ότι έβαλες τα vista?:)

Μου θυμίζει μια έκδοση των xp που κυκλοφορεί στα warezάδικα.

kai emena kati tetoio mou thimizei auto!:happy:

@giorgosaslanidis

οκ. αλλά υπάρχουν από το 2001 :)

αν εσύ ΔΕΝ ήθελες ή ΔΕΝ μπορούσες να τα βάλεις πιο νωρίς δικό σου θέμα.

το μεγαλύτερο ποσοστό πέσασε στα XP πριν από το 2002. το ίδιο θα γίνει και με τα Vista μέσα στα 07.

και ναι! τα XP άντεξαν 5 χρόνια και πολύ καλά μάλιστα.

μην κρίνεις μόνο από την προσωπική σου εμπειρία. δεν είναι αντικειμενικό. ;)

τώρα, για της HDaudio κάρτες ήχουν υπάρχει ένα θέμα (πχ με τα HP, Lenovo Laptops) αλλά νομίζω λύνεται με μια απλή επίσκεψη στο windows update.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

den nomizo na itan xp. giati ola itan diaforetika apo ta xp. apo ton pinaka elegxou mexri kai ta eggrafa mou.eixan kai to IE 7,office 2007, WMP 11. ego apla ithela na do pos einai peripou na vista.

Πέρα από τα firefox, Nero που αποκλείεται να ήταν μέρος της εγκατάστασης κάποιου λειτουργικού και το office δεν περιλαμβάνεται σε κανένα πακέτο (νόμιμο) εγκατάστασης των windows. Αντίθετα κυκλοφορούν μερικά πειρατικά πακέτα με τον τίτλο XP ServicePack 3 που περιλαμβάνουν πολλά χρήσιμα προγράμματα. Δεν ξέρω αν κυκλοφορούν και με στοιχεία των vista ή αν έχει γίνει ήδη κάτι τέτοιο με τα vista.

Συμβουλή: Να εγκαθιστάτε μόνο ΚΑΘΑΡΕΣ εκδόσεις λειτουργικών συστημάτων και ΟΧΙ πειραγμένες εκδόσεις που δεν ξέρετε τι έχει βάλει ο καθένας μέσα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...