Jump to content

2006: Οι 10 σημαντικότερες τηλεπικοινωνιακές ειδήσεις


MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Xρονιά συγκέντρωσης της αγοράς των τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το 2006. Η ολοκλήρωση της εξαγοράς της Q-Telecom από την TIM, της Γερμανός από την Cosmote, των Αττικών Τηλεπικοινωνιών από τη HOL, της Telepassport από τη Lannet, της Unisystems από την Info-Quest και η συγχώνευση της LogicDIS με τη Singular, έδειξε ότι η αγορά οδηγείται ταχύτατα προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ισχυρών σχημάτων, που θα καταφέρουν να επιβιώσουν στο διαρκώς αυξανόμενου ανταγωνισμού περιβάλλον. Παράλληλα, τα «σκάνδαλα» που ξέσπασαν επισκίασαν τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, που μέχρι τώρα μόνο θετικά ρεκόρ είχε να επιδείξει. Ειδικά το σκάνδαλο των υποκλοπών παρέμεινε για ένα μεγάλο διάστημα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, ενώ αποτέλεσε αφορμή για πολιτικές αντιπαραθέσεις στη Βουλή και τα τηλεπαράθυρα. Η υπόθεση έφτασε μέχρι το τέλος του έτους, οπότε η ΑΔΑΕ επέβαλε το βαρύτερο πρόστιμο που έχει επιβληθεί ποτέ σε ελληνική εταιρεία.

 

Ποιες είναι όμως οι «ειδήσεις» που απασχόλησαν περισσότερο τους επισκέπτες και τα μέλη του myphone.gr την χρονιά που μας πέρασε; Ποια ήταν τα 10 άρθρα που συζητήθηκαν περισσότερο; Στη συνέχεια παρουσιάζουμε τις 10 σημαντικότερες ειδήσεις του 2006, όπως τις διαμορφώσατε εσείς:

 

10 [thread=139103]ΟΤΕ: Πιλοτική αναβάθμιση στις ευρυζωνικές ταχύτητες[/thread] (κ)

 

Τον Ιούνιο του 2006 ο ΟΤΕ ανακοίνωσε την πιλοτική αναβάθμιση των ταχυτήτων πρόσβασης ADSL, διπλασιάζοντας ουσιαστικά τις ονομαστικές ταχύτητες σε επιλεγμένες υποδομές του. Ουσιαστικά η ανακοίνωση αυτή άνοιξε το δρόμο για τον διπλασιασμό ή και πολλαπλασιασμό των ταχυτήτων όλων των ADSL συνδέσεων στην Ελλάδα.

 

09 [thread=145878]Αυξάνεται το τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας[/thread] (κ)

 

Τον Ιούλιο του 2006 το Υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε την αύξηση του τέλους κινητής τηλεφωνίας. Λίγους μήνες αργότερα [thread=152192]ανακοινώθηκε[/thread] τροποποίηση της αρχικής νομοθετικής ρύθμισης, στην οποία δεν εφαρμόζεται κλιμακωτή χρέωση για λογαριασμούς από 60 ευρώ και πάνω.

 

08 [thread=95999]Sony Ericsson: Κωδικός Wilma (K800i; )[/thread] (κ)

 

Λίγες είναι οι συσκευές που απασχόλησαν ιδιαίτερα τους επισκέπτες του myphone.gr την περασμένη χρονιά, τουλάχιστον κατά την ανακοίνωσή τους. Μια από αυτές ήταν το Sony Ericsson K800i που αρχικά είχε γίνει γνωστό ως Wilma. Η [thread=107277]επίσημη ανακοίνωση[/thread] της κυκλοφορίας της συσκευής διαδέχθηκε τις φήμες που είχαν διαδοθεί στο Διαδίκτυο στις αρχές της περασμένης χρονιάς.

 

07 [thread=151433]Nokia: Music Edition των N70, N73, N91[/thread]

 

Το Σεπτέμβριο του 2006 η Nokia παρουσίασε τις αναβαθμισμένες εκδόσεις τριών ήδη επιτυχημένων συσκευών. Τα κινητά της Black Collection της φινλανδικής εταιρείας απασχόλησαν και συνεχίζουν να απασχολούν ιδιαίτερα τους επισκέπτες του myphone.gr...

 

06 [thread=143194]MO'MAD: Καρτοκινητή από MAD και TIM[/thread]

 

Το μουσικό τηλεοπτικό κανάλι MAD συνεργάζεται με την TIM και παρουσιάζει την καρτοκινητή MO'MAD. Μολονότι η συγκεκριμένη είδηση βρέθηκε στην 6η θέση του TOP 10 για το 2006, δεν κατάφερε να σχολιαστεί τόσο όσο η ανακοίνωση της καρτοκινητής τηλεφωνίας Frog Mobile της Cosmote...

 

05 [thread=155202]Tellas: Double Play - υπηρεσίες Tellas Zisto[/thread]

 

Η Tellas συνδυάζει το Internet στην ταχύτητα των 4 Mbps και τις υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας σε ένα πακέτο, το οποίο σχολιάστηκε αρκετά από τα μέλη του myphone.gr.

 

04 [thread=147884]ΟΤΕ: Ξεκινάει η δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων ADSL[/thread]

 

Το πιλοτικό πρόγραμμα ολοκληρώθηκε και σταδιακά ξεκίνησε η δωρεάν αναβάθμιση των ταχυτήτων όλων των ADSL συνδέσεων του ΟΤΕ. Η ανυπομονησία για τον επικείμενο διπλασιασμό καταγράφηκε στα 300 σχόλια που συγκέντρωσε το συγκεκριμένο θέμα...

 

03 [thread=145177]Cosmote: Νέα καρτοκινητή τηλεφωνία Frog Mobile[/thread]

 

Μετά τα μυρμήγκια μπορεί να έχουμε τα βατράχια... Το είχαμε [thread=102078]επισημάνει[/thread] άλλωστε τον Φεβρουάριο του 2006, παραθέτοντας δημοσίευμα εφημερίδας. Λίγους μήνες αργότερα οι φήμες επιβεβαιώθηκαν...

 

02 [thread=154376]Παρακολουθήσεις: Καταρρέει ο μύθος των κινητών;[/thread]

 

Φυσικά και όχι. Μια τηλεοπτική εκπομπή προκάλεσε εύλογη ανησυχία στους επισκέπτες του myphone.gr και όχι μόνο. Σε σχετικό άρθρο που δημοσιεύσαμε λίγες ώρες αργότερα, παρείχαμε πληροφορίες για τις δήθεν παρακολουθήσεις, αλλά και τον τρόπο εκτέλεσης αυτών... Το συγκεκριμένο άρθρο ξεπέρασε τις 25.000 εμφανίσεις, ενώ την ίδια ημέρα καταγράφηκε ρεκόρ επισκεψιμότητας στις σελίδες του myphone.gr όπου 988 άτομα βρέθηκαν ταυτόχρονα σε αυτές.

 

01 [thread=98113]Κύκλωμα υποκλοπών σε κινητά πολιτικών και άλλων προσώπων[/thread]

 

Με 43.372 εμφανίσεις και 671 σχόλια, το συγκεκριμένο θέμα κατάφερε να ξεπεράσει σε δημοσιότητα οποιοδήποτε άλλο άρθρο είχε ποτέ δημοσιευθεί στις σελίδες των νέων του myphone.gr. Περισσότερα από 30 συνοδευτικά άρθρα παρέπεμπαν στο αρχικό, το οποίο ενημερώνονταν για αρκετούς μήνες έως ότου η ΑΔΑΕ [thread=159324]επέβαλε[/thread] τα πρόστιμα στα τέλη του 2006.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Πολυ αναδευτικη χρονια το 2006 λοιπον... Καλο 2007 σε ολους τους MyPhoνιτες με καλα θεματα και ενδαφεροντες σχολιασμους στον τεραστιο και ακρως ενδιαφερον τομεα των τηλεπικοινωνιων και της τεχνολογιας γενικοτερα
Link to comment
Share on other sites

:offtopic: Απο'μένα απλώς συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του myphone για την καταπληκτική δουλειά που έκαναν τα παιδιά και την περασμένη χρονιά...:up: :up: :up:
:mobile:
Link to comment
Share on other sites

πολύ καλή δουλειά από όλα τα παιδιά του myphone.

 

πραγματικά συγχαρητήρια αξίζουν και στα μέλη που με τη δύναμή τους κατάφεραν να το φέρουν εδώ που είναι.

 

συνεχίστε έτσι.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Link to comment
Share on other sites

Πολύ έξυπνη ιδέα να συγκεντρωθούν οι πρώτες σε κίνηση ειδήση.

 

Η ΑΔΑΕ πάντως επέβαλε τα πρόστιμα, δεν τα επέβαλλε.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Εγώ έχω να πω ένα μπράβο στον ΓΙΓΑΝΤΑ MsK που κρατάει το site σε ένα πολύ αξιοπρεπές επίπεδο. Όταν όλοι και όλα τα site ήταν νεκρά τις μέρες των εορτών αυτός ήταν παρών.

Link to comment
Share on other sites

Πολυ αναλυτικο αρθρο αλλα νομζι οτι η πρωτη ειδηση του 2006 ηταν το σκανδαλο των τηλεφωνικων υποκλοπων και μαλιστα πηρε πολιτκη εκταση. ε οτι αφορα την νεα χρονια μαλλον θα δουμε περισσοτερες εξαγορες αλλα και συγχωνευσεις...
Link to comment
Share on other sites

Πόσα απο όλα αυτά είναι αλήθεια?

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

 

 

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Link to comment
Share on other sites

αυτο με τα κινητα που σου στελνει καποιος ενα μηνυμα και σου κανει το κινητο ενα ωραιοτατο αυτακι δεν ειναι τιποτα σε ολα αυτα που εχουν γινει μεχρι σημερα και δε τα ξερει ο πολυς ο κοσμος.η συνεχεια θα ειναι δραματικη φιλε μου θα εχεις ολα τα αγαθα που σου προσφερει η γη και δε θα μπορεις να αγγιξεις τιποτα.ολα αυτα λοιπον που προβαλουν καθε μερα ειναι ενα μεγαλο ΤΙΠΟΤΑ και αυτο θα αποδειχθει στο αμεσο μελλον της ανθρωποτητας
Link to comment
Share on other sites

Και απο εμένα ενα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο σε όλους για την βοήθεια και την ενημέρωση που προσφέρεται απλόχερα σε αυτο το site:happy: !!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

207 Sport

Link to comment
Share on other sites

Ontos periliptiki anaskopisi xoris fliaries.

 

Bravo pedia!

Link to comment
Share on other sites

Ήταν τελικά τόσο σημαντική αυτή η εκπομπή του εισαγγελάτου;

Τώρα βέβαια αφού τόσος κόσμος έφαγε το παραμύθι με το γιούρι γκέλερ και τα μαγικά κουτάλια, δεν πρέπει να μου κάνει εντύπωση η εκμπομπή με τις "φοβερές αποκαλύψεις" για τα κινητά...

 

Τέλοσπάντων, καλή χρονιά σε όλους και καλή συνέχεια στο site ! :D

Link to comment
Share on other sites

nai paidia ontos aksizei ena mpravo se olous... kai se admins kai se moderators kai stous users....

liga sites exw dei na einai toso prosegmena kai na exoun toso sosti enimerwsi!

 

ante kai kali xronia se olous mas! :p

αποξένωση ΤΩΡΑΑΑΑ
Link to comment
Share on other sites

μπραβο για τις ειδησεις που μας δινατε κ διαβαζαμε φυσικα πρωτα στο myphone. καλη συνεχεια.:D καλη χρονια να εχουμε ολοι.
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...