jois21 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Εγω παντως προχθες που περασα απο εκει , ειδα οτι μουφα μεγαλη Δε σε αφηνουν να πεταξεις ελευθερα σε Κρατανε οι "εκπαιδευτες" και ζητημα ειναι αν πας πανω απο μισο μετρο απο την τουρμπινα οχι αγαπη μου Ετσι δε λεει Eτσι ακριβως ειναι. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 vasika den einai psiloepikinduno an den se kratane? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOS Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 vasika den einai psiloepikinduno an den se kratane? Ναι γιατι μπορει να βρεθεις ξαφνικα στην Εθνικη στον κιφησσο!!! Και οχι τπτ αλλο αλλα θα δυσκολευτουν τα αυτοκινητα να σε αποφυγουν αν σκασεις σαν καρπουζι στο οδοστρωμα Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. July 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Πήγε κανείς στη πιστα off road kart στο allou fun park?? Τι λέει ? Κάτι πηρε το αυτί μου για 15 ευρώ ο οδηγός και δωρεάν ο συνοδηγός. Όντως? Γι πόση ώρα? Τα αμαξάκια ειναι γρήγορα ή δεν πάνε?? Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Ειναι 15Ε για 7 λεπτα και τα αυτοκίνητα πάνε γρήγορα αλλά συνηθίζεις την ταχυτητά τους και δεν εντυπώσιάζεσαι.Για μένα όποιος οδηγάει κανονικό αμάξι καλύτερα να πάει να κάνει καρτ η να πάει μια βόλτα με το δικό του!!! Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. July 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Ειναι 15Ε για 7 λεπτα και τα αυτοκίνητα πάνε γρήγορα αλλά συνηθίζεις την ταχυτητά τους και δεν εντυπώσιάζεσαι.Για μένα όποιος οδηγάει κανονικό αμάξι καλύτερα να πάει να κάνει καρτ η να πάει μια βόλτα με το δικό του!!! Δηλαδή είναι πιο αργά από τα go-kart? Εγώ πιστευα ότι θα ειναι πιο δυνατά και λόγω χώματος θα κάνεις πλαγιολισθήσεις κλπ.. Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Εμενα κατι γνωστει μου που πηγαν μου ειπαν πως ειναι πολυ αργα, χιλιες φορες τα καρτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 εννοειτε πως θα ειναι πιο αργα..εκει πας για το χαβαλε πιο πολυ..οποιος θελει χωματινα ας παει μια βολτα στις αφιδνες..νομιζω λειτουργει ακομα η χωματινη πιστα....:cool: Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Πολλά τα 25€. Με τα 10€ μία μέρα πριν τη λήξη της προσφοράς έχουν αγοράσει ήδη 1200 άνθρωποι. Στην προσφορά του goldendeals με 12€ την αγόρασαν 2837 άνθρωποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts