Jump to content

Allou fun park & off road

M_daVinci
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήγε κανένας στο νέο παιχνίδι "Skyfly"? :superman:

Τι λέει ? Από κόστος ? Περιλαμβάνεται στο fun pass?

Εμπειρίες? :X :wacko:

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

Απο την διαφημιση που εχω δει παντως, πρεπει να ειναι γ@μ@το :D

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Κατι για 20ε εχω ακούσει με 20 λεπτά εκπαίδευση και 4-5 πτηση μου είπε ένα φιλαράκι αλλά δεν ειναι 100% .

Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις…

1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις

2)

τί κάνει αυτό το παιχνίδι, μένω κύπρο αλλά πήγα στο αλλού το καλοκαίρι, και έχω την απορία
Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Aπο οτι εμαθα ειναι ενας τεραστιος ανεμιστηρας σε καθετη θεση, που παραγει αερα ταχυτητας 230 km/h την ωρα και σε κραταει "στον αερα" σαν να πετας.

Aπο οτι εμαθα ειναι ενας τεραστιος ανεμιστηρας σε καθετη θεση, που παραγει αερα ταχυτητας 230 km/h την ωρα και σε κραταει "στον αερα" σαν να πετας.

Πρέπει να είναι ωραίο... αν ερχόμουν Αθήνα θα το έκανα σίγουρα!!!:cool:

Υ.σ. η ταχύτητα του ανεμιστήρα δεν αυξάνει και άλλο? Σκέφτομαι να βάλω την πεθερά μου να κάνει...:shifty:

Υ.σ. 2 , ίσως και αν αντιστρέφαμε την ροή του αέρα και να ρούφαγε....:whistle:

Ταχύτητα αέρα 200 χλμ/ ώρα. Ύψος 20 μέτρα από το έδαφος. Τίποτα δεν σε κρατάει στη γή. Χωρίς περιορισμούς, χωρίς όρια, κόντρα στη βαρύτητα και τους φυσικούς νόμους. Απλά αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο, ανοίγεις τα χέρια σου και ...πετάς!

Το SKY FLY είναι γεγονός. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Allou! Fun Park, μπορούμε όλοι να πετάξουμε. Ψηλά, πολύ ψηλά... μέχρι και 20 μέτρα!

Από τις 15 Δεκεμβρίου και μόνο για ένα μήνα στο Allou! Fun Park έχουμε όλοι την ευκαιρία να πετάξουμε ... χωρίς φτερά και αλεξίπτωτο! Η τουρμπίνα του SKY FLY αναπτύσσει ταχύτητα αέρα μέχρι 200 χλμ./ώρα και ανεβάζει στα ύψη όλους όσοι τολμήσουν να πραγματοποιήσουν πτήση στα 20 μέτρα. Βασικό ρόλο στην πτήση παίζει ο εκπαιδευτής. Προετοιμάζει τους συμμετέχοντες δίνοντας οδηγίες για τη στάση που πρέπει να πάρει το σώμα τους προκειμένου να πετάξουν όσο ψηλά επιθυμούν. Η ασφάλεια της πτήσης είναι δεδομένη με τον εξοπλισμό που διατίθεται. Ειδικές αντιανεμικές στολές, κράνος, γυαλιά και όλοι είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν την πιο ενδιαφέρουσα πτήση της ζωής τους. Η εμπειρία είναι παρόμοια με εκείνη της πτώσης με αλεξίπτωτο, και όλοι όσοι το έχουν δοκιμάσει μέχρι σήμερα σε χώρες του εξωτερικού, έχουν δηλώσει απίστευτο ενθουσιασμό. Το ύψος ξεκινάει από τα 4 και φθάνει τα 20 μέτρα, ένα ύψος που μέχρι τώρα απολαμβάνουν οι εκπαιδευτές του, στο SKY FLY και σε live shows, με τελευταία συμμετοχή τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τορίνο.

Ταχύτητα αέρα 200 χλμ/ ώρα. Ύψος 20 μέτρα από το έδαφος. Τίποτα δεν σε κρατάει στη γή. Χωρίς περιορισμούς, χωρίς όρια, κόντρα στη βαρύτητα και τους φυσικούς νόμους. Απλά αφήνεις τον εαυτό σου ελεύθερο, ανοίγεις τα χέρια σου και ...πετάς!

Το SKY FLY είναι γεγονός. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Allou! Fun Park, μπορούμε όλοι να πετάξουμε. Ψηλά, πολύ ψηλά... μέχρι και 20 μέτρα!

Από τις 15 Δεκεμβρίου και μόνο για ένα μήνα στο Allou! Fun Park έχουμε όλοι την ευκαιρία να πετάξουμε ... χωρίς φτερά και αλεξίπτωτο! Η τουρμπίνα του SKY FLY αναπτύσσει ταχύτητα αέρα μέχρι 200 χλμ./ώρα και ανεβάζει στα ύψη όλους όσοι τολμήσουν να πραγματοποιήσουν πτήση στα 20 μέτρα. Βασικό ρόλο στην πτήση παίζει ο εκπαιδευτής. Προετοιμάζει τους συμμετέχοντες δίνοντας οδηγίες για τη στάση που πρέπει να πάρει το σώμα τους προκειμένου να πετάξουν όσο ψηλά επιθυμούν. Η ασφάλεια της πτήσης είναι δεδομένη με τον εξοπλισμό που διατίθεται. Ειδικές αντιανεμικές στολές, κράνος, γυαλιά και όλοι είναι έτοιμοι να πραγματοποιήσουν την πιο ενδιαφέρουσα πτήση της ζωής τους. Η εμπειρία είναι παρόμοια με εκείνη της πτώσης με αλεξίπτωτο, και όλοι όσοι το έχουν δοκιμάσει μέχρι σήμερα σε χώρες του εξωτερικού, έχουν δηλώσει απίστευτο ενθουσιασμό. Το ύψος ξεκινάει από τα 4 και φθάνει τα 20 μέτρα, ένα ύψος που μέχρι τώρα απολαμβάνουν οι εκπαιδευτές του, στο SKY FLY και σε live shows, με τελευταία συμμετοχή τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τορίνο.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά που περιγράφεις φίλε μου, θα πρέπει λογικά να υπάρχει και ένα ελάχιστο και ένα μέγιστο βάρος....

Γιατί αν κάποιος είναι ελαφρύτερος από 30 κιλά (με πρόχειρους υπολογισμούς), θα τον πάρει ο αέρας,

ενώ αντίθετα αν είναι πάνω από 100 κιλά, δεν θα τον σηκώνει ο ανεμιστήρας....:cool: :cool:

σαββατοκυριακο θα κατεβω αθηνα και λεμε να παμε να το δοκιμασουμε...δευτερα θα σας αναφερω!
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Αν και δεν εχω παει, ( μενω θεσσαλονικη :p ) υποθετω οτι υπαρχει κατι σαν κυλινδρος ο οποιος ειναι απο κατω και πανω κλειστος ωστε να μη μπορεις να πας πουθενα.

Αν και δεν εχω παει, ( μενω θεσσαλονικη :p ) υποθετω οτι υπαρχει κατι σαν κυλινδρος ο οποιος ειναι απο κατω και πανω κλειστος ωστε να μη μπορεις να πας πουθενα.

Οχι φίλε μου είναι παντού ανοιχτό.....:cool: :cool:

σαββατοκυριακο θα κατεβω αθηνα και λεμε να παμε να το δοκιμασουμε...δευτερα θα σας αναφερω!
Σάββατο θα είμαι και εγώ εκεί και λέω να δοκιμάσω...

όποιος πάει έχει την καλοσύνη να βγάλει μερικές φωτογραφίες. οχι τίποτα άλλο να δούμε το αυτοφόκους του κινητού σας:shifty: :whistle:

Υ.Γ Χασιώτη ωραίος

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Σάββατο θα είμαι και εγώ εκεί και λέω να δοκιμάσω...
τελικα δε μπορεσα να παω...ισως την πεμπτη..εσυ πηγες?
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Εγω παντως προχθες που περασα απο εκει , ειδα οτι μουφα μεγαλη

Δε σε αφηνουν να πεταξεις ελευθερα

σε Κρατανε οι "εκπαιδευτες" και ζητημα ειναι αν πας πανω απο μισο μετρο απο την τουρμπινα

οχι αγαπη μου

Ετσι δε λεει

30 ευρω αυτο και 45 εισοδος την Γιουροντισνευ

:X

σε Κρατανε οι "εκπαιδευτες" και ζητημα ειναι αν πας πανω απο μισο μετρο απο την τουρμπινα

οχι αγαπη μου

Ετσι δε λεει

Η διαφημιση διχνει εναν να "πεταει" κανοντας τον superman (:p)

άλλα προβαλουν στην τηλεοραση και αλλιως ειναι στην πραγματικοτητα δηλαδη.:blink:

Μουφα μας πουλαν:mad: :mad:

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

ετσι ακριβως ειναι παιδια.ΜΙΑ ΜΟΥΦΑ. Σε κρατουν απο τα χερια η τα ποδια και δ μπορεις να πας ψηλα. Εχει στρωματα και διχτυ στο δαπεδο για αποφυγη ατυχηματων. Οι εκπαιδευτες πανε πραγματι πολυ ψηλα, επαθα πλακα οταν τους ειδα. Επισης εχει μεγιστο και ελαχιστο οριο υψους και βαρους για οποιον θελει να συμμετασχει,,,

Εβγαλα φωτος,αν βρω χρονο θα τις ανεβασω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η ζωή ειναι πολύ μικρή για να μην την περνάς με τα άτομα που αγαπάς. . . .

think positive !!!!!!

τελικα δε μπορεσα να παω...ισως την πεμπτη..εσυ πηγες?
Και εγώ τελικά δεν πήγα, το ακύρωσα. Μάλλον για το Σάββατο λέω.

Αν κοπεί το ρεύμα ενώ είσαι εκει πάνω τι γίνεται? :devil: :ρ

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Υ.σ. η ταχύτητα του ανεμιστήρα δεν αυξάνει και άλλο? Σκέφτομαι να βάλω την πεθερά μου να κάνει...:shifty:

Υ.σ. 2 , ίσως και αν αντιστρέφαμε την ροή του αέρα και να ρούφαγε....:whistle:

hasiotis και πολύ LOL μιλάμε! :lol:

Καλού κακού πάρτε και κανένα φυλαχτο όσοι το δοκιμάσετε...:lol:

:lol:

:eek: Κ@θάρμ@τα!

οχι αγαπη μου

Ετσι δε λεει

:lol: Δεν έχεις κι άδικο!

Αν κοπεί το ρεύμα ενώ είσαι εκει πάνω τι γίνεται? :devil: :ρ

Φίλε μου την ίδια απορία είχα κι εγώ εξ' αρχής! Και λέω, δεν μπορεί! Θα έχουν κανένα ups για το ανεμιστηράκι τους! Αστειεύομαι... Λογικά [λέμε τώρα, λογικά!] θα έχουν γεννήτριες...

http://img226.imageshack.us/img226/7379/ls035gm.gif

Τί ακριβώς είπαμε ότι έγινε την 11η Σεπτεμβρίου;..