GEORGEASCONA Δημ. May 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2008 Mia xara syskevi einai kai doulevei aksioprepws. Oson afora tin ploigisi, epeidi i syskevi den exei enswmatwmeno GPS tha prepei na agoraseis ekswteriko bluetooth dekti. Kata ta alla den exei problima. Epeksergasti exei ton intel @ 416MHz. Ean sou aresei kai einai se kali katastasi... den einai kaki idea na to pareis. Ευχαριστω πολύ φίλε. Και κάτι αλλο. Εγγύηση εχει 1 ή 2 χρόνια; Εχουν βγάλει κανενα σημαντικό πρόβλημα; Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 31, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Για την εγγύηση δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω 2 χρόνια. Όσον αφορά κάποιο πρόβλημα... δεν έχουν παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEASCONA Δημ. May 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2008 Ευχαριστω φίλε. Μαλλον θα το ''χτυπήσω''. Κοιταξα προηγουνες σελ και εχει πολυ πράμα. Αμα το παρω θα εχω υλικο. lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEASCONA Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Γειά σας. Το αγόρασα. Πολύ καλό φαίνεται. Οταν εβαλα τη μπαταρία το αναψα χωρις να εχω βάλει τη sim. Γίνεται να απενεργοποιηθει τελείως για να βγάλω τη μπαταρία και να βάλω sim; Ή απλως βγάζω τη μπαταρία όταν είναι σε κατάσταση 'ηρεμίας'; Ρωτάω γιατι ειναι το πρωτο μου win mobile και δε ξερω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Πάτησε το power να μπει σε standby mode και μετά από μερικά δευτερόλεπτα βγάλε την μπαταρία. Του αφήνεις χρόνο γιατί αλλιώς είναι πιθανό να χάσει τελευταία μηνύματα ή γενικώς αλλαγές που δεν έχουν προλάβει να περαστούν από τη ram του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEASCONA Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 Ευχαριστω φίλε. Κατι αλλο. Για ασφαλή πλοήγηση στο Ιντερνετ πρεπει να εχω καποιο Antivirus οπως θα βάζαμε σε κανονικο υπολογιστή; 2gb κάρτες τις αντέχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Oxi den ton xreiazesai to antivirus. 2GB karta tin doulevei kanonika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Κατι που παρατηρησα,η φωτογραφιες που τραβαει γινονται πολυ καλυτερες αν το βαλεις στη νυχτερινη λειτουργια!!!Μετα παιζεις και λιγο με το EV balance (δεξια ή απιστερα το D-pad) και οι φωτογραφιες ειναι μια χαρα αν το αφησεις να προσαρμοστει 2"-3". Εχω ομως ενα προβλημα.Ενω αποθηκευει κανονικα το βιντεο στην καρτα μνημης δεν συμβαινει το ιδιο και με τις φωτογραφιες.Αν επιλεξω να τις αποθηκευει στην καρτα μνημης κολλαει το προγραμμα ληψης φωτογραφιων.Με την εσωτερικη μνημη ολα ΟΚ....Τι μπορει να φταει??? Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 wm6.1 greek iparhoun? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Official sigoura oxi. Alla kai unofficial de nomizw na exei ftiaksei kapoios. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEASCONA Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 Μπορεί να φανεί ηλίθιο....αλλά πως ανοίγουμε πολλά τραγούδια μαζί με το WMP; Επίσης τι είδους αρχεία μπορούμε να εκταταστήσουμε απευθείας μεσα απο το HP; Εβαλα καποια .exe αλλα δεν τα έβαζε απευθείας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Μπορεί να φανεί ηλίθιο....αλλά πως ανοίγουμε πολλά τραγούδια μαζί με το WMP; Pigaine sto "Library" kai kane "Update Library" kai tha tin breis tin akri! Επίσης τι είδους αρχεία μπορούμε να εκταταστήσουμε απευθείας μεσα απο το HP; Εβαλα καποια .exe αλλα δεν τα έβαζε απευθείας. Ta ektelesima arxeia tis syskevis sou einai afta me kataliksi .cab. Ta .exe synithws ta trexeis apo ton ypologisti kai egkathistontai sti syskevi ean tin exeis syndedemeni me to PC sou kai to ActiveSync energopoiimeno. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEASCONA Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Ευχαριστώ πολύ φίλε. Μονο που εχω Vista στο pc και δε γινεται να βάλω το προγραμμα που υπάρχει στο συνοδευτικό cd. Τωρα ψαχνω να δω τι θα κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Sta Vista xreiazesai to Windows Mobile Device Center. οτι λεει ο athanaso77.........μπαινει αντι του Active sync Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEASCONA Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 Ευχαριστω, το κατεβασα. Σιγα-σιγα θα τα μαθω και γω τα κόλπα. Ειμαι καινουριος στα windows mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2008 Σιγά σιγά γιατί έχεις δρόμο ακόμα! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Παιδια SOS..... Στα καλα καθουμενα το κινητο σταματησε να φορτιζει!Το εκανα Hard Reset μηπως εφαγε καμια φλασια αλλα παλι τα ιδια.Ουτε το PC το βλεπει σαν συσκευη και γενικα σαν να μην κανει επαφη το καλωδιο. *Τελικα το καλωδιο εφταιγε.Αλλαχτηκε και ολα ΟΚ Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. June 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2008 Έκανα το λάθος και έβαλα μια ΡΟΜ 6.1 έχει πολλά προβλήματα και θέλω να βάλω την παλιά την 5 ξέρει κάποιος καμία με ελληνικά ή πως θα γράφω Ελληνικά,υπάρχει καμιά γραμματοσειρά να κατεβάσω ?ας Στείλει PM Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEASCONA Δημ. June 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2008 Τελικα με το ραδιόφωνο δε γίνεται τιποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Παιδιά καλημέρα, έχω ένα θέμα με το GPRS. Μπορούμε με κάποιο τρόπο να το 'αποκλείσουμε' ή τουλάχιστον να μας ρωτάει όταν το δίκτυο γυρίζει σε αυτό για να μην χρεωνόμαστε τρελά νούμερα άθελά μας; Αν αποκλειστεί, δεν θα υπάρχει και πρόβλημα στα MMS που από όσο ξέρω το χρησιμοποιούν για να μεταφέρουν τα data τους; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 27, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 @GEORGEASCONA: Fantazomai den tha dokimases ti ROM pou dinw pio panw tou 6828 pou exei FM Radio. Den exw ti sygkekrimeni syskevi afti ti stigmi kai den tin exw dokimasei oute egw. Kapoioi pantws (oxi edw) lene oti exei doulepsei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 27, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Παιδιά καλημέρα, έχω ένα θέμα με το GPRS. Μπορούμε με κάποιο τρόπο να το 'αποκλείσουμε' ή τουλάχιστον να μας ρωτάει όταν το δίκτυο γυρίζει σε αυτό για να μην χρεωνόμαστε τρελά νούμερα άθελά μας; Αν αποκλειστεί, δεν θα υπάρχει και πρόβλημα στα MMS που από όσο ξέρω το χρησιμοποιούν για να μεταφέρουν τα data τους; No Data Mporeis na exeis apenergopoiimeno to GPRS kai na doulevoun kanonika ta MMS! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 No Data Mporeis na exeis apenergopoiimeno to GPRS kai na doulevoun kanonika ta MMS! ;) :w00t: :up: :bow: Το δοκιμάζω τώρα κιόλας!!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicont Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 dokimase kaneis to soft apo to 6828 sto 6815?? gia na to peraso kai ego Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 Τώρα 3 μέρες ξέθαψα απο το συρτάρι το nokia 8310 και έβαλα το hp στην άκρη...! Είχα ξεχάσει πως είναι να έχεις ένα μικρό σε μέγεθος και πάνω από όλα κινητό! Ούτε καθυστερήσεις ούτε κολλήματα ούτε χαμένες κλήσεις...! Μου έχει λείψει λίγο η μεγάλη οθόνη αλλά... Πραγματικά απορώ ποιό θα είναι το επόμενο κινητό μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts