Administrators athanaso77 Δημ. January 25, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 υπαρχει καποιο προγραμα για καλητερη διαχειρηση μπαταριας? To mono pou yparxei einai na frontizeis na min trexei tipota sto background otan i syskevi einai se katastasi anamonis kai na min exeis to fwtismo sto full otan tin douleveis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 οκ νασαι καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaliptos66 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Καλησπερα στην παρεα:)Γνωριζει καποιος να μου πει αν υπαρχει προγραμμα που να μπορει να σου δινει την δυνατοτητα για μαζικη αποστολη αρχειων(ηχους,εικονεςκ.λ.π)μεσω bluetooth????? Ευχαριστω:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Τρέλαααα Χτες του εκανα μια επανεκκίνηση και ξεκίνησε με ...αρνητικά χρώματα... Με το που το είδα φοβήθηκα και του έκανα αμέσως άλλη μια και έστρωσε.. Ξέρει κανείς τι μπορεί να ήταν ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellenicsun Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Τρέλαααα Χτες του εκανα μια επανεκκίνηση και ξεκίνησε με ...αρνητικά χρώματα... Με το που το είδα φοβήθηκα και του έκανα αμέσως άλλη μια και έστρωσε.. Ξέρει κανείς τι μπορεί να ήταν ; Πρόβλημα άρνησης πιθανότατα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 παιδια ενας φιλος καλος ειναι αναμεσα στο 6815 και στο sonyericson p1 μπορουμε να τον βοηθησουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 παιδια ενας φιλος καλος ειναι αναμεσα στο 6815 και στο sonyericson p1 μπορουμε να τον βοηθησουμε? Analoga to ti xrisi thelei na kanei. Ean thelei camera kali, radio kai apli xrisi... P1i. Ean thelei ola ta ypoloipa... 6815. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Analoga to ti xrisi thelei na kanei. Ean thelei camera kali, radio kai apli xrisi... P1i. Ean thelei ola ta ypoloipa... 6815. απο θεμα αξιοπιστιας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 απο θεμα αξιοπιστιας? Είναι ανώτερο το 6815. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Είναι ανώτερο το 6815. ναι αλλα στην αντιπαλη οχθη δλδ στο p1,τα παιδια λενε τα αντιθετα,μακρυα απο το 6815 λενε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 ναι αλλα στην αντιπαλη οχθη δλδ στο p1,τα παιδια λενε τα αντιθετα,μακρυα απο το 6815 λενε Και γιατί σου φαίνεται παράλογο αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Και γιατί σου φαίνεται παράλογο αυτό; παινεβουν το σπιτι τους ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 παινεβουν το σπιτι τους ε? δεν θα έλεγα οτι το 6815 είναι ανώτερο σε θέμα ποιότητας κατασκευής. Επίσης νομίζω οτι έχουν αναφερθεί αρκετά προβλήματα . Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 δεν θα έλεγα οτι το 6815 είναι ανώτερο σε θέμα ποιότητας κατασκευής. Επίσης νομίζω οτι έχουν αναφερθεί αρκετά προβλήματα . στο θεμα λυτουργεικου ομως δεν συγκρινονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 σε λειτουργικό είναι ανώτερο αλλά σε ποιότητα πολύ κατώτερο:) Αλλά και το π1 είναι αρκετά εύχρηστο με το uiq . Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 σε λειτουργικό είναι ανώτερο αλλά σε ποιότητα πολύ κατώτερο:) Αλλά και το π1 είναι αρκετά εύχρηστο με το uiq . ποιο απο τα δυο λειτουργεικα ειναι ποιο σταθερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 το uiq στο p1 ,όχι σε κάποια προηγούμενη συσκευή όπως το p990 . Με τα win σίγουρα θα χρειαστεί να κάνεις αρκετές φορές reset :) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nitrodr125 Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Πρόβλημα άρνησης πιθανότατα :p :lol::lol::lol::lol::lol: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 το uiq στο p1 ,όχι σε κάποια προηγούμενη συσκευή όπως το p990 . Με τα win σίγουρα θα χρειαστεί να κάνεις αρκετές φορές reset :) εγώ να πώ την αλήθεια σκέφτομαι να το πουλήσω το p1 μου για να πάρω ένα 3600 ή ένα 3300 που μου αρέσουν πολύ. Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 εγώ να πώ την αλήθεια σκέφτομαι να το πουλήσω το p1 μου για να πάρω ένα 3600 ή ένα 3300 που μου αρέσουν πολύ. δεν συγκρινεται το p1 μεαυτα, οταν παρεις pda phone θα τοκαταλαβεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 δεν συγκρινεται το p1 μεαυτα, οταν παρεις pda phone θα τοκαταλαβεις ειδικα το 3600ι πρεπει να τα σπαει.αλα και το6815 που εχω εγω δεν εχει κανενα προπλεμ προς το παρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 έχω αλλάξει γύρω στις 27 συσκευές :p:p από pda είχα το 2020ι , το s100, 9000, s200,sten m600,g-smart οπότε νομίζω οτι ξέρω την διαφορά ανάμεσα σε pda και uiq :) Είναι ανάλογα τί ψάχνεις. Σίγουρα το p1 είναι αρκετά πιο εύχρηστο σαν κινητό, με καλύτερη κάμερα και αρκετά ποιοτικότερο από πολλά win mobile επίσης είναι αρκετά καλύτρεο από το προηγούμενο p990 :):D:D Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 έχω αλλάξει γύρω στις 27 συσκευές :p:p από pda είχα το 2020ι , το s100, 9000, s200,sten m600,g-smart οπότε νομίζω οτι ξέρω την διαφορά ανάμεσα σε pda και uiq :) Είναι ανάλογα τί ψάχνεις. Σίγουρα το p1 είναι αρκετά πιο εύχρηστο σαν κινητό, με καλύτερη κάμερα και αρκετά ποιοτικότερο από πολλά win mobile επίσης είναι αρκετά καλύτρεο από το προηγούμενο p990 :):D:D ναι εχεις δικιο,εγω το 6815 δεν του εχω μεσα καν καρτα sim, απλα το εχω σκετο pda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FASO Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 ναι εχεις δικιο,εγω το 6815 δεν του εχω μεσα καν καρτα sim, απλα το εχω σκετο pda σπανια το εχω χησιμοποιησει σαν τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 σπανια το εχω χησιμοποιησει σαν τηλ α το έχεις το 6815 ; νόμιζα οτι ήθελες να το αγοράσεις!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts