Jump to content

HP iPAQ rw6815 Personal Messenger

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Athanasso & Deyan ευχαριστω

Θα το δοκιμασω....

Ελπιζω να ποιασει να μην ταλαιπωρηθει ο νεος του ιδιοκτητης!

Ενα αλλο που μου εκανε περιεργεια.

Το τηλ. σε καποια φαση μου επεσε κατω, χαμηλο υψος και θηκη...

Το ειδα γυρω γυρω δεν ειχε κατι!Ενταξει λεω κομπλε ειμαστε

Μολις ανοιγω το τηλ. να μπω στο μενου παρατηρω στην πανω γωνια

μια μουτζουρα, οπως οταν κανουμε στην ζωγραφικη απο τα windows:(

Και εποιανε απο το Χ μεχρι και την ωρα.Τρελαθηκα!!!!

Το ποιο τρελο ηταν οτι την αλλη μερα ηταν ποιο μικρη, ετσι νομισα τουλαχιστον...

Τελικα μεσα σε 5μερες εξαφανιστηκε!!!

Πως ειναι δυνατον?

Επισης εχουν ξεβαψει τα κουμπακια πανω απο την απαντηση αποριψη

Τι λετε με την εγγυηση θα μου τα αλλαξουν εχω αλλους 6μηνες?

Παντως μπορω να πω οτι με την βοηθεια σας τo συμπαθησα και το επομενο καινουργιο μου τετοιας κατηγοριας θα ειναι παλι :D

• Απαντήσεις 961
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators

Μάλλον όχι γιατί αυτό δεν έχει να κάνει με κατασκευαστικό λάθος αλλά μάλλον με λάθος από τον χρήστη.

Modpic.gif

• 1 month later...
  • Administrators

Το ποιο τρελο ηταν οτι την αλλη μερα ηταν ποιο μικρη, ετσι νομισα τουλαχιστον...

Τελικα μεσα σε 5μερες εξαφανιστηκε!!!

Πως ειναι δυνατον?

Eixe kollisei i touch membrani mallon kai me ton kairo epanilthe.

Den ypostirizei i eggyisi tetoies periptwseis pou oi fthores ofeilontai se xrisi.

Modpic.gif

Χρησιμοποεί κανένας με rw6815 bluetooth GPS; Ποιό; Και με ποιο πρόγραμμα πλοήγησης;

Μολις πηρα ενα bluenext απο ebay και για τα χρηματα που εδωσα δουλευει μια χαρα,τοσο με destinator 7 οσο και με igo8.Με το destinator 7 κανει κατι κολληματα για 1-2" αλλα κατα τα αλλα μια χαρα,Αν ομως το igo8 ειχε καλυτερους χαρτες δεν θα παιζοταν.Και στα δυο οι φωνητικες εντολες στο αυτοκινητο απλα δεν ακουγονται,εκτος αν εχεις κλειστο ραδιοφωνο,χαμηλη ταχυτητα-στροφες μοτερ και κλειστα παραθυρα......Το μονο μειον

My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE

Minix X8-H, PS3, XBOX360

• Administrators
Μολις πηρα ενα bluenext απο ebay και για τα χρηματα που εδωσα δουλευει μια χαρα,τοσο με destinator 7 οσο και με igo8.Με το destinator 7 κανει κατι κολληματα για 1-2" αλλα κατα τα αλλα μια χαρα,Αν ομως το igo8 ειχε καλυτερους χαρτες δεν θα παιζοταν.Και στα δυο οι φωνητικες εντολες στο αυτοκινητο απλα δεν ακουγονται,εκτος αν εχεις κλειστο ραδιοφωνο,χαμηλη ταχυτητα-στροφες μοτερ και κλειστα παραθυρα......Το μονο μειον

Edw tha breis skins gia grigoroteri apokrisi tou Destinator kai fwnitikes odigies me megalyteri entasi gia to Destinator 7.

Modpic.gif

Edw tha breis skins gia grigoroteri apokrisi tou Destinator kai fwnitikes odigies me megalyteri entasi gia to Destinator 7.

thanks athanaso77.Θα τα δοκιμασω μολις βρω χρονο.

My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE

Minix X8-H, PS3, XBOX360

• 3 weeks later...
Πρόσφατα αγόρασε ένας φίλος μου ένα απο εκείνα τα κινεζικα κινητα που παίζουν τηλεόραση. Φυσικά δε θα άλλαζα το rw6815 για κάτι τετοιο, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αν γινεται με κάποιο τρόπο να δούμε τηλεόραση στο rw6815. Πχ με καποιο εξωτερικο ΄δεκτη. Υπάρχει;

• Administrators
θα ήθελα να ρωτήσω αν γινεται με κάποιο τρόπο να δούμε τηλεόραση στο rw6815. Πχ με καποιο εξωτερικο ΄δεκτη. Υπάρχει;

Δύσκολο...!

Modpic.gif

• Administrators
Έχω ένα ελάχιστα χρησιμοποιημένο αγρατσούνιστο με το κουτί του. Το αγόρασα 549€ . Με 400 θα το έδινα.

Lypamai pou sou to lew alla i timi pou to dineis einai para poly ipsili gia ta dedomena tis katigorias. Pare gia paradeigma to ASUS P535 pou to poulaei to mediamarkt me 279 Euro! Akoma kai to Diamond to briskeis katw apo 400 Euro metaxeirismeno pleon.

Modpic.gif

Όντως είναι πολλά φιλε μου. Εγω το δικο μου το πήρα τον Ιούνιο απο 13 μηνες μεταχειρισμενο κομπλε (με δυο γρατσουνιτσες) 100ε. Πραγματικα καλη ευκαιρία και δουλευει και μια χαρα.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Εμένα το δικό μου με έχει ταράξει στις επανεκκινήσεις και τις πιο πολλές φορές όταν κάποιος με πέρνει τηλέφωνο.

Κανείς που να είχε παρόμοιο πρόβλημα?

Σκέφτομαι αντί να το πουλήσω να πιάσω ένα σφυρί και να το χτυπήσω με όλη μου την δύναμη μπας και πάρω το αίμα μου πίσω.

• Administrators
Σκέφτομαι αντί να το πουλήσω να πιάσω ένα σφυρί και να το χτυπήσω με όλη μου την δύναμη μπας και πάρω το αίμα μου πίσω.

Έχεις δοκιμάσει κάτι λιγότερο επώδυνο όπως ένα hard reset ας πούμε πρώτα;

Modpic.gif

• 3 weeks later...
ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ .ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SIM ΑΚΟΜΑ .ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙΑ INTERNET ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΙΔΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ MOBILE INTERNET ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ WEP 64 BIT CODE AND 802.11b ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ WAP 2-P AND 802.11g .ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ROUTER.ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΟ .ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 250 ΕΥΡΩ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΣΤΗΛΕΙ pm

Sorry gia tin erwtisi alla sigoura ksereis ti diafora metaksy soft kai hard reset e?

Ναι ρε συ :p

Δεν είναι το πρώτο pda μου :p

Σκέφτομαι να του βάλω wm6.

Έχει δοκιμάσει κανείς ? και ξέρει κανείς να μου δώσει κανα link ?

• Administrators
Σκέφτομαι να του βάλω wm6.

Έχει δοκιμάσει κανείς ? και ξέρει κανείς να μου δώσει κανα link ?

Δεν έχω δοκιμάσει στη συγκεκριμένη συσκευή, με δικό σου ρίσκο...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=440928

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=426489

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=360664

Modpic.gif

Σκέφτομαι να πάρω τη συγκεκριμένη συσκευή και να της βάλω wm6. Αξίζει πλέον ή να κοιτάξω για κάτι άλλο...;;;

• 3 weeks later...

Παιδια σας παρακαλώ αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος.Το κινητό μου HP iPAQ rw6815 έπαθε το εξής:

Ανοίγω το κινητό και φτάνει μέχρι εκεί που λεει window mobile,όση ώρα και να το αφήσω μένει εκεί και δεν προχωράει παρακάτω ενώ αναβοσβήνει κανονικά το φωτάκι της σύνδεσης πάνω.Επιπλέον για να κλείσει πρέπει να βγάλεις την μπαταρία αλλιώς τίποτα.Είχε κανεις παρόμοιο φαινόμενο ,παρακαλώ βοηθήστε το κινητό είναι καινούριο σχεδόν ,διότι δεν το χρησιμοποιούσα.Οποιος ξέρει θα εκτιμούσα αφάνταστα την βοήθεια του.Εχω κάνει hard reset και τιποτα.

Ευχαριστώ πολύ

ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ .ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SIM ΑΚΟΜΑ .ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙΑ INTERNET ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΙΔΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕ MOBILE INTERNET ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ WEP 64 BIT CODE AND 802.11b ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΗΣΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ WAP 2-P AND 802.11g .ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΛΛΑΖΩ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ROUTER.ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΟ .ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 250 ΕΥΡΩ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣ ΣΤΗΛΕΙ pm

για το wpa δεν μπορω να σε βοη8ησω αλλα γιατο .11g μπορω να σου πω οτι αν βαλεις το προγραμμα sktools απο τις ρυθμησεις δικτυου ενεργοποιεις το .11g

How long? Not long, 'cause

what you reap is what you sow