Administrators athanaso77 Δημ. August 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2008 Πωλείτε HP RW-6815 σε άψογη κατάσταση 260€ όποιος ενδιαφέρετε ας μου στείλει PM Contrast61 Ακριβό... πολύ ακριβό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnaras6 Δημ. August 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2008 Απεκτησα και εγω το 6815 αλλα θελω την βοηθεια σας μιας και απο αυτα δεν καταλαβαινω τιποτα :confused: Το σιγουρο ειναι οτι εχει destinator απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη με εξωτερικη κεραια (εννοειτε...) Εχετε να προτεινετε καποιο must προγραμματακι? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Εχετε να προτεινετε καποιο must προγραμματακι? Merika pou mou erxontai twra einai... Resco Explorer (makran anwteros aftou pou exei by default i syskevi), No Data (gia na min mpainei afthereta sto GPRS), pTravelAlarm (gia ksypnitiri), eortologio, Opera (gia internet browser), Core Player (gia ta video sou), PIM Backup (gia asfales backup twn epafwn sou kai sms/mms, SPB weather (gia na exeis ton kairo sto homescreen sou), sprite backup (gia geniko backup), WkTask Manager (o kalyteros task manager, Lingvosoft Greek-english talking Dictionary) kai alla polla. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnaras6 Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Athanaso ευχαριστω για τις απαντησεις σου λοιπον το κιν εχει μεσα στα προγραμματα τα παρακατω 1.ActiveSync 2.CorePlayer 3.Destinator 4.Excel mobile 5.file explorer 6.full screen Keyboard 7.e java 8-9 Hpcamera - mobile 10.Powerpoint 11.ppcgps 12.resco file explorer-resco registry-resco update 13.ringo 14.self test 15.system info 16word Και κατι αλλα που φαινονται της συσκευης Επισης πως μπορω να μπαινω στο ιντερνετ? εχω καρτα wind αν γινετε με το απεριοριστο? Δεν εχω προβλημα να αλλαξω και εταιρεια σε περιπτωση που καποια ειναι ποιο οικονομικη Που θα βρω καποιο απο τα προγραμματα αυτα που αναφερεις παραπανω? Msn παιζει? Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα οπως ειπαμε δεν ξερω τιποτα:( Αν και βλεπω οτι δεν ειναι για μενα αυτο το τηλ. και συντομα θα το αποχωριστο:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 Επισης πως μπορω να μπαινω στο ιντερνετ? Η μέσω υπολογιστή όταν το έχεις συνδεδεμένο με ActiveSyn, ή μέσω GPRS. εχω καρτα wind αν γινετε με το απεριοριστο? Γίνεται. Δεν έχω τις ρυθμίσεις διαθέσιμες αυτή τη στιγμή. Με λίγο ψάξιμο θα τις βρεις. Που θα βρω καποιο απο τα προγραμματα αυτα που αναφερεις παραπανω? ipmart-forum.com Msn παιζει? Windows Live 10.6.0034.0800 (Fixed).zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnaras6 Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Βρηκα προσβαση σε wifi μπηκα στο ie αλλα με χρεωσε την καρτα! Πως μπορω να επιλεγω το πως συνδεομαι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2008 Βρηκα προσβαση σε wifi μπηκα στο ie αλλα με χρεωσε την καρτα! Πως μπορω να επιλεγω το πως συνδεομαι ? Bale to No Data gia na apenergopoieis to GPRS opote kai otan esy theleis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. August 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2008 Καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με τα .htm και .html αρχεία. Για κάποιο λόγο συμπεριφέρονται σαν μη συνδεδεμένα με κάποιο πρόγραμμα παρότι και από το skotools και χειροκίνητα από την registry του έχω δηλώσει τον internet explorer να τα ανοίγει με default action: open με %1. Αυτό που κάνει όμως είναι κάπως κουφό....πάει να ανοίξει το αρχείο και πηγαίνει στον file explorer! όταν όμως δεν του πω open αλλά view, τότε ανοίγει το αρχείο κανονικά.... τι να κάνω;;; μήπως μπορεί να δει κανείς το default action στο registry για τα htm και html αν είναι open και όχι view...μήπως κάνω εκεί λάθος;;;; Αλλιώς...έχει κανείς καμία ιδέα πως μπορώ να επαναφέρω τον internet explorer σαν default browser με τα σωστά file associations; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Κάτι συμπληρωματικό, το πρόβλημα πρέπει να οφείλεται στην απεγκατάσταση του NetFront Web Browser από όσα διάβασα στο net....κανείς όμως δεν είχε λύση για το πως επαναφέρεις τον PIE ως default web browser...... Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnaras6 Δημ. August 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2008 Την βοηθεια σας και παλι... 1. πως γραφουμε πανω απο 70 χαρακτηρες? 2. κατεβασα καποια προγραμματα αλλα δεν ξερω την διαδικασια που πρεπει να κανω... Δηλ. σε ποιο φακελο τα πεταω μεσα, με ποια καταληξη πρεπει να ειναι κ.λ.π Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 28, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Την βοηθεια σας και παλι... 1. πως γραφουμε πανω απο 70 χαρακτηρες? Pocket CM Keyboard 2. κατεβασα καποια προγραμματα αλλα δεν ξερω την διαδικασια που πρεπει να κανω... Δηλ. σε ποιο φακελο τα πεταω μεσα, με ποια καταληξη πρεπει να ειναι κ.λ.π Ta programmata pou exoun kataliksi .exe ta trexeis apo ton ypologisti sou efoson exeis syndesei ti syskevi me to PC sou me ActiveSync. Afta pou exoun kataliksi .cab ta petas opws einai mesa sti syskevi sou, px stin Storage Card kai ta trexeis apo ekei me ena aplo klik apo ton explorer tis syskevis sou. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEASCONA Δημ. August 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Εχασα το stylus. Που μπορω να βρω κανενα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 31, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2008 Εχασα το stylus. Που μπορω να βρω κανενα; http://shop.ebay.co.uk/items/_W0QQ_nkwZrw6815Q20stylusQQ_armrsZ1QQ_fromZR40QQ_mdoZ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEASCONA Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Ευχαριστώ, αλλά εκτος του ότι δεν εχω καρτα για αγορα απο ebay, θα αργήσει πολύ να ερθει. Κανενα καταστημα στην Ελλάδα; Δε βρηκα κατι ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEASCONA Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Κανενας τελος πάντων απο Θεσσαλονίκη που να του περισσευει μια γραφίδα για πούλημα; Αλλιως θα πάω να βγαλω προπληρωμενη να παρω απο ebay κι ας κανει κανα μηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEASCONA Δημ. September 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2008 Τελικα παρήγγειλα αυτα http://cgi.ebay.co.uk/3-x-Stylus-Pen-For-HP-IPAQ-RW6828-RW6818-RW6812-RW6815_W0QQitemZ170257439100QQcmdZViewItem?hash=item170257439100&_trkparms=72%3A984|39%3A1|66%3A2|65%3A12|240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14 και περιεμνω να δω τι θα βγουνε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnaras6 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 Pocket CM Keyboard γραφει και αυτο μεχρι τα 70...τι κανω λαθος?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 7, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 γραφει και αυτο μεχρι τα 70...τι κανω λαθος?:confused: Έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή Unicode στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnaras6 Δημ. September 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2008 πιστευω πως λυθηκε, ευχαριστω:D και δεν ξερω αν ενδιαφερει καποιον ειχε επισης μεσα απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη το phone pad input ver 1.0 το οποιο πλεον δουλευει&αυτο για 160 χαρακτηρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnaras6 Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 Τελικα δεν λυθηκε μιας και οταν απενεργοποιησα το unicode εγιναν 160 οι χαρακτηρες αλλα πηγαιναν μονο ερωτηματικα :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Eisai sigouros oti ekanes akribws oti perigrafetai sto link pou sou esteila pio panw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnaras6 Δημ. September 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Δεν ξερω τι να πω? Αυτο που λεει εδω Τοποθετήσετε τα αρχεία με τα skin και τα ελληνικά μετά την εγκατάσταση στον φάκελο του προγράμματος Program Files\PCMKeyboard. Εγω τα εχω ειναι 7, τι αλλο μπορει να κανω λαθος?:wacko: Και κατι ακομη εχω χασει το μαυρο τζαμακι απο τις υπερυθρες υπαρχει πιθανοτητα να βρω τετοιο Ολα τα περιεργα σε μενα ρε γμτ???:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2008 Εγω τα εχω ειναι 7, τι αλλο μπορει να κανω λαθος?:wacko: Και να τα έχεις... κάνε τα αντικατάσταση με αυτά που έχει το link. Και μετά... soft reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. September 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2008 Δεν ξερω τι να πω? Αυτο που λεει εδω Τοποθετήσετε τα αρχεία με τα skin και τα ελληνικά μετά την εγκατάσταση στον φάκελο του προγράμματος Program Files\PCMKeyboard. Εγω τα εχω ειναι 7, τι αλλο μπορει να κανω λαθος?:wacko: Και κατι ακομη εχω χασει το μαυρο τζαμακι απο τις υπερυθρες υπαρχει πιθανοτητα να βρω τετοιο Ολα τα περιεργα σε μενα ρε γμτ???:( Όπως λέει και ο athanaso77 κάνε τα αντικατάσταση ακόμα και να τα έχεις. Μετά για να γράψεις ελληνικά sms με 160 χαρακτήρες πατάς το κουμπί 123#? μέχρι να πάει στα ελληνικά κεφαλαία και γράψε άφοβα! Όσο αφορά το τζαμάκι των υπερύθρων έχει φύγει και σε μένα και σε έναν φίλο που έχει το ίδιο κινητό. Μάλλον είναι άλλο ένα "χουσούρι" του κινητού! Δε νομίζω να μπορείς να βρείς ανταλλακτικό γιαυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rov Δημ. September 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Μέχρι τώρα συγχρόνιζα το τηλέφωνο με τον υπολογιστή (windows xp) μέσω του activesync. Άλλαξα το λειτουργικό σε vista. Το activesync μου λέει ότι δεν είναι συμβατό. Με ποιό τρόπο θα συγχρονίζω (επαφές, ημερολ, εργασίες του Outlook) με το κινητό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2008 Μέχρι τώρα συγχρόνιζα το τηλέφωνο με τον υπολογιστή (windows xp) μέσω του activesync. Άλλαξα το λειτουργικό σε vista. Το activesync μου λέει ότι δεν είναι συμβατό. Με ποιό τρόπο θα συγχρονίζω (επαφές, ημερολ, εργασίες του Outlook) με το κινητό; Με το Windows Mobile Device Center. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts