prokopop Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 kanenas na endiaferete gia to hp6915? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_713 Δημ. April 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2008 Γεια σας παιδια και παλι εχω ενα HP rw6815 και ψαχνω ενα προγραμα που να μπορω να κανω rest kai shutdown εχω βρει το psshut xp 0.29 αλλα τα αρχεια δεν ειναι εκτλεσιμα . ξερει καποιος καποιο αλλο προγραμμα μηπως που να τρεχει ακομα εχω κατεβασει πολλα προγραμματα για pda αλλα οσα εχουν καταληξη *.prc αυτα πως τρεχουν ξερει καποιος thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 εχω ενα HP rw6815 και ψαχνω ενα προγραμα που να μπορω να κανω rest kai shutdown εχω βρει το psshut xp 0.29 αλλα τα αρχεια δεν ειναι εκτλεσιμα . Ti ennoeis den einai ektelesima? Mia xara doulevei to programmataki. ακομα εχω κατεβασει πολλα προγραμματα για pda αλλα οσα εχουν καταληξη *.prc αυτα πως τρεχουν ξερει καποιος Ta programmata gia PDA pou trexoun sti syskevi exoun kataliksi .cab kai afta pou trexoun apo to PC exoun kataliksi .exe (yparxoun bebaia kai merika .exe pou trexoun sto PDA). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantarinius Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Μια ερωτηση στους ειδικους, διοτι ως καινουργιος.....δεν!!! Εχω τοποθετησει τις επαφες στο 6815 απο προηγουμενο τηλ. Εχει φρακαρει.... Υπαρχει τροπος να μεταφερω τις επαφες απο την μνημη τηλ στην καρτα αποθηκευσης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioma Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Γεια σας παιδια και παλι εχω ενα HP rw6815 και ψαχνω ενα προγραμα που να μπορω να κανω rest kai shutdown εχω βρει το psshut xp 0.29 αλλα τα αρχεια δεν ειναι εκτλεσιμα . ξερει καποιος καποιο αλλο προγραμμα μηπως που να τρεχει ακομα εχω κατεβασει πολλα προγραμματα για pda αλλα οσα εχουν καταληξη *.prc αυτα πως τρεχουν ξερει καποιος thanks Τα prc δεν τρεχουν σε windows mobile.Αν δεν κανω λαθος ειναι για palm Παράθεση Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_713 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 εχω κατεβασει wm6 για να τα βαλω στο hp 6815 αλλα με ποιο προγραμα μπορω να τα κανω upload ξερει καποιος μηπως κατι επι του θεματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 WM6 ή 6,1 παιζουν για το 6815?Αν ναι υπαρχει περιπτωση να βρουμε και Ελληνικα? Παντως καλο θα ηταν οσοι εχουν περασει καμια "μαγειρεμενη" εκδοση να μας δωσουν τα φωτα τους με κανενα review και αν ειναι δυνατον καποιο How to στα ελληνικα...... Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 Υπαρχει τροπος να μεταφερω τις επαφες απο την μνημη τηλ στην καρτα αποθηκευσης? Oxi alla mporeis na tis metafereis sto Microsoft Outlook tou ypologisti sou me enan sygxronismo mesw ActiveSync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 11, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 εχω κατεβασει wm6 για να τα βαλω στο hp 6815 αλλα με ποιο προγραμα μπορω να τα κανω upload ξερει καποιος μηπως κατι επι του θεματος Ti ennoeis na ta kaneis upload? Mipws ennoeis na flashareis ti syskevi sou me ta WM6? Giati ean ennoeis afto einai diaforetiko. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_713 Δημ. April 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2008 αυτο ενοω να το φλασαρω αλλα με ποιο προγραμμα . εχω κατεβασει μια rom wm6 αλλα πως θα την ανεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2008 Tha sou synistousa na baleis afti ti WM6.1 ROM pou sou dinw sto link pio katw. Exei kai odigies egkatastasis. :happy: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=358704 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 kalhspera ...enw anigi kanonika me to on/of pliktro molis to pataw gia na to klisw den klini me tpt vgenh h prostasia othonis mavrizi ala den klini to thl..ekana apdate ap thn HP ala pali tpt mono anigi to klinw ap thn bataria.xeris kanenas na me voithish? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 16, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Outws i allws den kleinoun aftes oi syskeves. Etsi doulevoun kanonika. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. April 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2008 Αμα κλεισεις το τηλεφωνο,το bluetooth και το Wifi και κλεισεις οσα προγραμματα τρεχουν και το βαλεις σε κατασταση standby τοτε η οικονομια στην μπαταρια ειναι μεγιστη.Θα δεις μεγαλη διαφορα. Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deyan Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Tha sou synistousa na baleis afti ti WM6.1 ROM pou sou dinw sto link pio katw. Exei kai odigies egkatastasis. :happy: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=358704 Τα έχει περάσει κανείς στο HP? Υπάρχει ασφαλής γυρισμός μετά?! Εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_713 Δημ. April 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 πως κανω soft reset σε ΗΡ 6815 ποια πληκτρα παταω και μετα to reset απο κατω ξερει καποιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 17, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2008 Είναι 3 κουμπιά και + soft reset. Πατάς τα δύο soft keys, μετά με τη γραφίδα πατάς το reset και το κρατάς πατημένο ενώ ταυτόχρονα πατάς και τα δύο soft keys και μετά πατάς και αφήνεις το power. Τέλος αφήνεις και τα άλλα κουμπιά (θέλει μερικές προσπάθειες μέχρι να το πετύχεις, αλλά θα το πετύχεις). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. April 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2008 Είναι 3 κουμπιά και + soft reset. Πατάς τα δύο soft keys, μετά με τη γραφίδα πατάς το reset και το κρατάς πατημένο ενώ ταυτόχρονα πατάς και τα δύο soft keys και μετά πατάς και αφήνεις το power. Τέλος αφήνεις και τα άλλα κουμπιά (θέλει μερικές προσπάθειες μέχρι να το πετύχεις, αλλά θα το πετύχεις). Αυτο που αναφερεις δεν ειναι Hard reset?Επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις με διαγραφη ολων των στοιχειων της μνημης της συσκευης.... Soft reset απο οτι θυμαμαι ειναι η απλη επανεκκινηση με τη γραφιδα. Απλα το αναφερω γιατι ρωταει για Soft reset και για να μην μπερδευτει καποιος κ χασει δεδομενα.Αν κανω λαθος διορθωστε με. Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
staurakis Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Αυτο που αναφερεις δεν ειναι Hard reset?Επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις με διαγραφη ολων των στοιχειων της μνημης της συσκευης.... Soft reset απο οτι θυμαμαι ειναι η απλη επανεκκινηση με τη γραφιδα. Απλα το αναφερω γιατι ρωταει για Soft reset και για να μην μπερδευτει καποιος κ χασει δεδομενα.Αν κανω λαθος διορθωστε με. Μάλλον hard reset εννοεί πάντως γιατί αλλιώς δεν θα ήξερε το 'reset από κάτω' ;) Παράθεση HD2 T-Mobile WM6.5 OS Version: 5.2.21892(21892.5.0.89) - Manila version: 2.5.20121412.2 - ROM version: 2.13.531.1(90963) WWE / 28/04/2010 - Radio version: 2.10.50.26 - Protocol version: 15.39.50.07U Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. April 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2008 Είναι δυνατόν ο διακόπτης να μην είναι για κλείσιμο της συσκευής? Δηλαδή ρε παιδιά όποτε θέλω να το κλείσω πρέπει να βγάζω την μπαταρία ? έλεος!!!!!Αν ξέρει κάποιος έχω μια Mini sd στην οποία εχτές έσβησα κάτι αρχεία και δεν την διαβάζει τώρα ούτε τηλέφωνο ούτε υπολογιστής, πάει για πέταμα η υπάρχει τρόπος να ξανάλειτουργήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Αυτο που αναφερεις δεν ειναι Hard reset?Επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις με διαγραφη ολων των στοιχειων της μνημης της συσκευης.... Soft reset απο οτι θυμαμαι ειναι η απλη επανεκκινηση με τη γραφιδα. Απλα το αναφερω γιατι ρωταει για Soft reset και για να μην μπερδευτει καποιος κ χασει δεδομενα.Αν κανω λαθος διορθωστε με. Καλά τα λες. Απλά ο φίλος παραπάνω αυτό κατάλαβα ότι ζητούσε και ας το έλεγε soft reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Αν ξέρει κάποιος έχω μια Mini sd στην οποία εχτές έσβησα κάτι αρχεία και δεν την διαβάζει τώρα ούτε τηλέφωνο ούτε υπολογιστής, πάει για πέταμα η υπάρχει τρόπος να ξανάλειτουργήσει? Δεν τη βλέπει καθόλου ή απλά δεν την ανοίγει; Εάν τη βλέπει και δεν την ανοίγει... format. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
contrast61 Δημ. April 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Παιδιά έκανα και δοκίμασα τα πάντα με κανένα πρόγραμμα δεν μπορώ να συνδεθώ με την Mini Sd το pc κολλάει μόλις την βάζω στο card reader και στο τηλέφωνο δεν φαίνεται,Ξέρει κανείς κάτι άλλο να κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 20, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2008 Να την πας εκεί που την πήρες να στην αλλάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aldopan Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Βρε παιδια υπαρχει καποιος να μου μου δωσει την σελιδα με τις οδηγειες για εγκατασταση των Win 6.1?Ειναι μεσα σε αυτο το post?Εψαξα αλλα δεν καταφερα να βρς κατι περα απο καποια λινκ ξενα!Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts