Jump to content

Καλύτερο Anti-Virus

madhack
 Κοινοποίηση

Καλύτερο anti-virus  

227 members have voted

1. 1. Καλύτερο anti-virus

• ALWIL Software - avast!
      16
    • Eset - NOD32
      80
    • F-Secure Corp. - F-Secure Anti-Virus
      11
    • Grisoft - AVG Anti-Virus
      12
    • Kaspersky Lab - Kaspersky Anti-Virus
      53
    • McAfee, Inc. - Internet Security Suite (όσον αφορά το antivirus)
      8
    • Panda Software - Panda Titanium Antivirus
      9
    • Symantec - Norton AntiVirus 2007
      17
    • Trend Micro, Inc. - PC-cillin 2003
      0
    • Άλλο
      21

Recommended Posts

• Απαντήσεις 84
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

F-Secure Antivirus 5.44 enterprise -Eκδοση antivirus και trojan remover χωρις Internet security ,χρησιμοποει με τις αναβαθμίσεις τις τελευταίες εκδόσεις εngine F-Secure,είναι ελαφρια σαν Νod,απε/ενενεργοποιείται εύκολα αν θες να μην σκανάρει πάντα,και εχει και καθημερινες ενημερώσεις.Σε συνδιασμό με Sygate Firewall και Scan Repair utilities (για τα malware,spy κλπ) είναι όλα ΟΚ.

to avg ειναι καλο

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Οιι τρεις καλυτερες website για τετοια πραγματα και φυσικα χωρις ηλιθια pop-ups και διαφημισεις ειναι: www. 9down .com

www. nsaneproductions .com

www. ssupdater .com < πολυ καλη ιστοσελιδα για λογισμικα προστασιας αλλα θελει εγγραφη, το αξιζει ομως. Mods μην το σβησετε το ποστ, δειτε ποσο καλα ειναι...

Κ εγω nod32 χρησιμοποιω εδω κ εναμισι χρονο κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος γιατι ειναι παναλαφρο αλλα με ολα αυτα που διαβασα στο φορουμ αρχιζω κ αμφισβητω την λειτουργια του
"Η γυναίκα είναι σαν ενα μήλο. Τρως το απ' έξω και πετάς το απο μέσα!"

Τα 2 τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ το Avast. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος μαζί του, είναι και πανάλαφρο για το σύστημα ... Οπότε εγώ ψηφίζω αυτό :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...