mi3s Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 650€ για το Ν93; Γιατί ρε συ; είσαι βέβαιος; Εαν κάνει τόσο? εισαι σιγουρος? δε τα λυπασαι?:( Και εγώ τα λυπάμαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Εαν κάνει τόσο? Και εγώ τα λυπάμαι! Μα δεν αξιζει βρε συ........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 τωρα, ή ολοι εχουμε προφυλακτικα μεσα στο πορτοφολι μας και ντρεπομαστε να το πουμε ή δεν εχει κανεις μας και πρεπει να αρχισουμε να ανησυχουμε...:ninja: το ενδεχομενο να μην τα χρησιμοποιουμε το σκευτηκες?οταν εχεις σχεση ειναι αλλιως..αν εισαι απο δω κα απο κει..τοτε ναι να εχεις..:) :offtopic: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasarc Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 το ενδεχομενο να μην τα χρησιμοποιουμε το σκευτηκες?οταν εχεις σχεση ειναι αλλιως..αν εισαι απο δω κα απο κει..τοτε ναι να εχεις..:) :offtopic: :p Το απο εδώ κι από εκεί έχει άλλη χάρη φίλε μου..... Πόσα να χωρέσουν σ εένα πορτοφόλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos16 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Δεν χρησιμοποιώ πορτοφόλι ποτέ :p Στην τσέπη μου έχω: - Σχεδόν 20 ευρώ (λεφτάδες και μαμιάδες όλοι!!! :p) - Ενα εισιτήριο τσαλακωμένο - Κουτάκι τσίχλες (Trident Splash!!!:D ) - Κάτι χνούδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 - Κάτι χνούδια που ακριβως χρησιμευουν τα χνουδια?:p :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 360 ευρω(κερματα δε μετρησα) 3 φωτογραφιες 1 εικονιτσα 1 ημερολογιο 4-5 καρτες(δικες μου:p) 1 υγρο μαντηλακι (?!?!!?) καρτα ανανεωσης φρογκ(γιατι δε την περασα ακομα δε ξερω-μαλλον την ξεχασα) και 150ε κρυμενα πισω απο τη μια φωτογραφια Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Το απο εδώ κι από εκεί έχει άλλη χάρη φίλε μου..... Πόσα να χωρέσουν σ εένα πορτοφόλι; και χωρις προφυλακτικο επισης εχει αααααλλη χαρη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 κοστακη το οτι χρησιμοποιεις προφυλακτικα ειναι πλεον απολυτως κατανοητο... πρεπει ωστοσο να καταλαβεις οτι εδω δε λεμε τις χαρες του σεξ με η χωρις προφυλαξη...:) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLiNa_C Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 63 ευρώ και κάτι ψιλά ταυτότητα κάρτες της εταιρίας που δουλεύω δύο φωτογραφίες (μία του σκύλου μου και μία του αγοριού μου) μία απόδειξη απο τη Κυριακή που πήρα κάτι δώρα και ξέμεινε αυτή απο το δώρο του ξάδερφού μου και κάτι βλακείες χαρτάκια που κάποια στιγμή πρεπει να τα πετάξω (μην σας πω οτι θα το κάνω τώρα) γιατι είναι εντελώς άχρηστα και άσχετα!!!! Παράθεση Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. . >μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. . μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 και χωρις προφυλακτικο επισης εχει αααααλλη χαρη ;) :offtopic: σε αυτη την ηλικια να εχεις αυτη τη δυνατοτητα και μαλιστα με ασφαλεια, απο εμενα εχεις ενα μεγαλο :respect: :offtopic: αλλα παντα πρεπει να εχουμε μαζι μας ενα εμεις τα αγορακια.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iNCubO Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 2.1 € (ναι τα έφαγα όλα στις γιορτές) Πάσο Ταυτότητα Δίπλωμα αυτοκινήτου Κάρτα τράπεζας Λακωνικό πορτοφόλι :P Παράθεση Μεταφορές χρημάτων στο εξωτερικό - www.transfermoney.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 το διπλωμα πως το χωρατε ρε παιδια? τι πορτοφολια εχετε πια?φακελο Α4? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 το διπλωμα πως το χωρατε ρε παιδια? τι πορτοφολια εχετε πια?φακελο Α4? εγω εχω ενα τεραστιo north sails που χωραει τα παντα.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Δεν χρησιμοποιω πορτοφολι,προτειμω να εχω τα πραματα στο μπουφαν μου. Παράθεση Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 και εγω δεν χρησιμοποιω πορτοφολι προτιμω τις τσεπες εκει εχω: 90 ευρω σε 1 50αρικο και 2 20αρικα ταυτοτητα 4 εισιτηρια εχει πεσει φτωχεια αυτες τις μερες Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Εγώ έχω ένα κουτί φυλακτά και μέσα έχω τα λεφτά αφού είναι όλα τα λεφτα!!! Muhahahahah! Μέσα στο δικό μου έχω: -Λεφτά (Νομίζω 50-60) - δεν υπάρχει λόγος να κουβαλάω παραπάνω άλλωστε - 1 πιστωτική κάρτα - 1 κάρτα αναλήψεων - 2 κάρτες ασφαλείας εισόδου σε εγκαταστάσεις (α τςςςς) - Αστυνομική ταυτότητα - Δίπλωμα οδήγησης - Κάρτα μέλους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - Smart Card Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 loipon ego exo 95 euro mesa -to paso mou -mia karta gia analhsph metriton -mia karta melous sto man and manetti -mia apo to foka !! kai mia mikri fotografia ths kopelas mou!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 εγώ έχω 62,85 ευρώ ταυτότητα δίπλωμα κάρτα atm alpha bank και εθνική πάσο 20 εισιτήρια ενιαία και 20 απλά για λεωφορείο 4 εισιτήρια για Σαρωνίδα και 2 για αεροδρόμιο μια μπαταρία μια φωτογραφία απόδειξη από κατάθεση σε τράπεζα Παράθεση Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 2 εισητήρια από σινεμα 1 κάρτα ενός φίλου, τεχνικό Η/Υ Κάρτα Vodafone Pointmania :P Μια φωτογραφία της αδερφής μου και μια της Laetitia Casta :P 5 ευρώ που επέζησαν απο τα ψώνια που μόλις έκανα 2 προφυλακτικά αυτάαααα :P Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
getolika Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Εγώ έχω : -περίπου 1000 ευρώ τα οποία θα κάνουν φτερά(226€ στην ΤΙΜ ,100€ για σταθερό ,400 € για νοίκι και κοινόχρηστα... και και και....) -κάρτα ανάληψης χρημάτων -κάρτα βιβλιοθήκης -προπληρωμένη κάρτα 100 φωτοτυπιών -ξεχασμένα χρησιμοποιημένα εισητήρια για το Μετρό από τότε που έτρεχα στις πορείες το καλοκαίρι -κάρτες μέλους διαφόρων καταστημάτων -5 φοιτητικά εισητήρια για το αστικό της Θεσ/νίκης και 1 του Βόλου Υ.Γ. :Επειδή θα μείνω ταπί αύριο όποιος θέλει να κάνει μια καλή πράξη ας μου στείλει ΠΜ να του δώσω αριθμό λογαριασμού να με ενισχύσει:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 kai ego se afragies eimai autes tis meres (dora psonia klp). loipon ehoume kai leme 1. 90 euro (1,50 euro, 1 20euro, 1 10euro kai 2 5eura) ta psila stis tsepes 2. 2 kartes analipseos hrimaton (pote den kouvalao polla lefta pano mou) 3. mia karta gia ta ster 4. duo kartes apo club 5. kai mia ekpotiki apo tin kafeteria opou pigeno shedon kathimerina (guftos :lol: ) getolika pes mou ton arithmo tou logariasmou sou :p Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 5. kai mia ekpotiki apo tin kafeteria opou pigeno shedon kathimerina (guftos :lol: ) υπαρχει καφετερια που να κανει τετοια εξυπηρετηση...:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 350 ευρώ... :p Μια καλή αρχή για την "Sofia"... :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 υπαρχει καφετερια που να κανει τετοια εξυπηρετηση...:confused: mentor sto thiseio. oti pareis 2,5 euro apo 3,8 pou kanoun sunithos oi kafedes. Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts