takis91 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Yeap, ο ιδιος ειναι αν και δεν θυμαμαι το επεισοδιο. ;) Εμενα παντως μου δημιουργηθηκε μια απορια χτες που εδειχνε closeup του "ταλαντουχου" πρωταγωνιστη σε μια σκηνη που κοιμοταν/συνομιλουσε διπλα στο ποταμι με την τυπισσα. Ηταν ξυρισμενος κοντρα (μιλαμε για γυαλι)! Απορησα λοιπον:Ειχε μαζι του Mach 3 και ξυριστηκε στο ποταμι ή επειδη ειναι και καλα 17χρονος δεν εχει ακομα γενια?:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Μια ματιά που έριξα χθες (εκεί που προχωράνε μέσα στο δάσος - "λύκε, λύκε είσαι εδώ;" ) μ' έβαλε σε υποψίες ότι μπορεί η κατάσταση να βελτιώθηκε και ο νεαρός να μπορεί κάπως να τα λέει... :) Αληθεύει ή ήταν οφθαλμαπάτη? Παρακαλώ επιβεβαιώστε...:p Οντως αρχισαν και οι δυο να τα λενε καπως..... ΘΑΥΜΑ!!:p :p Το χθεσινο επεισοδιο ηταν αρκετα καλο μπορω να πω!!! Θα αρχισω να το βλεπω τακτικα μου φαινεται...... Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 μπασμενος θεωρειται ενας αντρας με υψος 1,70?:blink: :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 κι εγω τα 2 τελευταια τα εχω δει ολοκληρα..πολυ καλο μου φαινεται..μου αρεσει που ειναι ετσι περιπετεια..σε αγχωνει τι θα γινει..:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Τέλειο το χθεσινό επεισόδιο... Άψογη πλοκή, περιπέτεια, ωραίες ερμηνείες, το καλύτερο από τα μέχρι τώρα. Ήταν η πρώτη φορά που έκατσα να το δω χωρίς να βαρεθώ ούτε έστω και λίγο. Βέβαια από ένα απλό επεισόδιο δεν μπορείς να πεις πώς θα είναι ολόκληρο το έργο, αλλά σε γενικές γραμμές μου φαίνεται ικανοποιητική η σειρά. Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 μπασμενος θεωρειται ενας αντρας με υψος 1,70?:blink: :blink: :blink: E ντάξει δεν είναι και μπασμένος. Μέτριος προς το κοντός είναι όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CakeNet Δημ. February 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2007 Κι εμένα συνεχίζει να μου αρέσει η σειρά! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naf1213 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Οι ηθοποιοι δεν ειναι καθολου καλοι........... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 Όντως. Ο καλύτερος ηθοποιός imho ήταν ο Λεζές :up: Tότσικας και η άλλη η ψυχολόγος (ή ότι διάολο είναι) είναι πολύ πολύ μέτριοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 Όλα τα λεφτά η σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο που ο μπάτσος αφήνει να εννοηθεί ότι ο Άρης «έδωσε» την Ζωή στην αστυνομία και αρχίζει να τα χώνει το γκομενάκι στον Τότσικα, και ο μπάτσος χαμογελάει. :up: http://img181.imageshack.us/img181/7881/bscap0007iv4.jpg respect!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. February 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2007 indeed το μπατσονι παιζει τρομερα!! :respect: Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Για μία ακόμη φορά με εξέπληξε ευχάριστα το χθεσινό επεισόδιο... Καλύτερο βέβαια ήταν το προηγούμενο αλλά και το χθεσινό εμένα μου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον... Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim19 Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Για μία ακόμη φορά με εξέπληξε ευχάριστα το χθεσινό επεισόδιο... Καλύτερο βέβαια ήταν το προηγούμενο αλλά και το χθεσινό εμένα μου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον... Θα συμφωνησω.Επισης μια απορια:Σε καποια φαση,αν δεν κανω λαθος η ψυχολογος του ορφανοτροφειου ειπε οτι ο Αρης ψαχνει να βρει το πατερα του,αλλα αυτος δεν υπαρχει παρα μονο ειναι στο μυαλο του.Καλα ακουσα ή λαθος????????:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Σωστά άκουσες, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό... Απλά ότι η ίδια πιστεύει πως δε θα τον βρει. Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Θα συμφωνησω.Επισης μια απορια:Σε καποια φαση,αν δεν κανω λαθος η ψυχολογος του ορφανοτροφειου ειπε οτι ο Αρης ψαχνει να βρει το πατερα του,αλλα αυτος δεν υπαρχει παρα μονο ειναι στο μυαλο του.Καλα ακουσα ή λαθος????????:confused: πατερας που να υπαρχει μονο μεσα στο μυαλο του παιδιου γινετε?και πως γεννηθηκε το παιδι?φυτρωσε? εκτος αν ο σεναριογραφος βλεπει δρουζα και για συγκεκριμενους λογους διαλεξε πρωταγωνιστη με σχετικα μακρι μαλλακι...ισως σε επομενο επεισοδιο να επικοινωνησει με τον "μπαμπα" του (τραβηγμενο ειναι το να εχει πεθανει και να ισχυριζεται για αυτο τον λογο πως υπαρχει μονο στο μυαλο του) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Γιατί είναι τραβηγμένο; Μια χαρά μπορεί να πέθανε, και ο μικρός να νομίζει πως υπάρχει ακόμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Απο τη μια και εγω το βρισκω τραβηγμενο αλλα δεν εχει νοημα σαν πλοκη να μην υπαρχει πατερας...... Να πω κατι κουλο....??? Λετε να ειναι ο μπατσος ο πατερας??? Μην με βρισετε....;) Μια σκεψη ειναι μονο....;) ;) Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Οχι Τάκαρε. Είναι πολύ νέος για να είναι ο πατέρας του. Απλά δεν υπάρχει περίπτωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamhunter Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Απο τη μια και εγω το βρισκω τραβηγμενο αλλα δεν εχει νοημα σαν πλοκη να μην υπαρχει πατερας...... Να πω κατι κουλο....??? Λετε να ειναι ο μπατσος ο πατερας??? Μην με βρισετε....;) Μια σκεψη ειναι μονο....;) ;) To idio skeftomaste! Hlikiaka an to skefteis kollaei. ;) Παράθεση From the child and from the fool, one learns the truth. :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Γιατί είναι τραβηγμένο; Μια χαρά μπορεί να πέθανε, και ο μικρός να νομίζει πως υπάρχει ακόμα.τοτε γιατι να μην του εχουνε πει την αληθεια? ενα παιδι πιο ευκολα αποδεχεται το "ο μπαμπας σου πεθανε" απο το "δεν ξερουμε ποιος ειναι ο μπαμπας σου" αλλα θα μου πειτε...ταινια ειναι... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Μα το "αγνώστου πατρός" δεν σημαίνει ότι όντως δεν ξέρουν τίποτα γι' αυτόν;:confused: Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 τοτε γιατι να μην του εχουνε πει την αληθεια? ενα παιδι πιο ευκολα αποδεχεται το "ο μπαμπας σου πεθανε" απο το "δεν ξερουμε ποιος ειναι ο μπαμπας σου" αλλα θα μου πειτε...ταινια ειναι... Ε όπως είπες κι εσύ σειρά είναι. Τι ψάχνεις τώρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Οχι Τάκαρε. Είναι πολύ νέος για να είναι ο πατέρας του. Απλά δεν υπάρχει περίπτωση. Γιατι ρε συ??? Δεν θα ειναι 40αρης???? Ε ο αρης υποτιθεται οτι ειναι 17!!!! Δεν ειναι απιθανο... :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Oxi. Den einai 40arhs. 35aris einai. Tespa den yparxei tetoia periptwsh. Bayern7 speaking :p Giati mou exei kollhsei oti o mpatsos einai krhtikos? To olo styl mou kanei gia krhtiko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Εμένα ο μπάτσος μου τη δίνει με το στιλάκι του, ότι και καλά το παίζει μάγκας και βαρύς και ότι τα καταφέρνει όλα... Είναι αντιπαθητικό κάτι τέτοιο κατά την προσωπική μου εκτίμηση... Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2007 Κλασική περίπτωση cult pwnerer μπάτσου :up: Θεός Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts